Kaos og Bomber! Hvor ligger ansvaret?

Ja, vi kan lese det i avisen! Det smeller bomber i Pakistan, ett muslimsk land i Asia. Hvorfor er det slik? Hvorfor bruker islamistene bomber der vi i vesten løser våre problmere ved dialog og diskusjoner? Hva er grunnen til dette? Er vi ikke alle mennesker? Årsaken ligger andre steder: Nemlig når man ser på det kontinuerlige sviket som enkelte grupper i vesten har utøvd mot den mindre utviklede verden!

Ja, vesten er verdens lys. Det er ivesten vi har demokrati og frihet. Reiser vi til Sør Amerika eller Asia og Afrika ser vi diktautur og ufrihet, mange islamistiske land! Dette er ikke tilfeldig! Hvorfor har ikke den vestlige, opplyste ånd blitt brakt ut til de verdensområder som trenger den mest?

Man har jo forsøkt! Afrika ble kallet den vite manns byrde! Og dette er sant! Begrepet er bare blitt ødelagt av perverse sosialister som ikke ønsker å se afrikanerne reise seg fra fattigdom! Det er vår plikt som siviliserte Vestlge mennesker å hjelpe de som ennå ikke har nådd vårt utviklingstrinn! Alle vet at livet i vesten er best! Så derfor kommer innvandrene hit og det blir bråk og konflikter og kriminalitete for de de ikke har evene som skal til for å skjønne at de må følge vestlige regler! Derfor er dette feil tilnærming! Vesten må holdes vestlig!!

Se på Bombene! I Pakistan! Hvorfor er det bomber der? Pakistan er ett muslimsk land. I Vesten finnes det ingen muslimske land, og heller ingen bomber. Er dette tilfeldig?

Pakitastan ble eget land i 1947. Ettertiden har vist at dette var altfor tidlig! Mange land var europeiske kolonier. Der prøvde Europa å innføre demokrati, utdannelse og hygiene, ting som menneksene i disse landene ikke visst noe om. Men tok muslimene og afrikanerene i mot denne gaven? Nei, de bare kaste europereene ut sp fort de fikk sjansen! Derfor finnes det ingen grobunn for demokrati og frihet!

Denne utviklingen har hele tiden blitt apaludet av sosialistene. Sosialisten ønsker nemlig ikke at afrikanere og muslimer skal bli demokratiske og får utdanning for da vil de nemlig kunne gjennomskue sosialislens løgner. Sosialsimen er en perversi ideologi bygget på en ubeskrivelig ondskap og og egosime. Sosialisten bærer hovedansvaret for at vi i dag lever i en verden der frihet og demokrati kun eksisterer i vesten, og også her søker de dag og natt å innføre kaos ved å snikislamisere våre demokratiske instutsjoner!

Afrikanerene og muslimene lever i kaos som de har skapt selv! Forledet av sosialislimse forkastet de vestens gode verdier som frihet og demokrakti! Men det er ikke for sent! Jeg er sikker på at om afrkanerene og muslimene tok ett oppgjøre med sosialismen og ba vesten om unnskyldning for sitt svik vill frihet være mulig!

Friheten vil seire alltid! Sosialismen er taperens ideoligi! Følg med!

Annonser

39 tanker om “Kaos og Bomber! Hvor ligger ansvaret?

 1. hahaha.

  Noe fakta her da i det minste.

  Grunnen til at det smeller sånn i Pakistan er fordi de er på offensiven mot ekstremister. Ikke alle muslimer/muslimske land er like jævlige som du framstiller 😉

 2. Jeg må bare kommentere dette avsnitte ditt:

  «Se på Bombene! I Pakistan! Hvorfor er det bomber der? Pakistan er ett muslimsk land. I Vesten finnes det ingen muslimske land, og heller ingen bomber. Er dette tilfeldig?»

  Logikken din her er ikke lett å skjønne. For det første: Jo, det er bomber i Vesten også. Både al-Qaida, ETA og IRA, for å nevne noen, har utført terroraksjoner i Europa. Og jo, det er muslimske land i Vesten: Bosnia og Albania ligger da i Europa? I tillegg har vi store muslimske befolkningsgrupper i mange europeiske land.

