Sosialistene slår politisk mynt på Svineinfluensa!

Svine infuensaen herjer i Norge! Ja, nå er det ett fakyum at det er blitt svine influensa! Jeg har tidligere i min blogg gitt KLAR BESKJED om hva jeg synes om sosialistregjeringens vaksine program! Det er kun sosialister som kan være så ondskapsfulle at de nekter Nordmenn livsviktig vaksine! Sosialstene håner menneskeverdet, og tydliggjør nok en gang at de setter en enda mer intensiv snikislamisering høyere enn det norske folks overlevlese!!

Det er llart og tydlig at sosialistene bruke svineinfulensaen for alt den er verdt! For å bringe fokus vekk fra det faktum at de udemokratiske sosialistene stjal regjeringsmakten fra FRP ved utbredt valfusk! Sosialistene viser tidlig at de gjeren går over lik for å sjkule sannheten for folk flest! At Nordmenn dør av svineinfuensa bryr ikke sosialistene seg om så lenge de kan bevare sitt udeomkratiske skrekkregime!!

Hvorfor tillater sosialisten at det såes tvil om vaksinens virkning? Jo, for å skremme folk fra å ta den! De vil rett og slett ikke bruke penger på å redde Nordmenns liv! Vi er alle i livsfare og sosialistene ønsker å se oss dø!!

I utlandet tar man trusseln alvor! i Norge gjør sosialistene ingen ting!!!!

Svineinfluensa nyheter har lenge dominert i media! Hvorfor! JO! Fordi venstremedia, der så godt som alle redaktører og journalister er i lomma på sosialitene sprer falske nyheter! Pressen skal være den FJERDE STASMAKT og være FRI og KONTROLLERENDE!! HVordan kan pressen være det når presen er sosialistisk?? Alle vet at løgn faller naturlig for sosialistene, og at «sannheten» som blir beskrevet i media alltid må være i tråd med den perverse sosialistiske ideologien!

Den Norske pressen er derfor svært udemokratisk, noe som er ett enormt problem! Det må med andre ord sterkere kontroll til! Det må bli forbudt for personer med sosialistiske sympatier å arbeide innen pressen, da disse ikke evner å rapportere en korrekt sannhet! Kun de som i sitt hjerte er ekte demokrater er verdige å bringe nyheter til det Norske folk!

Sannheten er at sosialister hater det norske folk og den vestlige rase! Sosialistenes mål er kaos og snikislamisering! En ufattelig sykdom trure Norge og sosialistene og deres støttespillere i media er klare til å la Nordmenn dø kun for selv å kunne beholde sin maktposisjon! Sosialisme er det ytterste svik mot menneskeverdet!!

OPPDATERT:
Internasjonale organisasjoner slår nå ALARM om sosialistenes sinnsyke vaksinepolitikk!!! Følg med!!

Annonser

32 tanker om “Sosialistene slår politisk mynt på Svineinfluensa!

 1. Liberalisten:
  Ikke kall meg sosialist din hjelav analhjerne!
  Politisk tilbakstående sosialisterr som deg er den aller største trusslene mot demokratiet!!!

 2. Har lest litt gjennom innleggene dine Hildegunn, og jeg må nesten bare le. Lurer først på om alt dette er en spøk. For det er så absurd å se hva du skriver(feks 04.11 kl 17:04). Det er ingen som kommer til å ta deg alvorlig, når du ikke kan oppføre deg på nettet. Tror de fleste som meg bare syns synd på deg, og ler litt overbærende av deg.
  Du må gjerne sjekke dine egne regler for forumet 🙂

  Mvh Ler enda litt mer.

 3. Dette er helt håpløst, nå er det noen i sosialistisk ungdom som skal få alle som stemmer FRP og høyre til å se stokk dumme ut.. Dette blir rett og slett for dumt dere, anbefaler dere å legge ned hele denne dyslektiske stutum-bloggen.

 4. I paranoiaens namn vil eg foreslå at denne bloggen er eit forsøk på å kartlegge dei som er samde med bloggskrivaren. Litt sånn STASI – greier kanskje. lol

 5. Alvorlig talt. Hilde ta deg i akt no, få deg litt verklighets orientering før du skriver slikt tull. Sosialistane som du refererar til, gjere tidenes største innkjøp av vaksiner mot svineinfluensaen til lille norge. Vist det ikkje er å gjera noko, så vill eg heller ha oppskrifta på kva dei skal gjera enn det våset du kjem med.

