Husein Obama er en fiende av freden!!! Det er en FRESPRIS ikke en SOSIALISTPRIS!!!

Det er en ubegripelig skandale at sosialisten, muslimen og folkeførføreren, den upålitelige tåkefyrsten Hussein Obama får Nobels Freds pris!! Men hva kan man vente når Nobel komiteen ledes av en SOSIALIST!!!?? Det er en SKANDALE og en skamplett for Norge at dette skjer! Det er kunne en sosialistisk venne tjenetse over atlanteren!!!

Hussein Obama er dessuten er tidenes mest uverdige tildeling! Hussein Obama har ingenting gjort for freden! Han vil derimot trappe ned kampen for demokrati! Hussein ønsker å trappen ned kampen for fred og demokrati i Irak! Han vil gji Taliban makt i Afganistan!!!!!  Han vil la den autoriteære frihetshatende sosialismen vinne fram, og støtte sosialismens kamp for islamistisk terrorisme! Dette støtter Hussein Obama!! Han ødelegger freden!! Han ødelegger verden!! Og nå har den sosialistinfiserte Nobelkomiteen bidratt til dette!!!

Sosialismen ødelegger verden! Obama er det motsatte av fred!!!! TIDENES SKANDALE!!!!

OPPDATERT!!! Det er nå tydlig at hele verden stiller seg bak min kritikk!!!!

Annonser

61 tanker om “Husein Obama er en fiende av freden!!! Det er en FRESPRIS ikke en SOSIALISTPRIS!!!

 1. Wow. ro deg. Tror du trenger å lese hva som faktisk skal til for å få en nobel fredspris. (skal gjøre det enkelt for deg: Det står i Nobels testamente at prisen skal gå til den som det siste året har gjort mest for internasjonalt samarbeid og forbrødring, for internasjonale institusjoner.) Det handler ikke om å oppnå mest, men å prøve å få til mest. La nå Afganistan få ha sitt eget styre, han forstår at det *ikke* er USA sin plass å «redde» midt østen. Men ska lova deg at når Bush tok inn ein tonn med soldater satt du å banna til det og. Jævla politiske idioter.

 2. errr…er sosialismen «frihetshatende og autoritær»? Ødelegger verden?

  Jeg er heller ikke enig i tildelingen, men dette innlegget bare syder over av utilslørt hat rett og slett…det er så jeg begynner å kikke opp mot klokketårn for å se om det sitter en hildegunn med rifle og skal plaffe ned den «røde fare»…

 3. «Det er en SKANDALE og en skamplett for Norge at dette skjer!»

  Du ved godt, at Nobelprisen er svensk, ikke? Den eneste skamplet på Norge, er så… nåja, DIG, ikke sandt?

 4. Det overrasker meg |-| så mye at stikkorde #1 for deg er FRP.
  Forøvrig vil jeg påpeke at FRP er |—————| mye mer sosialistiske enn obama. Lykke til videre i raseriet ditt

 5. » Rune Says:
  oktober 9th, 2009 at 11:47

  Det overrasker meg |-| så mye at stikkorde #1 for deg er FRP.Forøvrig vil jeg påpeke at FRP er |—————| mye mer sosialistiske enn obama. Lykke til videre i raseriet ditt»

  hahahaha takk 🙂

 6. Angry much? Muligens ikke en klok avgjørelse så tidlig som president i USA, men større feil har blitt begått av menneskeheten tidligere. En fredspris bringer neppe dommedag via sosialismen.

  Ta en chillpill, Hildegunn! Folk som stresser over ting er mer mottakelig for helseproblemer 🙂

 7. En god del av valgkampen hans var løfter om å ta soldater ut av afganistan og iraq med en gang han ble president.

  Mens en av de første tingene han gjorde var å sende MER soldater. Dette kaller ikke jeg ‘å prøve å oppnå’ noe som helst. Dette er rett og slett vanvidd.

 8. Jesper Nielsen.

  Alfred Nobel må ha varit svensk men Fredspriset är väl ändå, om man bortser från just grundaren, ett norskt pris som utses och delas ut av nordmenn. Inte sant ??

 9. Dere skitne sosialister skjønner ingenting!!! dere drive bare med hets og avsporing og personsjikane når HUSSEIN OBAMA FØRER VERDEN I AVGRUNNEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

 10. Tji-hi.

  Vittig å lese slike rasende innlegg fra rasistiske FrP-ere som etterpå nekter for alt de har sagt og «jeg-mente-det-ikke-slik»…

  Hm, lurer på hvorfor du konsekvent kaller ham Husein (med 1 s) Obama Hildegunn?

  Sier som Jeanette her: Pass helsen din – ellers får du enda flere problemer du må skylde på sosialistene for…

 11. Hildegunn:

  Du kan ikke være seriøs? Når jeg ser på hva du skriver får jeg et bilde av en sint pappa-jente som ikke fikk den hesten pappa lovet hun om FRP vant valget..

