Bergen: Ett overgrep mot folk flest

Det er med sjokk og vanntro jeg leser det som jeg ser i avisen Bergen! Jeg er sjokkert! Er ikke dette Norge’s nest største by?? Er ikke Norge ett fritt og demokratisk land?? Ikke nå lenger tydligvis! For nå blir folk flests frihet tråkket på på en slik møte som man bare ser i muslinske U-land!

For styresmaktene legger restrisksjoner på bil kjøringen! Man kan kun kjøre på partallsader eller andre dager alt etter som. Dette blir innført uten at folk flest har no de skulle ha sagt og det er selvsagt en skandale! JEg hadde aldri funnet meg i dette! Det er snakk om Nordmenn som arbeider hardt vær dag og betaler perverse mengder skatter og avgifter til staten slik at man knap har råd til å kjøpe bil! Og når man først ahr bil drar staten inn millardær i avgifter! Og så nåå topper de det hele med å bestemme når folk har lov til å kjøre! Folk flest har tydligvis ikke lenger rett til personlig frihte i sosialistsdikataturet Norge!!

Og det er typisk sosialistisk tankegang som ligger bak dette! Man straffer folk flest for noe sosialistene selv står bak! For ja det er visstnok noe dårlig luft kvalitet i Bergen nå, men hav er grunnen til dette? Så lenge man kun behandler symptomene og ikke årsakene så blir det inge bedring!!

Årsaken er selvsagt latterlig enkel: I årevis har sosialistene maset om den såkallte «globale oppvarming». Faktum er at denne påståtte oppvarmingen bare er en myte, det finnes ikke fnyugg va VITENSKAPELIG BEVIS for det! Det er bare en løgn som sosialistene har spredd! Og de har fått innført tiltak mot oppvarming. Men hva skjer når man gjør tiltak mot en oppvarming som ikke finnes? Jo temperaturen synker! Og dette er selvasgat grunne til kulde bølgem i Norge i dag! Nordemenn frysre på grunn av sosialistenenes løgner!

Uten denne mennekseskapte globale nedvarmingen som er kommet til syne så kraftig denne vinteren hadde det ikke vært luft problmer i Bergen! Årsaken er en sosialistisk konspirasjon men likvele er det folk flest som blir strafffet og får sin frihet tråkket på!

Så jeg sier til Bergen’s folk!: La ikek tyrannen tråkke på dere! Krev derse frihet gjennoptrettet!

Annonser

31 tanker om “Bergen: Ett overgrep mot folk flest

 1. Lær deg å skrive skikkelig NORSK ikke slik utenlandsk insiprert drittspåk!! Og en liten fjert som deg har ingen rett til å kritiskere meg for jeg er Norge’s viktigste politiske blogger!!!

 2. Dette handler da kjære lille deg ikke om global oppvarming, men at eldre, barn og syke ikke tåler det lokket med forurensing som har lagt seg over skarrebyen.
  Det må selv DU ta inn over deg og akseptere. En skal ikke tåle så inderlig vel, den urett som ikke rammer deg selv. Du burde tenke litt over hva det betyr.

 3. Hvor dum er det mulig å bli? Dette handler ikke om global oppvarming. Dette handler om høy konsentrasjon av giftige stoffer, som kan skade deg og være enda farligere for syke mennesker. Dette er et bra tiltak for å begrense forurensningen. Dessuten så er jo Bergen kommune borgelig…

 4. Du skriver som om du var tilbakestående. Og dine synspunkter bekrefter det ytterligere. Hva med et lite norskkurs?

  Og et siste spørsmål av ren nysgjerrighet; hvilken diagnose har du sånn offisielt? Dyssosial personlighetsforstyrrelse? Hypoman?

