Venstremedia’s overgrep mot demokratiet!!!!

Bloggerne er demokratiets sanne stemme! Som norges klart største og viktigeste politiske blogg er det min pliktå fortsett å bringe folk flest nyheter og poltiske analyser slik sannheten er og ikke slik den blir etter å ha blitt kjørt gjennom venstremedias kvern. De sosialistiske avsiene og mediene presantere nyhetene slik de passe i ett udemokratis sosialistisk verdensbilde!

Nå virker det som om sosialistavisa dagbladet.no har sluttet med blogg linke tjenesten twingly. Jeg et sjokkert! Dette er et grovt overtramp mot de tusener som setter pris på gode og viktige blogger som meg til å dybdeanalysere de politiske saker. Det dagbladet gjør er en hån mot demokratiet! Ett hån mot meg! Ett hån mot folk flest!

Med andre ord, typisk sosialisme!!!

Annonser

12 tanker om “Venstremedia’s overgrep mot demokratiet!!!!

 1. For moro skyld leste jeg de første blogginnleggene dine hildegunn, fra juli i år. Der var det (nesten) ingen skrivefeil. Merkelig. Fikk du hjelp på den tiden? Er du blitt så sinna i det siste at du ikke klarer å skrive ordentlig lenger?

 2. «Demokrati er noe av det mest farlige i verden, man kan jo få noe man ikke liker» (Min elskede far) Det er noe i det «hildegunn». Demokrati er «frivilig tvang», selv om man har det MÅ man ikke like resultatet. Det Dagbladet driver med er udemokratisk på alle måter. De styrer sin side, akkurat som du styrer din. Det er bare det at Dagbladet er en større organisasjon, og derfor har en «plikt» til å være demokratisk. Det skal faktisk sies det at dette er en av de FÅ tingene jeg er 110% enig med deg i.

  MEN det slår jo litt begge veier. «De fæle sosialistene!» og «De fantastiske Frp’erne» får jo ikke blogget via Dagbladet. Jrg liker det faktidk ikke. Ikke en liten smule en gang! Men om det er en sosialistisk greie er jeg ikke sikker på. Men det ser faktisk ut som du har rett denne ene gangen «hildegunn». Og det plager meg faktisk litt…..

  Frode A Nygaard

 3. Innse det at folk leser bloggen din frodi du er rablende gal, ikke fordi folk støtter deg.

  Fortsatt usikker på om dette er en god spøk, men uansett, STÅ PÅ!

 4. hildeunn:
  Ha!!!! Du snakker bare dritt sann som alle sosialister gjør!! Hvorfor får jeg så mye støtte i kommentar feltene om ikke folk flest støtter meg??

 5. Jeg et sjokkert! Dette er et grovt overtramp mot de tusener som setter pris på gode og viktige blogger som meg til å dybdeanalysere de politiske saker

  Jommen sa jeg dybdeanalysering!
  Bare sprøyt som vanlig.
  Mye støtte i kommentarfeltene har du heller ikke……

 6. Du er søt og morsom Hildegunn. Dybdeanalyse, støtte i kommentarfelt? Hva med å telle opp disse? Falt deg inn at folk følger dette prosjektet ditt av ren og skjær humoristisk sans?

 7. Jeg er ikke ironisk i min støtte faktisk. Så +1 som støtter akkurat dette innlegges kjerne om at dagbladet faktisk er udemokratisk i denne situasjonen. Ikke dette med at sosialistene har skylden, det skal sies.

  Frode A Nygaard

 8. «Som norges klart største og viktigeste politiske blogg ……»?????????

  HÆÆÆÆÆÆ????

  Dette er jo humor på høyt nivå!!!!!

  Jeg antar virkelig at du fleiper Hildegunn, dette må jeg legge ut på FB, hahahahahahahhahahahahahahah!!!!!

  Underholningsfaktoren er skyhøy midt i ammetåka;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.