Den homofile sannheten og løgnene!!!

Jeg har altid vert en forsvarer av menneksets rettigheter. Alle mennesker har rettigheter og jeg kjemper for rett til alle mennesker! Men desverre er ikke alle som meg. En gruppe i samfunnet blir utsatt for hets og trakasering daglig. Og hvem er det som står bak? Sosialistene!

Ja, det er en sannhet!  I dagens samfunn finnes det homofile! Det gjorde det også før! Så hva har skjedd! Sannheten om den homofile sannhetn skal nå endelig komme fram, for løgnene har vert mange og jeg er her for å la sannheten komme fram!! Følg med! Les mer!

Jeg tror på menneskets frihet! Jeg tror på menneskets muligheter! Jeg tror på menneskets verdi!! Defor er jeg ikke sosialist! Sosialister hater disse verdiene! Derfor er det en skam at sosialistene har hovedansvaret for den smaensvergelsen man i dag ser rundt mennesker som har samme verdi som andre Nordmenn!

Hvor for skal ikke homofile få være som folk flest? Hvor skal de presse inn i stereotype roller, slik sosm sosialitsdiktauret ønsker at de skal være? Jo, sannheten er grusommere en de flest kan forsetille seg!

Det eksiterer nemlig en sosialistisk konspirasjon som har som mål å utrydde den vestlig rasen! Når dette er opnådd skal muslimene rukke inn og snikislamiseringen fullbyrdes! Alle norske sosialister jobber i dag aktivt for at dette skal skje. Så hvor kommer de homofile inn i bildet? Nøkkelordet er reproduksjon. To av samme kjønn kan nemlig ikke få barn!

Derfor har sosialisten åpnet for homofil adopsjon. Og hvor kommer de adopterte barna fra? Jo fra utlandet, muligens til og med fra islamistiske land. Sosialistene ønsker at disse skal vokse opp i Norge for å bli hjernevasktet til å delta i kampen mot alle vestlge kristen verdier som demokrati og frihet! Og derfor arbeider sosialistene for at flest mulig Nordemnn ska bli homofile! For å senke barne fødsletallet!! Noe som er så enkelt som en legning blir kyinisk brukt av sosialistene til å ødlegge den vestlige rase!! Til å utrydde den norske kulturen!

Sosialistsamfunnet har gjort menn mer jålete og femnini og kulturelle mens tradisjonnele og langt bedrer verider går tapt og i glemmeboken!!!

La undertrykkingen stoppe! La homofile være so folk flest! LA den norske kultur leve videre!!

Annonser

15 tanker om “Den homofile sannheten og løgnene!!!

 1. Uffda, Hildegunn, du burde virkelig huske aa ta medisinene dine.

  En annen ting er at du ogsaa burde korrektur-lese innlegget ditt. Det er flere skrivefeil enn det er sinnsyke tanker. (og det sier ikke lite)

 2. Mange mange ord-feil her: altid, vert, trakasering, sannhetn, smaensvergelsen, sosm, forsetille, eksiterer, opnådd, fødsletallet, hjernevasktet, vestlge, kyinisk, ødlegge, femnini, tradisjonnele, verider, undertrykkingen, so.

  Hvis denne bloggen skal være seriøs så vil det hjelpe med mindre ord-feil enn det jeg fant her, men er artig å lese.

  Ellers er denne bloggen til de grader skutt opp i været av en fanatiker, selvfølgelig skal de homofile ha samme rettigheter som «vanlige» folk, men å begynne å skylde på sosialistene med denne planen om å utrydde den norske kulturen er bare helt tatt ute på jordet.

 3. Du skriver som om du var tilbakestående. Og dine synspunkter bekrefter det ytterligere. Hva med et lite norskkurs?

  Og et siste spørsmål av ren nysgjerrighet; hvilken diagnose har du sånn offisielt? Dyssosial personlighetsforstyrrelse? Hypoman?

 4. Kjære lesere, ikke legg skylda på Hildegunn. Det er jeg som glemte helt å bringe henne dagens medisiner. Hør nå, Hildegunn. Forsøk å ro helt ned, sett deg gjerne ned i sofaen og tenk på noe helt annet, akkurat slik vi har øvd på tidligere. For all del, rør ikke datamaskinen igjen eller fall for fristelsen til å skrive nye innlegg før jeg har kommet med tablettene dine.

 5. Kom igjen, tror det er meningen at bloggen skal være helt på jordet. Jeg mener, ingen skriver så mange feil med mindre det var hensikten. Samme med slik en vanvittig konspirasjon som faktisk hadde vært enda morsommere dersom den var skrevet på en formell måte.

  Det er i vertfall min teori. Jeg håper jeg har rett, for menneskehetens skyld…

 6. Heisann, kjære Hildeunn.
  Nok et interessant innlegg fra deg. Kvaliteten er som vanlig upåklagelig 🙂

  Jeg tror jeg har spurt om det før, men jeg prøver igjen. Jeg er nemlig en treg sosialist, som ikke forstår på første forsøk. Prøv å snakke sakte og bruke enkle ord når du prater til meg…

  Altså, du påstår (selvfølgelig med rette) at verdens sosialister har som sitt store prosjekt å utrydde «den vestlige rase». Norske sosialister er tydeligvis med på denne kampen. Hvorfor ønsker norske sosialister (tilhørende «den vestlige rase») å utrydde seg selv?

  Venter spent på svar!
  Kos og klem
  -Dunder

 7. Klart 2 av samme kjønn kan få barn.

  Nå skuffer du Hildegunn, dette burde selv du forstå.

  X + X bor sammen Y + Y bor sammen. Y ene er gode sosialister og deler sin sed med X ene , som igjen deler sin livmor med Y ene.

  Slik har vi skapt en god sosialistiske reproduskjon av arbeidskraften.

  Barna skal jo tross alt ikke oppdras av sine foreldre.

  Det er barnehagene og skolenes oppgave.

  Unnansett hvordan X og Y forholder seg er vi vinnerene!

  Ha en god kveld Hildegunn! Du er og blir en taper sjel 😉

 8. Åååå, Hildegunn! Takk for at du gjør min hverdag lysere! Ingenting får meg i bedre humør enn å lese dine blogginnlegg… Dine vittige sammensettinger av bokstaver som videre former ord den norske ordbok aldri har sett, gir meg enorm glede. FRP bør være stolt over å ha akkurat DEG med på laget! En liten del av meg er så ufattelig redd for at denne bloggen er en spøk, men jeg velger å tro at DU Hildegunn er akkurat slik du fremstiller deg selv…

  Igjen; takk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.