Tåpelige trender utgjør helseproblem?!

Jeg leste i avisen at den selv den Nordiske rockern Lars Ulirich sliter med øresus grunnet høy musikk. Og han advarer ungdommen mot det samme! Fo nå til dags er det slik at ungdommen går rundt å hører på iPod! Som kan skade hørselen. Hvorfor tar ikke helsestyresmaktene afferer mot denne trusselen mot Nordmenns helse?

Jeg er sikker på at grunnen er enkel, og bunner i sosialisme. Staten er sosialistisk, styrt av en sosialistisk regjering som jukset seg til valgseierern i høst. La meg forklare: iPod blir produsert av det utenlandske selskapet Apple. Dette selskapet er en favoritt blandt sosialister, da sosialister svært ofte er trendnisser som støtter opp om det samme forbrukersamfunnet de selv så hyklerisk kritiserer. Sosialismen dobbeltmoral er tydelig. Apple fokuserer nemlig på en sosialistisk kjøpegruppe, og siden alle sosialister mener i fult alvor at de er bedre enn folk flest grunnet sin perverse sosialistiske ideologi, passer dette sosialismen som hand i hanske.

At sosialistiregjeringen ikke griper inn er derfor selvsagt. Sosialister bryr seg nemlig ikke om folk flest sin helse, sosialismen forakter den vestlige rase og ønsker helst å se oss alle snikislamifisert! Så her er enda en gang sosialismens dobbeltmoral og grusomhet avslørt. Sosialistregjeringen vil ikke engang bed helsestyresmaktene gripe inn for å beskytte sosialister, Apple produktene’s fremst brukere, mot helse problemer o g hørsleskader. Dette er etter mitt syn enda ett nytt lavmål for den inkompetente rødgrønne sosialistregjeringen!!

iPod kulturen er oxo en trussel mot norsk kultur! Ungdommen hører på utenlandsk negermusikk som oppfordrer til kriminalitet, hasjrøyking hærverk og andre ting som sosialismen applauderer, så lenge ofrene er etnisk veslige Nordmenn og ikke islamister.

Sosialistregjeringen gjør seg daglig skyld i overgrep mot Nordmenns helse. Så lenge sosialistene sitter med makte er din helse, som norks Nordmann i fare. Sosialistene har nemlig null samvittighet når det kommer til folk flest!!

Annonser

14 tanker om “Tåpelige trender utgjør helseproblem?!

 1. Hildegunn skriver blandt annet dette!

  iPod kulturen er oxo en trussel mot norsk kultur! Ungdommen hører på utenlandsk negermusikk som oppfordrer til kriminalitet, hasjrøyking hærverk og andre ting som sosialismen applauderer, så lenge ofrene er etnisk veslige Nordmenn og ikke islamister.

  Hva er så din våte drøm da Hildegunn?

  Å bli rævpult av Nazi, mens du lytter til dekandent 30 talls Berlinerviser? Hive millioner som ikke deler ditt syn i gasskammere og la de stolte soldatene komnme hjem døve av granat og bombesmell. De som var så dumme at de ble miswte ett ben elelr en arm, skal vel i barmhjertighetens navn kastes rett i kremasjonsovnen?

 2. «iPod kulturen er oxo en trussel mot norsk kultur!»
  Her er det fristende å si «finn fem feil».

  Manglende evne til å skrive korrekt norsk er en trussel mot norsk kultur.

  Kos og klem!
  -Dunder

 3. Torgeir:
  Du er en fiasko. Du evner ikke å beherske det skrevne ord.
  Sats på en karriere som søppeltømmer eller alkoholiker istedet, det er nok det som ligger neærmest din intelektuelle kapsaitet!!!

 4. Torgeir:
  Du er en fiasko. Du evner ikke å beherske det skrevne ord.
  Sats på en karriere som søppeltømmer eller alkoholiker istedet, det er nok det som ligger neærmest din intelektuelle kapsaitet!!!

  Ja vel da møtes vi på Grønnemo i kveld? Bare du og jeg og en måne som symboliserer det det vet. RØDE HALVMÅNE.

  Kyss og Klæm. Grått Nytt Hår

 5. Du har peil, Hildegunn. Men er det ikke bare bra at sosialistsvina mister hørselen?

  Ekte, norsk ungdom ville jo ikke rørt en iPod med ildtang, så de er jo ikke i fare.

 6. «Du evner ikke å beherske det skrevne ord. Sats på en karriere som søppeltømmer eller alkoholiker istedet, det er nok det som ligger neærmest din intelektuelle kapsaitet!!!»

  «Du evner ikke å beherske det skrevne ord» …skriver hun med TRE skrivefeil i det lille avsnittet… 🙂

 7. Kjære vene. Er det mulig å ta så feil?
  Jeg ville bare si ifra at det er en ekstrem forskjell på å høre på ipoden sin, og (som lars ulrich i Metallica har gjort i mange år) spille ekstrem høy metall/nu-metal ved siden av høyttalere som skal nå ut til tusenvis av tilskuere.
  Med mindre du klarer å gi ipoden en liten forsterker så du kan skru lyden over maks (og litt avhengig av øretelefonene), så kan du ikke få øresus av en ipod. den har ikke nok kraft til å skade de indre øreorganene.

 8. Instantly translate entire web pages, blogs or documents in a single click using our miraculous online translation software. Our incredible translator tool supports 75 languages including English, Spanish, French, Korean, Japanese, Hebrew (Yiddish), Swedish, Dutch, German, Italian, Croation, Chinese (Simplified), Chinese (Traditional), Portugese, Russian, Serbian, Turkish and more! It also comes loaded with a leading dictionary, spelling and definition package. Use our simple and intuitive translation software to translate words, webpages or document formats such as Word, PDF and text. Download our amazing translation software for free and start translating now!

  You can download it here:
  [URL=http://fishbabel.notlong.com – Babel Fish[/URL –

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.