Så mye respekt viser muslimene for julefreden!!

I den vestlige demokratiske frie verden er vi kristne, vi lever i ett samfunn som er ett resultat av den kristne tradisjons fokus på menneskeverd og kjærlighet. I andre deler av verden er de muslimske. Der preger krig og kaos livet. De forkaster demokratiet og frihetn og gir vesten skylden for sine problemer.

Vi er inne i romjulen. Dagene er preget av hygge og julefred. Melommenneskligheten råder. Det tar de islamistiske muslimene inn over seg på den verst tenkelige måte! De forsøkers seg med terror i USA. Heldigvis klarte en årvåken vestlig mann å stoppe dem. Her ser man tydlig forskjellen! Den islamistiske muslimen var villig til å dø for å drepe vestlige mennesker, den vestlige kristne mannen var villig til å dø for å redde liv. Enhver diskusjon om hvilken religion som forkjynner fred og menneskever er derfor nå avsluttet!!

For islamistene vet tydligvis at vi kristen mennesker reiser i julen. Vi besøker venner og familie!! Defor fremprovoserer islamistene strengere sikkerhetskontroller for å plage folk flest. Jeg har selv vært i sikkerhetskontroll på Gardermoen der vekteren så ut til å komme fra ett muslimsk land. Tilfeldig?? Jeg TVILER!!!!

Hvorfor skal vi respekter en gruppe som har så liten respekt for den kristne julefreden???

Hvorfor reiser vi oss ikke mot den økende snikislamiseringen? Hvorfor tilater vi å bli terrorisert!! Fordi sosialistene elsker islamismen! De forakter den vestlige levemåten, demokratiet og USA og samrbeider derfor!!

Islamisme og sosialisme kan ikke tolereres i Norge!!

Annonser

30 tanker om “Så mye respekt viser muslimene for julefreden!!

 1. Hvorfor skal muslimene dras inn i dette?? Du er bare en hjerne vasket kristen som tenker i boks, du har kunnskaper fra media som elsker å blåse opp sakene, men siden du ikke har hjerne klarer du ikke skille fra sant og usant.

 2. Serriøst! slike tåpelige blogger bør bli forbudt azz, skjems for å bli kalt norsk..slike kriste nordmenn som deg ødelegger alt..du snakker om respekt men kan du lære å gi noe tilbake!!

 3. Ojjj, så original DU var da. Ja, vi «kristne» vestlige, vi «siviliserte» folka… Vi som har så mye «respekt» for andres kulturer, vi som har så mye «kjærlighet» her i vesten. Vi som «setter mennesker høyt», vi som verdisetter «demokrati» og «frihet» bla bla bla…. Vi må lære opp alle de som ikke er «siviliserte» som oss, eller så må vi utrydde dem!

  Tror du på julenissen også kjære gutt? Må være ganske deilig i den lille bobblen din? Den preiken din er bare så UTROTLIG utslitt, finnes det fortsatt idioter som kjøper den? Patetisk…

 4. Vel hvis du er såpass kristen som du skryter av i dette innlegget forstår jeg rett og slett ikke hvorfor du ikke skriver mer om Jesus, siden du så perfekt beskriver denne hedenske høytiden som kristen.

  Jeg vil tro at om du faktisk fulgte me i historietimene på skolen at julehøytiden ble fast bestemt under kirkemøtet i Nikea i år 325. Hvor de klart forkastet de 3 viktigste evangeliene, Thomas, Maria og Judas-evangeliene. Klart begrunnet i funnet av Nag Hammadi tekstene.

  Sålenge dere kristne ekstremister blogger om død og pine og alt muslimene gjør feil har jeg veldig lyst til å påpeke lovbruddene som begås konstant av kristne alternative ekstremister, som Charles Manson, og mormonerne i USA. Er kanskje ikke USA det landet som har satt retningslinjene for dine anti-sosialistiske og anti-kommunistiske tanker? At jeg går ut mot din anti-sosialistiske tankegang er kanskje ikke godt nok for din kommentar-sensur, når du først setter krav for kommentarene dine?

  Så god hedensk jul til deg også.

