Er snikislamiseringen irreversibel?

Flere aviser skriver i dag at en fjerdedel av verdens befolkning er muslimer. Venstremedia fremsetter selvsagt dette som en gladsak. Jeg derimot, sammen med folk flest, ser med dypt skepsis på denne utviklingen. Betyr dette at snikislaimseringen ikke lar seg stoppe? Hvor lang tid tar det før hver fjerde Nordmann er muslim? Jeg spår en dyster framtid.

I muslimske land formere befolknigen seg raskt. I vesten har sosialismen og feminsmen ødelagt for befolknignsveksten! Disse udeomkratiske gruppen har med viten å vilje gjort dette for å undergrave vesten posisjon som ledere i verden! Dette er ett utilgivelig svik mot demokratiet!

Vi ser stadig uroligheter!

Snikislamisering utgjør en alvorlig og reell fare for den vestlige sivilisasjon genrelt og den norske kultur spesielt. Å kjempe for å bevare det Norske er en hederssak. Men vi sanne patrioter blir stadig hetset og sjikanert på det groveste av sosialister. Ytringsfriheten gjelder nemlig ikke for de av oss som ikke har de «riktige», sosialstiske meniger. Sosialistene og islamistene står nemlig sammen. De er forente i sitt blinde og perverse hat mot jødene og staten Israel, en enslig oase av demokrati i midtøsten, omgitt av autoritære barabraiske arabiske krigshissende islamistlad på alle fronter. Sosialismen og islamismen gjør felles front for å knuse demokratiet og de vestlige verdier!

I Norge bejubler sosialistene utviklingen. Sosislistene (det nye nasjonal samling???) ønsker å åpne grensene for alle islamister som vil inn. Jeg støtter fullhjertet alle de som kjemper mot en slik utvikling! Sosialistene som frarøvet FRP valgseieren gjennom åpenlyst valgfusk må stoppes for en hver pris!!

«Selvsagt er ikke alle islamister terorrister!» sier sosialistene. Selv dyktige og viktige blogger som meg blir utsatt for sjikane og kallet for rasist og linkende! Men jeg spør! Om ikke alle islamister er potensielle teorrister så hvorfor er det aldri annet i mediene enn teorr nyhtete om islamister? Hva gjør de ellers på? Det er venstremedia selv som rapporterer om dette! Venstresiden’s dobbelt moral er grusom!

Sosialistene rotter seg sammen for å knuse deomkratiet! Det er kunn vi, folk flest, som kan hindre dem! Krev din rett til ett demokratisk samfunn!!

Annonser

34 tanker om “Er snikislamiseringen irreversibel?

 1. Nasjonal samling??? Sosialister er jo det motsatte av det nasjonal samling stod for. Nasjonal Samlings ideologi var i hovedsak nasjonalistisk, med sterke fascistiske overtoner. Det er jo disse meningene du snakker så fint i dine innlegg mot andre trossamfunn og folk med andre menninger.

  At sosialistene vant pga valgfusk har jeg litt problemer med å se. Har hørt at noen menner at det er feil at en stemme i finnmark teller mer enn en stemme i Oslo. Det dere må skjønne at representantene i stortinget ikke representerer folk, men enn landsdel. I Norge er stortingets representanter bygd opp på arealet av fylket og antall innbyggere. Dette gjøres for at stortinge skal representere hele landet og ikke bare de stor byene.

  Du kritiserer mediene for å støtte de sosialistiske menningene, sammtidlig som du menr at mediene kun fremstiller muslimene som terrorister. Dette rimer ikke helt. Hvis mediene skulle støtte kun de sosialistiske menningene, så skulle jo muslimene blitt fremstilt som snille og gode.

  Synes du har en moro blogg som viserat det er «Glenn Beck» personer i Norge også 🙂

 2. du mener at alle muslimer er terrorister, er det da tilatt for meg å mene at alle norske menn som reiser til Thailand er pedofile?

 3. tar tilbake det, det er åpenbart etter å ha sett gjennom et par sider at bloggen er en parodiblogg 🙂 Shine on you crazy diamond.

 4. Stakkars deg hildegunn!

  Så mye piss på engang kan du virkelig ikke mene?? Isåfall kan du umulig ha det veldig bra med seg selv!

  Dette ble så dumt at det til og med ble latterlig. Lurer nå på hvilken sosiale kretser du er vant med??? Lurer dessutten hva mor og far lærte deg i dine yngre dager??

