Når det går mot helg!

Ja vi har passert midnatt på en fredag og nå er det plutselig lørdag! Helgeroen senker seg over landet. Og folk flest har rett til å ta seg to fridager. To stakkars dager er alt man får før sosialistsamfunnets evige jag kaller hverdagshelter som meg selv tilbake til arbeidets trange kår!

Men selv om man lever i ett samfunn der ytringsfriheten er reservert for de retttroende, det vil si sosialistene, som med sitt meningsmonopol holder samfunnsdebatten nedtrykt og uten en fri demokratisk meningsutveksling, selv om man lever i ett samfunn der staten krever 90% av folk flests inntekt i skatter og avgifter, og deretter til og med tar fra folk deres gudegitte frihet, slik som de perverse overgrepene mot folk flest man har sett i Bergen i det siste, selv om vi lever i ett land der kvinnlige lærere og sosialistiske lærplaner ødelegger skolene og dermed ungdommen, landets fremtid, muslimske asylsøkere fra kriminelt belastede etniske områder får herje fritt i gatene så hører du aldri meg klage!

Nei! Jeg er faktisk en Nordmann! Ett menneske med prisnsipper! JEg vil aldri la sosialistene knekke meg! Jeg vil, som en sterk stemme i den didgtiale verden, som sosialistene enda ikke har klart å stramme grepet om, være den aller sterkeste stemmen i ropet om frihet fra undertrykkelse!

JEg oppfodrer alle til å være som meg! Være sterke! Ignorer sosialistene! JEg er alltid vennlig, saklig og respektfull i møte med sosialismens perversiteter, jeg lar dem rett og slett ikke knekke meg!

Sosialistene vil aldri knuse meg, jeg KNUSER sosialister! Gi aldri opp! Følg med!!

Annonser

7 tanker om “Når det går mot helg!

 1. Stå opp mot overmakta! Friheit til foklet! Snart er det jaggu meg på tide med væpna revlusjon for å kaste det jævla maktfolka vekk og sette folkemeniga til å styre igjen, eller hva Hildegun?

 2. Full seier til Hildegunn! Sosialistsmogen over Bergen har måtte trekke seg tilbake!
  Bergen kommune har nå tatt Hildegunn på alvor og avlyser alle terrortiltak mot byenes borgere.
  Gratulerer Hildegunn!

 3. «JEg er alltid vennlig, saklig og respektfull i møte med sosialismens perversiteter, jeg lar dem rett og slett ikke knekke meg!»

  Ikke slik jeg ser det.

  Og hvis du føler det er et ork å jobbe 5 dager i uka, så slutt å sutre om det og finn noe du liker å gjøre, vi har faktisk såpass med muligheter her til lands at om du ikke finner et yrke som du liker så er det din egen feil. Jeg stortrives i yrket som Elektriker f. eks. 😉

  Men en ting undrer jeg over, jeg klarer ikke helt å sette deg inn i det politiske bildet vi har, hvor hører du hjemme?

  Og forresten: Gratulerer med veldig få skrivefeil 😉

 4. Jøss… Er HildegRunn CLEAN/edru eller noe sånt – for engangs skyld?
  Frøkna har jo omtrent ingen nevneverdige skrivefeil på dette innlegget!
  Så det ER sånn at hun går på dop og at det reflekteres i meningene og skrivefeilene hennes. Det kan virke sånn noen ganger…

 5. Jakob2,

  Det kan sannelig se ut som om Hildeunn har bukket under for sosialistenes rettskrivingstyranni. Det er trist. Hun har jo stått fram som et fyrtårn i tåkeheimen, en forkjemper for frihet og individualisme. Nettopp dette har hun uttrykt gjennom sin frie og individualistiske ortografi. Hun har vist oss alle at i en frihetselskende verden der individets integritet ivaretas, kan hver og en av oss selv velge vår egen stavemåte og tegnsetting. Vi lar oss ikke tvinges til konformitet!

  Men nå er det altså slutt. Hun har sannsynligvis fått besøk av en av sosialistenes spesialagenter for språknormering og overvåkning, bedre kjent som «Norsk språkråd». Hildeunn har nok kjempet tappert mot undertrykkerne, men tilslutt valgte hun å etterkomme torturistenes krav, mot at hun fikk beholde kneskåler og leddbånd. Fra nå av vil vi nok se Hildeunn utelukkende uttrykke seg i sosialistenes blodrøde språkdrakt.
  Trist…

  Kos og klem!
  -Dunder

 6. MEGET godt sagt, Dunder! Jeg kunne ikke sagt det engang HALVPARTEN så bra selv…

  NÅ skjønner jeg HildegRunn sitt trassige raseriutbrudd i hennes «bloggartikkel» etter denne: INGEN HAR RETT TIL Å KRITISERE MEG!!!

  Trur du traff spikeren på tommelfingeren der – eller noe sånt.. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.