 5. En ting vil jeg si, og det er at de kristne minoritetene i muslimske land har det for jævlig. Kristne i Egypt, Sudan, Pakistan, Palestina osv. blir behandlet som møkk. Det har ingen ting å si om de tror eller ikke, alle som er født inn i kr.dommen blir diskriminert og forfulgt.

 6. «Så mye respekt vise muslimene for den julefreden!!» Er det en diss mot hvordan pakistanere bøyer norsk? Eller er du egentlig latvisk og bruker babelfish for å ovresette det du skriver til norsk?

 7. Simon:
  Bare fordi du har lest om religionshistorie på wikipedia så trenger du ikke komme her og hovere. Kritikken din er nemlig urimelig.
  Jeg har kun nevnt den kristne tradisjon, og det er ett faktum at julefeiringen, feiringen av Jesu fødsel, er en kristen tradisjon, og kom til Norden ved kristnedomen.

  I hedensk tid fantse det også feiringer rundt samme tid, tiden da vinteren er på sitt mørkeste. Dette er imidlertid kjent kunnskap, og det blir bare tåpelig når du skal leke besserwisser på denne måten.

  Jeg har hele tiden vert klar på at jeg beskiver den kristne, norske juleferiringen som folk flest feirer. Slike selforherligende sosilalister som deg evner ikke å ta en ekte diskusjon!!

 8. I den vestlige demokratiske frie verden er vi kristne, vi lever i ett samfunn som er ett resultat av den kristne tradisjons fokus på menneskeverd og kjærlighet.
  Ja her er jeg enig med deg Hildegunn. Ta nabo dama for eksempel, ei jævla trollkjæring, vasker aldri trapper , men lar den jævlige sopelime stå i oppgangen. Men her i jula fikk jeg satt fyr på kjæringa etter en vannprøve i god gammel kristen tradisjon, var det ikke mye tvil gitt! Nei trollet ble lenka fast til lekestativet og fyrt opp, mens de små pinsevennene mine frydet seg kostelig og vedda om når det tok fyr i håret på gamla.
  Nei du Hildegunn ingen ting er som kristne tradisjoner, det er noe som varmer i vinternatten .
  Fortsatt God Jul

 9. Hvorfor reiser vi oss ikke mot den økende snikislamiseringen

  Her har du ett godt poeng Hildegunn. Naboen han er en jævla snik , resier i god gammel kristen tradisjon og leker seg med små gutter der nede i disse møkka landa du veit. Tar seg liksom av dem, hva får han igjen for det? Ja Ja det er vel slike små tjenester, som han vil ha dødsstraff for i Norge?
  Altså her dra denne Norsk Nordmann, ned til ett slik muslimsk land og tar seg av barna deres. Så prøver de å islamisere denne naboen , gjennom alle disse minorettaene og alle veit jo at Muhamed var pedofile og sykla rundt med disse pedalene sine og ødela unger.
  Det kaller jeg fordømt snik ismlamisering.

 10. Det er sant. Sosialistene i Norge har en liten harding for Islam. De har en liten harding for ALT som er anti-USA uansett!
  Og jeg tror de drømmer om diktatur og kommunisme, og våkner våte i trusa 😀

 11. Hey, Torgeir! Så siden vi brant kvinnfolka for tusen år siden er det greit at Muslimske menn steiner kvinnfolka sine i dag? 😀

  Hæhæhæ! Kanskje vi skulle ta tilbake de gamle tradisjonene og få kvinnfolka dit hvor de hører hjemme? Kjøkkenbenken!

 12. Sosialistene vil få en «Rude Awakening» hvis muslimene tar makta. De skiller nemlig ikke mellom kristne og sosialister, sosialistene blir også regnet som en del av kr.dommen. Alle blir tatt over en kam. Det er nok å nevne Sudan, Libanon, Iran osv. Kristne og ikke troende blir drept og forfulgt.

  Dæven så dumme noen kan bli.

 13. til HILDEGUNN! Har lest igjennom mye av «bloggen» din, og lurer på noe… Siden du maser på at andre ikke bruker navn, og disser dem for det, hvorfor gjør ikke du det? du sier at dine regler er at hele navet skal stå, også gjør du ikke dette selv? hvorfor ikke det? hva heter du??
  og hvordan kan du kalle Jai for en dritt? er ikke dette personangrep som du syter så mye om?? hehe, og litt bra at du har tid til og skrive så mye, men samtidig ikke tid til og svare mer.. virker som at du ikke gidder og svare når noen spør om noe seriøst? kansje ikke så rart når det eneste argumentet du har er «sosialist» og «de sosialistfolka» osv osv…. er alle som ikke er 100% enig med deg sosialist???