  Jeg mistenker denne bloggen for å være ren sarkasme og ironi. (For ingen kan seriøst være så tilbakestående -og samtidig så oppgående at de kan håndtere en pc og skrive en blogg regelmessig.) Jeg tror dette er litt sånn ala The Colbert Report

 5. Takk! Tusen takk! Nå fikk jeg min beste latter på lenge! Denne bloggen skal jeg absolutt fortsette å følge med på. Bloggeren mestrer ironi og sarkasme til det fulle. Strålende! Takk igjen! Også toppe det hele med norskegenskaper til en 4. klassing. Mesterlig.

  Keep up the good work!

 6. Vi kjørte gjennom krysset der på danmarksplass på søndag. jeg ble seriøst kvalm, det stinket dritt og ble skikkelig uggen i munnen. og selfølgelig må politikerene ta drastiske tiltak når det er så gale som det er der.

 7. haha nå er det faktisk frp/høyre som sitter med makten i bergen. jaja, kansje hildegunn tilhører vigrid eller noe, ho er ihvertfall dum nok til å kunne passe inn der

 8. Når 2 hensyn møtes? Da er det faktisk meget klokt av og lovpålagt, at de kommunale myndigheter reagerer.

  Derfor har De min og de fleste andres støtte og forståelse for tiltakene, som er iverksatt.

  Det er nok du kjære Hildegunn, som har en meget høye læretreskel!

 9. Ja den her drog du litt langt! Sjøl så skal det masse til for at jeg setter fra meg bilen, men i det tilfellet der så må det bare gjøres. For hadde ikke komunen gjort noe med dette så hadde det nok gått liv tapt! Så der har du et mot poeng til den sosialist konspirasjon teorien din… Å nei, det var ikke sosialister som styrer dette engang!!!

 10. …ikke rart folk tror liberalister er dumme. Jeg er selv godt inn på høyresiden, men dette her var bare usakelig, i tillegg føler jeg at jeg fortjener diplom bare for å ha klart å lese alt. Skal man først skrive noe seriøst så bør man gå igjennom det minst en gang ekstra før man publiserer det.
  Og forresten, slik usakelig angrep på sosialisme er usmakelig, og unødvendig. Man skal respektere sine motparter, selv om de til tider lener mot kommunisme.

  • Andy: Jeg respekterer IKKE sosialister! Respekterer man sosialister er man ikke bedre enn en sosialist selv! Og om du respekterer sosialister er du derfor bare avskum selv din dritt!! Og da har du INGEN rett til å kritiserer meg forstår du det!!!????

 11. hildegunn: Jeg finner ikke ord for hvor lite akkurat dine meninger bryr meg… men det virker som om du ikke kan ha det helt bra med deg selv.
  Tenk deg selv om, du oppfører deg som en ekstremist, du angriper alt og alle som ikke tenker akkurat som deg, og det kommer du absolutt ingen vei med.

  Skal man nå fram i verden så må man ha saklige meninger og argumentere godt for de.
  Slik du skriver skader du liberalismen mer enn du hjelper den.

  Og forresten, det holder alltid med ett utrops-/spørsmål-tegn 😉

 12. Til Andy!

  Hun skader ikke noe annet enn sitt eget omdømme!

  Hun driver innefor komedien.

  Enten har hun ett syndrom eller ett hav av tid, hun må fylle med skrik og skrål.

  Svarene hennes er som lyden du får, når du slår på en tomtønne. 😉

 13. Til Petter: Du sier noe der… hun får bare holde på, så har vi i det minste litt underholdning.

  God helg til alle psykisk-friske mennesker

 14. Jeg har savnet deg Hildegunn!
  Hvor har du holdt til? Stille fra din kant i 2 uker før du heldigvis kom tilbake til PC`en din. (Puh…)
  Din festlige blogg er min beste underholdning og jeg koser meg med alt det du skriver. Hele arbeisstokken her holdes jevnlig oppdatert om hva du nå har skrevet om, så jeg er kjempeglad for at du igjen har funnet inspirasjon til å fortsette med bloggen din.

  You go girl! 🙂

 15. «Lær deg å skrive skikkelig NORSK ikke slik utenlandsk insiprert drittspåk!! Og en liten fjert som deg har ingen rett til å kritiskere meg for jeg er Norge’s viktigste politiske blogger!!!»

