Tjue år siden slutten på andre verdenskrig, Obama vil slavebinde Europa på nytt!!

Sosialsismen klamme haånd holdt vestlige mennesker slavebundet i over førti år! Men sosialismen tapte! Ingen kan stå i mot friheten og demokratiet! Men nå er sosialismen atter på framgang! Hussein Obama den amerikanske «presindenten» kreve Europas underdaninghet ved sitt besøk! Hvorfor skal han få lov til det! Si nei til sosialsime på Norsk jord! Si nei til Sosialisten Hussein Obama!!

Det er i disse dager verdt å merke seg at det er tjue år siden slutten på den andre verdenskrig! Det er vel verdt å feire den vestlige sivilisasjon sin seier over den grusomme sosialistmen! Men! Vil nok mange si! Tok ikke andre verdens krig slutt i 1945?? Mange hevder det. Men det er feil, ett resultat av sosialistisk historietenking og ett massivt bedrag av folk flest. Andre verdenskrig varte i i femti år, fra 1939 til 1989!

Mange tror andre verdens krig sluttet da Tyskland’s kapitulasjon ble gjort i 1945. Da tok mange av krigshandlingene slutt. Men krigen var ikke over! Det var bare halve fienden som var knust. I øst fikk nemlig det perverse sosailstregimet i Sovjetunionen muligheten til å ødlegge menneskers muligheter for frihet i lang tid fremover!

Andre verdnes krig var i all hovedsak en inbyrdes sosialistkrig. To sosialistiske ledere stod frem, den nasjonalSOSIALISTISKE Adolf Hitler og den BolsjevikSOSIALISTSIKE Josef Stalin. Begge ønsket å legge verden under sitt sosialistiske, anti-demokratiske styresett. I begynnelsen var det samordnet krig. Sosialistlederne hadde begge bart og delte Øst Europa mellom seg! Men så ble det problemer! Ingen av de to sosialist lederne ønsket å la den andre bestemme og Tyskland gikk til nagrep på Sovjetunionen! Det ble en grusom krig der begge sider vist tydlig hvor lavt sosialismen setter menneskelivet! Millioner døde på slag marken for de perverse sosialistsike idealer!

Samtidig vendt Hitler seg mot Vesten! Han ønsket å knuse demokratiet! Men han hadde ikke regnet med USA! USA, som trass all hetsen de har måttet tåle fra de sosialistiske undermålerne, har alltid vært deomkratiets forsvarere!!

Inge kan stoppe USA! Ingen kan stoppe friheten og demokratiet! Det nasjonalSOSIALISTISK regimet ble slått tilbake og Hitler tok sitt liv i frykt for Vestens vrede! Tyskland og det tyske folk, ett vestlig folk som dermed fortjener demokrati, var atter fritt! Men bare nesten! For krigen sluttet for tidelig!

Sosialismen var nemlig ikke knust! De sosialistiske perveristetene fikk fortsette i Øst! Der man burde ha satt all krefter inn på å fjerne den krftsvulsten som sosialisme er ved å knuse Sovjet Unionen så reist heller amerikaneren hjem! Hvorfor brukte man ikke atomvåpen? Dette skulle vise seg å bli en dyr tabbe, uten tvil påvirket av sosialister!

Sosialismen forakter frihet! I over 40 år ble østeuropererene og øst tyskerene, ett Vestlig folkeslag, slavebundet av denne pervres ideoligien! Men en mann ville det annerledes! Ronald Reagen brakte demokratiet tilbake! Muren fallt!

Sosialismen var knust! I 1989 slutte den andre verdenskrig enedlig. Hitorikere som påstår annet lyver! Du har lest sannheten her på SuperHildegunns blogg, og nå kjenner du den også!

Følg med! Vi må aldri mer tåle sosialisme i Vesten!

Annonser

25 tanker om “Tjue år siden slutten på andre verdenskrig, Obama vil slavebinde Europa på nytt!!

 1. Det er forskjell på sosialisme og kommunisme. Sosialismen som Obama står for inneholder mye kapitalisme og kan ikke sammenlignes med kommunismen som sovjetunionen drev med.

 2. Haakon:
  FEIL!!!!
  Du skjønner ingenting og er tydeligvis fryktelig kunnskapsløs!!!
  Prøv å lær deg noe før du dummer deg ut igjen!!

 3. hildegunn har rett i at du bommet kraftig haakon, shame on you!

