Man må endre samfunnets kvinnesyn!

Ja, det er på tide! Kvinnenes dag er kommet! Nå kommer den! Vi må alle følge med. For gjennom hundre år har kvinnene blitt nektet sin naturlig plass i samfunnet. Kvinnen har måtte lide for at en virkelighetsfjern maktelite skal få leve ut sine uinteligente politiske prosjekt. Men jeg sier!: Kampen er vår til og vinnes! Kvinnens plass i samfunnet og kvinnens stemme må respekteres!

De har holt kvinnen nede men nå er kvinnen oppe! Hva er det jeg snakker om? Jo! Jeg snakker om frihet. Frihet er det aller viktigeste. Men hvordan kan man oppleve frihet i ett samfunn og ett system som systematisk undertrykker kvinnens frihet! Jo» Man kan IKKE!! Derfor må forandringen komme og jeg er her for å lede den!!

I dag leser vi i  avisen om en Nordmann som driver en bar i Thailand. Der jobber det thailandske kvinner. I Thailand er det mange turister. Turisten kommer fra Vesten og er slevsagt ett imponerende syn for de innfødte. Det er jo faktisk snakk om ett svært fattig U-land. At kvinner føler seg tiltrukne av vestlige menn er ikke så rart. For de mennene som vanligvsi bor i U-land i den tredje verden er jo som regel innfødte, og slike mennesker er genetisk mer disponert for voldelige og kriminelle handlinger enn vestlige mennesker. For en hver rasjonell thailandsk kvinne derfor en vestlig mann det opplagte valget. Men en slik naturlig ting tolerere selvsagt ikke den norske sosialistpressen! De skriker opp om hallik virksomhet! Dette er nok ett resultat av hvordan sosialistene har ødelagt kvinnerollen!

Sosialismen lar nemlig ikke kvinnen være fri! Sosialistene lar ikke kvinnene bestemme over seg selv! Det ser man tydlig på deres ufattelig dobbeltmoralistiske reaksjon mot den uskyldige Nordmannen i Thailand! De livsfjerne sosialistsike «feministene» i Norge vil nemlig detaljstyre livet til kvinner i ett land på den andre sidne av jorden. Det er helt sykt at en slik gruppe mennesker ikke kan tilate at man stoler på enkeltindividet, at man tilater kvinnen frihet.

Dette synet på kvinnen som en viljeløs skapning har den sosialistiske feminismen til felles med den radikale islamismen. Det er bare ett a flere sammenflettinger mellom sosialismen og islamismen, de to største truslene mot vår gode vestlige verdier frihet og demokrati.

Jeg forlanger frihet for kvinnen! Frihet fra den sosialistiske feminsmens undertrykkelse av kvinnen! Den dagen vi eliminerer sosialismen fra samfunnet er den dagen kvinnen endelig kan være fri!

Annonser

35 tanker om “Man må endre samfunnets kvinnesyn!

 1. Er det ikke typisk? Her skriver man en blogg, man legger sin hjerte og sjel i budskapet og blottlegger seg for hele verden på internett! Og hva får man i retur?
  Jo, her kommer det en sosialist-drittkjerring og påberoper seg allmektig språkkunskap! Innhyllet i den skyen av selvrettferdighet som alle pervers sosialister er fanget i, overser hun glatt det teamet jeg skriver om, og avsporer debatten med smålige usakeligheter. Dette er uten tvil ett menneske som er født toatlt uten evnen til å kunne legge fram sie arguemnt på en saklig måte. Typisk sosialistisk, med andre ord.

  Jeg forlanger en unskyldning! Dette finner jeg meg ikke i. Om ikke dette jævlige mennesket klarer å utvise ett minimum av høflighet i framtiden kommer det til å bli ALVORLIGE konsekvenser!!

