Sosialistenes forsvarspolitikk: En skamdale!!

Forsvaret, ett land’s væpnede, militære styrker bør være alla lands stor stolthet! Ett sterk forsvar, en sterk hær som kan forsvare landet mot fiender innbyr til stolthet blandt befolkningen og å tjenestegjøre i forvaret er den aller største ære som kan tilfalle landets ungdom! Slik bør det være men slik er det ikke i Norge! Hva er grunnen?? JO!!!, sosialistens mangeårige neglisjering av forsvaret!!

For sosialistene ønsker ikke at vi skal kunne forsvare oss! Sosialistene er landsvikere, det har jeg grundig dokumentert i ett tidligere blogginnlegg som alle mine fans kan lese HER!!!! Sosialistene ønsker å se at den pågående snikislamiseringe, den pågånde islamistisk invasjonen av Norge holder fram, og de ønske å se de Norske normer og den Norske kulturen gå til grunne og bli erstattet av anarki og islamisme! Alt detter er 100% sant og sannheten er tilgjegelig for alle her på min blogg ikke la deg lure av sosialistisk propagnada!!

Forsvaret blir kuttet ned på og latterliggjort! For sosialistene tåler ikke å se stolte Norske soldater! De vil se taliban opprører med turban og kalsjnikov! Kvinne undertrykkere og fundamentalister er det sosialistene ønsker å se ved makten, også her i Norge!! Derfor ønsker de å kutte ut den norske innsatsen i Afganistan for at taliban skal få ett friområde for å organisere sin plan om å erobre vesten!!

Norske yrkes militære bli drevet til vannvidd! Slik går det når hele din yrkesgrupp blir sytematisk motarbeidet av den sosialistiske staten! Det er en skam! Det er en skandale! Ja jeg går så langt som å på stå at vi trenger ETT NYTT ORD for å beskrive situasjonen: SKAMDALE!!! Både en SKAM og en SKANDALE, en SKAMDALE!!

Jeg sier: Følg med! Vi må aldri la sosialistene gjøre oss forsvarsløse!! Nordmenn fortjener ett sterk forsvar!

Annonser

47 tanker om “Sosialistenes forsvarspolitikk: En skamdale!!

 1. HAHAHA, dumme sosialister der lurte jeg dere syyyyykt mye!!!
  Dere trodde jeg hadde skrive feil i overskrift men så var det ETT NYTT ORD!!!

  LOL@dere sosialister!!!!!!!!

 2. Stakkars deg Hildgunn. Har alltid følt det trist når slike som deg ikke får noen form form beskyttelse mot seg selv. Det som er fortvilende er at sånne som deg aldri vil skjønne hvor lav intelligens dere har, hadde dere skjønt det så ville dere avstått fra all samfunnsdebatt. Da hadde vi intelligente sluppet å gremmes over hvor mange mennesker som faktisk er nærmere en ape på iq-skalaen en oss selv.

 3. Ja denne var det mer fres over! hehe..jeg liker særlig godt hvordan du viser til din egen blogg for dokumentasjon, og følger man linken bakover, så dokumenterer du vel egentlig ingen ting 😛

  Gleder meg til å lese dette høyt for mine faste fans. De synes det er rasende festlig 🙂

 4. Skulle likt å skrudd hue ditt fra hverandre og sett hva som foregikk inni der. Kunne nok vunnet en Nobel-pris i medisin for det jeg hadde fått øye på der tror jeg.

 5. Denne bloggen vitner om manglende kunnskap om samfunnet og gjeldende forsvarspolitikk. Hildegunn har udemokratiske holdninger og uttrykker et syn som vi trodde vi ble kvitt i 1945. Hun utrykker faktisk de samme holdninger og verdier som taliban.

 6. 1) Hva pokker har dette med sosialisme å gjøre?

  2) Har du bestått norsk på barneskolenivå?

  3) Du stavet ditt eget navn feil. Gratulerer, det må være en slags høydare.

 7. Kjære Hildegunn!

  Stå på som du stevner – trodde jeg og Göbbels (og resten av gjengen) tok med meg disse holdningene i graven!

 8. Svar til «Doctor»: Du tror du vil få nobelpris for hva du vil finne inne i hodet til Hildegunn. Dessverre, må skuffe deg, for det er tomt inni der. Ingenting å se!

 9. Hallo! Er såvisst ingen sosialist selv, og mener vi bør ha et sterkt Forsvar, men du Hildegunn har jo ikke greie på forsvarspolitikk i det hele tatt. Du høres jo ut som en rabiat FRPer som har tatt for mye Møllers tran. Å gi sosialistene skylden for at det finnes idioter som har blitt offiserer er å dra den litt for langt. Det er lov å tenke før du lar fingrene løpe over tastaturet Hildegunn. Bli voksen !!!