  Obama som enkeltpolitiker står i sentrum, men fører i prakisis likevel en nokså høyrevendt politikk på grunn av partiets og hans medarbeideres retningslinjer..

 4. Here we go again… Hildegunn er oppmerksomhetssyk og greier ikke å gå av veien for et innlegg som hun forventer skal etterfølges av et stort antall heftige kommentarer fra provoserte lesere. Lykke til, Hildegunn – håper du setter verdensrekord 😉

 5. Og en annen ting… Du er av den typen som bryter med vestens grunnidealer om ytringsfrihet og diskusjon. Du kaller folk som er uenig med deg dumme og uvitende, og med det oppnår du bare å skape fiender. Den største trusselen mot demokrati og ytringsfrihet er at folk ikke er reflekterte og/eller at de ikke er lært opp til å diskutere objektivt, uten personangrep.

  Sokrates, en person som har hatt stor påvirkning på vesten (oppdiktet eller ikke…) uttrykte det bra: Du skal ikke overtale men overbevise den du diskuterer med, og sammen skal man komme frem til svaret.

  Så slutt med personangrep og argumenter heller objektivt, som en god vestlig borger.

  (Jeg kunne kommet med argumenter som står til forsvar for Haakons kommentar, men ettersom jeg nok bare ville fått barnslige og usaklige svar, så unnlater jeg meg det)

 6. Jøjjemeg, hvem er det som har hjernevaska deg da Hildegunn? Håper for din skyld at dette var ment humoristisk. Hvis ikke er du både gal og kunnskapsløs.

 7. Obama er liberalist =)
  Alle store amerikanske partier er liberalister, noen mer konservativ en andre og nen litt mer radikal.

  Demokratene:
  American liberalism, Social liberalism, Centrism, Progressivism, Third Way, Social Democratic factions, Libertarian factions, Conservative factions

  Det kan selfølgelig variere fra person til person hva som er viktigst for dem. Obama står vel for den liberale/sosial demokratiske/progressive delen vil jeg tro, men det varierer jo selfølgelig fra tema til tema 🙂

  Fra globalt perspektiv er de til høyre for vårt yterste høyre (Demokratene, Kristen Samlingsparti o.l)

  Å plassere han i bås med Norges sosial demokrater/venstre blir helt feil.

 8. HILDEGUNN!!!

  DU ER HELT FANTASTISK!!! DU GIR ORDET «LOST» ET ANSIKT. DU ER FULLSTENDIG GAL OG DET OVERASKER MEG Å SE DEG ANGRIPE HASJ… (SOM I DITT INNLEGG KOPIERT INN UNDER).
  JEG SER FOR MEG DEG SOM EN JENTE I TUNG PÅGÅENDE KJALLRUS BAK LUKKEDE GARDINER, FORAN EN PC SJERM PÅ JAKT ETTER SANHETEN.
  STÅ PÅ OG SKRIV VIDERE, OG IKKE TA DEG NÆR AV DYSLEKSIPLAGENE DINE. DENNE BLOGGEN DIN ER EN BITTERSØT BLANDING AV TRAGEDIE OG KOMEDIE!

 9. Folk flest går på festival for å kose seg med en øl i sok skinnet og slappe av, men det er ikke godt nok for sosialistene. De er der kun for å samle kred ved å gå riktig kledd og røyke hasj og høre på de “riktige” bandene, de som egentlig er fryktelig dårlige men som sosialistene liker fordi de da får kred av de andre sosialistene. HAHAHAHAHA! DETTE ER ET UTKLIPP FRA BLOGGEN DIN HILDEGUNN!!!! HVORDAN I HELVETE GÅR DET ANN ?

 10. Den største prisen for å dele ut nobel fredspris til Barack Obama vil vårt land Norge få allerede i 2010 når det går et lys opp for Jens Stoltenberg og denne såkalte “komiteen for fred” hvor virkelig ille det bærer hen med Norge som et resulat av at vi har fulgt USA regjerings både krigføring mot andre fattigstilte land og deres fryktelige mennesketilintetgjørende helsepolitikk

  Hvis vi tar i betraktning de 800 fema camps konsentrasjonsleirene man finner i USA som mennesker som nekter å ta GlaxoSmithKlines svine-influensa gifvaksine skal stues inn i, vel så skulle vel de fleste her få svar på det meste når det gjelder hvilken “fredselsker” Obama er!

  http://rense.com/general88/arrr.htm

  http://www.sianews.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1062

  http://www.youtube.com/watch?v=0P-hvPJPTi4

  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/asia/afghanistan/6747195/Afghanistan-more-than-300-US-soldiers-killed-this-year.html

  Lise Tollefsen Slembe
  Leder for Borgerrettighetspartiet (BRP)
  og HULK org. (help for youth in serious lifecrises

 11. Hei igjen kjære Hildeunn,

  Jeg må si du aldri slutter å imponere. Du framstår her som en fornyer av mange forskjellige vitenskaper og fagfelt.

