JEG VET ALT!!

JA tro ikke at dere kan lure meg! Jeg vet hvem dere er! Uoppddragne dritter som tror dere kan ødlegge for meg! Dere vet hvem der er og jeg mener! Men dere vet ikke at jeg vet hvem dere er og at dere er avslørt! Så pass dere! Konsekvensenen kommer og det skulle BARE MANGEL!! Dere vil ikke skjønne hav som traff dere men dere vil forstå at det er meg!! MAn KØDDERE ikke med meg! Vet dere IKKE HVEM jeg er!! Jeg har mektig venner og der betyr at dere nå har mektige FINDER!! Det hadde dere ikke regnet med nei??

Følg med! JEg er tilbake og dere og iallefall ikke DERE kan ikke stoppe meg!

Annonser

13 tanker om “JEG VET ALT!!

 1. Trusselene er oversendt PST.

  Iniviterer deg på å leke Russisk ubåt.

  Ta med en sort regnefrakk og marineinspierte klær. Gjerne en lua fra Konglig Norsk Båtforening.

  1) Du legger deg ned på gulvet.
  2) Du får en regnfrakk lagt over deg, den ene armen symboliserer
  perisokopet.
  3) Så leker vi at oppdraget er å komme inn Sognefjorden, uten
  å bli oppdaget.
  4) Neste del av leken vil være en hemlighet.

 2. Men vi prøver da ikke stoppe deg! Bloggen din er jo rasende festlig! For all del stå på, til glede og underholdning for oss alle 🙂

 3. Jeg sa ikke at du prøvde å stoppe meg din idiot!!! Faens dritt som skjønner ingenting du er så dum!!!!
  Jeg snakket om de som jeg vet hverm er og spom nå er blit advart er det så vankelif og skjønne????????

 4. Er denne bloggen «ekte» eller er det ironisk?? Det må være det siste, men gud så godt gjennomført. Litt sånn ala The Colbert report.

 5. Uff, nå ble jeg vettskremt! Jeg tør ihvertfall ikke «KØDDERE» med Hildeunn mer. Takk for meg!

  Hilsen en slukøret sosialist, som kryper tilbake under steinen han kom fra.
  -Dunder

 6. shit.. dette er seriøst den mest idiotiske bloggen jeg har sett? Mener du, Hildegunn, at dette er nroges viktigste «politiske» blogg? Du virker svært lite reflektert.. akkurat passert 14 år og dermed opprørsk mot foreldre eller noe sånt?

  Men ja, jeg ser helt klart underholdningsverdien i dette også..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.