Dette beviser Norsk kulturs storhet!!

Ja, finalen i X Faktor er over! Jeg har fulgt med! Og jeg har sett at det var Chand som vant! Dette er en triumf!! Ikke bare for han men for hele den Norske kultur! En person med utenlandsk bakgrunn, ja kanskje til og med fra et kriminelt belastet folkeslag, har tatt til seg den norske lultur og fremfører folkelige sanger, en artist FOLK FLESt kan like! Den utenlanskinspirerte konkurentetn kom til kort!!

Dette beviser hvor stor kraft Norsk kultur har! Norsk kultur er resultatet av den Norske tradisjon, og verdens best folkeslag bevsier ved dette at vi er opne for at til og med etniske personer kan få ta del i dette! En triumf for Norsk kultur! Alle innvandrer bør følge vinnerens eksmepel!!

DET ER EN STOR DAG FOR FEDRELANDET!!!!

Annonser

29 tanker om “Dette beviser Norsk kulturs storhet!!

 1. Kriminelt belastet? Chand Torsvik er like norsk som deg og meg og kongen. At han har en noe mørkere tone i huden har vel ikke noe med at han vant i dag, folket valgte ham. Denne unge mannen er en dyktig musiker og låtskriver. Han er sympatisk og det har ikke noe med om han er hvit, rød gul eller brun.

 2. Adopterte barn er minst like norske som barn født av norske foreldre. Du må ha misforstått helt, eller ikke skjønt det. Utenlansk bakgrunn? Kriminelt folkeslag? Til og med at etniske personer kan del i dette? Kjente at hårene reiste seg når jeg leste det….. Chand Torsvik er født Indisk, men mer norsk enn mange nordmenn, og for en musiker!!!! Heia Chand!!!!

 3. Fy faen du er en jævla horeunge! Sitter på den jævla bloggen din 24/7 dagen lang… Jævla taper! 🙂

  Jaja, du får kose deg videre med denne triste taper bloggen din… Horeunge!

 4. JEG forstår hva du mener, Hildegunn, jeg sa akkurat det samme selv like etter Chands seier. Visse ting er litt vanskelig for enkelte å forstå..:-)

 5. Ja jeg er ening i at vi NORDMENN har ett edelt, stamtre.

  Men som en hver annen organisme, trenger den fra tid til annen nye gener.

  Men desverre Hildegunn! Du er å blir en nedfallsfrukt. Din rolle er således, mer å gjødsle jorden enn og føre verdifulle gener videre!

 6. Jøss. Indere er kriminelt belastet? Alle samfunn har kriminelle, og er således kriminelt belastet, ikke bare India, eller andre folkeslag som ikke er hvite eller Norske.

  Norsk kultur er fint nok, men slettes ikke best. Hva som er bra, fint eller best avhenger av personlig smak, og jeg er sikker på at den milliarden mennesker som bor i India sikkert ville ment at Indisk kultur er minst like fint som Norsk kultur, og der er jeg helt enig. Det finnes mange storslåtte kulturer i verden utenom vår egen. Det er på tide at dere FrP’ere dropper dette nasjonalisme tullet deres, og venner dere til et multikulturelt Norge, fullt av mange storslåtte kulturer og folkeslag.

 7. *Bra med litt nasjonalisme :)*

  Chand er en en verdig vinner.
  Indere er vel ikke spesielt kriminelt belastet heller.

  Og nå syns jeg du skal slutte å sette alle «FrP’ere» i samme bås som hildegunn

 8. Jaja. Jeg har aldri likt FrP av flere grunner, men jeg regner ikke med at alle er så kunnskapsløse eller hykleriske som Hildegunn. Jeg kan tenke meg at Siv Jensen også ville ha ristet på hodet over denne bloggen, men du må være enig i at FrP spiller mye på fremmedfrykt og innvandrerskepsis, selv om alle FrP’ere kanskje ikke er nasjonalister selv.

 9. Chand. Va slags navn er egentlig de??? Ikke særlig norsk iværtfall. Og da kan det vere så mye trønderprat som det vil. Trønder blir den likevell ikke. De er klart.
  Støøter Hildegunn helt her – ut av landet NÅ

 10. Heller støøøøøte Hildegunn ut av landet enn Chand…
  Og Sveiln – Hva slags navn er egentlig det? 🙂

  Chand heter egentlig Jørund Torsvik – by the way, men tok sitt indiske navn som musiker. Bodd i Norge siden han var 10 mnd.
  Og Sveiln, han kan til og med norsk rettskrivning – i motsetning til deg og Hildegunn…

 11. kjære kjære hildegunn. du nevner ved flere anledninger at du er Norges viktigste politiske blogg. hva får deg til å tro at det du skriver på moen som helst måte har noen ting å si annet enn at det har en viss underholdnings verdi. jeg foreslår at du søker hjelp mot din paranoia, for det er noe galt med tanke gangen din. Uten at jeg har satt meg noe inn i noensomhelst politikk, og heller verken mere til den ene siden enn den andre. men jeg vet at mye av det du nevner, stemmer ikke for en femmer! 😉
  men det er go underholdning;)

 12. I motsetning til skadefro lille norske fjørnissen,onskapsfull og kravstor som en FRP politikker.
  Den Katolske Snta Claus, derimot utstråler lidenskap, der han farer over himmelen i sin røde kappe. Symboliserende den gode gamle sosialist hymnen.
  Rød er horisonten i frihetens morgenstund.
  St. Claus eller Julenissen som vi kaller han, deler rundhåndet av sin overflod.
  som en sand sosialist. Da får vi heller overse at også han blir utnyttet av handelstanden. Dett er jo tross alt artig med gaver.

  God Rød Jul Hildegunn! 🙂

 13. Nei da Fysj. Cocke er egentlig en sosialistisk komplott. Pepsi derimot er er erkekonservativ drikk, som forsøker å rive ned de røde lastebilenes kovoier av drikker som forener verden i en stor koselig famlie uten alkohol.

  Men nå spøker det for sammholdet. Den tidligere påståtte sosialisten Gro Harlem Brunteland, er nå med på den blå laget. (Pepsi). Sammen med den søte broderen sin (sukker grossisten) har hun en hemmelig plan om å kalle sukker noe annet og lansere det på samme måte, som å kalle Arbeiderpartiet for sosialistisk. Altså godt gammeldags bondefangeri.

  Den brune fargen du snakker om, må ha sin årsak i gasbelsyning eller feil fargetemp på datidens film.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.