Er avisen VG blitt sosialistisk?

Det må desverre ha skjedd og det er en skandale! VG fjerner nemlig sine linker som jeg har laget til min blogg. Det er tydelig at VG nå er blitt en sosialistsik styrt avis som kun kommer med de nyhetene som sosialistene godkjenner og ikke lenger gir folk flet tilgang til blogger som min, som gir dem en god innsikt bak nyheten, fritt for sosialistisk sensur!

Annonser

7 tanker om “Er avisen VG blitt sosialistisk?

 1. … eller så har de (VG altså) blitt så kapitalistiske at de faktisk prøver å maksimere sin egen profitt, gjennom å tilby sine kunder et fristende produkt, hvilket betyr at de må være kvalitetsbevisste når det gjelder hva det linkes til fra deres nettsider.

  Kanskje?

  Kos og klem!
  -Dunder

 2. Neimen kjære deg da…
  Grunnen til at din link til din blogg blir slettet er fordi du kun blogger useriøst og driver med personangrep dersom folk ikke er enige med deg. Du kaller alle sosialister så lenge de er uenige. Du er antageligvis den minste reflekterte og den mest bastante personen jeg har sett blogge… Jeg sitter med en følelse av at du bare skriver alt dette tullet fordi du vil provosere, ikke fordi du faktisk mener det. Jeg synes egentlig bare synd på deg som står bak denne siden.. stakkars

 3. Det er iorden Hildegunn linkene dine er bare flyttet over til Andeby!
  MC Skrue vil komme tilbake til saken!

  Vg er en voksen avis vet du!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.