SV – Dagen’s Nasjonal Samling??

Da det Tyske nasjonalSOSIALISTISKE styrkene angrep Norge i 1940 og startet andre verdenskrig og ville ta kontroll over Norge’s enorme natur ressurser var det en gruppe som stod og applauderte det hele: Nasjonal Samling! I dag blir Norge nok en gang innvadert! Men denne gangen skjer det i andre, skjulte former: gjennom innvandring og asylssøking! Kriminelt belastede etniske grupper, som balkanesere og islamister, strømmer inn. Og hvem står og appaluderer det?? Sosialistene i SV!!

MAnge er nok ikke klar over at S’en i SV står for SOSIALISTISK!!! Sosalisme er en pervers og udemokratisk ideologi som søker å utrydde det vestlige folk og undergrave den vestlige sivilisasjon og de vestlige verdier. Sosialismene ønsker kaos og anarki og islamisme!!!

SV’s forrakt for alt som er Norskt står nå klart fram!! De ønsker å åpne grensene for alle som vil inn! De ønsker å ødlegge allt det norske! Den norske språk, og regler og normer og være måte er truet! Sosialisten sitter i dag bak sine murer og planlegger sine nye mulige over grep mot folk flest!!

Akkurat som sine med-sosilaister i Nasjonal Samling under krigen truer SV i dag Norges selvstendihet. Er SV dagens Nasjonal Samling?? Spørsmålet er absolutt ett god spørsmål som krever ett svar!!

Vi kan aldri tolerere de som setter vårt land og vårt demokrati på spill! Sosialistene ønsker å overlate styringen av Norge til asylsøkeren, de ønker islamsk flertall i Norge!!

Sosialistene må stoppes. SV er ett sosialistsik og derfor udemokratisk parti. I Tyskland er det slik at udeomkratiske parti ikke har lov til å stille til valg. Men har ikke Norge lært noe av historien?? Hadde Norge hatt liknede lover så hadde SV vært ett ULOVLIG PARTI!!

Sosilismens grusomheter må stoppes for en hver pris. LA oss sammen kjempe for å bevare Norge demokratisk!!!

Annonser

35 tanker om “SV – Dagen’s Nasjonal Samling??

 1. «De ønsker å ødlegge allt det norske! Den norske språk»

  haha. hva med å lære seg norsk selv, før man spiller livredd på vegne av norske verdier?

  jeg ser for øvrig ikke likheten mellom en samlet militær supermakt og asylskøkere.

 2. Hei Hildegunn.
  Jeg bare lurte på en ting: Har dagbladet slutta med Twingly?

  Ellers er jeg enig i at det er landssvik å gi bort landet til innvandrere. Spesielt når man ser at de kommer med krav om pengestøtte for å kunne dyrke sin egen kultur og lære sitt eget morsmål, slik de gjorde i avisen Utrop og Dagsavisen skrev om i forrige uke. I Norge snakker vi norsk! De som ikke liker det, kan stikke tilbake til det underutvikla møkkalandet de kommer fra.
  Voldtektsapene fra den tredje verden passer ikke inn her. DE kan komme hit og jobbe, men de som ikke jobber burde enten bli sendt tilbake eller satt i tvangsarbeid.

 3. are:
  Hvordan våger du?? Din språkkunnskap er tydligvis på det samme analnivået som resten av den sosialistiske bæsjklumpen du kalle hjerne befinner seg på!!!!!!!

 4. Johnny: Om sosialistavisen Dagbladet har sluttet med twingly så sier det mest av alt noe omm sosialistenes manglende respekt for demokratiet!

 5. Enten har innleggene blitt litt mindre rabiate i det siste, eller så har jeg gradvis vent meg til denne rablende galskapen. Det kan få deg til å tenke…

  Uansett: Stå på hildegunn, dere er fortsatt hylende morsomme!

 6. Herregud!

  Jeg er konservativ selv, men dette her er noe av det verste røret jeg noensinne har lest! Du blander/likestiller Nazismen og sosialismen, og vet helt tydelig ikke hva du snakker om. Dersom jeg skulle tolke dine utsagn så er dine holdninger farlig nærme de «Tyske nasjonalSOSIALISTISKE » som du kaller Nazistene. Siden du mener de(Nasjonal samling) er det samme som SV så må jo det morsomt nok bety at du dermed er enig med de!! Hahaha. Jeg ler meg i hjel! 🙂

  J

 7. Har en grand onkel som pleide å si at forfedrene våres kjempet og vant over Tyskland, slik at vi i dag ikke snakker tysk. Det ironiske i det hele er at i stedet så ser det ut som vi snart alle snakker arabisk.

  Det andre er at arven etter andre verdenskrig gjør at det er helt tabu å komme med noe utspill som kan høres nasjonalistisk ut. Å si at man elsker Norge og vestlig kultur blir uglesett.

  Ellers så bruker mange sosialister som ligger til venstre i politikken. HERSKETEKNIKKER ved å antyde at man er rasist eller minne om Hitler om man utaler noe som kan minne om innstramming i asylpolitikken.