 2. Beklager. Jeg skal rette på meg selv:

  Noen burde bruke mindre tid på å være hårsår og mer tid på rettskriving og orddeling…
  Selv om man velger å raljere over et valgfritt tema så kommer man ikke utenom det faktum at å kunne skrive godt norsk er en god egenskap uansett om man er sosialist, anarkist, royalist eller en god, gammeldags, daimbolle

 3. DAMER ER HORER.. så enkelt er det..

  bare godta det som det er.. du finner ikke en dame som ikke har blitt gangbanged av 30 menn … det er en sjeldenthet..

  EGOISME til disse horene.. får en klare seg selv med…

  jeg bare håper dem får sykdommer og dør fort så slipper vi alle billige horene rundt omkring..

  SPESIELT I NORGE FYFAEN!! SÅ MANGE BILLIGE HORER!

 4. klarer du ikke skrive annet enne søppel på fjortenårsnivå. Du virker like avstumpet som de uføretrygdede FRP typene der nede i Pattay, som jobber full tid på norske skattebetaleres regning.

 5. Godt sagt Hansa. Fikk samme følelse når jeg leste innlegget. Trygda FRP velgere som ikke greier å tilpasse seg et sammfunn som stiller krav, virker som hildegunn er samme ulla. 🙂

 6. «….slike mennesker er genetisk mer disponert for voldelige og kriminelle handlinger enn vestlige mennesker…» Jeg skal om kort tid holde et innlegg om forskjellen på velgere av forskjellige partier og prøve å lage stereotyper og stigmatisere på bagrunn av slike uttalelser. På bakgrunn av dette må jeg bare si: Tusen tusen takk, du viser en usikkerhet, trangsynthet og et svært snevert syn på verden som er som hånd i hanske og ganske typiske for et FRP velger, og dette passer utmerket inn i foredraget mitt.

 7. Det som faktisk er lite kjent blant den allminnelige nordmann i gaten er at prostutisjon er like ulovlig som kjøp etter at sex-loven ble inntredt. Jeg prøvde å finne min opprinnelige kilde, men dette er det nærmeste jeg kommer:

  13de Kapitel. Forbrydelser mod den almindelige Orden og Fred.
  «§ 140. Den, som offentlig opfordrer eller tilskynder til Iværksettelsen af en strafbar Handling eller forherliger en saadan eller tilbyder at udføre eller bistaa ved Udførelsen af en saadan, eller som medvirker til Opfordringen, Tilskyndelsen, Forherligelsen eller Tilbudet, straffes med Bøder eller med Hefte eller Fængsel indtil 8 Aar, dog i intet Tilfælde med høiere Frihedsstraf end to Tredjedele af den høieste for Handlingen selv anvendelige»

  Dette betyr, at siden det ble forbudt å kjøpe sex, er det nå også forbudt å oppforde til salg, noe å prostituere seg indirekte er.

  Betyr dette at det burde vært ulovlig? Nei. Ingen land sliter så lite med prostutisjon som de som har regulert sexhandel. Lovligjør det på lik linje med andre serviceyrker, og tjen skatt på det, istedenfor å bruke skattepenger på å begrave det.

  Når det gjelder kvinnefrigjøring, er det ikke på tide å slutte og kjempe snart? Det er kun feministekstremister som faktisk anser kvinner som mindreverdige og mener det må kjempes for å få likestilling. Om du våkner opp og ser deg rundt, vil du se at samfunnet er mye mer likestilt enn du liker å tro. Faktisk kan jeg våge meg til å si at kvinner har mange fordeler. På samme måte som rasisme er feminisme ett så sårt objekt at få tåler å sette sin fot på det, og i stedet lar det gå sin gang.

  Slutt å kjemp for noe som er oppnådd for lenge, lenge siden.

 8. Det er brukerene som må stoppes selvfølgelig,horene vil fortsatt være der,men i mye mer begrenset antall.Ikke bare turister benytterseg av disse jentene,mange fra norske verft i vietnam og thailand,er flittige brukere.Det er snakk om menneskehandel,utnyttelse av fattige menneskers arbeidskraft,samt sexkjøp.
  Ola donk fornekter seg ikke,snakker bak bryggen på folk,men horer seg gjennom livet med damer i vietnam og ellers i asia.
  Mangefler enn dere tror.Jeg vet,og en dag skal jeg betale tilbake sammen mynt.
  Dong.

