Husein Obama er en fiende av freden!!! Det er en FRESPRIS ikke en SOSIALISTPRIS!!!

Det er en ubegripelig skandale at sosialisten, muslimen og folkeførføreren, den upålitelige tåkefyrsten Hussein Obama får Nobels Freds pris!! Men hva kan man vente når Nobel komiteen ledes av en SOSIALIST!!!?? Det er en SKANDALE og en skamplett for Norge at dette skjer! Det er kunne en sosialistisk venne tjenetse over atlanteren!!!

Hussein Obama er dessuten er tidenes mest uverdige tildeling! Hussein Obama har ingenting gjort for freden! Han vil derimot trappe ned kampen for demokrati! Hussein ønsker å trappen ned kampen for fred og demokrati i Irak! Han vil gji Taliban makt i Afganistan!!!!!  Han vil la den autoriteære frihetshatende sosialismen vinne fram, og støtte sosialismens kamp for islamistisk terrorisme! Dette støtter Hussein Obama!! Han ødelegger freden!! Han ødelegger verden!! Og nå har den sosialistinfiserte Nobelkomiteen bidratt til dette!!!

Sosialismen ødelegger verden! Obama er det motsatte av fred!!!! TIDENES SKANDALE!!!!

OPPDATERT!!! Det er nå tydlig at hele verden stiller seg bak min kritikk!!!!

Annonser

61 tanker om “Husein Obama er en fiende av freden!!! Det er en FRESPRIS ikke en SOSIALISTPRIS!!!

 1. For en taper…
  Hildeunn:
  «Det er nå tydlig at hele verden stiller seg bak min kritikk!!!!»
  Jeg stiller meg derimot OVER din kritikk, setter meg i hockey og driter på den.

  Det er dessuten en fredspris, ikke en frespris. Og han heter Hussein ikke Husein. Og du er tjukk i huet, ikke sjukk, som du sikkert trodde selv.

 2. undskyld meg , men ha er problemet ditt? er du så fjern? tatt overdose eller no? jævla dritt . helt phsyko . HARDT LIIIVV!!!!!
  hahahahahha ler og ler over hvor dypt du kan synke ned . lol!!! ahhahaa

 3. Mennesket er den eneste skapning som:
  Spiser uten å være sulten
  Drikker uten å være tørst
  …og snakker uten å ha noe å si…

  Den siste er denne bloggen et utmerket eksempel på.

 4. Du burde så absolutt finne noen troverdige kilder til påstandene dine.. Visst du vil at det skal virke troverdig. Noe det forøvrig ikke er. Så kanskje du burde blogge om noe annet? Klær, sminke, smågodt… Hva som helst egentlig. Tror ikke politikk passer for deg.

  Sorry ass..

 5. eg er glad for at vi har deg! fordi vist eg leiter etter eit eksempel på ekstremisme, og ikkje vill innom vigrid eller Rødt si nettside så kan eg altids stikke innom bloggen din(den er forvrig like underholdane)!
  og frem for alt, takk for hjelpa til å huske mine egne meininga om livet og kven dei egentlige hyklerane (les fiender av eit frittsamfunn) er^^

 6. Det skrives «fredspris» ikke frespris.

  Tviler på at det blir gitt ut priser til fres, da en fres er en verktøymaskin med et roterende skjæreverktøy med mange egger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.