 5. Thomas:
  om du hadde hatt litt vett i sosialist skallen din så hadde du sett at dine invendinger har jge svaret på i tideligere blogger!!! men det er vel mye forlangt av en sosialistt på anal stadiet…..

 6. Det er klart at folk som ikke bruker kondom og som knuller som faen og får 5-10 unger til slutt blir en større gruppe enn normale folk som har lagt eventyrhistorier som ble skrevet for nesten 1500 år siden vekk, og prøver å leve som moderne mennesker. Det er bare ren logikk. I dag kaller vi alle muslimene som forsurer Norge, og særlig østlandet og i særdeleshet Oslo for en minoritet. Jeg vedder den feite, bleike ateistræva mi på at om 100 år er det flere muslimer i Oslo enn etniske nordmenn.

  Halleluja for asylpolitikken Norge har ført de siste 10-15 årene.

  Nå håper jeg virkelig at de tre regjeringspartiene virkelig gjør alvor av sine Soria Moria II-proklamasjoner, og sender til hællvette ut enhver muslimjævel som ikke følger Norske lover og regler, og tar seg sammen og gjør sitt for å integrere seg i det norske samfunnet

 7. Jeg har lurt på en lenge på en ting hvis alle muslimer er terrorister
  ville de ikke har drept deg lenge men siden det er en liten del av muslimer som er terrorister har de ikke du må lære eller bør lære deg forskjellen det er mer muslimer som slåss møt terror enn det er de vestlig landene

  Men bare forsett å prøve overbevise muslimer at de er alle terrorister
  kanskje beygnner de selv å trø det hvis du slår lenge nok til en person blir de til du vil at de skal bli er det du vil

  og ja jeg muslim og jeg ikke etter å konvertere,drepe lemleste skade deg eller hva enn du måtte trø deg jeg vil leve i bare fred

 8. Når jeg ser sånne ting..tenker jeg.. La tullinger hate….

  også går jeg videre..fordi hatet kommer ikke til å forandre noe som helst.. Verden er som den er.. og kommer til å være på denne måten… Kanke gjøre noe med det..

 9. Muslimene er farlige, de har ingen nasjonal følelser, kun til islam.
  Norge må begrense muslimsk innvandring og bygging av moskeer, om ikke lange får vi samme tilstander som i Sverige.

  Ikke alle muslimer er terrorister, men nesten alle terrorister er muslimer.

 10. Wow. 25% av verdens befolkning er totalt idioter. Skremmende. Veldig skremmende.

  Men jeg lurer på en ting. Finns jo ikke kvinner som frivillig er muslimer. Burde de egentlig telle? Jeg syns ikke det. Hvis jeg voldtar ei dame ville jeg ikke si at vi har vert elskere liksom. At kvinner blir drept hvis de ikke praktiserer islam betyr jo ikke at de er muslimer. Bare at de ikke vil bli drept.

 11. Allah o akbar. ( Allah er størst ) . Hvis han elsker ett Menneske så vil han lede personen til Islam. Det er han som bestemmer hvem han vil lede til rette vei.

  Alt denne snakkingen du snakker om DUck Manson. Er ikke riktig, du mangler kunnskap.
  INGEN TVANG TIL ISLAM, Står det i hellige bok Koranen.

  Så det du snakker om der er noe du selv bare tror. Jeg tror det lønner seg for deg og lese eller lære litt om Islam. For det minste bli kjent. Så du vet hva du snakker om 🙂

  Lykke til Duck Mansom.

 12. ser at det refereres i med som «en hvit løgn», en hvit løgn er når din kone spør om hun har lagt på seg , og du svarer «nei da»…. når du er politiker og ljuger og svindler hele det norske folk, da er du bare en falsk rotte… det har ingen ting med «hvit løgn» å gjøre. Svindler hansen er en hykler, en bedrager og et svin.

  «Hvit løgn»er garantert noe politikerene har kommet frem til at de skal kalle det for å prøve å slippe billig unna (APE stunt). La dere ikke lure, dette grenser til folkebedrag og svik mot landets innbyggere.

 13. Det er helt klart at ingen kvinner ville vert muslim uten tvang. Blir litt som om KKK skulle hatt sorte i sin organisasjon, eller at Jøder ble nasister. Alle ville jo visst at dette var bare tull.

  Når det er sagt, hvor mange jenter og kvinner blir mishandlet og drept i muslimske land? Jeg tipper at minst 80% av kvinner og jenter som lever under samme tak som en muslim blir mishandlet.

  Sjangsen for å bli voldtatt av en muslim er 6000 ganger større enn av en ikke muslim.

