Har Hollywoodsosialistene Norsk blod på fingrene?

At sosialister har absolutt null respekt for folk flests liv og helse er ingen nyhet. At sosialister ikke vil løfte en finger for å spare menneskeliv er en kjent sak. Slik er sosialister, og slik fungerer sosialismen i alle land. Men sosialisme har ringvirkninger! Sosialisters handlinger i fjerne himmelstørk kan får blodig konsekevnser for folk flest i Norge!!

Jeg så for ikke lenge siden en film som jeg likte svært godt! Den var en bil film. Men jeg begynte også å tenke. For det er en kjent sak at Hollywood er sosialistisk. MAnge i hollywood har åpnelyst støttet den sosialistiske folkeforføreren Hussein Obama sin skanadlaøse og udemokratiske presidentvalg’s kampanje, og de støtter oxo opp under klimabløffen!

Og norske sosialister er glade for støtten! De bryr seg jo ikke om at folk flest dør! I en sosialists øyne er alle andre enn han selv verdiløse! Sosialismen er utålellig og egostisk og grådig og ondskapsfull! Sosialislme kan ikke tåles!!

Se bare på denne film scenen!

httpv://www.youtube.com/watch?v=1G0g6Bm88u8

Ungdom som har uskyldig bil morro tenker du kanskje? Feil! For på norske veier er dette en DØDS FELLE!! Sosialistene har målrettet og bevist bygget ned den norske veistandare for at flk flest, som liker å kjøre bil skal dø! Bilen er ett symbol på frihet, og frihet for folk flest er noe sosialismen hater og motarbeider! Sosialismen vil slavebinde oss alle!

I Norge er det livsfalrig å å kjøre bil slik en bil er ment å brukes! Sosialistene og deres forakt for menneskelivet har skylda! Sosialistene i Hollywood og Sosialisleten i Norge har Nordmenns blod på hendene! Sosialisme kan aldri tåles! Knus den ondskapsfulle perverse sosialismen NÅ!!!!

Annonser

8 tanker om “Har Hollywoodsosialistene Norsk blod på fingrene?

 1. Tror du jeg skriver for å underholde perverse analaper som deg, din drittkladd? Jeg driver en seriøs blogg og slike pedofantatser som deg kan bare dra seg tilbake til det sosialistiske helvetshullet du kom fra.

 2. Uffda, Hildeunn. Hadde jeg ikke kjent deg bedre, så ville jeg trodd du drev med personangrep. Men det gjør du jo ikke, for det strider jo mot dine egne regler for kommentering på bloggen.

  Kos og klem!
  -Dunder

 3. OK, Hildeunn. Du påstår at du er en seriøs blogger, så da får jeg forsøke å ta bloggen din på alvor. (Det er neimen ikke lett…)

  Budskapet ditt er altså:

  Hollywood består av en masse sosialister. De liker å lage koselige filmer om ungdommer som kjører litt uansvarlig, men ikke verre en at det går helt fint på de trygge amerikanske veiene. (Det er tross alt ikke sosialister som har stått for veibygging «over there»).

  Hvorfor lager Hollywood-sosialistene slike filmer? Jo, for å hjelpe norske sosialister med å avlive sin befolkning. Filmene inspirerer nemlig norsk naiv ungdom til å forsøke litt koselig uansvarlig kjøring på norske veier, men det går jo selvfølgelig galt, siden norske sosialister har konstruert veiene som utspekulerte dødsfeller for uvitende trafikanter. Norsk ungdom dør i trafikken, og norske sosialister godter seg og ler. Planen virker!

  Var det sånn det var? Har jeg forstått det riktig? Kanskje du må forklare det en gang til for meg, litt sakte. Som alle andre mørklagte sosialister, er jeg litt treg i oppfattelsen.

  Kos og klem!
  -Dunder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.