Film valg!!

Etter en lang og strevsom uke skal jeg slappe av. Med bland annet FILM!!! Men hvilken film skal jeg se? Jeg tar nok en gang mine fans med på råd! Denne gangen står det mellom to filmer som jeg har skaffet meg og vurdere og se og den som jeg ser vil det komm film anmeldelse av i løpet av helg!! Følg med!

De to filmene er Good Night, And Good Luck som er en presse film fra femti tallet. Den handler om presse som kjemper om frihet fra under trykkere. Den andre filmen er De Andres Liv. Den er desverre ikke amerikansk, men det viste jeg ikke da jeg kjøpte den. Hvem film skal jeg velge?? Gi ditt FILM TIPS i kommentarfeltet!!

Annonser

10 tanker om “Film valg!!

 1. Ok, du kommer til å hate begge. Det skal jeg vedde gård og grunn på.

  De andres liv = Laaaaaaaaaaaang film, som er mega sær. Jeg elsket den, mem siden du» leker» frp’er er jeg rimlig sikker på at du ville sovnet etter ca 10-15 min

  Good Night, And Good Luck = «Sosialistisk propaganda» er jeg 110% sikker på at du ville kalt det. For de vinner til slutt. Forresten er den i svart/hvit og det er jeg helt sikker på at du ikke vil klare

  Så min stemme er: Tatta da: De andres liv – Hvorfor? Vil gi deg minst «sosialistisk propaganda». Du finner den nok møkka kjedlig, men er nok mest Frp’eisk. Og da er jeg mega slemm mot filmen, for den er rett og slett mega sær, og mega bra (Vist man da liker slike ting)

  Frode A Nygaard

 2. En stemme til De ANdres Liv er registrert!!!
  Jeg ser oxo at du BEGRUNNER ditt sysn punkt og jeg berømmer dette!! Den sosialistiske nettkulturen er full av hets og person sjikane, og selv om du beveger deg i disse gråsonene med ditt lite begavede forsøk på humoristisk skriving, men bedre kan man vel ikke vente av en sosialist!!!!!!!!!

 3. Sosialist? Phø! Jeg er like mye sosialist som deg. Jeg er en konkretist. Altså, jeg tror på det konkrete. Sosialisme, nynasisme, frp’isme er ikke konkret nok. Så jeg må faktisk innrøme at jeg gikk til stemme lokalet i år og la min tomme stemme ned i urnen. Så sim sala bim: Jeg stemte blankt. Jeg er ikke fornøyd med noe. og spesielt ikke denne regiringen, Jeg er 110% sikker at 4 år med Frp hadde blitt være, MEN det kan jeg da faktisk ikke vite. Fordi de faktisk da aldri har vært med makten.

  Jeg var forresten i Ås kommune i Bergen her for ikke så enormt lenge siden, og den var der ennå med 4 (eller er det 8?) år med rent frp styre. Så jeg er ikke direkte negativ, men nå representerer jo du ikke hele frp da. Jeg setter deg på HELT høyre for det blåeste i partiet (Stemmer det?) Og mener vell faktisk det at du ikke nødvendigvis representerer den vanlige frp’er (Kan nok gang hende at jeg tar feil, da jeg faktisk ikke har noen frp’ere i min vennekrets. Og det er faktisk tilfeldig)

  Om jeg beveger meg i grå sonen i min humor er jeg veldig glad for det. Jeg ser på meg selv som litt små morsom. Jeg er glad for at du ser det.

  P.S: Du må også huske 2 episoder da jeg faktisk har støttet deg på din blogg. Og en EKTE soialist kunne vell aldri vært enig med deg i noe?

  Frode A Nygaard

 4. Wild Wil West? Jeg ble litt skuffet over at du ikke bare tok med de 2 du hadde. Så da trekker jeg min stemme fra: De andres liv til Wild Wild West. Selv om det er en dårligere film, er jeg mega sikker på at Wild Wild West er litt mer din gate.

  Frode A Nygaard

  P.S: Jeg ble litt skuffet over at du ikke svarte på mitt siste innlegg før dette..

 5. Frode:
  Selvsagt er du skuffet over at jeg ikke har svart deg. Det er forståelig. Men du må skjønne det at noen av oss faktisk har ett liv. At vi går en tur ut i det fine sol skinnet på en lørdag. Jeg lever ikke livet mitt foran PC’en slik du tydligvis gjør, din sosialist.

  Det er ikke lov å forandre stemme. Det er kun de to filmene som er aktuelle, om du hadde kunnet lese hadde du sett at jeg ba om FILM TIPS i tillegg til stemmer. Wild Wild West tar jeg som ett film tips.

 6. Nå skal det jo sies at du tydeligvis ikke kan lese godt etter heller, siden jeg da ikke er sosialist. Når det gjelder det å holde seg inne så han det jo hende at det har noe med at jeg er sengeliggende å gjøre…. *snufs og host*

  Og ja jeg leste feil *Sleeeem Frode*

  Frode A Nygaard

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.