 9. Jeg skjønner ikke at folk kan stikke pikken inn i septiktanker som Thai og Vietnamesiske horer. Jeg ville heller stikke den i Hildegunn som sikkert vasker seg regelmessig …

 10. Gutta på Blue Lagoon framstod nok ikke helt som de hadde ønsket, nei. Det tåpeligste som skjer etter slike debatter er at man definerer at «Sånn er det i Thailand. Sånn er Thailandske jenter, og sånn er vestlige menn som drar til Thailand». Slike framstillinger er med på å opprettholde stereotype oppfatninger. Synd vi får se så mye av det som slett ikke er særlig vakkert. Det finnes fantastisk mange flotte mennesker og områder i Thailand som ikke er berørt av noe av det vi ser i slike reportasjer. Å vurdere hele Thailand etter hva vi ser i Pattaya og Patong, er like tåpelig som å si at hele Norge er som nederst i Karl Johans gate. Jeg kunne selv ha vist fram et Thailand som er helt annerledes. Hardt arbeidende mennesker på landsbygda. Jenter som går til tempelet hver dag, og familier som bidrar etter beste evne, samme hvor lite de har. Jenter som aldri ville ta et slikt arbeid. Jenter som har jobbet på restauranter og barer, men som av en eller annen grunn ikke vant i lotto og flyttet hjem igjen. For slik er det faktisk. Å få en vestlig mann på kroken, og at på til bli gift med han, betyr et hav av forskjell i levestandard for både dem og familien. Fysj, sier vi. Men tenker vi etter er vel noe likt, dog pent innpakket, også i Norge. Av en eller annen grunn skjer det omtrent aldri at ei jente fra en bedrestilt norsk familie på Frogner i Oslo finner seg en truckfører fra Grorud. Av en eller annen grunn er det advokater, leger, aksje- og eiendomsmelgere disse norske jentene foretrekker. Den samme rasjonaliteten ligger til grunn for norske jenters valg, la oss ikke late som noe annet. Man velger bevisst en livsledsager som representerer en ønsket livssituasjon. «no money, no love». Det samme sier kinesiske kvinner. Kan ikke mannen bidra til et trygt økonomisk liv, er han uansett uinteressant. I Thailand og mange andre land i asia finnes ikke sykepenger, syketrygd, arbeidsledighetstrygd, pensjon, attføring. Det er imidlertid trist at disse rasjonelle valgene av ektefelle gjør noen kvinner alt for ukritiske. Noen kvinner ender derfor opp med noe de selv tror er bra, men som etter vår målestokk er dårligste sort. Men, selv en norsk trygd på 8000 kr utbetalt i måneden er det samme som 45000 bath. EN månedslønn på landsbygda i Thailand er ofte mellom 5000 og 10000 bath, fortsatt en meget stor forskjell på levestandard. Det norske menn bør tenke på er at, om de får en flott kone som mer enn gjerne lager mat, vasker klær og er tilgjengelig for sex når de måtte ønske det, så er man kanskje ikke elsket for det. Selv om det kanskje kan se slik ut. Noen vestlige menn blir også ofre i denne sammenheng. Mange av disse kvinnene er mye, mye tøffere, kyniske og hardbarkede enn de ser ut som. Thailandske kvinner utnytter i noen tilfeller naive vestlige menn for alt de er verdt, helt til det ikke er flisa igjen. Og da ryker de «på hua og ræva ut». Enkelte kvinner er helt rå. De greier å holde flere menn på kroken samtidig, og får penger hver eneste måned fra lettlurte menn som tror de har fått en kjæreste i Thailand. Det er mange, mange nyanser i en slik sak. Like mange nyanser som mennesker. Fra det råeste og mest mindreverdige du kan forestille deg, til det vakreste, reneste og mest harmoniske i verden. Det gjelder Thailandske kvinner, det gjelder norske menn. Det man heldigvis kan se, mer og mer, er at mange svært skikkelige norske menn finner seg svært skikkelige thailandske kvinner, og de lever lykkelig sammen hele livet. Og godt er det. Forfyllede bygdetullinger som forbruker jenter som toalettpapir i Pattaya er definitivt et mindretall, men de får selvsagt all oppmerksomheten. Det er de media vi se. Blue Lagoon ville så vel, og de fikk vel i grunnen som fortjent. Å gå på fylla sammen med et TV-team, og å tro de kan diktere hva som skal vises er å be om å bli avkledd på verste måte. Elementært for alle som har med presse å gjøre. Sier du ”Ikke vis det” eller ” Ikke skriv det”, så er det akkurat det de viser og skriver. En nyttig lærepenge for alle som tror de kan diktere media.

