Folk flest vil ikke ha en sosialistisk presse!!

Ja, nå er det bevisst en gang for alle! Folk flest sier klart NEI til en sosialistisk presse! Sosialistavisa Dagbladet’s redaktør går nemlig av! Dette er ett resultat av at redaktøren’s sosialistiske linje har blitt boycottet av folk flest som vil ha gode nyehtere ikke sosialistiske nyheter!!

Sosialistpressen er ett alvorlig problem for demokratiet! Ingen nyheter som blir servert i dagbladet kan taes seriøst. For en sosialistiske avis som dagbladet bryr seg nemlig ikke om om nyehtenehe er sanne det viktigste for de er at nyhetene passer inn i den perverse sosialistiske virkelighetsforståelsen! Dette er ett led i den sosialistiske strategien om å nekte folk flest innsyn i sannheten. Dagbladet har for eksmepel SLUTTET med blogg tjeneste twingly som lot mellel andre leseren se mine blogger om tema som dagbladet skivre om! At ene sosialistsisk avis nekter folk flest å lese mine blogger som er velsignet fri fra sosialismens perveristeteter er en skamdale fra daglbdet’s sie men hva kan man forvente av sosialister???

Jeg er glad for at folket har overvunnet den sosialistiske redaktøren i dagbladet!!!!

Annonser

15 tanker om “Folk flest vil ikke ha en sosialistisk presse!!

 1. Nå kommer det sex annonser i Dagbladet igjen. Inntekter er viktig og nå tar de vel opp prostitusjonsannonsene sine igjen. For de som ikke husker det så hadde Dagbladet rene prostitusjonsannonser frem til 1994. De sluttet da med grunnlag at det kunne være støtende for redaksjonens kvinnelige medarbeidere. Nå kommer nok annonsene tilbake…

 2. Med så mye skrivefeil «Hildegunn» presterer å komme med her kan man ikke tro annet enn at personen har en IQ lik skostørrelsen, og maksimum 4 år på barneskolen…

 3. For min del sluttet jeg å kjøpe Dagbladet da avisen ble for full av kulturradikalt homsefeministisk multikulturelt pjatt samtidig som avisen ikke lenger er i stand til å ta de alvorlige diskusjonene som innvandring, asyljuks, voldtektsøkning og trygdemisbruk.

  Dagbladet ble en feig avis, som mer tilslørte enn å avdekke fakta.

  Meland er forøvrig en journalist som virkelig hever nivået på Dagbladet. Ikke fordi hun har noen politisk agenda som står nærmere mine meninger, men fordi hun lager lange, velskrevne informative artikler. Gode nok til at hun bør vurdere å skrive for Illustrert Vitenskap.

 4. Nå skuffer du Hildegunn.

  Ser du ikke sammenhengen?

  Populæriteten til din blogg er en trussel mot mangfoldet i Norsk Presse.

  Nå var det Dagbladet, hva blir det neste? VG? Det Best?

  Vis ansvar Hildegunn, søk jobben og gjør Dagbladet om til norges hotteste avis for dyslektikere.

 5. Nå har aldri Dagbladet vært en sosialistavis. Den tiden de var knyttet til et parti var det venstre de sognet til. Men du er vel en av de som mener at alle som ikke er Frp er sosialister… Ingen vits å diskutere da.

 6. Venstre borgerlig? FrP-hateren Sponheim var sosialistenes beste mann i valget -09. Heldigvis ble han politisk invalidisert og maatte reise heim til sauefjöset sitt etter grisetaklinga av borgerlige venner og fiender. Tipper söyene saart har savnet kröllhodet hans i tida han satt paa tinget.

 7. Til R_Kuk: Ja, venstre er borgerlig. I motsetning til Frp.

  Nå er jeg lei av å gå rundt grøten, så jeg sier det som det er. Frp er for idiotene. For bermen, for bunnfallet. De som er for dumme til å se sammenhenger som er, og som er så dumme at de ser dem når de ikke finnes. For de som er mislykkede bitre mennesker, som må finne noen andre og skylde på.

  Jeg forakter dem. Ikke for meningen de har, men for hvem de er.

 8. Til Kalle Klovn
  Venstre er ikke bare borlige, men også liberalt.

  I motsetning til FRP som er ett kontroll og overvåkings parti.

  Heldigvis så klarte Cevita’s Kristin Clemet og avsløre Siv Jensen, som en negativ intrigemaker på TV i går fra Littraturhuset.

  Det finnes vel ingen andre partier, som vil ha politikkerstyrt TV Menu. Drømmehagen som politisk sak 😉

 9. Aksel sier: «Nå har aldri Dagbladet vært en sosialistavis».
  Tuller du? Dagbladet har vært en sosialistavis, en avis beregnet på slibrige kontaktannonser og sexreklame.
  Mener du noe annet så gjerne for meg, men tror jeg har mange med meg i min oppfatning av Dagbladet.

  For øvrig Hildegunn, velkommen tilbake etter mange dagers fravær, jeg har savnet bloggen din. 🙂

  Klem
  AC/DC

 10. Plutselig var alle skrivefeilene tilbake igjen..
  Det er nok minst to som bytter på å skrive her.
  En med skolegang og en uten…

 11. Det er jo merkelig at RØDE aviser som Klassekampen bare øker og øker! Pass deg Hildegunn, hva ville vel skjedd om «propaganda» innhenter ditt knøttlille samfunn?

 12. Til Kalle Klovn del 2
  Denne bloggen er sjikkeli tiss promp å bæsj
  ale såm stemmer efferrpe er dome å lars sponheim ruuuuuuuuler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.