Jeg svarer – del 2!!

Følg med! Idotsosialister har så gått som deres avføringsfylte mikro hjerner gjør dem i stand til, for søkt å hetse meg for ikke å ha svart på de spørsmålene som mine mange fans har sendt inn! Det sosialistene ikke forstår er at jeg prioriterer tiden og tar spørsmålene på alvor, ikke bare slenger ut ideologistsiks dritt fordi de ikke evner å tenke selv etter årevis med hjernevasking! Jeg tar mine fans på alvor!

Det er derfor klart for Hildegunn svarer! – del 2!!

Denne gangen svarer jeg på ti spørsmål fra Martin, en ynkelig sosialist som tror han kan være frekk med en overlegen skribent som meg!! Dette er spørsmålene!!

1. Hvorfor har du ikke respekt for andres meninger?

En typisk sosialistisk teknikk! Avspore tema med hets, usakeligheter og personsjikane! Jeg er altid saklig i mine innlegg, og frekke sosialister får passet sitt påskrivet!

2. Hvor lærte du norsk?

Jeg har, som mange andre, vært ett offer for den sosialistisk styrte norske skolen. Sosialistiske læreplaner, kvinnlige lærere, lek i stedent for læring, sang og dans i stedet for tukt, disiplin og dominering av elevene! Din kritikk av mitt språk er grunnløs, din lille sosialistamøbe.

3. Er du en seriøs politiker?

Jeg er Norge’s største og dermed viktigeste politiske blogger! Derfor er jeg en viktig kraft i det politiske miljøet!

4. Hvorfor ønsker ikke du å gjøre noe for miljøet og for de fattigste i verden?

Løgn! Jeg har mer enn noen annen kjempet for å befri Afrika fra sosialismens klamme grep! jeg er bevisst på den vite manns byrde, og ønsker å tilby de afrikanske folkeslag en mulighet til å komme opp på det vestlige nivået! Sosialistene motarbeider dette!!

5. Hva er grunnen til at du ønsker lavere avgifter på sprit?

Sosialistene søker å straffe folk flest økonomiske for å handle lovlige varer! Samtidig ser de gjennom fingrene med den enorme savrte børs handlen som foregår med HASJ, sosialistenes rus middel! Denne handelen blir ikke avgifts belagt, nei! Å kjempe mot sosialisltenes fordeling av sine egne er en edel sak, og jeg står sterkt som fornuftens stemme mot sosilismens tyranni!

6. Ville du satt en sprøyte som tok livet av noen?

Sosialistenes perverse asylsøker politikk fører til at tusener av Norks ungdom blir lokket til narkotika misbruk! Sosialistene har med sin politikk blod på hendene! Sosialismen åpner grensene for asyslsøkere, asylsøkere oversvømmer norske ungdoms skoler med narkotika! Ville jeg satt en sprøyte? Er det ett relvant spørsmål når sosialismen politikk daglig fører til hundrevis av dødssprøyter i narkotika miljøet??

7. Hva er din motivasjon for å bryte internasjonale avtaler?

Avtaler inngått av sosilist regimer uten legitimitet fra folket er aldri gyldige ovenfor folk flest. Sosialistenes handlinger er landssvik. Deres avtaler kan aldri brytes, da de aldri har vært gjeldende!

8. Når nobelprisvinnere i økonomi går ut og sier nei til oljeboring utenfor Lofoten og Vesterålen, hvem vil du heller høre på?

Som vi har sett den senere tid deles nobelprisen ut av sosialister til sosialister. Soslalistene snakker kun utfra en pervers ideologi, og derers påstander kan man uten problmere se bort fra!!

9. Hvorfor spammer dere førstegangsvelgere på telefon?

Såørsmålet er så dumt at bare en sosialist kan komme med det. Aner ikke hva du snakker om, din dritt!

10. Hvorfor bruker FrP mest tid på å rakke ned på de andre partiene?Og hvorfor bruker de mer tid på å fremme populistiske enkeltsaker framfor en helhetlig politikk?

Kun FRP tar folk flest på alvor! Kun FRP vil bekjempe snikislamiseringen, og stille sosialistene til anvar for deres forbrytelser, drap og landssvik! FRP er alltid saklige i sin kritikk, men bli møtt med hån og hets! Kanskje sosialistene burde ta seg en titt ispeilet før de kritiserer?!!?!?!?!?!?!

Annonser

12 tanker om “Jeg svarer – del 2!!

 1. HildeGrunn: En typisk sosialistisk teknikk! Avspore tema med hets, usakeligheter og personsjikane!

  For det gjør aldri du HildeGrunn. Du hetser aldri person..
  Utenom:

  HildeGrunn: Jeg er altid saklig i mine innlegg, og frekke sosialister får passet sitt påskrivet!

  Og alle som er det minste uenig med HildeGrunn er sosialister…

  Konklusjon: Alle som saklig eller usaklig er uenig med HildeGRUNN er «sosialister» – og de må bare finne seg i å få «passet påskrevet» med bare usaklig sjikane…

  Lille HildeGrunn har ennå tilgode å svare saklig på noen motargumenter – fordi alle motargumenter er selvfølgelig skrevet av røde kannibaler – og de får «sitt pass påskrevet»… etc

  La oss alle (med vår mentale helse i behold) røde eller blå – kutte ut å kommentere dette fjortisvåset. Verken høyre eller venstre tjener på sånt tull…

  Så dette eri hvertfall siste kommentar fra meg i denne sinnsyke bloggen. Fra nå skal jeg bare lese den og innimellom underholde familien med høytlesning (når det ikke er noe komisk på tv sånn ellers) – så får HildeGrunn si hva hun vil til alles forlystelse. Men EN ting vil jeg si: Jeg er IKKE sosialist! Jeg er laaaangt til venstre for sånne ordtepper… :-))
  HadeBra HildeGRUNN… (MÅ du slenge dritt nå så PLIS si anarkist – ikke det pinglete sosialistmølet…) :-))

 2. Fred: du må ikke gi opp. Hvis vi slutter å kommentere, vil hun jo ikke lenger være «norges viktigste blogger» grunnet manglende respons. Dette vil igjen føre til færre innlegg, og mindre underholdning. Jeg holder nemlig også på med høytlesning når noe nytt kommer ut.

  Og Hildeunn: Du må skjerpe deg! Det har knapt kommet noen nye innlegg den siste tiden, så blir nesten kjedlig å til stadighet komme tilbake hit og ikke se noe nytt av underholdningsverdi.

  Og noe helt annet: Spørsmål nr 6; jeg tror det han mente kanskje gikk på dødshjelp-problematikken, og ikke narkotika.

 3. Jeg bedriver høytlesning for resten av familien hver gang det kommer et nytt inlegg av Hildeunn.
  Underveis ler vi så vi gråter………….

 4. Du er så søt kjære Hildegunn. En honnør til deg som ikke driver personhets og for ditt høye saklighetsnivå. Du befinner deg jo i en egen lille verden ! Håper du fortsetter å velsigne oss med din kunnskap og din ubetalelige underholdningsverdi.

  Go girl Go 🙂

 5. Hildegunn er helt klart fra venstresida i norsk politikk, partiet Rødt kanskje. Rimgrim, og andre psevdoinnlegg er hennes/hans samboer. Å skade FRP har de naturligvis klart i.o.m. at så mange gikk ti på. Morsomt forsåvidt.

 6. Forventer du å bli tatt alvorlig når du skriver ting som idiotsosialister når du i samme slengen sammenlikner sosialister med nasister? Du er uopplyst, og bør sette deg inn i ting før du uttaler deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.