 11. P.S: Men du bør la være å skrive slikt som at DU er her for å «Lede» forandringen,da det virker litt,for å si det forsiktig STORMANNSGALT,og dessuten så har vi Siv Jensen til å utføre den jobben likevel,du prøver vel ikke å sette deg selv foran selveste FORMANNEN/KVINNEN i FRP,vel?

  Men for all del,Vampus startet jo som blogger,så du har så absolutt muligheten du også,selvsagt….

  Men uten å være Janteridder,så må jeg likevel påpeke at LITTEGRANNE moderasjon gjør seg,slik at flere tar deg alvorlig.

  Men ellers en SVÆRT BRA blogg,som kan gjøre STOR nytte i tiden fremover,vi er alle en del av partiapparatet,men vår jobb er i Bloggverdenen og Leserinnlegg,mens Sivs er på selve STORARENAEN….

  Vi er alle SAMMEN i kampen mot Sosialismen og Sosialistene,små som store:)

 12. Jeg vil formode at du allerede er medlem i Ottar Hildegunn? Dersom du ikke er det, burde du melde deg inn, for der er mange av andre av ditt kaliber, som lever i sin egen verden, med sitt eget forkvaklede verdenssyn.

  Ta deg en tur å se på norske damer på ferie på strendene i Afrika. Damer på godt over 50, kommer med lokale gutter på 18, som de tar med på hotellrommet. Hva tror du de driver med der? Leser avisen?

 13. «Nordmenn» som Hansa og Ola Jensen som mener at den jevne FRP-velger er idioter osv…..burde bli stilt for retten som landsforrædere og kastet PERMANENT ut av landet,da det å fornærme en FRP-velger er det samme som å fornærme Nordmenn flest,da vi tross alt er MAJORITETEN av den Norske velgermassen….

  Anti-Patriotisme burde være STRENGT FORBUDT i Norge…

 14. Frepper skrev: «Vi er alle SAMMEN i kampen mot Sosialismen og Sosialistene,små som store»

  Det står en artikkel i Dagbladet i dag om en viss Fartein Kleppe, en nazist frontkjemper som fikk som fortjent av russerne i 1944 mens han kriget i deres land. Artikkelen har et bilde av en propagandaplakat som ble brukt til å verve frontkjempere og andre forrædere for Tyskland med teksten «Med Waffen-SS og Den Norske Legion mot den felles fiende … Mot Bolsjevismen.»

  Hei Frepper, kjenner du igjen ordbruket? Du ville nok ha følt deg hjemme blant de nazistrottene. Du er jo ikke så langt fra dem som det er, med meninger som «Anti-Patriotisme burde være STRENGT FORBUDT i Norge.»

  Du er latterlig, du, «…det å fornærme en FRP-velger er det samme som å fornærme Nordmenn flest.» Det er så utrolig bullshit. Hvis de fleste nordmenn er FRP-velgere, hvorfor har den muslimske innvandringen ikke blitt stanset da? (Forøvrig er «selveste» Siv Jensen ei gloheit dame som jeg gjerne ville ha sett under meg, det er det ingen tvil om …)

 15. Hei.
  Ja! vi Normenn er noen avensykelie personer.
  Spesielt på de som bor i Thailand-Pattaja.
  Vi har det bare bra vi,for vi besoker Blu-Lagun + de anndre plassene.Gjor som sosjalistene,kom til Pattaja ikke vent til du blir pensjonist.

