Svineinfluensa – Når får vi vite sannheten?

Daglig leser vi om svineinfluensa. Nordmenn dør daglig av den verste pesten som har rammet vårt land siden svartedauden. Og hva gjør sosialistregjeringen? Gir de folk flest vaksine? Nei! De inkompetente perverse sosialistsene som jukset seg til valgseier har med vitende og vilje bestlit inn for lite svineinfluensavaksine! Hva er grunnen til det?

Det er en kjent sak at sosialismen forakter menneskeverdet. Historien er full av eksempler på sosialismens perversiteter. Det aller meste tyder på at sosialistenes agenda er klar. Sosialistene bruker denne anledningen til å redusere den vestlige rases innflytelse i Norge! Det er en kjendt sak at sosialistene arbeider for en storstilt snikislamisering av Norge. Det er ett uttalt mål for sosialisten å minske den vestlige rases tall og øke andelen muslimer i den norske befolkningen.

Svineinfluensaen herjer brutalt. Vi står ovenfor en nasjonal katstrofe! En ansvarlig regjering hadde i god tid vaksinert alle Nordmenn mot denne fryktlige sykdomen. Men sosialistregjeringen gjør ikke dette. Hva sier det om en regjering som bevistt går inn får å utsette sin befolkning for livsfarlige sykdommer? Sosialismen har en lang tradisjon for folkemord. Skal man tro at sosalistene som styrer Norge er noe bedre enn sine sosialistiske meningfeller? NEI!!

Sosialismen hater den vestlige rasen. Sosialismen hater de vestlige verdier. Sosalismen hater demokrati og frihet. Sosalismen finner sine allierte blandt islamismtene. De blir ført sammen av ett blendene hat mot frihet og demokrati. Begge disse gruppene hater den vestlige rase fordi den lever i frihet. Sosialismen ønsker å detaljstyre menneskers liv. De perverse sosialistene bejubler alle autoritære styresett!!

Hvordan kan vi leve med en sosialistregjering som går inn for at flest mulig nordmenn skal då av svineinfluensa? Hvordan kan vi leve med at sosialistene ønsker å utrydde den vestlige rase og innføre islamisme i Norge? Vi må knuse sosialismen før det er for sent! Det er vår VIKTIGSTE KAMP!! Følg med!!

Annonser

31 tanker om “Svineinfluensa – Når får vi vite sannheten?

 1. må bare si at jeg er helt enig med deg hidegunn! sosialistene skulle vært sendt til sine egne konsentrasjonsleire i sibir, hvor de ellers sender oss frittenkende vestlige…

 2. Dør hver dag? Du vet at det er kun ca. 5000 personer på verdensbasis som har dødd av svineinfluesa siden den brøt ut i april? Og at per år det ca. 1000 personer av vanlig influensa? Hvorfor lage slik hysteri?

 3. Er enig i mye av det du skriver om på bloggen din, men dette var uventet.

  For det første inneholder vaksinen flere farlige stoffer, blant annet kvikksølv forbindelsen Thimorosol, og Squalen. I Tyskland får militæret og regjeringen en egen type vaksine uten kvikksølv. Hvorfor? Fordi de har innsett at vaksinen ikke er helt ufarlig. Som sosialistene og FrP mener.

  Norge hører blindt på en folkehelseinstituttet, og i denne saken har de vinglet noe fælt. Det er nesten at man kan misstenke at de ikke vet hva de snakker om.
  Kjenner til folk som har dødd av vaksinen, og i 1976 var det også svineinfluensa utbrudd. Da døde det flere av vaksinen enn av sykdommen.

  Hvordan kan man vite at det er trygt nå?

  Mye uavhengig informasjon tyder på at noe er galt, og det er akkurat det.. Skal man stole på verdenseliten? Det er et faktum at WHO er fult opp av representanter fra rike firmaer, og representanter fra uavhengige folkehelse organisasjoner blir utelukket med vilje.