 10. Jeg går i utgangspunktet utifra at dette leserinnlegget er skrevet av humoristiske årsaker…og må innrømme at jeg lo godt.

  Hvis det derimot er ment seriøst, mener jeg leserinnlegget har troverdighet lik null. En drøss med skrivefeil, mange beskyldninger, men såvidt ingen argumenter i teksten.
  Jeg tror det eneste poenget man kan trekke ut fra denne teksten(med litt velvilje), er at samfunnet har problemer å streve med på den politiske arena.

  Sitat: «Alt detter er 100% sant og sannheten er tilgjegelig for alle her på min blogg ikke la deg lure av sosialistisk propagnada!!». Dette høres mer ut som propaganda i mine ører.

  Alt i alt, god underholdningsverdi…klapp,klapp.

 11. Hei igjen kjære Hildeunn!

  Jeg synes din måte å dokumentere «fakta» på er genial! Og morsom! Det minner meg om en sketsj av Otto Jespersen. En av hans figurer (Baron Blod?) sier at han har lest at afrikanske kvinner i gjennomsnitt føder 13 barn. Når han så blir spurt om hvor han har lest det, svarer han «I en stil jeg skrev på ungdomskolen».
  🙂

  Stå på videre Hildeunn! Dagen blir ikke den samme uten dine gullkorn!

  Kos og klem!
  -Dunder

 12. Jeg er sjokkert. Du er jo beviset MITT, sjekk dokumentasjonen jeg gir om et par år, på at Darwin hadde feil. Synes vi skal slå oss sammen, dra på ukentlige turer til Strømstad og være sinte. Vi kan klare det!!! Jeg kan være sint på skolevesenet som ikke klarer å utdanne folk til å skrive brukbar norsk, så kan du være sint på sosialistene.

  Tenk på alle de gode stundene vi kan ha. Vi kan også ta masse bilder, lage en blogg om det, eller hva om vi lager en videoblogg hvor vi kan publisere alle tankene våre. Vi kan bli verdenskjente, og kanskje tilogmed ta over verden!!!!! SÅ DRITKULT ASS !!!!111

  ER DU MED!!??!?!?!+1+1+

 13. Hihihi… Hildegunn er jo morsom da! Første gang jeg kom over bloggen trodde jeg det hadde rablet for henne (det kan like godt være en mann som skriver). Etterhvert lurer jeg på om ikke det er en svært humoristisk og morsom person , sosialist selv naturligvis, som har skjønt at dette er den beste måten å få folk til å tro at alle Frp`ere er stokk idioter og rasister.

  Jeg tror slett ikke at Hildegunn er en Frp`er, tvert imot så er hun nok heller en morsom SV`er som sitter å gliser over alle kommentarene som kommer inn.

  Hahahaha…. , dette er en skikkelig fin lesing på morgenen, jeg blir i skikkelig godt humør av alt tullet hun skriver.. :-))))

 14. Oryceropus:
  Ta det opp konstruerte sosialists graut språket ditt og stapp det opp i rævva!!!
  Du har ikke peiling på hav du snakker om!!!

 15. Må ta hatten av for vår kjære Hildegunn. Nå provoserer du ikke, men for et briljant innlegg. Dette er sjarmerende må jeg si. Terningen viser en sekser for underholdningsverdien, innhold er som alltid meningsløst babbel.

  Go girl go 🙂

 16. haha, der lurte du meg skikkelig.. trodde jo det var en skrivefeil, men så hadde du en enda teitere grunn: du skulle lage et nytt ord! 😀

  hildegunn <3

 17. Seriøst Hildegunn. Skamdale blei «coina» i fjor når SKAm spelte konsertar. Korleis ein humoristisk meint komentar skal bli reagert så hardt på forstår ikkje eg. Heller ikkje korleis språket mitt bestem kva politisk haldning eg har.

  Du må ha ein fortsatt god dag.

  Helsing frå India 😀

 18. Hun er en eller fler, mann/menn eller kvinne(r), eller begge deler, dvs at flere deler på å skrive bloggen.
  Personen(e) er ingen Frp`er, der hadde «hun» blitt stoppet for lengst av noen som kjenner «henne».
  Men, det er artig lesing da, denne helt ville bloggen!!

 19. myrstad:
  Din latterlige kladd. Fordi du ikke evner å få noen til å lese din egen blogg kommer du her og reklamerer for den og samtidig sprer usannheter og personsjikane om meg. Du befinner deg på det alle nedrigste sosialist nivå!!!

 20. Til Himmel og hav,
  Ja det er nok noe i det, det er derfor jeg ikke tror at «Hildegunn» er tilhenger av høyresiden i norsk politikk i virkligheten. Hadde «hun» vært det hadde ikke alt dette tullballet kommet.