 16. jeg elsker HIldegunn for hennes innlegg,og for kvinners frihet til å kunne leve sine liv etter eget forgodtbefinnende.Takk gud for det frie menneske.Det er en del gjøker her ser jeg ,med innlegg som ikke har rot i noe som helst annet enn et elendig forsøk på og fremheve seg selv og sin egen selviske oppfatning av livet.
  Kommenter innholdet og ikke syns rundt grøten,og i hvertfall ikke kom med idiotiske forsøk på og blande religion inn i bilde.Man behøver ikke påberope seg et spesiellt religiøst ståsted for og kunne leve etter et politisk syn.Politikken går på tvers av alt annet,og det gjør også religionen.Vel og merke hvis man ikke utøver en ekstrem form for en av delene.
  Nei stå på for menneskets frihet til selvbestemmelsesrett.
  Nico

 17. Hvis ei tøtte mener hu trenger å selge seg for å overleve hva er galt med det?
  Hvorfor skal Norske feminister sitte her på sin høye hest og dømme andre?

  Er det bedre at disse jentene sulter ihjel? Elle at de som småjenter selges av foreldrene fordi de ikke vil klare å få en jobb i framtiden? Dette er nemlig det som skjer i alle u-land hvor kvinner ikke har mulgiheten til ås elge seg selv!

 18. Jeg har løsningen Hildegunn!

  Miljø står i fare og invandring er du imot!

  Har fått en glimrene avtale med Alfa Laval. De holder melkemaskinene.

  Så nå kan du bestille party pakke hos dem.

  Hva ingår? 1 Melkemaskin, 1 karokeanlegg, masse sprit og 25 pornofilmer + rengjøringsutstyr. ( eggangskluter) .

  Total kapastitet som kan «suges» er 4 stk. pr kjøring!

 19. Hildegunn:

  Kan du gi meg kilden din til at «mennene som vanligvsi bor i U-land i den tredje verden er jo som regel innfødte, og slike mennesker er genetisk mer disponert for voldelige og kriminelle handlinger enn vestlige mennesker.» ? Vil gjerne se hvor du har dette fra. Aller helst en link.

 20. (Du vil sikkert nå kritisere for at jeg ikke legger frem noen argumenter, men det er jo lite poeng i å argumentere mot noe som ved første øyekast virker som om bare er tull. Viser du kilden, så kan vi argumentere senere)

 21. Lars: Kilde? To snakker som en typsik sosialist. Det er tydelig at du velger å se bort fra fakta. Ved å kreve «kilder» for sanheter som er helt åpenbare for folk flest gjør du ikka annet enn å spore av debatten.

  Du er en skam for all fri meningsutveksling når du så tydelig står fram som en selvhøytidlig demokratihater!!

 22. Både NRK (”THAILAND FOR NORDMENN”) og TV2 (”Pattaya for mine føtter!!”) sender dokumentarer der de ensidig fokuserer på ”prostituerte” og ”mindre begavede” norske menn.

  Synes det blir helt feil og stigmatisere folkegrupper på denne måten. Og da mener jeg både Thai kvinnene, fastboende nordmenn i Thailand og alle de 90000 tusen nordmenn som besøker Thailand årlig.

  Kan ikke være lett, å være thai kvinne i Norge der tv-kanalene ukritisk fremsetter alle thai kvinnene på denne ensidige negative måten.

  Tror det bor ca. 64 millioner mennesker i Thailand. De fleste av dem er hardt arbeidende stolte mennesker.
  Bare i Bangkok med sine forsteder er det 3 ganger så mange mennesker som Norge har totalt.

  Overraskende nok er det bare rundt 5 prosent av sexindustrien i landet som knyttes mot vestlige turister («farang») – det er vanlig at thailandske menn besøker prostituerte, og det har tradisjonelt vært vanlig at menn med mye penger har hatt sine konkubiner.

