Filmopplevelse ødelagt av sosialistene!!

Jeg vet at mange fans har ventet i spenning på min nye film anmeldelse! Det var V for Vendetta som vant film valget og den lå klar i film spilleren og jeg skulle se på den men hva fikk jeg se?? Dette!!

httpv://www.youtube.com/watch?v=HmZm8vNHBSU&feature=related

Det er en skandale at min film opplevelse skal bli ødelagt på denne måten! Jeg mistet helt lysten til å se film!! Og vem er det som har skylden? Sosialistene! Sosialistiene har nemlig ødelagt film industrien med sin ulovlige nedlasting! Sosalistene stjeler som ravner! Sosialistene mener nemlig at de er HEVET OVER LOVEN fordi de følger deres PERVERSE ideologi! En sosiallist mener at han eller hun har rett till å bryte loven, til å stjele ja til og med rett til å drepe uten å bli straffet for det, fordi de mener at de som sosialister er hevet over loven! At slike mennesker får gå fritt i samfunnet er en SKANDALE!! Sosialistene har ingen respekt for eiendomsretten. De stjeler filmer fordi de er sosialister, sosialister stjeler. Sosialistene ødlegger filmopplevelsen for meg og folk flest. Jeg vil ikke glemme dette.
Sosialisme kan aldri tilgis!!!

Annonser

24 tanker om “Filmopplevelse ødelagt av sosialistene!!

 1. Ok, her MÅ jeg vist kommentere. Jeg vet om så ekstremt mange ikke sosialister som laster ned film. Til og med folk som stemmer Frp har jeg møtt som har lastet ned. Så er de da ifølge deg sosialister som egentlig ikke er Frp’ere?

  Frode A Nygaard

 2. jeg er sosialist og kjøper både film og musikk, kjære, elskede Hildegunn. Hva synes du forresten om homofili? kan jeg få et innlegg om det?

 3. Det er liberalistene (da spesielt Venstre og MPD Grønne) er for lovlig nedlasting og det støtter jeg fullt ut.
  Sosialistene som du kaller dem støtter strengt personvern og det støtter jeg fullt ut.

 4. Nok en gang viser du at du ikke har peilling, det er kapitalist partiene frp og høyre som du støtter som vil forby ulovlig nedlasting og derfor vil ha slike reklamefilmer i begynnelsen av filmene

 5. I dag spiste jeg masse ost til frokost. Uten brødskive, bare maula. det var digg, men nå er jeg litt kvalm. Snart er det lunsj, da tror jeg at jeg skal spise noen annet. Skulle ønske det vra fredag, for da har de pannekaker. I dag er det onsdag, da skal jeg på gymmen på kvelden. Bør nok ikke spise så mye ost til middag.

 6. I stedet for avstemming av hvilke film du skal se, kan du ha avstemming om hvilke tema du skal skrive om. Dine skriverier har stor underholdningsverdi, og jeg er sikker på at mange ville ha glede av din analyse av nettopp deres favoritttema. F.eks: homofili, dødsstraff, religion o.s.v.

 7. Hei Hildegunn!

  Hva er yndlingsfargen din? Har du husdyr? Hvor og hvordan liker du å feriere? Pleier du å spise kveldsmat? I så fall hva? Har du en hobby?

  Vi vil vite mere om deg!

 8. Tror du skal være litt forsiktig med å generalisere (om du vet hva det betyr?) på den måten som du gjør, ulovlig nedlasting skjer på tvers av all politisk tilknytning. Bruk hodet ditt..

 9. Tafatt og skuffende av vår kjære Hildegunn. Provoserte ikke et gram av meg. Du mister taket nå vil jeg si.

  Bedre lykke til neste gang 🙂

 10. Trist å se hvor mye du har tapt deg, kjære gode Hildeunn. Tidligere var du svært underholdende. Dette er bare platt og dumt.

  Men jeg er selvfølgelig glad i deg uansett 🙂

  Kos og klem!
  -Dunder

 11. Dunder:
  Om du tror at jeg blogger for din underholdning så tar du jævlig feil, dit avskum! Jeg håper du dør av AIDS!!! Og at du aldri forpester bloggen min med dine tilbakestående kommentarer mer!!!!

 12. Hildeunn:
  Nei nå ble jeg nesten skuffa over deg, kjære. Du kaller meg avskum og håper jeg dør av AIDS? Hadde jeg ikke kjent deg bedre, ville jeg trodd at du drev med personhets og trakassering.

  Men det gjør du selvfølgelig ikke, for du bryter jo ikke ditt eget regelverk. Dumme meg! 🙂 Jeg må le litt av meg sjøl! Du mente selvfølgelig bare å gi meg en vennlig korreks.

  Takk skal du ha, kjære snille Hildeunn!

  Kos og klem!
  -Dunder

 13. Men du Hildegunn …

  Hvor har det blitt av engasjementet ditt?
  Dette er jo tamme saker i grunn.

  Jeg savner engasjementet ditt for stakkarene i Kongo, og en litt mer utdypende løsning for svineinfluensaen.

  Jeg lurer også på hva en stakkars kvinnelig lærer skal gjøre når hun har vært så dum å tro at hun kan undervise. Hva kan egentlig en kvinnelig lærer brukes til?

 14. Joda, jøss, det er på grunn av folk som meg at filmindustrien legger til teite videoer på starten av alle filmene sine. Da skal jeg komme med flere tips:

  Se filmer på http://www.surfthechannel.com. Deilig og pirrende ulovlig, og du slipper som regel unna den teite videoen! Men du kan kanskje ikke engelsk?

  V for Vendetta er dessuten en av yndlingsfilmene mine, og det er litt morsomt at du ville se akkurat DEN og anklager sosialistene for å ødelegge filmopplevelsen din, ettersom V for Vendetta er en film som oppfordrer til opprør og handler om hvilke forferdelige ting som kan skje når en facistisk høyre-regjering tar over: «When did different become dangerous?» Men du ville vel kanskje se den for å kunne nyte drap på homofile, utlendinger, politiske motstandere og annet pakk.

 15. Du har rett apples, det er litt paradoksalt.
  Kanskje vår kjære Hildeunn kan ordne opp i det, hun som har kontakter både inn i Framstegspartiets ledelse, og i styre og stell både her og der. Kan man ikke vedta at alle som laster ned film illegalt samtidig må laste ned denne reklamesnutten? Så vil faktisk reklamen nå den rette målgruppen. 😉

  Fikser du det Hildeunn?

  Kos og klem!
  -Dunder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.