La oss alle be for KRF!!

Jeg er som alle mine fans vet partipolitisk uavhengig. Jeg gir min støtte til de partier som kjemper for folk flest sine rettigheter, som forsvarer gode norske, kristne, vestlige verdier som frihet og demokrati, og jeg er på samme måte sterkt kritisk til de partier som vil forkaste disse verdiene til fordel for autoritært styre og ufrihet.

Det er ett udiskuterbart faktum at dess lenger til venstre man kommer i politikken dess større er støtten til udemokratiske og frihetshatende ideologier som sosialisme og islamisme. Den sittende såkalte «rødgrønne» sosialistregjeringen er ett svært godt eksempel på dette. Den politikken som regjeringen fører er ett vedvarende hån mot folk flest, ett dårlig skjult forsøk på å innføre sosialisme og snikislamisering av Norge. Desverre har sosialistene nå fått en støttespiller innen KRF.

I KRF står K’en for Kristelig! Partiet står for gode kristne verdier. I bunn og grunn kan man koke Jesus sitt budsakp ned til dette: Verden hadde vært ett mye bedre sted om alle bare var snille med hverandre! Ett slik budskap er selvsagt utålelig for sosialistene, som aktivt har arbeidet for avkristning av Norge. Avkristning er som kjent en forutsetning for snikislamisering!

Kristendomens budskap blir pervertet av sosialisten. Sosialismen tåler ikke motstand, den forlanger at sosialismen skal ha meningsmonopol. Sosalistene svarer på kritikk med hets, usakeligheter og personsjikane. Ett godt eksmpel på dette er det jeg må gjennomgå i kommentarfeltet her på min Blogg, bare fordi jeg er så dyktig og modig at jeg tør være en uredd og sterk stemme mot sosialismens grusomheter.

Nå blir altså KRF angrepet av sosialistene. En sosialistisk undercover-agent står på talerstolen på KRF’s møte og forlanger avkristning av partiet! Man kan nemlig ikke lenger ha det slikt i Norsk politikk at ett parti skal tørre å stå for sitt verdigrunnlag! Nei, man må derimot snu kappen etter vinden og danse etter sosialistenes pipe!

Jeg advarer på det groveste mot en slik utvikling! I ett demokrati med ytriingsfrihet er det viktigeste vi har politikere som tør stå for sakene sine. Politikere som derimot forkaster sine idelaer til fordel for sosialisme og kun tenker på velgeroppsluting er demokratiets værste fiende.

Jeg sier: Følg med! Heldigvis finnes det fornuftige folk i KRF! De vil seire! Sosialistens vil misllykkes!

Lenge leve friheten!
Lenge leve demokratiet!

Annonser

10 tanker om “La oss alle be for KRF!!

 1. Jesus var jo Sosialist!

  For det andre er du egentlig en tilhenger av den autoritære og straffen makt.

  Du liker deg best når Gud, straffer en bortkommen sjel.

  Amen

 2. Du kjenner ikke til sosialismen. Du tilhører en feig og ikke minst egoistisk politisk ideologi som er farlig for verdenssamfunnet.
  Religion har ingenting i en politisk debatt å gjøre, og derfor burde ikke KRF en gang stille til valg.

 3. Du kjenner ikke til sosialismen. Du tilhører en feig og ikke minst egoistisk politisk ideologi som er farlig for verdenssamfunnet.
  Religion har ingenting i en politisk debatt å gjøre, og derfor burde ikke KRF en gang stille til valg.

 4. Jeg tror nok muligens du er den eneste!

  » Thomas Says:
  februar 4th, 2010 at 17:04

  Er det bare jeg som blir kåt når Hildegunn advarer på det groveste?»

 5. Takk for mange gode lattere den siste timen.

  Jeg synes det er beundringsverdig at du kringkaster dine meninger på nettet, selv om de mangler både fakta og et solid fotfeste på bakken.

  stå på, det er dødsfestlig å lese!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.