  Jeg lo! Bloggeren har faktisk ikke en eneste setning uten skrivefeil, verken i selve bloggen eller i kommentarfeltet. Bloggeren bruker konsekvent genitivsapostrof, «ord deling» og svært innfløkte stavefeil – og presterer å forsøke å belære andre om deres språkkunskaper?

  Plutselig lo jeg ikke lenger, ford dette var bare tragisk.

 16. Hei Hidlegunn

  Det er sagt før her, men visste du ikke at Bergen har Høyrebyråd og Frp-ordfører?

  Bergen er den mest borgerlig og minst sosialistiske byen i Norge, o ja, du har rett i at det er Norges nest største by.

  Problemet er bare at bilene forurenser byen så mye når det er kaldt og stillestående vær for da blåser ikke eksosen bort, den blir liggende fordi fjellene rundt bergen er så høye.

  Det er dumt for da blir folk syke.

  Heldigvis har den snille høyredamen, byrådsleder Monica Mæland og Frp-ordføreren Gunnar Bakke derfor bestemt at inntil videre så kan vi ta bussen annenhver dag, og annehver dag kan vi kjøre bil.

  Det er jo veldig greit siden det er så mange fine luksusbusser som kjører på vestlandet.

  Håper dette klarer opp saken for deg;-)

  • nina:
   Er du så dum at du ikke skjønner at vilket parti som har orføreren ikke betyr noe? Er du så ødelagt i hjernen din av all sosialistpropagandaen at når stryresmaktene gjøre grove overgrep mot folk flests frihet så jubler du?

 17. Jeg er enig i at sosialistpropagandaen (for å bruke ditt berep) har gjort noe med hjernen til folk flest. Det er ikke nødvendigvis slik at man kan sette likhetstegn mellom likhet of frihet, det skal du ha. Det er derfor demokratiet er en god ting. Alle som vil kan få sin stemme hørt, selv om det er et representativt demokrati og ikke et direkte. Alle har rett til å mene noe annethvert år. Altså overlater velgerne sin bittelille makt til de folkevalgte, slik at de kan ta avjørelser på våre vegne.

  Man har selvsagt rett til å klage på avjørelsene de folkevalgte tar, men å fordømme alle avgjørelser man er uenig som en del av en stor konspirasjon uten andre begrunnelser enn at det skriver seg inn i den store fortellingen om sosialistisk propaganda, det er ikke bare svakt retorisk, det er dypt udemokratisk.

  Jeg er stolt over det demokratiske systemet vi har som er grunnlaget for at vi fortjener rikdommen vår, og jeg finner meg ikke i at du rakker ned på folk flest som har overlatt sin stemme og sin makt i de folkevalgtes hender.

  Avjøresler tas av de som møter opp, sa en klok mann en gang. Vi som velger å heve stemmen vår imellom valgene, vi skylder de folkevalgte den respekten at vi i det minste prøver å forstå og forholde oss til hvordan vårt stolte demokrati fungerer.

  De folkevalte er talerøret for folk flest, enten du liker det eller ikke, og du burde være glad på bergensernes vegne når de har bestemt at Høyre og Frp skal få styre byen.

 18. Er enig med Tobbelobb 🙂 Håper du snart kommer til Bergen Hidegunn og tar tak i øret til Monica Mæland, for hun har ikke vært snill med bilistene i det siste 🙂 🙂 🙂

 19. Dette innlegget var jo tydeligvis skrevet med ironi. Muligens for å få oss som stemmer på høyre vendte partier til å virke tåpelig.

  Noen viktige spørsmål kommer frem av innlegget ditt, det skal du ha.

  Ellers er jo byrådet i Bergen fult av høyre vendte partier. Så det er jo ikke en gjennomsyret sosialistisk ide dette her.

  Ordføreren i Bergen er fra FRP, og han syntes at tiltaket var nødvendig. Så du skal ikke si at FRP er fæl mot miljøet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.