  Med dette blogg-innlegget har du fornyet både moderne europeisk historie, politisk idéhistorie, retorikk og logikk. I tillegg tar du et krafttak når det gjelder modernisering av norsk rettskriving.

  Hatten av for Hildeunn og hennes makeløse innsikt. Vi andre blir sittende og måpe i beundring.

  Kos og klem!
  -Dunder

 12. Å Hildegunn, enda en blogg å lese høyt på jobben, jeg ler så jeg griner… 🙂
  Vær så snill å fortsett med bloggingen, du lyser opp mitt sinn med din festlige humor. 🙂

 13. «I begynnelsen var det samordnet krig. Sosialistlederne hadde begge bart og delte Øst Europa mellom seg! Men så ble det problemer!»

  Hitler skulle aldri barbert seg…

 14. Denne krigen slutter aldri! Den private eiendomsretten og nasjonalismen, står for fall.
  Du tro dette dreier seg om 100kvadratmeter plen og noen Spaniasengler.
  Kampen for frihet går mellom blandt annet indianere som har bodd i regnskogen gjennom 1000er av år og de nye eiendomsbesittere, Internasjonal storkapital som dreper de innfødte som ikke forsvinner rask nok i til slumbyene. Akkurat somsjøsamene i Norge som er frarøvet sin soleklare rett til fiske. en rettighet slått fast gjennom 1000 årig sedvane og gamle rettighetsdokumenter.
  Men her som ellers, går de såkalte sosialistene sammen med kapitalistene, for å knuse vanlig folks rett til å bestemme over eget liv. Bønders rett til å eie egenmark, fiskeren til å drive sin sjark.
  Men som Jesus jaget ut fariserene, skal vi dette «pakket kastes ut av verden. Når det 3. tempel er bygget, så skal de sanne verdier vise seg for ditt åsyn og du skal blindes for din forfølgelse av de troende muslimer, som er av min slekt. Dansen rundt gullkalven skal stoppes og det smeltede metal skal tvinges ned i din hals, hvorpå du kasets ned til en evig pine. Thi det er for sent for deg Hildegunn. Din sanne djevlske ånd er avslørt!

 15. Hei igjen kjære Hildeunn,

  Jeg må si jeg er fascinert av den utrolig snedige og sofistikerte argumentasjonsformen din. Jeg tenker på ditt retoriske knep med å omtale Hitlers nazisme som nasjonalSOSIALISME, og deretter øse ut dit hat mot alt sosialistisk. Modent og dyktig gjort!

  Når jeg blir like moden og dyktig som deg, skal jeg skrive et innlegg om hvor fælt og undertrykkende demokratiet er. Jeg skal vise til overvåkningen og torturen som foregikk i det tidligere Øst-Tyskland, altså Deutsche DEMOKRATISCHE Republik.

  Deretter kan jeg kanskje komme opp med litt informasjon angående Kongo, eller som det offisielt heter: DEMOCRATIC Republic of the Congo. Det er ikke bare fryd og gammen der heller, som vi vet.

  Hva så med Nord-Korea? Det er vel mulig å finne noen negative nyheter derfra også, skulle jeg tro. Hva er nå det offisielle navnet igjen? Åja, DEMOCRATIC People’s Republic of Korea.

  Som du sikkert skjønner, kjære Hildeunn, det er nok av oppgaver å gå løs på når du har vunnet din heroiske kamp mot verdens sosialisme. Jeg foreslår at du da går løs på alle verdens DEMOKRATER. Som mine eksempler over BEVISER, så er DEMOKRATENE blant de verste menneskene verden har opplevd.

  Lykke til!

  Kos og klem!
  -Dunder

 16. Ingen sleipe kommentarer om vår sosialistiske leder, Torbjørn Jaglands nullskatt? Jeg tenker nok det blir neste overskrift 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.