  Alt du skriver er jo vissvas! Du «skriker» tomme påstander i bøtter og spann.

  Kan du vennligst forklare meg hvordan sosialismen ødelegger verden?

  Mvh.

 12. as an american i fully support this decision. we americans hate this and it really boils me up. what’s next? now lend us more money.

 13. I think you should keep your opinios non plural. I am an American and I think this is great. So please, don’t speak for all of us.

 14. Er helt enig i at Obama ikke fortjener fredspris…der stopper vel også det meste av min enighet. Jeg visste ikke at Fox klarte å inkarnere seg selv som en kvinne fra Norge, men de har altså klart det. Du er herlig gal og jeg kommer til å bruke mye tid her inne vet jeg. Masochisten i meg klarer ikke å la være, og her er jo det timesvis med gal- og dumskap.

  Du er til og med mot biblioteksordningen og snakker om sosialister og deres mangel på eiendomsrett. I et bibliotek. Det er jo fantastisk gøy med sånne folk som deg.

  Og oppfordrer folk til ikke å være anonyme…og så er du anonym. Wow…det er så høyrerepublikansk som du får det til. Selvmotsigende i samme regel. Kritisere de autoritære sosialistene for så å be om mer kontroll. Det er jo genialt dumt. Du er inne i en ny sfære av dumskap. Og er du virkelig norges største politiske blogger? Jeg kan bare si at jeg kommer til å bli en fast leser…men det er ikke på grunn av din politiske retorikk. Eller, det er jo derfor, men på helt feil måte, sett fra ditt syn hvis du skjønner. Selvfølgelig gjør du ikke det, men det er bare en måte å uttrykke seg på.

  Du må jo se at kritikk av Israel ikke på noen måte er kritikk av Jødene. Det er kritikk av de jødene som styrer i Israel. Og selvfølgelig skal man kritisere dem. De er jo grusomme. Synes du virkelig at de kjører en fin politikk. Den er jo det mest inhumane siden Hitler prøvde å utrydde mesteparten av de han ikke likte…deriblant jødene.

  Håper du stikker innom min blogg og legger igjen noen meninger der. Jeg prøver å underholde og du Hildegunn er kun gøy. Ååååååååå, så mye nytt materiale det finnes her inne. Tusen takk.

 15. Hov hov hov – skam dig dog! Hvad er det for en masse usandheder og fordomme at krænge ud? At du ikke er enig i valget er du i din fulde ret til, men at udsprede løgn og usandhed på denne måde – hvad i al verden, skulle det dog gavne?

 16. Charlotte:
  dere dansker som i ÅRHUNDRER utnyttet Norge under dansketiden har INGEN RETT til å kritisere en ekte Nordmann!!!!!!!

 17. Hva med litt korrekturlesing før man legger noe ut på nett? Hva er frespris, og hvem er Nobels Fred? Blir jo bare seriøst useriøst dette. Gjennomsyret av rasisme og intoleranse. Flaut.

 18. blund:
  Du er på typisk sosialistisk anal nivå!!!
  Det lir for øvrig BHO, BTW: Barrack Hussein Obama.
  Jævla sosialist!!!!!!!

 19. Etter utallige innlegg av Hildeunn tror jeg hver gang at nå kan hun ikke bli verre men den grensen tangerer hun gang etter gang.
  Synes det her er morsomt samtidig som jeg aner at Hildeunn er litt paranoid.

  Bøyer meg i støvet og forlanger Hildeunn, vår sanne leder som Rikskansler umiddelbart før verden går under.

 20. Må bare innom i ny og ne for å se hva du skriver. Først var jeg rystet, nå ser jeg det ironiske i det du skriver. Du kommer sikkert snart til å få både hjerteinfarkt og magesår – og kanskje det som verre er. Du er heldigvis ganske aleine om å være så psyk i hodet ditt. Dine synspunkter blir for eksreme – selv for frk. Jensen. Lei for å si det, men du stanger hodet i veggen. Alle skjønner det, men kanskje ikke du?

 21. Bare en ting til, Hildegunn. Jeg stemte Høyre ved årets valg, men med dine psyke holdninger – og med tydelig støtte til de borgelige partiene må jeg si at jeg endrer oppfatning, hvis du skal være troverdig. Er dine uttalelser og synspunkter til støtte for de borgelige, ja da ser jeg meg nøtt til å skifte side til sosialistene.

 22. Herregud!

  Vis ikke folk har noe bedre å komme med en å hetse Hilde Gunn, kan de vel for guds skyld bare holde kjeft!!! Vi har ytringsfrihet i dette landet, men hva er takken for ytre seg?! Sosialistisk oppgulpsvada og null saklighet!

  Skulle nesten tro dere som kritiserer Hildegunn er mot ytringsfriheten!!!!!