  Alle overfallsvoldtekter i Norge siste 10 år er begått av muslimer.

  Over 100 nordmenn har blitt drept av muslimer siste 20 år. Antall muslimer drept av nordmenn: 0.

 14. for det første er det å være muslim og det å være islamist to heeeelt forskjellige ting. Dessuten er ikke befolkningsvekst noe som er postivt, fordi det krever større ressurser, som mat, energi osv!

 15. Du må ta deg sammen! Hvis du fortsetter å skrive slike innlegg med gramatiske feil og skriveleifernopp etter pipa gir du bare sosialistene «enda en lavpannet frepper». Dette gjør at folk flest betrakter oss innvandringsfiendtlige som spedalske.

 16. Etter å ha lest alle innleggene tør jeg å si at meningene er delte. Duck Manson kommer med info som ikke er realitetsbasert, hele innlegget er etter min mening dum. Hvis du leser Den hellige Koranen og de forskjellige A-hadithene kommer det frem klart og tydelig at muslimene SKAL følge de LOVER og REGLER som den respektive landet de bor har. De skal gjøre dette så lenge disse er innenfor rammene til Islam. Dvs at du kan ikke drepe, ikke voldta, ikke stjele og etc. I Koranen står det at å drepe et menneske uten noe grunn er som å drepe hele menneskeheten.

  Jeg skal være enig i det at det er mange som er ekstremister i det islamske miljøet. Men hvis du snur på det, og tenker hvordan Hitler greide å få en hel nasjon til å tro at den er The Superior Race, ser vel du litt annerledes på det? Eller?
  Når du har blitt tråkket på i hele ditt liv og det kommer en «Messiah» og sier at du skal få entre paradis og få 70 jomfruer hvis du sprenger deg i lufta. Dette kalles hjernevasking…

  Ekte muslimer er passive og prøver å følge fotsporene til Mohammed (SAW) også kalt sunnah. Det dagen jihadister gjør er ikke jihad, men drap. Og drap tilgis ikke av Han.

  Det viktigste er å sjekke fakta før man begir seg ut og skriver ting som sant. Jeg hverken sier eller påstår at alle muslimer er snille og gode. Men som i alle samfunn, finnes det sorte får. Uansett.

 17. Nasjon Samling ble bygd på Nazismen som var sterkt nasjonalistisk:

  Med andre ord, Norge for Normenn.

  Ser du forskjellen nå hildegunn?

  Snikislamisering er en falig sak ja.
  Jeg kjenne rfrykten bygge seg opp litt når jeg leser at de «trener terroriste ri norge», flere terrorist ledere hviser seg å bo her, folk protester med ramponering og vold (da tenker jeg blant annet på FrPs støttetale til jødene/staten Israel)

  Hvis bar ede som kom hit hadde tatt avstand til dette.
  Men vi ser og hører flere ganger at disse nå asylsøkerene (som skal ha flyktet/søkt tilflukt for å ungå slik ting, «støtter» og vil være med i denne «helligekrigen».

  Og nei, dette gjelder ikke alle, kansje bar een liten del – men det er den delen som ødelegger for alle.

 18. Ikke rart du får mange kommentarer så patetiske og ubegrunnede påstander som du sender i vei. Bloggen din er mer underholdning enn seriøs, og å tro at dine meninger blir tatt alvorlig i politikken gjenspeiler ditt eget kunnskapsnivå.

  Fred.

 19. Det er synd at du må ty til skitt kasting når du får kritikk om dine menninger. Ser også at det er mange som svarer på dine menninger med skitt kasting og det er også synd. I et demokrati, som du er en forsvarer av, skal menninger og ytringer besvares med seriøse menninger og ikke skitt kasting som du og de fleste som besvarer dine blogger gjør. Hvis du ønsker å bli tatt seriøst, for det blir du ikke, så besvar våre menninger med seriøse svar.

  Skal ta til meg kritikken om at jeg burde lese flere av dine blogger, men du skriver så mye så jeg har ikke rykket å lest
  alt 🙂

  Stå på for det er viktig i et demokrati at det er folk med forskjellige menninger og stand punkt.

