Venstremedia ødlegger for næringsdrivende i Kongo, Sosialistenes grusomme svikt mot Afrika!

I ett fungerende demokrati er to ting frem for alt viktige. Mellom annet er disse to tingene privat eiendomsrett og retten til å starte egen bedrift. Begge disse to rettightene motarbeider sosialistene. Sosialistene ønsker statlig styring av alt. Tilbud og etter spørsel er ett økonomisk faktum som sosialistene ser vekk fra bare fordi det ikke passer i deres ideologi. Og sosialistenes støttespillere i pressen henger seg på og henger ut ærlige Nordmenn som driver innen næringer sosialistene ikke liker.

Det respekterte sikkerhets selskapet SIG må nå legge ned sin virkosmhet. I Afrika finnes det ingen lov. Alt er kaos. Ulike negerstammer kjemper om makten, det finnes ingen statlig ordensmakt. Afrika er den hvite manns byrde. Men sosialistene vil ikke hjelpe. Sosialistene kjøper seg ren samvittighet med å gi milliardær i U hjelp til korrupte sosialistdiktatorer. Sosialistene ønsker ikke å hjelpe Afrika fram. De ønsker å bevare Afrika som ett fattik kontinent som de kan synes synd på, ett Afrika som passe inn i sosialistenes verdens bilde.

Sosialistene nekter afrikanerne å utnytte sine natur resursser. De skjuler seg bak en løgn om miljøvern. Sannheten er at sosialistene ønsker å bevare Afrika i nød og kaos fordi sosialistene også ønsker å innføre anarkiet i Den Vestlige Verden. Sosialismen er den største trussel mot vår sivilisasjon!

I Afrika vil ikke sosialistene hjelpe. Afrikaneren vender seg derfor til sikkerhets firma. For sikkerhet er mangel vare, sosialisten nekter Afrika ressurser til å selv bygge opp sikkerhet. Og hva skjer?? Sikkerhets firma blir konstant hetset av venstre media! Hvor er den fri presse? Er alt under sosialistisk kontroll? Dette er den største presse skandalen noen sinne! Jeg forlanger at de ansvarlige bli framstilt for sitt ansvar!!!

Sosialismen krenker Nordmenns demokratiske rettighter og er ene og alene ansvarlig for Afrikas kaos og fattigdom! De avskylige sosialistene er ren ondskap!

Annonser

12 tanker om “Venstremedia ødlegger for næringsdrivende i Kongo, Sosialistenes grusomme svikt mot Afrika!

 1. Du er genuint morsom! Kombinasjonen av elendig norsk, grunnlagsløst hyperbol og noe som kan minne om forfølgelsesvanvidd gjør dette til den absolutt minst troverdige bloggeren om dette emnet jeg har kommet over; enten er du fullstendig fra vettet, eller så er dette en av de beste humorsidene jeg har støtt på!

  Om dette er seriøse greier derimot? Gud bedre. Du må finne deg noe viktigere å være redd for enn et levesett som, dog tynget ned av byråkrati og knot, konsekvent kjører norge til topp på lister over steder som er gode å bo. Makan til utakknemlighet. Flytt til Kongo og hjelp til du.

 2. i morgen kommer helsaken fra SIG sitt synspukt i Dagbladet. der ser man hvorfor firmaer som ikke har noe med saken og gjøre må legge ned pga media

 3. Hvis et firma er seriøst og ikke har noen svin på skogen, så må de tåle omtale i media uansett om det er negativt eller positivt. Hvis ikke tyder det på at noe er som det ikke burde være..

 4. Synes mediaene nå har tatt helt av! SIG er et firma som ikke kan noe for hva de i Kongo har drevet med i det hele tatt! folk må lære seg og skille mellom de ulike meninger i media. Nå har SIG lagt ned pga «rykter og annet piss fra media» ??? dette er bare helt sykt. Ja de har tøffe kurs! men har noen jobbet i Iraq ? der MÅ man være tøff for og jobbe, så om man da ikke har et tøft kurs før man drar inn så tror jeg man angrer etterpå for og si det slikt!
  SIG er seriøst men dessverre ødelagt pga media og alle der ute som sitter og bare prater om om andre. Veldig Norskt faktisk

 5. Jeg er så absolutt enig i det du sier hildegunn! Afrika er ute av kontroll! Jeg synes vi bør samle alle negerstammene i Afrika under en demokratisk og kapitalistisk leder, som verdsetter det frie markedet, og innser at Afrika trenger flere sikkerhetsselskap og bedre muligheter for å jobbe. Konkuranseutsetning er viktig!

  Hva synes du Hildegunn?

 6. Private militser burde skyte seg. Kongo er preget av krig/borgerkrig. Det samme med Uganda. Militser som f eks Lord’s Resistance Army opererer i både Kongo og Uganda pluss flere land og er kjerne til ufred. At norske selskaper har tilknytning til LRA er en skam. Private kommersielle soldatfirmaer burde i anstendighetens navn holde seg unna. Profitt på krig er lavmål. Kapitalisme på sitt verste. Skam!

 7. Anonym
  7. oktober 2009 09:53 · Svar
  I fremtiden trenger vi nettopp slikt personell som er litt tøffere enn de fleste. Men nå er dette kapittelet tapt og ødelagt pga media. OG folk som sitter hjemme i sofaen og taster på pc for og legge fram sine ord og utrykk som er med på og ødelegge for slike firmaer bare for at de ikke selv tør dra ned!

  I visse områder TØR ikke feks FN/NATO eller andre styrker gå inn fordi det er for farlig for dem! . der blir kvinner voldtatt og menn slaktet og ingen gjør noe som helst? så om der er firmaer som virkelig tør og gjøre dette, hvorfor ikke sette pris på disse?
  Nei la oss heller prate dritt om de!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.