  Jeg skjønner veldig godt at jentene reiser til turiststeder som Pattaya, der de tjener pengene mye raskere en å selge sex andre steder. Gjennomsnittslønn per måned i landbruk er ca 2.800 baht. Tilsvarer sikkert bare noen få timers ”jobbing” som ”bargirl”
  Deres drøm er ofte å finne en snill ”Farang” som er villig til å gi dem og familien en trygg fremtid og ett bedre liv.

  Storparten av kvinner som jobber i sexindustrien i sør kommer fra fattige landsbyer i nord og nordøst-Thailand. Hjemme blir de oftest vist stor respekt for at de ofrer seg og livnærer familien.

  Mens vi sitter her oppe på bjerget med vår overflod av penger og velferd. Nyter vi, å leke moralens voktere. Slik at vi selv får sove litt bedre om natten. Kanskje vi heller skulle engasjere oss litt mer, å sette oss inn i andre lands tradisjoner, kulturer og problemer.

  Å moralisere over Thailands Prostitusjonsproblemer, er like intelligent som å rope ”NEI TIL FATTIGDOM” Det vil alltid være der så lenge det finnes fattige + menn + kvinner.

  Og hvis vi virkelig mener noe med moraliseringen vår. Er det ingen ting i veien for å sende noen penger av vår overflod til trengende i Thailand.

  De siste fire årene er antall ekteskap mellom norske menn og thailandske kvinner tredoblet, viser tall fra Statistisk sentralbyrå. Kan dette være årsaken til den økte negative fokuseringen? Er det noen som frykter konkurrentene fra øst?

  Tv-reportere som ”prostituerer” seg til å lage slike ensidige ”lett salgbare” dokumentarer, synes jeg ikke er noe bedre enn ”patetiske” horekunder og halliker!!

  Tips til reportasjer de kan lage om Thailand.:
  • Amerikanske Militærets etablering av Pattaya, som rekerasjon /bordell til sine Vietnamsoldater.
  • Thailands flyktnings problematikk fra Burma.
  • Mafiaens bruk av barnetiggere og lemlesting av barn i Thailand. Samt vestlige turisters uvitenhet til at de bidrar til dette ved å gi penger til barnetiggere.

  Jeg har aldri vært i Pattaya. Men jeg kommer sikkert til å reise innom og ta en øl på ”Blu Lagoon” ved første anledning.

 23. Hildegunn: Det dreier seg da ikke om å spore av debatten. Hvis jeg fortalte deg at solen egentlig var laget av jordbærsyltetøy, så ville vel du gjerne vite hvor jeg hadde det fra? for som enkeltperson er jeg jo lite troverdig. Og det samme er du med de påstandende du kommer med. De genereliserer jo tross alt ganske mange milliarder mennesker. Og da har hvem som helst rett til å be om en kilde. Og med mindre du ikke klarer det, så må man jo bare anta at du bare lyver. Og hvis kilden er så åpenys, hvorfor kan du ikke bare da vise til den, slik at vi som ikke ser den også kan bli opplyst?

 24. Jeg ler så jeg gråter! Bloggen din er STOR underholdning!

  Du trenger ikke å avsløre deg her, men jeg lurer forferdelig på om du er spik-spenna-gæren, eller om du bare er helt sinnsykt humor.

  Kanskje genialt – men uansett ustyrtelig morsomt!

 25. «»Det er jo faktisk snakk om ett svært fattig U-land»»
  ummmm Thailand er vel et .. I land.. til informasjon.. er vel top 3 eller noe i Asia, og langt over alle nabolandene..
  På I-Lands «standar» kan det vel kanskje.. bare kanskje kalles et litt fattig i land..
  Ligger på ca samme bnp bulgaria og romania, men hadde sikkert slått de glatt hadde det ikke vært for alt tyvgodset som blir sendt til bulgaria & romania fra resten av europa 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.