Bekymringsverdig kosthold blant Norsk ungdom

Ja, det er i sannhet bekymringsverdig! Norsk ungdoms kosthold er en viktig sak av interesse for samfunnet. Er det ikke ungdomen som skal ta landet inn i fremtiden? Jo, jeg vil bestemt hevde det! Derfor er dagens utvikling som vi kan se svært bekymringsverdig. Ungdomen i dag er fra før fanget i en skilehverdag styrt av sosialistsik utformede rettningslinjer og håndhevet av inkompetente kvinnlige lærere. Dette er uholdbart. Og så er det ungdomens kosthold!!

Ha! Jeg lurte dere, sosialister! Dere trodde jeg skulle snakke om hamburger, pizza og godteri! Det skal jeg nelig IKKE!! Sannheten er nemlig at sosialistene langt på vei har ødelagt en hver fornuftig diskusjon rundt kostholdsproblematikk i Norge. Sosialistsiek «kostholdseksperter» vet nemlig ikke hva de sankker om! De forstår ikke poenget med ett måltid! De ønske å ødelegge måltidenes plass i folk flest’s hverdag.

Jeg snakker selvsagt om sunnhets hysteriet! Det de sosialistiske kostholdsdiktatirerne ikke skjønner er at måltidet har en sosial funksjon. Det handler om hygge! Dette unner ikke sosialisten folk flest! I de sosialistiske makthvaerens verden har ikke folk flest rett til privat frihet. Sosialisme er det totalt motsatte av frihet og demokrati! Sosialstene ønsker å detaljstyre folk flest’s liv. Man skal ikke engang få bestemme hav man vil spise! Gode Norske mat tradisjoner går i GRØFTA!!

Men til bake til hamburger og pizza. Er ikke dette også fremmed mat? NEI! Sannheten er namlig at dette er vestlig mat! I land der man setter pris på de samme verdier som har gjort Norge til ett fantastisk land har man også mat som kulturellet passer for nordmenn. Pizza og hamburger er eksempler på dette!

Men hva gjør sosialistene? De innfører upassende mat. Jeg presanterer eksempel: Sushi! Typisk sosialistisk kredsanker mat! Det har ingenting i Norge å gjøre, sosialistene tar seg bare rettigheter og driter i folk flest!

Så kommer vi til problemet: Kebab. Hvorfor spiser ungdommen dette? For: alle ungdommer spiser dette hele tiden! Det er ekstremt ususnt og dessuten av lav kvalitet! Det er en mat som kommer fra kriminelt belastede land der man ikke er hygieniske. Dette tar kebeb kokkene med seg til Norge. Dessute alle som jobber på kebeb sjaper er menn. Malaging er tradisjonelt ett kvinneansvar og derfor er det all grunn til å tro at «kokkene» er inkompetente. Alikevel ser det sosialistsik styret mattilsynet gjennom fingrene grunnet dirketiver ovenfra om at det er rasistisk å hindre islamister i å forgifte Nordmenn!!

Og hav får man når man spiser kebeb?? Kebabmage er en snedig, snikislamistsik salgsteknikk, sanksjonert av sosialistene, med det formåd å regelerett STJELE fra folk flest, altså Nordmenn. For: man kjøper en kebeb og så må man på do og så er man sulten igjen og må kjøpe en ny! Dette er intensjonell analbulemi, og en direket kriminell handling!

At ungdom’s liv og læremuligheter blir ødelagt grunnet et upassende kosthold er en skandale!

Si nei til sosialismens snikislamisering og ja til gode NORSKE tradisjoner!

Annonser

8 tanker om “Bekymringsverdig kosthold blant Norsk ungdom

 1. Knut Nærum, er det deg?

  Jeg kan ikke huske sist jeg lo så godt og lenge. En god latter forlenger livet, sies det. Det betyr at lesing av dette innlegget nøytraliserer noe av effekten av all den usunne maten jeg spiser (risengrynsgrøt og fårikål til frokost middag og kvelds).

  Takk for dagens latterkule, kjære Hildeunn!

  Kos og klem!
  -Dunder

  PS: Forøvrig er det overraskende lite stoff å finne om «intensjonell analbulemi» i faglitteraturen. Tydeligvis et forsømt område som det bør forskes mer på…

 2. Haha! Analbulemi!
  Det er dagens ord… Takk for en god latter Hildegunn
  Jeg vil gjerne høre hvorfor du syns sushi er så ille. Har du noen gang smakt det?

 3. Ja nå må vi virkelig slå tilbake! Vi Norske kvinner må ta vårt nasjonale ansvar og bite oss fast i kjøkkenbenken. Aldri mer må noen sosialistmann, få fjerne oss.

  Dagens forslag til mat, når barn og mann kommer hjem fra jobb.

  Oppskriften er laget av DR. Øtker.

  etwa 4 Portionen

  Eisbein:
  1 1/2 kg gepökeltes Eisbein (2-3 Stück)
  etwa 1,25 l Wasser
  Salz

  Sauerkraut:
  750 g Sauerkraut (frisch oder aus der Dose)
  1 Zwiebel
  1 Lorbeerblatt
  3 Gewürznelken
  5 Wacholderbeeren
  1 mehlig kochende Kartoffel
  frisch gemahlener weißer Pfeffer
  etwas Zucker

  Schwierigkeitsgrad:
  Schwierigkeitsgrad 1 von 3

  Zubereitungszeit:
  Zubereitungszeit bis 20 Minuten

  Nährwerte Rezept drucken Passende Produkte

  Rezept auf Rezeptwiese

  vorheriges Rezept nächstes Rezept

  1
  Zubereiten: Eisbein unter fließendem kalten Wasser abspülen, mit 1 Teelöffel Salz in das Wasser in einen Topf geben, zum Kochen bringen und etwa 90 Min. mit Deckel kochen.

  2
  In der Zwischenzeit Sauerkraut locker zupfen. Zwiebel abziehen. Nach Beendigung der Kochzeit das Fleisch herausnehmen, die Brühe durch ein Sieb gießen, auffangen, zunächst etwa 500 ml abmessen (die Flüssigkeitsmenge richtet sich nach der Beschaffenheit des Sauerkrauts) und wieder in den Topf geben.

  3
  Sauerkraut, Zwiebel, Lorbeerblatt, Nelken und Wacholderbeeren in die Kochbrühe geben, Eisbein hinzufügen, alles zum Kochen bringen und noch etwa 30 Min. mit Deckel bei mittlerer Hitze kochen. Nach Bedarf noch etwas Kochbrühe zugeben.

  4
  In der Zwischenzeit Kartoffel schälen. Nach Beendigung der Kochzeit die Kartoffel reiben, zu dem Sauerkraut geben und nochmals kurz aufkochen, damit es sämig wird. Das Sauerkraut mit Salz, Pfeffer und Zucker würzen. Die Eisbeine mit dem Sauerkraut servieren.

  Tipps:

  * Etwa 125 ml (1/8 l) der Eisbeinbrühe zum Kochen des Sauerkrauts durch trockenen Weißwein ersetzen.
  * Servieren Sie dazu Kartoffelpüree.

 4. Vært på fylla no og fått deg ein dårleg kebeb?
  Prøv kebab frå Bergen du, den holder seg i magen og gir ikkje renne ræv slik som du beskriver kebeben gjør. For på denne sida av vida jobber mattilsynet for folket, og ikkje for FRP i hovedstaden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.