  Jeg sier ikke at man ikke ska ta vaksinen, men selv har jeg bestemt meg for å la være. Jeg vet at svineinfluensaen er mindre farlig enn vanlig influensa. Det er helt latterlig når media hyper denne sykdommen, som har tatt 10 liv i Norge. Det er ingenting, under den vanlige sesongen dør 3000 Nordmenn.

  Thomas Holden, Politisk ukorrekt.

 4. hei hei
  det er synd med svineinfluensaen..
  jeg har lest litt av blogen din. jeg lurer på om du har sett Zeitgeist filmen(e)?

  ikke tro at du vet alt, det virker sånn til tider 🙂

 5. Er dette en blogg? Høres mer ut som ei rasistkjerring som etter egen religiøs overbevisning burde HOLDE KJEFT der folk møtes!

  For noe jævla dritt!

 6. Herregud så mye rør det går an å skrive når du lar møkka bare renne helt uten filter og helt uten kunnskap. jeg koste meg med å lese dine egne regler for å poste meldinger her. en ting skal du ha, du setter høyere krav til de som måtte sneie innom her enn til deg selv!

 7. Jeg er glad vi får mindre av vaksinene. Jeg personlig nekter å ta den og jeg håper så mange som mulig andre gjør det også. Les litt rundt på http://www.infowars.com om svine influensaen så forhåpentligvis forandrer dette synspunktet ditt..

 8. AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAAH

  dette er den dårligste bloggen jeg har sett. det virker som at forfatteren ikke har så mye informasjon om dette

  ps. til forfatteren: jævla rasist

 9. Endelig er gode gamle hildegunn tilbake. Du har vært litt tam i det siste, men dette innlegget oser over av fordommer, hat og reinspikka dumskap. Takk for en oppkvikker på morgenkvisten.

 10. De rødgrønne vant valget på helt lovlig vis, frp tapte get over it.
  Valgordningen hadde ikke noe å si, hadde den blitt fjernet hadde uansett de rødgrønne vunnet da vi hadde flest stemmer.

  dere tapte vi vant så vi fortsetter, er slik demokratiet fungerer

 11. Politisk Ukorrekt:
  Det du skriver er det dummeste jeg har hørt. Hva slags verden er det du lever i? Slike konspirasjonsteorier er det bare analhjerner som tror på. Vaksinen er fullstendig ufarlig, og den er LIVSNØDVENDIG for Nordmenn. Men sosialistregjeringen nekter oss tilgang til vaksine, fordi de ønsker å se den vestlige rase gå under og at Norge skal få islamisisk flertall!!

 12. hahahahahahahahaha, å, Hildegunn. Du er noe for deg sjæl. Kanke du plis fortelle meg om dagens regjerings lange folkemordshistorie, a.

 13. 9,5 millioner doser er bestilt. Om det er for lite så lurer eg på kor mange som bur i din versjon av norge.

  Når blei det så sikkert at muslimer er meir motstandsdyktige mot svineinfluensa, når dei ikkje eingang har lov til å halda svin til mat eller kjæledyr? For det er jo det som er essensen i teorien din!

  Å utvikla og produsera vaksine blir sjølvsagt gjort over natta. spesielt når ein skal ha 9,5 millioner doser. Get real det er ikkje som å laga ei kakka. Det er meir som å skru samman ein bil uten å ha sett korleis den ser ut på førehand eller ha tilgang på manualen.

  Men elles så er me tilbake på det nivået der du blir bedt om å ta deg ein tur på b-i-b-l-i-o-t-e-k-e-t å skaffa deg nokre bøker om verdenshistorie og politik. Eller skaffa deg ny medisin frå sandviken.

 14. hildeunn i godt gammelt slag, dette er den beste på lenge!

  som helsearbeidar sa: 9,5 millioner vaksiner.. da kan du ta en titt på Norges folketall per dags dato, og gi oss et svar på hvordan du får det til å gå opp at det ikke er nok vaksine.

  11, er antallet på de som har dødd i Norge. Det er en av de mindre alvorlige influensaene vi har hatt de siste tiårene. Grunnen til dette er at de som er over 63 år gamle ble gjort motstandsdyktige da asiasyken, den verste influensaepedemien på 1900- tallet, rammet verden i 1957. Etisk sett er svineinfluensaen en lite alvorlig influensaepedemi. Økonomisk sett? Det blir en annen sak, hvis folk er usolidariske og velger å ta vaksinen.

