Ting har skjedd!

Ja, vi nærmer oss tiden som kommer! Disse dager da det skjer så mye, jeg tolker dem i min kontekst! Det er mye som ikke er sikkert, vi kan bare tro på den kunnskapen vi har, kunnskapen vi har i våre hjerter som er gitt os fra oven. Jeg vet mye og det er mange som vet det. Hva vil fremtiden bringe? Valget er kritisk!

Jeg har alrede gjort så mye jeg kan. Det er en oppgave som har falt på meg, jeg vil lykkes. Det er umulig for meg å leve med å ikke lykkes. Ansvaret er stort men min kamp er rettferdig. Å seire er målet og lykken og jeg kan alt se svaret i det fjerne. Ett svar jeg stadig har sett og selvsagt kjenner til. Spørsmålet og svaret er min hemmeligheter og jeg deler dem med alle. Veien er åpen for alle og jeg passer på hvem som er verdige å vandre den. De som ikke er det går sin egen vei. Hvor går de hen de går iallefall bort fra lyste og alle steder som jeg er. Veien er der.

Hvordan skal vi nå målet? Usikkerhetn brer seg g folket stubler! Faren og fryketn kommer! Lyste svinner men skinner sterkere enn noen sinne for frykten er stor? Vil jeg seire! Selvsagt for fienden er spred og svak og klamrer seg til sine løgner og er en fiende sterkere enn noen annen kun eg kanseire for jeg må seire for der ligger alt håp! Følg med! Kmapen og æren! Tap og vinn med samme sinn for seiern er min og makten.

Jeg er  også her for altid og min tid er kort for alle skal ikke vandre veien min for jeg går sjelden alene i min ensomhet. Dette er dagen for det er altid i morgen!

Tro ikke på løgnene! Følg med!

Annonser

13 tanker om “Ting har skjedd!

  1. Vet ikke om jeg skal le eller gråte, du er det mest «svimle» mennesket i bloggverden. Vi nærmer oss tiden som kommer.. ha ha ha ha….

  2. Har den kjære hildegunn klipt og limt fra Mein Kampf av sitt store idol nå?

    Dette minner om stormannsgalskap parret med dysleksi og resultatet blir tamt og flaut gitt.

    Go girl go 😉

  3. «Denne» Hildegunn er ikke så morsom som den/de andre. Dette var litt vel mye rør og tilgjorte ortografifeil.

    Stå på «Hildegunn», du lyser opp en ellers kjedelig bloggverden..

  4. Tusen takk, Hildegunn, for at du endelig viser oss hva og hvem du egentlig er. Jeg har lurt lenge, og her kommer svaret. Du er syk, Hildegunn. Du trenger hjelp. Du lider av vrangforestillinger, stormannsgalskap, paranoia og hvem vet hva mer. Du er jo psykotisk, menneske. Du trenger hjelp, jeg håper du får det snart, så slipper du å ha det så vanskelig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.