VANDALISME! Og vi vet alle hvem som har skylden!!

I dag leser vi med forferdelse om vandalismen som har skjedd i Bergen! Folket er i sjokk! Man gleder seg til jul og så blir jule steminingen ødelagt av vandalisme! Vandalisme av værste sort! Hvordan kan slik skje i Norge? Hvordan kan det ha seg at myndighetene tilater at folk som er tilbøyelige til å gjøre slikt vandrer rundt i gatene? Er vi ikke verdens rikeste land? Eller er vi Afrika?! Nei! Hele skylden for dette skal man selvsagt legge der den hører hjemme: hos sosialistene som har ødelagt det Norske samfunnet!

Helt siden krigen har sosialistene styrt Norge med jernhånd. Etter at staliniskomunistene i SV ble sluppet inn i regjeringen har ting blitt enda værre. Det finnes ikke lenger respekt for god Norsk folkeskikk! Asylsøkere slipper inn i titusentall og snikislamiseringen er kommet totalt ut av kontroll! Tenk om det viser seg at det er en muslim som står bak vandlaismen i Bergen?!?! Da kommer sosialistene til å applaudere det! De kommer til å si at muslimen er en tapper forkjemper for ett fritt samfunn fordi han våger å gjøre opprør mot Norske kristne tradisjoner som julefeiring! For slike ting er jo ikke muslimske og derfor må det bekejmpes på alle måter mener sosialistene!

Sosialismen har skapt ett samfunn der ungdommen ikke lenger har moral! Det er bare å se på skolen! Der hersker det kaos på grunn av sosialistiske læreplaner som sier at elevene skal leke og ikke lære og kvinnelige lærere som er totalt uegnet til å tukte og gjøre folk av ungdommen! Alt dette er sosialismens ansvar!

Vi har sett pepperkakebyen bli rasert! Slik er følgene av den islamistelskende sosialistsike politikken! Dette er en skandale og en katastrofe og det må stoppes nå! Si nei til sosialismen! Denne gangen var det en pepperkakeby. Neste gang kan det være en ekte by med ekte mennesker som blir ødelagt!

Annonser

47 tanker om “VANDALISME! Og vi vet alle hvem som har skylden!!

 1. Du kan da ikke skylde på sosialister og muslimer og kvinnelige lærere for at noen knakk en hau med pepperkaker.

  Slike som deg burde få proffesjonel hjelp av staten.

 2. Joachim:
  Selvsagt måtte det dukke opp en drittsosialist som forsvarer sosialismens perversiteter! Kan du ikke lese? Er du skadet? I hodet?

  Vandalismen er ett syptom for hvordan sosialismen ødelegger samfunnet! Skjønner du ikke såpass har du ingen rett til å komentere min blogg!!!!!

 3. Jeg gjetter på at det enten er noen punkere eller muslimsk innandrerungdom som står bak pepperkakemassakren. Hvis det er innvandrere, bør ekte nordmenn gå sammen og banke dritten ut av de. Samtidig kan vi avlive alle voldtektsmennene som har kommet inn i landet, utlendingene som begår alvorlig kriminalitet og vi kan kaste ut de som har vært her i mer enn 3 måneder og enda ikke har begynt å jobbe.

 4. takk for at du illustrerer hva som er feil med internett; selv den største idioten får lov til å kommentere i full offentlighet.

  hvis du ikke selv skjønner hvor hinsides all fornuft dtt skriveri er i denne saken, burde du faktisk søke hjelp.

  dette er det største våset jeg har lest på lenge… så idiotisk er det at jeg egentlig mistenker deg for å trolle.

 5. @ Morten: Det som er idiotisk (og farlig) er at nærmest samtlige lærere i barne-/ungdomsskolen er med på et gigantisk hjernevaskingsprosjekt, hvor hele nasjonen blir hjernevasket til å tro på innvandringen og nasjonsnedbyggingen.

 6. Og du er en totalt virkelighetsfjern og krakilsk lemen. Får bare håpe dette var ironisk ment fra din side. Dersom du er imot en politisk retning så stem imot ved valg. Vi har faktisk et demokrati her i landet og du må lære deg å respektere at andre har forskjellige meninger enn deg. Jeg har mine tvil om hvorvidt de som har gjort dette er oppegående nok til å være politisk aktive i noen som helst retning. Og når du snakker om de skumle muslimene du mistenker tror jeg det er mer sannsynlig at dette er gjort av Ola Normann etter litt for mye sprit.

