Sosialistene jubler for muslimsk terror!!

Ja, det er nå bestemt at det blir anda strengere sikkerhets kontroller på flyplasser. I Nederland! Dette er sykt, det er sykt at noe slik skal skje i Vesten! Alle vet hvem som er terroister, det er islamister. Ingen vestlige mennesker er terrorister, da vi er oppdratt i den kristne tradisjon, og respekterer verdier som frihet, demokrati og medmennesklighet. Slike verdier finnes ikke i muslimske og afrikanske land. Disse landene har forkastet de vestlige verdier og lever derfor fortsatt på steinalderstadiet.

Så derfor angriper de vestlige fly. Flyet er en vestlig oppfinnelse, og er derfor hatet av de underlegne islamistene. De ynsker å ta hele verden tilbake til steinalderen!! Og sosialistene er deres alierte! En uslim og ens sosialist er en like stor trussel begge to mot vestens storhet og makt. Vi kan ikke tillate mer sosialisme og snikislamisering!

Islamistene sprenge flyene våre! Sosialisten hindre oss i å ta fly på grunn av klima løgnen! Dette skjer i dag. I morgen hvem vet? Snart har vi muslimskislamistiske og sosialistiske dødskvadroner i gatene!! Dette er framtiden om vi ikke stopper disse menneskene! Sosialisten undergraver kontinuerlig fiheten og demokratiet. De er alle landsvikere!!

La 2010 bli ett år fritt for sosialisme!!!

Annonser

32 tanker om “Sosialistene jubler for muslimsk terror!!

 1. dessverre er det nødvendig å gå til dette skrittet hildegunn, da man ikke kan stole på vestlige mennesker heller lenger…det finnes nemlig forrædere som har gått over til islam og nå er villige til å drepe uskyldige mennesker her i denne onde, sinnssyke religionens navn…for selv å komme t il parardis…

 2. Hildegunn skrev!

  Ingen vestlige mennesker er terrorister, da vi er oppdratt i den kristne tradisjon, og respekterer verdier som frihet, demokrati og medmennesklighet. Slike verdier finnes ikke i muslimske og afrikanske land. Disse landene har forkastet de vestlige verdier og lever derfor fortsatt på steinalderstadiet.

  ———————————————–

  Ser for meg en steinalder terrorist. La fra seg ei steinbombe og løp som bare fanen? Ingenting sjedde?

  Så de vestlige som fant opp flymaskinene? Litt seint ute da! Hvem satt der å breia seg på ett flygende teppe i gamle dar?
  Ali Baba og de 40 røverene hans. De dumme kristenfolka skjønte ikke hvordan de skulle få opp teppet i luft og la de istedet på gulvet, så de kunne gjemme all dritten under.
  Men det skal de ha, de fant opp og videreutvikla teppebombingen.

  Apropo human behandling av sivile og fly:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Iran_Air_Flight_655

 3. Når jeg leser slike innlegg føler jeg at det finnes håp.
  Vokst opp med muslimer i 3 forskjellige land, og det er bare dritt.
  Sorry hvis det blir for direkte for vestlige naive idioter, men kunne ikke bry meg mindre siden det er dere som dreper oss, vår kultur, våre barn og vår fremtid. Ja, vestlige naive idioter.
  Det må ryddes opp og det ser ut som at det ikke finnes noen annen løsning enn å gå hard mot hard.
  Men desverre ser det ut som at kampen mot muslimene allerede er tapt.

 4. Du tenker feil…
  Det er ikke VERDIER det er snakk om.
  HVIS DU SNAKKER OM VERDIER SÅ HAR ASIATISKE LAND MER VERDIER ENN NORGE.
  Foreldre respekt, gjenerøsitet osv….

  Snakken er om å skape utrygghet i verden og bruke navne «ISLAMISTER».
  Islam tar sterkt avstand fra sånne type aksjoner og en person som begår en sån handling er IKKE en muslim…
  Muslimer er mennesker med kjærlighet, tro, respekt og åpenhet.

 5. Skjønner ikke problemet med de såkalt mer strenge sikkerhetskontrollene. Kontrollen går mye kjappere med de nye maskinene, trenger ikke tenke på å ta av sko, belte osv. Det er bare å gå inn i «boksen», vent 4-5 sekunder og så gå videre – enkelt og greit. Og så trenger vi vel ikke bry oss så mye om at en eller annen ser en 3D animasjon av oss forholdsvis avkledd. Vi er da vel mer eller mindre like alle sammen under klærne, så det kan da ikke være så veldig spennende for de som ser disse «bildene». Jeg ser fram til raskere sikkerhetskontroll!

