Filmanmeldelse: De Andres Liv

Resultatet av gårsdagens film valg ble at jeg så De Andres Liv. Men førjeg tar for meg selve fimen må jeg først ta for meg den åpenlyse sosialistiske konspirasjonen som oppsto for å hindre meg i å se denne filmen! Både mitt kommentarfelt og twitter ble åsted for en hetskampanje uten like. Utsendinger fra sosialistenes rottereir prøvde å avspore debatten, trekke inn filmer som ikke var med i film valget, og oxo å trekke min kompetanse som film ekspert i tvil! Men jeg lar meg ikke stoppe, jeg trosse uredd sosialistenes personsjikane og hets, og presenterer nå min FILM ANMELDELSE!!

For grunnen til at sosialistene prøvde så desperat i hindre meg, i kraft av å være Norge’s mest leste politiske blogg, å se denne  filmen er ÅPENBAR! Det er fordi filmen viser sosialistenes perversiteter, deres grusomme overgrep og derse frihetshatelnde legning i klarhet!! For sosialistene ville konsekvensene av hva slags avsløring som ville komme om denne filmen, dette STERKE HISTORISKE DOKUMENTET, kom i mine hender være katastrofale!!

La oss ta ett sammendra av filmen!
Det begynner i 1984, ETT SYMMBOLSK VALG ÅRSTALL utvilsomt!! I det perverse Øst Tyske DDR regimet jobber en stasi mann med overvåkning av en kunstner som er forfatter. Han har ett forhold til en skuespillerinne! Men den mektige kulturministeren er også betatt av henne! Derfor setter han sikkehtespolitiet Stasi til å overvåke dem, for å finnne noe som kan rydde forfatteren av veien slik at kulturministeren kan få henne, selv om hun ikke vil. Men stasi mannen skjønner ette hvert at dette er galt, og innser sosialismens pervers natur. Han beskytter dem til stor fare for sin egen sikkerhet!

Filmen er ett knall hardt oppgjør med kultureliten’s romantisering av sosialismen! Defor ble reggisøren motarbeidet av mektige krefter under arbidet medfilmen. På mange måter er filmens hovedrolle og dens reggisør samenlignbare med meg, en som er en uredd stemme som tørr bryte med sosialismens meningsmonopol og levere usminkede sannheter om samfunnets faktiske forhold til folk flest. Jeg tar denne filmen som en oppfordring til å fortsette min kamp mot den totalitære politikken som sosialistene står for.

Min lovprising av denne filmen er ett stor nederlag for sosialistene på to måter. For det første har sosialistene til nå trodd de har hatt monopol på å sette pris på film som ikke kommer fra Hollywood. Dette monopolet har jeg nå knust.

Men det største nederlaget er at sosialistene får nåde støtet fra en av «sin egne»!! Ja, jeg PÅSTÅR DET!!!

Reggisøren av filmen er tysk! Altså er han europeer og kunstner. Slike mennesker har sosialisten altid regnet som sine eggen. Men nå kommer altså denne reggisøre og lager en film som synliggjør sosialismens perversiteter! Dette er ett enormt nederlag for sosialistene!!

Filmen er en hyllest til friheten og til de sosm står som garantister for friheten: Den vestlige sivilisasjon! Det vestlig folk, den vestllige rase og kultur er de eneste som kan sørge for FRIHET og DEMOKRATI, verdier som sosialistene forakter!

Denne filmen synliggjør sosialismens største dillemma: Det er kunn den vestlige sisvilisasjon, sosm sosialitene aktivt arbeider for å knuse, som kan garantere den ytringsfriheten som sosialistene trenger for å spre sitt perverse budskap! Om sosialistene skulle nå sitt mål ville deres nye samfunnsystem med en gang ta fra dem denne ytringsfriheten! Dette viser en gang for alle hvor politisk tilbakestående alle sosialister er!!

De andres liv er en fantastisk film! Desverre er den ikke amerikansk så det kan være litt vanskelig å hør hva dem sier! Men det kan jeg overse i min storhet! Jeg gir filmen ternig kats 6!!!!!!

Annonser

10 tanker om “Filmanmeldelse: De Andres Liv

 1. Nånå, noen hetsekampanje uten like blir vel å strekke den litt langt, tror du ikke? Totalt 10 kommentarer, og det meste gikk på filmvalg, tips og dine angrep på Nygaard.

  hvor har du egentlig i fra at sosialistene har monopol på å sette pris på filmer som ikke kommer fra Hollywood?

  Venter forøvrig i spenning på disse katastrofale konsekvensene som skal komme, nå som du har sett denne filmen.

 2. Her er topp 10 av politiske Blogger basert på din eigen teljar:
  1.Norske forhold 6690 besøkende
  2.Øblog 3422 besøkende
  3.Altamagazin 3228 besøkende
  4.Tegninger og verden min 2880 besøkende
  5.Jan Simonsens blogg 2690 besøkende
  6.Skaperen 2318 besøkende
  7.Nyhetskommentar 2141 besøkende
  8.Hjorthen uttaler seg om ting han ikke har greie på 1991 besøkende
  9.10min.no 1676 besøkende
  10.VamPus’ Verden 1545 besøkende

  Fakta er uansett om du er sosialist eller anarkist så er din blogg ikkje representert blandt dei 10 mest leste i nokon som helst kategori for dei siste 6 månader.

 3. «Den vestlige sivilisasjon! Det vestlig folk, den vestllige rase og kultur er de eneste som kan sørge for FRIHET og DEMOKRATI, verdier som sosialistene forakter!»

  Den vestlige rase? Har vi begynt med rasetenkning?

 4. Det har vi holdt på med her i lang tid. «folk flest» og resten (sosialistene) 😛 også alle disse fullpigmenterte da (terroristene)…

 5. Jeg må denne gangen bøye meg i støvet å si «UNNSKYLD HILDEGUNN» Jeg trodde faktisk ikke du ville like den, men så skammelig feil tok jeg. Rett og slett skammelig feil.

  Det gleder mit film hjerte (Og det er den største delen av mitt hjerte, etter min kone) at du elsket denne filmen. Ja, var den ikke fantastisk? Den står HØYT på min liste over tyske filmer.

  Når det gjelder dette ned høy kultur og sosialisme og at jeg som «sosialist» ikke ville at du skulle se denne filmen, så er jo det sprøyt. Jeg har sagt 1000 ganger (Ja jeg vet at det ikke er så mange, er bare et metafor) at jeg IKKE er sosialist. OG grunnen til at jeg trodde du ikke ville like den skrev jeg jo. Ikke på vegne av sosialismen, men på veine av meg selv.

  Når det er sagt så må jeg jo si at Hollywood aldri har vært det store for meg, og at tysk, fransk og spanske filmer er blitt mer og mer interessant med tiden. Jeg anbefaler å se MINST 1 ikke Hollywood film i måneden.

  Frode A Nygaard

 6. Om du likte den filmen vil eg gjerne anbefale deg «Goodbye Lenin.» Den har ei handling i Øst-Berlin og viser til dels kva forandringar som skjedde mellom før og etter murens fall. (Vell hovudpersonane prøver å halde ting ved det samme på grunn av moren) Vil ikkje seie at det er sosialist propaganda, og anbefalar den då til deg.

  MVH
  Oryceropus Afer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.