 7. Morten:
  Sosialisme er en sykdom, og sosialister som deg er en verkebyll!
  Her tar jeg opp en svært viktig sak og alt du har å komme med er hets og personsjikane????!! Dere sosialister er kvalme!!!!!

 8. Håkon: Snakker du om DEMOKRATI???? Din underutviklede løgner!!!
  Du snakker om at man skal respektere andre men smatidig kommer du med grov personsjikane or regelrett hets av mennesker med andre meninger!
  Drittsosialist!!!!!

 9. De menneskene som har gjort dette bør bli plassert i gapestokk på brygga,så folk kan spytte på dem og håne de som har gjort dette!!!!!!
  Håper de blir tatt!!!!!!!!
  Jeg er målløs.

 10. jeg kommer til å LE GODT hvis det viser seg at dette er gjort av NORSKE MENN..

  og som er mot sosialiasmen..

  er så latterlig bra gjort å dra mange under en kam fordi noen få har gjort no..

  ett annet ord for det vil jeg kalle rasisme og politisk trakasering.

  så ja hildegunn og bare gjetter, jeg kaller dere rasister!!!

 11. Haha jeg ler og gråter på en og samme tid.. blir rett og slett målløs, for det her er rett og slett noe av det tåpeligste jeg noen sinne har sett. Selv skumlesing gjennom er nok til å se hvor forstyrret man kan bli.. skulle tro at siden Norge er verdens rikeste land, at man da kunne regne med at folk var litt mer opplyst. Dette er dritten som spres rundt, som får folk til å le, til å bli sint, og så til å gråte, for makan til mangel av innsikt og forståelse skal man lete lenge etter.

 12. Morsomt her, at de som så hardt kjemper for å legge skylden på innvandrere, lærere og benytter nick; huldegunn, helt klart og tydelig ikke klarer å føre en saklig diskusjon uten å være nedlatende mot de som helt klart kommer med bedre argumenter enn dem selv.

  Hildegun: «din underutviklede løgner!!!», «sosialister som deg er en verkebyll», «Kan du ikke lese? Er du skadet? I hodet?».

  De som har gjort dette fortjener den straffen de fortjener etter norsk lov, etnisk norsk eller ikke.

 13. oy, det viser seg vist at dette var gjort av en mentalt tilbakestående rusmisbruker..

  virkelig en stor person innen Sosialisme og dens »hjernevasking» og en skikkelig hardbarka muslim som er en av verdens farligste terrorist:O

  å hjelpe meg..

 14. Hildegunn:
  Du argumenterer som en 5 åring. Vet ikke hvem du forsøker å treffe med bloggen din, men uten vettuge argumenter tiltrekker du deg bare søppel. Når du i tillegg svarer søppel med kloakk, blir bloggen din verdiløs.

  Ta det som et tips…

 15. hvordan kan du være enig i at det er islamer og sosialister som har skylda når all fakta ikke var på bordet når denne blokken ble startet?

  er litt trangsynt å påstå at det er en av disse to gruppene som har slylda før man har all fakta på bordet..

 16. hvorfor kaller du meg troll, frank??

  åja.
  hildegunn.

  jeg leste nettopp reglene dine.

  navnet mitt er thor kenneth,

  jeg tror vi begge to ville hatt moro å diskutere mer hvis du er villig 😉

 17. Med tanke på at vi hadde nesten den samme heilagtida i Noreg før kristeninga av Noreg, og at vi då kalla den for Jol. Sjølv om eg er kristen veit eg nok om korleis ein del tradisjonar blei tatt frå andre for at det skulle vere lettare å bli akseptert av andre kulturar og folkeslag. Så mitt store spørsmål her er om ikkje vi skal kalle både dei norrøne og dei kristne tradisjonane bør gjerast like.

  Samtidig vil eg og seie at det var trist at pepperkake byen blei rasert. Det er ein god tradisjon for Bergen og bør haldast vidare neste år.