 6. hilde gunn
  hva sier du om nato,isaf,fn som dreper uskyldige de skal liksom hjelpe til med frihet men den frihet vil vi i østen ikke ha der vi blir drept,voldtatt og ydmyket av vestens idioter og vestens politik
  idag er jeg mer forbanna på den norske politikken og holdningen til vesten.vesten har jo bevist det at krig i irak var basert på løgn
  så da synnes jeg det er greit å drepe engelske soldater samme med amikanske soldater jeg koser meg nå jeg leser hvor mange som er drept pr dag hehehehe.
  tenk hva vesten har gjørt for å få tak i den olje til irak og norge tjener og på det,blir kvalm av deg
  anne gunn hora.

 7. tror ikke det er vits og skrive noe til hildegunn jeg… har prøvd og stille henne sakelige spørsmål, men hun bare slenger ut ord med sosialist og anal osv osv…. hun ungår spørsmål, men er en ræser på og slenge usakelig dritt da!:) skal ha cred for det!

 8. Til mag,
  har du enda ikke fått med deg at Hildegunn ikke er virkelig. Det er en tulleblogg som vi fniser og kniser oss over hver gang «hun» skriver om et nytt emne.
  Les den som ren underholdning så får du stor glede av den, dessuten blir du ikke lengre irritert…

  Godt nytt år! 🙂

 9. hehe ac/dc… er nok sant dette ja…. Har tenkt tanken men! kan jo som du sier ikke være seriøs blogg dette… men morsom lesing da! godt nyttår

 10. Nei, hun skal troppe opp hjemme hos deg, sparke inn døren, dra en hette over hodet ditt og vips! Du eksisterer ikke lengre

 11. Er denne bloggen en spøk? Det er jo sikkert til tider underholdende, men noen kan jo tro at du mener alt du skriver.

 12. Jeg er bekymret Hildeunn, veldig bekymret.

  Det er ingen utvikling å spore i bloggene dine, det ser ut til at du står på stedet hvil. Det er ingen nye poenger, ingen nye, fargerike skrivefeil – bare det samme omigjen og omigjen.

  Kanskje du trenger en utenlandstur for å få litt inspirasjon?

  Jeg foreslår en måneds ferietur til en godt og varmt land i Afrika.

  Du er jo tross alt mange leseres eneste lys i hverdagen. Det er et stort ansvar.

 13. Femina:
  Du har missforstått alt din lille ape. Jeg skriver ikke for din eller andre sosialistatpers underholdning jeg har en viktig politisk bligg og jeg skriver om mine hjerte saker!! Kan du forstå det i den lille sosialists hjernen din???????????
  Kommer du eller andre med flers slike kommentera vil det bli KNSEKVENSER!!!!!!!!!!!

  Jeg akn komme til å sperre sdeg foe komenterimng på min blogg FOR ALLTID!!!!!!!

 14. «Hildegunn Says:
  Dette er en seriøs blogg. Alle andre anklager er feilaktige og vil bli møtt med katastrofale konsekvenser!!»

  Hun er nå søt også ho HildeGrunn, når hun vil… :-))

 15. Det nok sikkert en ‘viktig politisk bligg’ for deg, men det blir nok fort god underholdning for oss andre, enten du vil eller ikke.

  Med mindre du begynner å skrive om fred, likeverd og tilgivelse.

  La oss håpe du aldri begynner med det

 16. Jeg mener den sosialliberale beveglese og dets norske parti Venstre som kan løse disse utfordringene.

  I Norge er det ytterliggående Høyre det samme som de regjerende røde, uten respekt for enkelt mennesket. Dette er vår tids utfordring.

 17. Dama har vært stille nå?
  Tro faktisk hu har fryst fast til snørra i tastatur.

  He! He! En skikkelig kuldegufs fra Sibir – Fiksa Hildegunn!

 18. Oppdratt i den kristne tro sier du?
  De samme kristne som sprenger abortklinikker og kaster tomater på sørgende i begravelser for soldater som bla. døde i afgahnistan? (Google Westboro Baptist Church)
  De kristne?

 19. Forresten, korrekturlesing er kjekt 😉

  Og du mister forsåvidt den lille rest av troverdighet som du hadde ved å kalle noen en liten ape…
  Lær deg å diskutere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.