 20. SÅNN… nå har bloggen din også blitt snikislamisert for nå er det en muslim her inne.. hahahaha
  sett henne i karantene folkens, eller på bålet…:-P

 21. Sånne mennesker som dere har verken praktisert deres religion, eller la være og hate andres religion. hehe

  Muslimer er sterke i troen kompiss. 🙂

 22. leste litt under her at kvinner ikke bestemmer å bli muslimer.og lese også at noen mente på at asyl politikken måtte instramme slik at ikke mange muslimske asylsøkere for komme inn i landet derav er ikke faren for «snikislamisering» stor
  for det første jeg er kvinne og har valgt det helt selv.min far eller bror er ikke muslimer og jeg er ikke gift. voldtar man en kvinne i islam får man dødstraff. skjekk fakta slutt å være ignorante.når skal vi begynne å respektere hverandre? vi har ikke agenda å snikislamisere folket. folk bestemmer selv hva de vil tro på. men det er religions frihet her i norge og vi vil praktisere vår religion i fred. snikislamisering er ett ord som frp har funnet på. islam kommer fra det arabiske ordet salaam som betyr fred. det går ikke ann å snike noe innpå noen som ikke vil det eller hva? i koranen så står det at troen må komme fra hjertet. tvang er ikke lov i islam. og sist men ikke minst å stramme asylpolitikken minsker ikke at muslimer kommer til norge. ikke bare arabere,pakistanere osv er muslimer. til og med norske. konvertitter. som meg. ingen mann har tvunget meg har kun funnet en god vei i mitt liv,. islam reddet meg. islam er fred. Allahu Ackbar. Alhamdolillah. Salaam Alaykum til alle mine brødr eog søstre der ute i norges land:) keep ya head up. majoriteten skal ikke få undetrykke og slenge dritt om oss lenger:) som det står i koranen vi har vår tro og dere har deres tro. vi respekterer dere så respekter oss. vi er alle mennesker bare vi har forskjellige meninger og forskjellig tro. jeg tror at dere er skremt av islam fordi dere er redde for hva det egentlig er..dere er redde for å se sannheten.. Islam er nydelig. freds religion..

 23. Ja, feminisme er noe dritt – ikke sant Hildegunn. Kvinner skulle aldri hatt lov til å ytre seg fritt eller offentlig. Takke meg til før i tida da kvinner holdt seg hjemme, fødte masse barn, gikk med skaut i kirken og holdt kjeft!

 24. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHH!!!!!

  Jeg trodde de tullet når jeg stadig leser sitater fra denne bloggen som det haseleres og fleipes med så ofte på Facebook.

  MEN, nå ser jeg jo at det er sant!!!!!

  Hysterisk!!! ;););)

  Trodde ikke sånne som deg fantes. Og nei, jeg er ikke sånn gal SOSIALISTT, som du kaller det, hehe…..

  Jeg er en normal mamma fa Majorstua, men med ok oppdragelse;)

 25. Salam alaykoum
  Grunnen til at Islam hele tiden er i nyheten er fordi media rett og slett ikke har bedre saker å skrive om, de har skapt denne fremmedfrykten for islam for en grunn, folk er dumme nok til å ta til seg aaalt det media sier, hva skjedde med å være skeptiske til medier?

  Islam er en religion som er basert på fred, og jeg syntes rett og slett synd på de som ikke ser det. Det er et liiite fåtall av muslimer som har tolket koranen på feil måte og dermed trer de ut med terorrisme, men herregud hvor mange ganger har ikke terorisme tiltredt uten at det har vært muslimer som har deltatt, fordi det finnes mennesker som ikke er hundre prosent friske i hjernen sin. Ikke dra alle under en kam. Islam er som en TSUNAMI, prøv å stoppe den, dt går ikke fordi det er sannheten, og stortall av islamske populasjonen er KONVERTERTE! ALLAH U AKBAR!

  Muslimer er fredlige, bli kjent md en muslim så kommer du garantert til å bytte mening. 🙂

 26. muslim du tar feil!
  Hildgegunn tenke. Muslime tenek ikke! Muslimer ser i den store sinnsyke boken koranen full av løgner og tror det de leser er sant. Kokokokokoko!!!!!!!! Muslimer og alle religøse er stive i hodene. Tomme uten innholld. Istedet for å tenke tenek mulla for dem. Mulla og bok!!! Kokokokokokok!!!!!

  Hildegunn tenker rene tanker om frihet!!

  De som ikke tenker er livsfarlige!!! De fleste muslimer er som nazister som følger sin leder!!! Allha eller Hitler? Mussolini og Krekar?

  Fred med muslimer? JO: NÅR 100% av verden er under det musmuliske tyrranni! Galskap.

  Den dagen en muslim tenek selvstendig skal jeg respektere han. EN VITS!!! EN SELVMOTSIUGELSE!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.