  Du skriver at du har klare meninger, men det er vanskelig å skjønne hva som er poenget ditt. Mener du at det er islamske stater som står bak terroren, eller at det er religionen i seg selv som er problemet? Jeg foreslår at du ser på hvem som er ofrene. Se på Pakistan og Irak – det er nesten bare muslimer som blir drept. Nesten alle som har blitt drept av al-Qaida de siste årene er muslimer. Så hva mener du egentlig?

 3. Det som er morsomt er at du skriver i reglene for kommentarer at du er tilhenger av et godt og korrekt språk. Men dine egne innlegg er smekkfulle av skrivefeil og usammenhengende setninger. Og kan du ikke prøve å bruke litt færre utropstegn og litt flere gjennomtenkte tanker?

 4. Hei igjen kjære Hildeunn!

  I dag er det faktisk interessante spørsmål du tar opp til debatt. Men så buklander du, som vanlig, i en orgie av ant-sosialist-propaganda. Men-men.

  Du sier «..det kontinuerlige sviket som enkelte grupper i vesten har utøvd mot den mindre utviklede verden!»

  Hvilke grupper er det du mener? Vanligvis ville jeg vel trodd at du mente sosialistene, men det rimer jo ikke med resten av «argumentasjonen» i innlegget ditt.

  Spent på svar!

  Kos og klem,
  -Dunder

 5. Hei igjen Hildeunn, Kort innpå:

  Huff, det ser jammen ut til at du har en sosialist som systemansvarlig på bloggsiden din! *Grøss*

  Jeg mener, hvem andre enn en sosialist kan være så evneveik (eventuelt ond) at han fortsatt lar klokka gå på sommertid, når vi skriver desember…?

  Kos og klem!
  -Dunder

 6. Beklager, Hildegunn, men dette var ubehagelig å lese.
  Dessuten fremstår du som ganske dobbeltmoralsk. Du skriver at folk som kommenterer må skrive fornavn og etternavn, men du selv står jo ikke frem med etternavn, så vidt jeg kan se?

  Du skriver også at du vil slette nedlatende og diskrimerende innlegg. I så fall kan du begynne med å slette ditt eget innlegg, som er sterkt rasistisk. Afrikanere og muslimer avviste utdannelse, hygiene og demokrati?? Hørt på maken til vås? Sannheten er jo at vestlige kolonimakter slaktet ned de opprinnelige innbyggerne i tusentall mange steder, bl.a. i Algerie. Hvilken rett hadde franske nybyggere til å reise til Algerie og starte krig mot de opprinnelige innbyggerne, kan du fortelle meg det?

  Innlegget ditt oser av kunnskapsløshet, Hildegunn.

  Du skriver at folk som skriver innlegg som bryter med dine regler vil bli oppsøkt av din advokat. Hvor dum tror du vi er? Du har ingen advokat.

 7. Ja du er ikke my god i nøtta di Hildegunn.

  Ingen logikk, en masse løse påstander uten rot i virkeligheten. Herregud, var ejg deg ville jeg lagt ned denne latterlige bloggen med en gang!!»

 8. Jaha, detta var jo bare helt patetisk.

  Det finnes ikke bomber i Vesten? Du har kanskje ikke lest gjennom dagens nyheter. USA har omtrent 5,500 militærbaser rundt omkring i verden. Lurer på hvor masse bomber som er lagret i disse basene?

  Neste gang, får du legge inn litt mer efforts hvis du vil bli tatt seriøst.

  Og bare for å opplyse deg litt, så er Irak som du mener er så usivilisert, kjent og allment akseptert som sivilisasjonens vugge.

  Ha en god dag videre!

 9. Hahaha… noe fakta fikk du til denne gangen Hildegunn! Mest vås selvfølgelig, men jeg har sett frem til denne dagen, et nytt emne fra vår alles kjære «Hildegunn». Noe å lese høyt for de andre på jobben. Endelig noe som får oss til å trekke på smilebåndet… 🙂

 10. Dunder:
  Du sier “..det kontinuerlige sviket som enkelte grupper i vesten har utøvd mot den mindre utviklede verden!”
  Hvilke grupper er det du mener?