 18. HAN BLE SIKKERT TRUET AV SINTE SKUMLE MUSLIMER MED LANGT SKJEGG SOM SA DE SKULLE OMSKJÆRE KONA HANS OM HAN IKKE GJORDE DET! ATTPÅTIL VAR HAN SIKKERT EN SOSIALIST!
  HELVETTE JEG VIL HA MIN ANDEL AV OLJEFONDET NÅ! DET ER MINE PENGER! JEG ER NORSK, ERGO DE ER MINE

 19. Sosialisten:
  Du kan ikke lese. Det er tydelig i og med at du ikke evner å forstå det jeg skriver. Har jeg sagt at det er en muslim som stå bak? Nei. Jeg at kun opp den meget betimelige tanken at om det skulle være en muslim som stod bak så ville han ha fått støtte fra sosialistene.

  Det jeg skriver her handler om hvordan sosialismen ødelegger samfunnet. Det er en ytterst viktig diskusjon, men dere sosialister evenr selvsagt ikke å bidra med annet enn den vanlige persosjikanen.

 20. Et tips til dere som prøver å få hildegunn på bedre tanker.

  «Never argue with an idiot. They will bring you down to their level, and beat you with experience.»

 21. Ja, meg igjen, kjære Hildegunn.. Har du ikke merket hvor mange folk som hater/missliker deg? Kanskje du burde skaffe deg ett ordentlig liv, istedenfor og late som om du er en sørstats trailertrash patriot? Hadde dette vært spennende og interesant?

  Men men, eg bryr eg egentlig fint lite om deg og dine «meninger», for å være helt ærlig, er eg glad det finnes slike mildt hjerneskadete psychopater som deg, slik at folk kan høre hva du har å si og tenke: «Pfft.. Jammen glad jeg ikke er henne»

  Tenk på det du Hildegunn, at med det tanketommet rasismevåset ditt så lyser du opp dagen til oss andre, fordi vi ikke er deg ^^

 22. Hihihi… denne bloggen skal jeg lese høyt på jobben! De simpelthen elsker å høre hva slags tull «Hildegunn» nå har skrevet.
  Det er nesten like underholdende å lese alle svarene, de fleste tror jo tydligvis «hun/de» er en seriøs blogger. 🙂

 23. Dette kunne vært morsomt og underholdende, hadde det ikke vært for at det finnes mennesker som dette der ute. Som er så forvirret i de små hjernene sine og desperate etter å finne syndebukker for hvorfor livet deres føles uholdbart og verdiløst.
  Om man er fornøyd med seg selv og sin egen livssituasjon, om man er trygg på hvem man er og sin egen plass i verden, hadde man ikke trengt å være så redd for det ukjente og det som er annerledes.
  Å være så imot venstresiden, muslimer og andre innvandrere tyder bare på hvor trist og patetisk man er.
  Og jeg skjønner ikke hvordan noen kan være SÅ patetisk at man starter en blogg hvor eneste formål er på provosere.

 24. Ja forresten, siden du var innpå det med kvinnelige lærere: Med slike syke, utdaterte og intolerante meninger som du har er, jammen bra at du som kvinne, ikke er lærer.

 25. Gsus,

  ser du ikke det? Jeg er like overrasket som deg over at det finnes folk der ute som tror at Hildegunn er en seriøs blogger og ikke bare en (noen) som tulleblogger. 🙂

  Jeg synes «hun» er rasende festlig og leser bloggen som ren underholdning. 🙂

 26. Hahaha, det er helt utrolig om du faktisk er seriøs i alt det du skriver. Har problemer med å tro at slike kunnskapsløse meninger faktisk eksisterer. Alt du skriver er jo kun vås, basert på fordommer som har sin grobunn i uvitenhet og vranglære. Det er jo nettopp slike holdninger du sitter inne med som bidrar til krig og undertrykkelse. Det du skriver i bloggen din antyder at noen er mindre verdt som menneske enn andre, fordi de er annerledes, har andre meninger eller tilhører en annen religion enn deg selv. Dette er jo ren fascisme.

 27. Hvis det er folk som Hildegunn som utgjør FrP, så er jeg jævlig glad for at det ble en rødgrønn regjering. Maken til avskyelig tekst har jeg ikke sett på lenge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.