 15. Kjære Hildegunn. Hvorfor er vaksinen livsnødvendig for NORDMENN og hva er en analhjerne?

  Foruten det sedvanlige rælet er det usedvanlig mye bruk av ordet HAT i innlegget? Mangler du kjærlighet fra barnsben eller er du bare ensom nå?

  Go girl go 🙂

 16. Jeg lurer egentlig bare litt på noe «Politisk Ukorrekt» der oppe skrev..

  «Kjenner til folk som har dødd av vaksinen, og i 1976 var det også svineinfluensa utbrudd. Da døde det flere av vaksinen enn av sykdommen.»

  Mener du at disse du kjenner til døde av denne nye vaksinen, nå de siste par ukene? Isåfall, burde du ikke fortelle helsemyndighetene om dette? Eller var det en annen vaksine, som ikke brukes nå, du mente?

 17. For ordens skyld,

  offisiell statistikk fra USA:

  CDC MMWR, 2008-2009 Flu season mortality for large cities, USA, 2009
  The point shapefile shows total number of deaths caused by flu/pneumonia as well as deaths due to all causes during the flu season of 2008-2009 for selected cities that have 100K or more population. Typically the flu season spans the winter months, according to NIH website the period starts in late October of a year and end the following year at the end of March. The weekly data collected by MMWR is a «voluntarily» submitted by selected cities (roughly 122) on the number of deaths reported due to all causes as well as number of deaths by various age groups and deaths due to pneumonia and influenza.
  There were nearly 24,000 deaths due to flu/influenza during this flu season in about 115 cities. CDC estimates total number of deaths at 40,000.
  Compared to this huge number of deaths, the Swine flu has caused less than 100 deaths.
  Elsewhere on Finder! you may find weekly flu deaths for these 115 cities. Use key word «Flu» or «Influenza» to search for the file.
  The data for each week was downloaded, georeferenced and then summed up to get totals for the flu season. The shapefile also shows percent of flu deaths as share of all deaths by cities.

 18. Dette er sure oppstøt fra ei norsk kjærring. Er det rart at jeg har funnet meg en frue fra Thailand?
  Slike norske rasshøl vil jeg være foruten.

 19. Hildegunn:

  Hvordan kan en vaksine mot en sykdom mindre farlig enn vanlig influensa være livsnødvendig? Jeg ser ikke logikken. Sykdommen er for de aller fleste helt ufarlig.

  Er det meningen at alle skal utsettes for en vaksine som inneholder giftstoffer?
  Det er ikke etisk riktig. Jeg kjenner til flere tilfeller av alvorlige bivirkninger som kjenninger av meg har fått som følge av vaksinen, fikk et brev fra en person på Facebook som har gått en alvorlig neversykdom med navn Guirre Barre syndom.
  Dette er blodig alvor, ikke konspirasjonstull.

  Hildegunn. Ta gjerne vaksinen, visste du at kvikksølv er ulovelig i Norge i f.eks tann fyllinger?
  Hvorfor??? Det er giftig, men fremdeles skal stoffet injiseres i oss. Noe er galt, for de som ikke ser det. Ja, de er direkte dumme.

  Men ta vaksinen du, ta den. For guds skyld.

 20. Hvilken verden lever Hildegunn i? Vaksinen var ikke tilgjengelig, og Norge fikk ikke flere doser. Det er IKKE en regjering som bestiller vaksine, det er det Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet som gjør. Og de er ikke politisk drevet.

  Dessuten er det ikke så enkelt at Norge kunne bestille vaksine til alle, jeg vil bare minne Hildegunn om at Norge har bestilt rundt 8 millioner doser, altså to til hver, og at det gjorde Norge for lenge siden.

  Produsentene har ikke kunnet levere nok vaksine til hverken Norge eller andre land, det må bare DU og den norske regjering forholde seg til, enten de er sosialister eller ikke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.