  Er du TILBAKESTÅENDE? Siden du komme er med slike tilbakestående spørsmål? Kan du ikke lese siden du er så tilbakestående???? Jeg snakker som sosialistene!!
  Sosialistene øsnker at de fattige aferikanerene skal forbli fattige slik at de perverse drittsosialistene fortsatt har en grunn lil å sende milliardeær i nødhjlep til korrupte sosialister i afrika!!!!

 11. Rebaz:
  Når du tydligvis ikke skjønner noe som helst, hvorfor må du da avsløre din inkompetansen for hele verden?
  Amerikanske militærbaser? OMG, har de bomber der?? Faen så jævla tilbakestående argumentasjon!!! Militærbaser er under statlig kontroll, USA er et demokrati, og bombene blir ikke brukt av rabiate islamister som kunn er ute etter å drepe. Klarer du å skjønne dette???

 12. IVAN:
  Personsjikane og hets er ikke velkommen her, slike drittsosialister som deg har ingen plass i den sisviliserte verden. Gjentar dette seg vil det bli alvorlige konsekvenser!!!

 13. Haha, Hildeunn’
  Din siste kommentar (til IVAN) hører hjemme på veggen i glass og ramme, sammen med en av dine tidligere klassikere:
  «slutt med personsjikane, din analprolaps!»

  Stor humor!

  Kos og klem!
  -Dunder

 14. Hildeunn,
  Du har nå svart på mitt spørsmål. Det er altså vestens sosialister som har sviktet «den mindre utviklede verden».

  Så for å oppsummere:
  Vestens sosialister har sviktet fattige land ved å ikke gi dem demokrati og frihet. Når så de fattige land (som f.eks Pakistan) fikk sin frihet likevel, så kastet de ut alle Europere, for at ikke sosialistenes løgner skulle avsløres. Dette ble applaudert av vestens sosialister.

  Har jeg forstått din analyse riktig? Er jeg mindre tilbakestående nå?

  Det er selvfølgelig mulig at din analyse er for intelligent og avansert for min lille forstand.

  Kos og klem!
  -Dunder

 15. President Barack Obama fortjener ikke, Alfred Nobels fredspris!!! Sjekk, The Obama Deception. President Barack Obama fortjener ikke, Alfred Nobels fredspris!!! Sjekk, The Obama Deception. http://www.youtube.com/watch?v=eAaQNACwaLw&feature=player_embedded

  Sjekk også The Bilderberg Group!

  http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/4290944.stm
  http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/3031717.stm
  http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/2521835.stm
  http://www.guardian.co.uk/world/2009/may/13/in-search-of-bilderberg
  http://www.ctv.ca/servlet/ArticleNews/story/CTVNews
  /20060609/bilderberg_group_060609/20060609?hub=TopStories

 16. Hildegunn – jeg merker meg at du ikke svarer på argumentene mine. Du er altså ikke interessert i noen debatt.

  Hva er det som er løgn i det jeg skriver? Klarer du ikke uttrykke hva du mener?

 17. Hildegunn, hvilket motiv skulle sosialistene ha for å opprettholde fattigdom i Afrika så de kan fortsette å sende nødhjelp dit? Hva skulle hensikten vært med det?

 18. Ja, Hildegunn, de har bomber på amerikanske militærbaser. Og, ja, de har blitt brukt til å bombe Irak, Afghanistan, Sudan og andre steder.

  Tror du sivile, uskyldige mennesker som blir bombet synes det er mer ok å bli drept av et demokrati enn av en terrorist?

  Kan du forresten prøve å følge dine egne regler og føre en debatt uten å skjelle ut folk du er uenige med? 😉

 19. Folk i Vesten er altså siviliserte, renslige og dannede, mens folk i resten av verden nærmest er dyr som må læres opp av oss hvite.

