Sosialister, venstremedia og Taliban: En og samme sak!!

Ja, nå er det bevisst! En norsk representant for venstremedia, sosialistenes løpegutter og slett ingen fri presse, har vært hos Taliban! Den norske presse er en skam! En fri presse demokratiets forsvarere??!?! IKKE DEN NORSKE PRESSE NEI!! For di er sosialister alle som en og sosialister lyver altid! Venstrepressen er ett alvorlig statlig overgrep mot folk flest og blir holdt kunnstig i livet med pressestøtten!! Folk flest’s skatte penger går rett i lomma på sosialalist journalistene!!

Saken er denne: En sosialistisk journalist som er representtant for den  Norske venstrepressen reiser til Afganistan for å lage en fordelaaktig dokumentar som hyller Al Quaida og Taliban som frihetskjempere mot de onde amerikanerne! Dette er nok ett eksempel på sosialistiske historieforfalskning!!! Sannhetene er at Taliban erislamistiske undertrykkere men det passer ikke inn i det sosialistiske norks e regimets tanke gang fordi sosalistene er allierte med taliban fordi de begge kjemper mot USA! Sosialistene stiller Norge vidåpent for snikislamisering!!!

Løgn er typisk sosialisme! Bare så på hva den sosialistiske muslimske «presidenten» folkeforføreren som jukset seg til valgseier med sin kontroll over mediene: Hussein Obama!! Det er nå avslørt at han er en LØGNER!! Om noen har tvilt på at Hussein Obama er sosialist så er det bevisst nå for bare sosialister synes det er greit å lyve slik for folk flest!!

Sosialister, venstremedia og Taliban er en og samme ting! De ønsker å snikislamisere Norge! Derfor kan sosialisme ALDRI TOLERERES!! Støtt kampen!! Følg med!!!

Annonser

12 tanker om “Sosialister, venstremedia og Taliban: En og samme sak!!

 1. enig med ronny, bare en virkelig intelligent person greier og se gjennom filteret… et råd hildegunn… ta en IQ test. hvis du vet hva det er da xD.

 2. «Hussein Obama», faktisk.

  Gud bedre for et svimmelt kvinnemenneske du er. Du kan hverken ha fått meg deg hva Hussein eller Obama står for.

  På den annen side er det jo greit at du holder på som en idiot, så får man trening i å kjenne igjen manodepressive NAV-vankere.

 3. Flott HildeG!?!?

  Igjen tilfører du sinnene våre med klare objektive sannheter. De har ligget foran oss som puslespillbrikker, men det er først du som har klart å sette dem sammen. Takk? Jeg er politikkstudent og bruker ofte deg som kilde i arbeidet mitt. En ser sjelden kritikk av ‘makta’ i det omfang du gir. Du er modig som tør. Du er en hverdagshelt som lyser opp dagen min på en måte ingen andre klarer. Takk!

  Forsett å kjemp mot sosialistene, islamistene, sionistene, kommunistene, journalistene og anarkistene. Sannhetene gode bloggere som deg legger frem er imperative for vår sivilisasjon.
  Inspirert av deg, har jeg nå skjønt at det vi trenger er et totalitært samfunn hvor vi legger vekt på landets stolte kristne tradisjoner og kvitter oss, om nødvendig, med soialistene, islamistene og sionistene. Et samfunn langt unna det Nasjonal-Sosialistiske samfunnet vi har idag.

  Maren (stor fan)

 4. Til Nerah.

  Hva har du fått i deg? Hvem er det som har sørget for at vi har den frie pressen vi har i Norge, i den grad vi har det???
  Har du røykt sokkene dine???
  Skal vi kjempe mot alle som lever i Norge?
  Jeg er sosialist, men ikke beskyld meg for å lyve.
  Slikt er det bare neonazier med dårlig selvtillit som gjør.
  Og selvsagt noen narkomane også.
  Forresten, fikk du ikke den skolegangen du har krav på? Jeg bare spør på grunn av rettskrivingen din.

 5. Skattepengene våre går til snyltere som deg «Hildeunn», med evne og styrke, men ingen vilje til å få seg en jobb og bidra.
  Sitter her og skrike ut absurditete, du er som nabokjerringa som sladrer og slenger drit om alle, men alltid har vondt i den venstre øreflippen og dermed er ARBEIDSUFØR! Skal du lese noe, les mer enn overskriftene. Du tar kaka på latmannsliv og trygdesnylting. Skam deg!!!!

 6. Di, altid, kunnstig, representtant….

  Åh, Hildegunn! Skrivefeilene dine er for meg ren underholdning!

  Desverre gir du uttrykk for at selve staten vår er sosialistisk, at den norske pressen er sosialistisk og at USAa president (Barack) Hussein Obama er sosialistisk. Jeg må beklageligvis si at staten vår er sosial demokratisk (det er noe annet enn sosialistisk), den norske presse er delt i sine meninger og at den amerikanske presidenten er en demokrat. Jeg er veldig lei meg for at jeg må poengtere dette, jeg er nemlig sosialist sjøl!

 7. Det kan vel taes med at han ble kidnappet og faktisk nettopp slapp ut fra fangenskap av nettopp taliban. tror faktisk han har endret mening om mange av dem 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.