 6. ut ifra bloggen din virker det som du er redd for mye og har mye hat for folk som har andre meninger enn deg selv. aviser som vg og dagbladet er ikke sosialistiske i mine øyne, de er kapitalistiske. de sprer frykt og selger halve sannheter til folk for å få folk til å kjøpe avisene sine. visste du foreksempel at det dør rundt 1000 mennesker i norge hvert år pga vanlig influensa? hvis ikke, er det vel fordi du ikke har lest noe annet en tabloidene…

  til neste gang, undersøk litt om temaet du blogger om først. istedet for å spre frykt og dumhet.

 7. Ja, er det ikke typisk! Bare man kommer med meniger på sin egen blogg som skiller seg fra sosialistens meningsmopol og etablerte «sannheter» så blir man ikke møtte med annet enn usakligheter og sjikanerende personagrep!
  Det er en skandale at dere sosialister har så liten respekt for ytringsfriheten!!

 8. Dersom du legger ut noe på internett må du regne med at folk sier sin mening enig eller ikke enig. Eller gjelder ytringsfriheten bare for deg kansje hildegunn?

  forøvrig er vel neppe du den som bør snakke om sjikane og personangrep, å kalle noen analhjerne er kansje ikke personangrep siden det kommer fra deg eller?

 9. Hei igjen kjære Hildeunn!
  Jeg vil bare påpeke at klokka på bloggen din fortsatt går på sommertid. Det er koselig synes jeg. Fortsatt sol og sommer hos Hildeunn!

  Kos og klem!
  -Dunder

 10. Viktigste blogger???

  Vet dere, jeg tror hele denne bloggen er skrevet for å tulle med folk. Jeg mener, ingenting av det Hildegunn har skrevet henger på greip, eller hva?

 11. http://www.unfictional.com/joseph-moshe-mossad-bioweapon-swine-flu-vaccine-westwood

  Professor Moshe had called into a live radio show by Dr. A. True Ott, broadcast on Republic Broadcasting claiming to be a microbiologist who wanted to supply evidence to a States Attorney regarding tainted H1N1 Swine flu vaccines being produced by Baxter BioPharma Solutions. He said that

  Baxter’s Ukrainian lab was in fact producing a bioweapon disguised as a vaccine.

  He claimed that the vaccine contained an adjuvant (additive) designed to weaken the immune system, and replicated RNA from the virus responsible for the 1918 pandemic Spanish flu, causing global sickness and mass death.http://www.theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=700%3Amicrobiologist-alleges-baxter-qswine-fluq-vaccine-is-a-bioweapon&Itemid=64

 12. Så…..alle som ikke mener som deg, hildegunn….er «sosialistiske krek» eller det som verre er…Hadde jeg fått såpass mange negative kommentarer
  (nesten alle, unntatt «jeg må le» som syns synd på deg,,)..ja, da tror jeg det hadde vært litt lurt å evaluere mine egne utsagn….En kan faktisk tro på noe og ha sine egne meninger om alt, men kritiserer du alle andre fordi de ikke er enig, blir dine såkalte sannheter aldri tatt på alvor. Du er helt klart ingen selger…….kanskje bloggen er eneste sted du kan få yttrykt deg??? Men da er det nok sånn at du må finne deg i kritikk uten å finne på stygge kallenavn på oss som tross alt leste det du skrev.

 13. AC/DC, vår alles kjære Hilde(g)unn er bare litt tanke tom og forvirra, ikke alltid hun husker de små pillene heller, så vi er så rause at vi lar det pasere, for det meste 😉

 14. Se det ja, dette var det litt mer fres i. Noen av stavefeilene og orddelingsfeilene er tilbake igjen også 🙂

  Siden jeg har tatt vaksine, så er jeg spent på hva som skjer nå. Noen nevner lenger opp i kommentarene at vaksinen egentlig er et biologisk våpen.

  Dette blir spennende for min del …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.