  Jeg kunne plukket fra hverandre alle de forvirrede argumentene dine ett for ett, men jeg gidder bare ikke. Livet er for kort til å kastes bort på tullinger som deg, Hildegunn.

  Det er ren rasisme du kommer med. Du har noen avskyelige holdninger.

 20. Har lest litt mer på bloggen din i dag, og jeg skjønner at jeg misforstod. For det er bare tull dette? Du mener ikke alt det våset du skriver? Det er bare en parodi alt sammen, ikke sant?

 21. Rebaz:
  Det går ikke an å diskutere seriøst med slike sosialist amøber som deg!!! For de bare snakke ut av rævva si!!!
  Du snakker bare løgen fra den perverse soslialstisk ideologien og nekete å forholde deg til virkeligheten!!! Skjerp deg og FØLG MED!!!!

 22. Jan:
  Du har ingen rett til å kritisere meg!!! Jeg driver NORGE’s viktigeste politiske blogg og du er bare en anal amøbe!! Ta din hets og personsjikane og STIIKKAV!!!!!

 23. Jasså, «Hildegunn» har begynt å sensurere meg.. p.g.a. mitt innleggs sosialistiske innhold. Den må du lenger ut på landet med. Skal du finne en som er mindre sosialistisk enn meg må du svært langt ut på høyresiden.
  Jeg regner med at «Hildegunn» ikke liker å bli avslørt som moroblogger. «Hun» håper heller å bli tatt på alvor..
  Jeg sier det igjen, du er rasende festlig og takket være dine blogger har vi stadig artige dager på jobben. 🙂

 24. Du er som Krekar! En feig liten skit av en tastaturkriger.

  Det farligst for deg er bakterie floraen i tastaturet ditt, etter all snøringen.

  Når du skal kaste det, la det gå som spesialavfall.

 25. hei, jeg er en norsk-pakistansk muslim

  hvor jeg kommer fra, så stinker vi og vi liker å skye på hverandre og sprenge pikeskoler fordi what the heck, vi lider av fritidsproblemer der nede

  åh vi er så fattige og vi ender opp med å dasse til den norske stat og snylter på statskassa fordi vi er så stakkarslige og uvitende om den høyhetlige vestlige sivilisasjon

  åh hjelp meg kjære hildegunn, gi meg en tannbørste og en bok… VI ER TILBAKESTÅENDE

  haha jeg ler meg ihjel

 26. Haha! Fatter ikke at jeg tok noen av de andre bloggene dine seriøst.
  Først trodde jeg at du bare hadde sterke meninger om saker og ting, og et stort hat for sosialisme, men nå tror jeg at jeg skjønner det: Du bare parodierer! Ellers ville du vel ikke kommet med indignerte påstander om personsjikane, samtidig som du i samme setning sjikanerer på det groveste, ikke sant? Ingen kan være SÅ dumme og hykleriske! Din lille luring! 🙂

 27. Okay… hva med Irland?

  Irland er i Vesten. ALLE (nesten) er hvite og det er et UBER katolsk land som har INGENTING med Islam å gjøre. Hva med all bombingen i Irland?

  • Sol:
   Hva med å slutte å ødelegge debatten med din tilbakestående apelogikk og heller prøve å sette deg inn i saken??
   Men det er vel for mye forlangt for en sosialistisk drittspiser som deg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 28. Jada jeg følger med, nettopp det jeg gjør. Hva gjør du så her? :

  «Sol:
  Hva med å slutte å ødelegge debatten med din tilbakestående apelogikk og heller prøve å sette deg inn i saken??
  Men det er vel for mye forlangt for en sosialistisk drittspiser som deg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!»

  «tilbakestående apelogikk «?

  Det kan godt være bloggen din skal være morsom, og paroderende, men noen uttrykk bør du faktisk vurdere litt før du slenger dem etter folk.

  MEN skal saktens inrømme at det er en morsom og underholdende blogg.. Du oppnår helt klart det du søker –> oppmerksomhet 🙂

  NM i «Følg med» og utropstegne, forresten!!!!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.