 23. Herregud!

  Vis ikke folk har noe bedre å komme med en å hetse Hilde Gunn, kan de vel for guds skyld bare holde kjeft!!! Vi har ytringsfrihet i dette landet, men hva er takken for ytre seg?! Sosialistisk oppgulpsvada og null saklighet!

  Skulle nesten tro dere som kritiserer Hildegunn er mot ytringsfriheten!!!!!

 24. Jeg leste bloggen din fordi den var referert til på Twitter fra en av dine politiske motstandere. Jeg vet ikke hvem du er, annet enn at du representerer deg selv.
  Som gammel og aktiv Frp-er deler jeg ikke ditt syn om Barack H. Obama (Han er forøvrig min twitter-venn). For å være ærlig finner jeg Obama beundringsverdig.
  Da jeg sjekket hadde han kjempegode karakterer og ypperlig skolebakgrunn å vise til.
  Imot alle odds klarte han å få finansiert sin presidentkampanje gradvis etter hvert som folk lærte han å kjenne. Han har vist helt spesielle diplomatiske evner i å vinne tilhørighet og få parter til å bli enige – ikke minst har han samlet både fargede og hvite velgere i sin kampanje – og ikke minst på den fronten mener jeg han har vært en god arvtager til Matin Luther King. (Han er kristen og ikke muslim) Han har dempet konfliktene mellom farget og hvit i USA, og vist at rase ikke ødelegger alle muligheter for å gjøre det bra i USA. Han evner altså å skape håp (Noe Ronald Reagan også var veldig god på).

  En helsereform i USA er en av hans saker. Men den saken er ganske vanskelig, og vil bli dyr for noen – og en velsignelse for andre.

  Ikke la dette bli en kamp mellom sosialister og borgerlige i Norge. Det er ikke slik det funker. Høyresiden i Norge, inkludert Frp, har gode nok argumenter i seg selv og bygger gjerne på gode ting som Barack Obama også representerer.

 25. Finnes ingenting (på «norsk») som har like stor rekreasjonell verdi som bloggen din Hildegunn.. når folk kommer hjem fra et eller annet meningsfullt arbeid etc. kan de gå til deg for å få et lite kick.. dette er en avgrunn.. der hatet ditt runger i tomhet.. det er ikke så nøye med kunskaper og sånt.. så lenge en slenger på et par ekstra utropstegn etter hårreisende urimeligheter er det greit.. alle som tenker er sosialister, og i dine øyne er tankevirksomhet analt.. til og med Obama er sosialist.. jeg antar at det er fordi han er utlending (dvs mørkhudet).. hmm.. tror du han er en ateistisk muslim (jmf Hildegunns geniale proklamasjon på Siv Jensens facebookside), eller er fornavnet hans nok til å slutte at han er en praktiserende muslim og følgelig terroristsympatisør? jeg tror ikke at du mener de tingene du sier.. misforstå meg rett; tingene du sier har vanligvis ingen mening.. hvis du virkelig er tilhenger av FRP burde du se at denne bloggen kontraproduktiv.. den bekrefter bare de svært anale motforestillingene vi stalinistobamianere og fiender av demokratiet sitter inne med.. men for all del Hildegunn, fortsett å underholde oss med din unike humor..

 26. Hildegunn, du må seriøst være den mest hjernevaskede personen jeg har sett. Alt du skriver er rettet negativt mot sosialisme. Du vet ikke engang hva det er…

 27. hildegunn
  Hildeunns klare meldinger om alt jeg mener, slik innledes denne bloggen. Kan jeg skjønne det slik at HildeUNN står bak og Hildegunn er et alter ego?

  Jeg mener ingen, ved sine fulle fem vil stå frem med eget navn på slike fordømmende, grunnløse meninger og «argumenter». Hele diskursen er jo gjennomsyra av tøv.

  Men for oss som liker rå humor og gjennomskuer slikt er dette kjempegøy. Spent på hva som er essensen i prosjektet, tipper det er en kunststudent som står bak det hele

 28. Jeg er enig at dette dette kan ha med politiske relasjoner, som en belønnelse, for at slik vi(AP/SV) mener verden burde styres blir tatt i bruk av Obama.

  Selv ser je gikke grunnen til alt dette skrytet fra «freds folk».

  Han skal jo bare omplassere tropper siden de har trent en god del sikkerhetsstyker i de landene dette gjelder.

 29. Hehei, ikke så sinna nå Hildegunn. Må si du stadig vekk senker nivået for saklighet her. Men må si jeg misunner deg litt, hver gang noen kritiserer deg så er det ukvemsord fra deg.

  Men kanskje, en dag så vil du lære å argumentere som voksne gjør? Ikke bare slenge ut tøv.

 30. Ikke forvent for mye av lille HildeGrunn nå Frank Terje O…
  Vi er nok bare hjernehemmet alle sammen. Unnskyld jeg mener hjerne hemmet…
  Eller for å si med HildeGrunn: !!!!!!!!!!!!!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.