Hildegunn’s FILM VALG!!

Det er slutten på ennå en uke og da er det selvsagt tid for mitt tradisjon rike FILM VALG!! JEg er nemlig en blogger som tar mine fans på alvor og involvere dem i min blogg-hverdag. Kontrasten er slående til sosialist bloggerne som på sitt udeomkratiske perverse vis søker å utrydde den frie vilje med sin bedrevitertone og hets og sjikane ovenfor alle som ikke deler deres tilbakestående tanker!

Ukens film kanidater er!:

Der Untergang. Enda en tysk film! En hurra film om det nasjonaSOSIALISTISKE regimet’s undergang!

V for Vendetta. En mann med maske kjemper mot ett undertykkende regime. Man kan dra klare parralller til min kamp mot sosialismen!!

Napoleon Dynamite. En komedie! Skal man dømme fra coveret er det en skikkeli carzy komedie!!

Stem og kom med FILM TIPS i kommentar feltet!!

Annonser

8 tanker om “Hildegunn’s FILM VALG!!

 1. OH! Endelig film valg igjen. Min stemme er klar: V for Vandetta. Ja, jeg skal si hvorfor.

  1: Der Untergang – Du fortjener litt fri fra tysk talende filmer, og jeg synes vell en Anti Hitler film (Eller anti Nazi film) er litt mye etter «De andres liv» Denne er jo like dyster (Vist ikke mer) Denne gangen MÅ jeg jo si at du har jo overasket meg før, men jeg vil ikke utfordre deg til å se nok en tysk film

  2: Napoleon Dymamite: (Ja jeg tar de ikke i rekkefølge) Dette er en film vist alle andre en jeg liker. Jeg synes rett og slett det er en møkka film. SÅ jeg så ego at den vil jeg ikke at du skal se, og eventuelt like

  3: V for Vandetta: Dette er en dypt,dypt undervurdert film. Vet ikke om den egentlig ble så veldig populær, og det er ikke fortjent. Jeg synes denne filmen er anti gaaaanske mye. Og: JA, også imot sosialismen. Dette er en film man kan tolke i hue og r#va (Sensurerte meg selv jeg) og det er så fantastisk.

  Så min stemme er klar: V for Vandetta

  Frode A Nygaard

 2. Valget mitt går nok for V for Vendetta. Her har du manne som kjemper for sann anarkisme mot eit faciststyrt England. Einaste klaga eg har med denne filmen er at det einaste den har med teikneserien å gjere er kostymene :p.
  Napoleon Dynamite er ein dritt film som ikkje vil gje deg noko glede, og Der Untergang blir kanskje litt for lang. Det er ikkje nokon dårleg film og sjølv kunneeg godt ha hatt den ein time lenger, men andre eg kjenner som har sett den med meg meinar det er litt for lang. God film uansett.

  Kose deg.

 3. Du, dama? Du er gæren. Og så har du forresten stavet navnet ditt feil i ‘headeren’ din, det står Hildeunn. Tenkte du bare ville vite det, siden det sikkert kunne blitt oppfattet som sosialistisk eller noe annet livsfarlig. Ha en fin nazi-dag videre 🙂

 4. Ta deg bedre tid til å skrive et innlegg neste gang, det er så mange skrivefeil at jeg ikke skjønner noe. Jeg regner med at det er tid du manglet her og ikke kunnskap om hvordan man skriver riktig, right?

 5. Igjenn kommer din missoppfattning av Nazismen

  «Der Untergang. Enda en tysk film! En hurra film om det nasjonaSOSIALISTISKE regimet’s undergang!»

  Korigerer: NASJONAL sosialismen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.