 14. Mag:
  Du har lest mye?? Bullshit!! Mitt navn er flere ganger tydelig nevnt i bloggen min, men en sosialistisk analhjerne som deg evner vel ikke å oppfatte det.
  Og du kritiserer meg for personangrep? Du er faen ikke lite frekk,din skitne analprolaps!! Den dritten di kan du ta andre steder!! I min KOMMENTERINGS REGLER står det tydlig at man skal diskutere sak å ikke person, men du sporer av hele debatten men ufyselige påstander om min person og direkte sjikane av meg!
  Men man kan vel ikke venta annet av en tilbakestående sosiallist heller, dere er jo så hjernevaskede at dere ikke er i stand til å diskutere seriøst.

 15. Til Redneck

  Den siste heksa ble brent i 1695, så tusen år siden er vel litt drøyt.

  Men de kristlige sikker og tradisjoner er det Hildegunn, som elsker å fremheve.

  Men tror ikke Hildegunn fullt ut forstår konsekvensene av sine utspill.

  I såfall er det vår oppgave, å få satte denne Herrreløse kvinner på plass!!!!!!!!

  Herreløse kvinner: Opprørske, egenrådige, ulydige, aktive og kjeftsterke kvinner skulle plasseres i ektemannens varetekt og temmes gjennom ekteskapet.

  Men hun går nok fri fra vannprøven og bålet! Ettersom hun antakligvis tilhører en av disse undergruppene.

  Forfølgelsen av europeiske trollfolk rammet sjelden jøder, tatere, sigøynere og andre minoritetsgrupper. Sinnsyke eller psykisk ustabile individer er heller ikke å finne blant de trolldomsdømte. Det samme gjelder mennesker med «merkelige» sykdommer

 16. hehe, men hildegunn da…. hvor har du det fra at jeg er sosialist??? Jeg har aldri sagt det, og det står ikke noe andre steder heller? Og siden du (ref Deg) er så flink til og argumentere sakelig og seriøst, så regner jeg med at du ikke sier dette Bare for og angripe meg som person? (for sånt gjør jo ikke du, bare alle andre) du har vel referanser til ting du uttaler deg om? eller plukker du bare vilkårlig ut stygge ord som har med sosialist og gjøre og kaster det ut??

 17. Islamisme og sosialisme kan ikke tolereres i Norge!!

  Jawohl, mein Führer!

  Ich bin ja soweit mit dem lieben Gott einverstanden, aber daß er der Klugheit Grenzen gesetzt hat und der Dummheit nicht, das nehme ich ihm wirklich übel.

 18. Du vet kanskje ikke hvem som robbet de afrikanske landene for alle verdier? det var visst oss i den vestlige verden det.. er kanskje en grunn til at de lever som om det var steinalderen.

 19. Denne bloggen og deg SKREMMER MEG.

  «Den gode vesten» som du liker å kalle det, er rik fordi VI har tatt fra land som nå må slite, VI er grunnen til urettferdighet og krig i fattigere land, VI skaper naturkatastrofer i andre land.

  Og denne flotte kristendommen som du snakker om, den «fredlige» religionen. For kristendommen har en «riktig fredelig historie» og kristne Israelere er så fredlige i Gaza. Hurra! 1 poeng til kristendommen, for å diskriminere kvinner og homofile. Hurra for kristendommen for å tro på en mann som kan gå på vatnet og som kriger for en Gud som ikke finnes.

  Skal jeg tippe om hvilken person du er. Så vil jeg tro du er en rasistisk, selvopptatt og kristentulling som stemmer FRP.

 20. Ja, så står vi her i nord, bøyd forover og skinkene fra hverandre og venter på at Islamistene kan komme og ta oss…

  Jeg regner med sosialistene fremdeles snakker om kjærlighet og like rettigheter og toleranse for andre religioner og tankesett når de blir enten indoktrinert eller drept…

  Sosialisme er en fin teori, realisme er en langt bedre praksis…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.