 8. Nasjonal sosialismen var et sosialistisk parti. Sosialistene i andre land en Tyskland har prøvd etter krigen å plassere de til høyre i politikken, noe som er feil.

 9. Har sympati for meningen i ditt innlegg, men det var ikke så skarpt formulert.

  SV er en ting, men husk at vår respekterte statsminister Jens formulerte følgende slagord: «Norge for alle» – eller var det «Norge for allah»?

  Merk deg også den systematiske nasjonsnedbygging som foregår i de fleste media og kanaler. Ikke alle disse styres av SV, men det stinker likevel av noe som ligner sosialisme og landssvik.

 10. Alt dette er rett og slett sprøyt!

  For det første er sosialisme en MYE mer demokratisk enn f. eks kapitalisme. SV er for mer direkte demokrati og mer maktstyring nedenfra. ER IKKE DET DEMOKRATI? I kapitalisme er det bare topp-politikere og rikinger som styrer, ikke folk flest!

  At innvandrere tar over landet er ren FRP-propaganda og jeg blir redd når folk tror på det.

  STEM SV!!!

 11. Erik: Snakker vi alle snart arabisk? Jeg kan i hvert fall mye mer tysk enn arabisk…

  Ellers, stå på Hildegunn, du viser jo bare den logiske konsekvensen av den «politikken» Frp står for.

 12. Nasjonalsosialisme og sosialisme er jo to ideologier som er så og si det motsatte av hverandre. Sosialisme er en mildere form for kommunisme. Kommunister ønsker å få makt gjennom en revolusjon, mens sosialistene mener at man må være demokratisk valgt for å få makten. Dette lærer man på ungdomsskolen.

  Du har flere skrive- og ordelingsfeil i teksten din, og jeg som opprinnelig ikke er norsk en gang ser at du har dårlige norskkunnskaper. Dine svake samfunnskunnskaper (og norskkunnskaper) tyder på at du kommer fra et avsidesliggende sted i USA og ikke Norge.

  Jeg har nesten bare norske venner, og jeg vet godt at nordmenn er mye smartere enn deg. Du kan umulig ha fullført norsk videregående skole med de kunnskapene du har i hodet. Om du er over 12 år, så syns jeg dine samfunnskunnskaper er kritisk lave…

 13. At sosialismen er demokratisk i seg selv er bare sprøyt. Til å begynne med var den helt udemokratisk og kommunistisk. Faktisk så kan man finne elmenter av udemokrati i partiet rødt. I nyere tid har vi fått sosialdemokrati. Det som fortsatt gjør at sosialistene mangler en demokratisk forståelse er at de ønsker en veldig sterk stat. Staten skal gripe mye inn å overstyre de skal også ha sterk kontroll over skole og media.

 14. Erik og Cathrine: Enten representerer dere de meningene «hildegunn» trolig vil få fram i lyset så de sprekker som de trollene de er (ikke troll i internett-betydningen), eller så er dere «hildegunn».

  Eller så er dere skikkelig kjipe, dumme og slemme på samme tid.

 15. Erik:
  Du tenker på facistisk sosialisme, og derfor er alle dine anklager mot SV og Rødt helt feil. SV og Rødt står for en libertær/anarkistisk ideologi. Det vil si mer direkte demokrati og at makten ligger nedenfra. De vil faktisk erstatte dagens liksom-demokrati med et ordentlig demokrati, altså fjerne staten i stor grad.

  Som sagt: Sosialisme er mye mer demokratisk enn kapitalisme. Norge, eller USA, for den saks skyld, styres bare av politikere som ikke er representative i det hele tatt, i tillegg til de som eier mest kapital.

 16. Hvor i all verden har du det fra at sosialisme er demokratisk? Sosialistene vil jo styre livene våre fullstendig. Valgfrihet er fy fy.Det er heller ikke snakk om å tro eller ikke tro. Alle som har litt omløp i hodet ser hva som skjer. Å skremme med Frp-propaganda blir bare dumt. Typisk sosialistisk tankegang – alle som ikke er enig med dere er for dumme til å forstå.

 17. Noe feil i både ditt og Erik sitt utspill her Bengt.

  Nazistene og Fascistene er sterkt Nasjonalistiske – (noe som kjennetegner høyretotalitære stater).

  Facistenes hadd noe de kalte «Corporatism» som var en mellom ting.

  Hm, etter å ha lest det Erik sa så er det vel litt rart at både Nazistene of fascistene angrep sosialister og kommunister.