 21. vet du hva myrstad, hvis folk kan være så lite oppegående at de tar «Hildegunn» sin blogg seriøs som meningene til høyresiden i norsk politikk, ja da er jeg ikke mye imponert.
  Jeg gjør ikke krav på å være den skarpeste av de skarpe, men det tok meg ikke mer enn 10 minutter omtrent for å forstå at dette bare er en tulleblogg.
  Ikke er jeg Frp eller SV velger, men noe sunn fornuft burde velgere fra begge sider av gjerdet ha selv om jeg ikke har nærkontakt med noen av disse ytterliggående velgerene selv.
  For øvrig må du innrømme at «hun» er ganske morsom da! Herregud hva «hun» kan få seg til å skrive. Jeg gliser like godt hver gang.. 🙂

 22. Jeg er helt enig med deg Anonym. «Hildegunn» er rasende festelig, men poenget mitt er at det er en smule skummelt når til og med en avis som Dagsavisen tror på «henne»…

 23. Å Keiko, du er ganske morsom, hihihi… 🙂

  For øvrig skrev jeg også det siste «anonym» innlegget, det var slett ikke meningen og ikke skrive under AC/DC

 24. FRP støttet koranskoleprosjektet til Bondevik 2 regjeringen og lot tusenvis av norske bistandskroner gå til å trene terrorister. Heldigvis klarte de rødgrønne å stoppe dette, men det viser jo at FRP ikke er hakket bedre en de rødgrønne som Hildegunn er så glad i å kritisere

 25. Sosialisten,
  De rødgrønne har ikke stoppet det, det er først nå man har fått vite at disse koranskolene har tilknytning til taliban. Derimot har flere NÅ bedt om at denne bistanden stoppes.
  For øvrig stoppet ikke den rødgrønne regjeringen dette prosjektet da de fikk regjeringsmakt i 2005, ei heller i 2009.
  Få fakta før du skriver.

 26. Hildegunn!Du har skjønt at sosialistene har en hemmelig agenda,men det er mye større enn du kan forestille deg.Hvordan kan et land best kontrollere folket?Jo,uvitenhet.Sosialistene har de siste 40 år bevisst sabotert den norske skole.Idag har Norge Europas dårligste skole.Kristin Halvorsen er nå utpekt til å sette nådestøtet for skolen.Privatskoler blir daglig stengt om de ikke har rette ideologi.En annen kilde til informasjon er media hvor sosialistene har hatt full kontroll siden krigen.NRK er det reneste propaganda-apparat for rød svada.Har du lagt merke til hvor mange sosialister som skriver på bloggen din?Dette er sosialister lønnet av staten for å debattere og spre usannheter på div.forum.Antallet viser at de ser på deg som en trussel.Jeg frykter bare dagen du stille og rolig vil forsvinne,kidnappet av sosialist-politiet.Håper du har dekket dine spor.Sosialist-svina skyr ingen midler.Lykke til!

 27. Bloggleder har misforstått når hun mener sosialistene bryter ned forsvaret , det er nemlig stor forskjell på å forsvare sitt eget land mot direkte angrep og å delta i «fredsbevarende» internasjonale styrker , der liv går tapt kun grunnet en tilsiktet kontroll over di ressurser som ligger dypt under overflaten.

 28. Situasjonen i Afganistan og endel andre «opprørerstater» er pr definisjon et indre annliggende , som vi ikke bør ha noen tilknytning til overhodet.
  Trekk våre styrker ut mens di ennå lever.

 29. @ Red Scare, jeg tror du er den som bør sjekke fakta før du ber andre gjøre det, eller kaller freppere dumme.

  Det norske forsvarbudsjettet for for 2009 var riktignok på ca 35 mrd NORSKE KRONER, men påstanden din om at Norge er det landet i Europa som bruker mest penger på forsvar, er temmelig på trynet.

  http://www.regjeringen.no/nb/dep/fd/pressesenter/pressemeldinger/2009/oker-forsvarsbudsjett-til-nar-35-milliar.html?id=581363

  Ifølge wikipedia hadde feks Tyskland et forsvarsbudsjett i 2006 på nærmere 30 mrd USD
  http://74.220.202.45/~leksikon/wiki/index.php?title=Tyskland#Forsvarsbudsjett

  Det britiske forsvarsbudsjettet for 2006 var på 50 mrd USD
  http://74.220.202.45/~leksikon/wiki/index.php?title=Storbritannia#Forsvarsbudsjett

  Det franske (2005) 41,6 mrd USD
  http://74.220.202.45/~leksikon/wiki/index.php?title=Frankrike#Forsvarsbudsjett

  bare for å ta et par eksempler
  men du må gjerne komme med en udokumentert påstand om at USD og NOK er like mye verdt, og runde av med å stemple meg som en dum frepper 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.