Vi trenger en ny dag!!

Ja, jeg påstår det! Vi trenger en ny dag! Tidligere var søndagen som var hviledagen hellig. Da tok folk flest det rolig og slappet av og gikk søndags tur og liknende! Men dette passet ikke inn i sosialistenes samfunn! Sosialisten tenker kunn på tannhjul og penger og hvordan de kan gjøre seg selv rikere og trykker folk flest ned i søla med sinnsykt høye skatter og avgifter slik atman må jobbe mer for å ha råd til å leve! Sosialistene hater den vestlig kristne kulturarv og derfor er søndagen i dag ikke hellig men bare enda en dag der sosialistene kan sope inn penger!!!

Jeg krever en stans! Vi trnger en ny dag, en ny søndag, en SUPERDAG!! En dag folk flest ikke trenger slave for sosialistenes perverse behov!! SUPERDAGEN er ett folkekrav!

Vi har rett på frihet fra sosialismen! Støtt SUPERDAGEN!!!

Annonser

13 tanker om “Vi trenger en ny dag!!

 1. hehe.

  Ja det hadde vært hyggelig, men tror det hadde virket mot sin mening. Ikke glem at det brukes mye penger per dag. Altså vil en «SUPERDAG» lede til at vi får mindre til overs.

  Vi er vel en av de landee med mest kristene helligdager/mest feriedager, ihvertfall når det gjelder skole tror jeg.

 2. Det var da kapitalistene som ville ha søndagsåpent slik at de kunne tjene mer penger ikke sosialistene som du kaller de, eller sosialdemokrater som de med kunnskap kaller de og som er det rette begrepet

 3. Hildeunn,

  Hmmm… Er det høyresiden eller venstresiden («sosialistene») som har ønsket å begrense åpningstidene i helgene, mon tro?
  Er det høyresiden eller venstresiden («sosialistene») som setter fellesskap foran individ, mon tro?
  Er det høyresiden eller venstresiden («sosialistene») som vanligvis beskyldes for å tenke profitt foran sosiale goder, mon tro?

  Kos og klem!
  -Dunder

 4. Takk trampoline!

  Men det er nok ikke så lurt å være enig med meg her. Snart kommer Hildeunn og beskylder oss for trakassering og personangrep. Og så kaller hun oss en anal-ett-eller-annet…
  🙂

  Kos og klem!
  -Dunder

 5. Kjære, kjære Hildegunn

  Det er virkelig synd å se at et så engasjert og samfunnsbevisst menneske som du møter så mye motbør.

  Det er hardt å leve i en verden med så mange profittjagende og kyniske mennesker. Jeg syns også det er forferdelig at overvekten av det norske folk presser oss inn i et samfunn og en livsform der profitt og ønsket om å styrke sin egen posisjon er hovedmålet.

  Jeg gruer meg noe helt forferdelig til Klimamøtet i Køpenhavn når disse løgnaktige menneskene skal begynne med sin Dommedags propaganda. Bare for at de skal kreve inn ennu mere skatt for å betale for disse tåpelige Co2 kvotene.

  Hvor skal vi hente pengene fra ? Tenk bare på bensinen så dyr som den er med alle avgiftene. Snart er det utenkelig å få lovt å bruke sine egne biler.

  Enda en ting jeg gruer meg til er å bli eldre. Disse maktmenneskene eier virkelig ikke omtanke for denne svake gruppen.
  Jeg mener vi skal bruke oljepengen våre nå slik at alle eldre kan få en skikkelig flott og verdig alderdom på et godt sykehjem.
  Og selvfølgelig i sitt eget distrikt. Det ville være tragisk om fremskritts bekjemperene skulle få slått sammen alle våre harmoniske små samfunn og tvunget de eldre inn på sykehjem i byene. Ikke sant ?

  Nei nå tror jeg sannelig jeg må gi meg for denne gang. Det er så sent og jeg må spare litt støm. Kunne vi ikke fått bygd ut noen flere vassdrag slik at vi kunne fått billigere strøm. Nei alt vil de tjene penger på –

  Hjertelig hilsen
  ufør kvinne i 50årene.
  Det er forresten nok et problem. Sosialistene har et forferdelig syn på mennesker som sliter på liten trygd slik som jeg. Nå vurderer de faktisk å kutte ned på at jeg kan tjene 70.000 uten fratrekk i trygd. Jeg vet ikke min arme råd.

 6. Fullførte du i det hele tatt ungdomskolen? Rart at nesten ingen med universitetsutdannelse stemmer FrP. Kan det ha sammenheng med at man der lærer å tenke og reflektere?
  Når du ikke en gang vet om det er sosialister eller kapitalister som er profittjagende er det jo fullstendig rullgardin.

  Men slapp av. Har gjennomskua denne bloggen for lengst 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.