  Jeg kan også henvise til bl.a. jøde utryddelsen som er et tydlig tegn på at dette er radikale høyre diktatur. (hvor i mange tilfeller et venstre/radikal ventre stat ikke vile gjordt)

  les mer her for bedre forståele: http://en.wikipedia.org/wiki/Far_right
  (om du er usikker på wikipedia foreslår jeg at du bruker et annet «troverdig» kilde som f.eks. leksikon eller kansje en skole bok)

  Hvis du mener det er noe jeg ha rutelatt er det bare å kommentere så vil jeg svare for det 😉

  -Fysj

 18. Sosialisme: Støre statlig innflytelse
  Konservatisme: Mellomting
  Liberalisme: Større frihet og mer demokrati (i form av bl.a. folkevalg i enkeltsaker)

 19. Jeg kan også henvise til bl.a. jøde utryddelsen som er et tydlig tegn på at dette er radikale høyre diktatur. (hvor i mange tilfeller et venstre/radikal ventre stat ikke vile gjord

  Stemmer. For Sovjetunionen og andre kommunistiske stater forfulgte ikke både jøder og annet for å ta livet av dem i hopetall? Sovjet tok jo livet av flere mennesker enn hele 2.verdenskrig til sammen.

 20. Bengt Says:

  oktober 7th, 2009 at 14:11
  Er det mer demokrati når topp-politikere og de som eier storkapitalen styrer landet?

  —————–

  Nei, det er det ikke.
  Men det kan kjennetegne et høyrediktatur (nær fascisme, men da med et lukketmarked) eller sterk markedsliberalisme (da med demokrati og åpentmarked)

 21. Sovjet (eller rettere sakt Stalin) var selve hovedmannen bak dette.

  Stalin likviderte store deler av det sovjetiske militære(og befolkning) i frykt for å miste makt. (nærmere 30 mill)

  Kirken støttet de hvite (tsaren) under revolusjonen ble derfor ikke godt motatt.

  Jøde forfølgelsene i Rusland var mest utbrett under Tsaren og den Ortodokse kirke.

  Store deler av den Sovjetiske befolkningen var jøder. Det var et stort flertall av disse som ble gasset av Tyskerene.

 22. «Sosialismene ønsker kaos og anarki og islamisme!!!»

  haha er så genialt med dere tullinger på høyresiden som trur dere kan noe. Sosialisme er det totalt motsatte av anarki. Anarkister ønsker ingen stat overhodet mens sosialister ønsker en sterk stat.
  Atter en gang beviser du at dere på høyresiden ikke kan en dritt.

 23. Sosialisten:
  Man kan si at sosialismen er splittet i to deler: Den autoritære og libertære. Selv er jeg libertær sosialist og dermed er jeg for at all hierarki og autoritet skal fjernes så mye som mulig. Dette kalles også anarkistisk sosialisme, noe blant annet SV og Rødt står for, spesielt Rødt.

  Libertær sosialisme innebærer mye mer direkte demokrati der makten bygges nedenfra og opp og ikke ovenfra og ned. En sterk stat er egentlig mer AP-politikk, for staten skal i liten grad eksistere slik at et ordentlig folkestyre og demokrati kan styre landet.

 24. SV er er parti som mener at staten skal ha mye makt og ta valgene dine.

  Blant har vi «dle likt» prinsippet (fra kommunismen) som vil føre til mye flere dropper høyere utdanning.

  Kan ikke se mye pluss i SV og Rødts politikk du 🙂

  og det med at SV er et «skole parti» er da plain bs.

  Kan heller ikke se at «Libertær» sosialisme passer med SVs politikk.

 25. Nasjonal Samling var aldri sosialister. Nasjonal Samlings ideologi var i hovedsak svært nasjonalistisk, med sterke fascistiske overtoner. Nasjonal Samling anså Sovjetunionen, kommunismen og sosialismen som sin største motstander. Den eneste sosialistiske trekket ved Nasjonal Samling var at dem var imot storkapitalismen.

  Dermed blir det helt feil og kalle SV for å være den nye Nasjonal Samling.

  Ordet nasjonalsosialisme dukker ofte opp i forbindelse med Nasjonal Samling. Ordet nasjonalsosialisme har ingen ting med sosialisme og gjøre, da nasjonalsosialisme står for etnisk fellesskap innen den germanske rase og denne rasens overlegenhet. Og SV stå for det motsatte, nemlig att alle raser og trossamfunn er likestilt.

  Hadde vært fint om du kunne bruke rett begreper. Det du står for er nasjonalsosialisme, mens det SV står for er ren sosialisme. At du er uenig i SV sitt syner er helt greit og din menneskrett. Men hvis dette er en seriøs blogg så må du slutte å bruke feil begrepper.

 26. UIkke direkte riktig det der da thomas «Det du står for er nasjonalsosialisme».

  Hun gjør da egentlig ikke det. Eller kansje hun gjør, men ikke FrP.

  Ser at du ikke har sakt det, men folkens, hver så snill, ikke bland Hildegunn og FrP – Hildegunn er Hildegunn og FrP er FrP.

  Også er det flott med denne pressefriheten/ytringsfriheten. Alle kan si hva de meer og tror, men hver så snill å sjekk fakta!

 27. Det kan tolkes på forskjellige måter.

  Hvis SV har veldig radikale meninger å prøver å tøye loven eller eventuelt avskaffe demokratiet kan det å gjøre partet ulovlig styrke demokrati (ihvertfall bevare)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.