Kun FRP har rspekt for innvandrere – blir hetset av sosialister!

FRP kommer med ett svært godt forslag, men blir møtt med hån fra det sosialistiske meningsmonopolet. Det er en skam at partiet som mest av alle representerer folk flest’s syn ikke blir møtt med respekt i pressen. Jeg er sterkt kritisk! Er det riktig at ulovlige innvandrere skal ha ett førsteklasses helse tilund når Nordmenn dør i helsekø! NEI!

Jeg er dvært opptatt av min egen helse! Jeg tar var på min helse og det gjør de fleste nordmenn. Innvandrere er derimot mye mer utsatt for helseriskiko. De spiser usunn mat og bruker narkotika. Når ulovlige innvandrere i tilleg er ulovlige, altså kriminelle, er de en byrde for samfunnet! De bidrar ikke til samfunnet. Nordmenn derimot blir regelrett plyndret av sosialistenese skatter og avgifter. Og hva går pengene til? Ett førsteklasses helsestell til ulovlige innvandrer! Det er en SKAMDALE!!

Jeg forlanger respekt for FRP sitt forslag! Ingen har rett til å kritisere ett så godt forslag. Man må tørre å ta innvandring på alvor! Det er kun FRP som har respekt for innvandrere! Sosialistene evner ikke å se innvandrere for det de er, som enkeltindivider, som levende personer! Sosialistene ser bare på alle mørkudete som en som passer inn i deres ideologiske glansbilde av ikke-vestlige personer. Alle innvandrere foretrekker FRP! Innvandrere er mennesker, ikke dukker som sosialistene kan leke med!

Ett  slikt helsetilbud for ulovlige innvandrere er ett hån mpt demokratiet, ett hån mot Nordmenn som betaler skatt! Det er bare enda ett eksempel på at for sosialistregjeringen er snikislamisering viktigere enn Nordmenns rett til ett trygt og godt liv!!

Annonser

73 tanker om “Kun FRP har rspekt for innvandrere – blir hetset av sosialister!

 1. Hei Hildegunn! Forventer du egentlig å bli tatt på alvor når du påstår at du inviterer til en saklig debatt og samtidig kaller alle som er uenig med deg for «tilbakestående»,»idiot» og»jævla ape»? Og jeg antar at du er en såkalt «lovlig innvandrer», regner jo med at du ikke er født i Norge når jeg ser alle skrivefeilene. Og hvis du er det, må det vel kalles «å kaste stein når en sitter i glasshus» når du bruker de tidligere nevnte skjellsord. God bedring! 🙂

 2. vidar: Jeg er alltid saklig, alle mine beskrivelser er 100 prosent korrekte! Om du ikke evener å sette pris på en debatt der man utveksler friske meniger uten ett sosialisteisk «sannhets» filter så kan du bar e dra og dø din verdiløse sosialistaperumpe!!!!

 3. Haha. Da fikk jeg en god latter i dag også, Hildegunn. Jeg synes mest synd på deg egentlig. Håper for din skyld at du er ung og at du snart får et mer reflektert syn på det som skjer rundt deg.

 4. @Hildegunn: Har bare en ting å si: dette er så hysterisk morsom lesing, jeg har fått meg ny yndlingsblogg.. Hadde du bare skjønt
  selv hvor dum du er! Jeg ler meg i hjel!

 5. Anita, tror nok Hildegunn er hinsides legehjelp. Legene er riktig nok flinke i dag, men de kan ikke trylle. Jeg gidder i hvert fall ikke diskutere med en evneveik nynasist med samme IQ som hun har skonummer og som ikke har klart å komme seg gjennom barneskolepensum i norsk rettskriving og orddeling… 🙂

 6. Enten du er Frp`er som medlem eller sympatiserer med partiet,så viser du skam over Fremskrittspartiet med din ordbruk og måte å argumentere på.Sjokkerende at du ikke kan ha folkeskikk og legge det hele på et sakligt nivå.Men nei det mangler total avbalangsert ytringer,du ramler ned på et nivå,som jeg vil kalle på idiotnivå,som virker som alt er avstumpet og uten mål og mening.Jeg tror du gjør mer skam på Frp en du er istand til å mane fram den reele politikken.Selvsagt kan du bli fly forbanna på motytringer,men hvorfor falle under dems nivå,det tjener ingen.Nei dette kaller jeg skammens blogg desværre,en skam for Frp.

 7. Kjære Hildegunn,
  Er det et noe sprøtt kunstprosjekt du driver med?
  I så fall tangerer du genial.

  Jeg må innrømme at jeg nesten trodde du var seriøs, og dermed også en av Norges dummeste personer. Nå mener jeg ikke sånn «Haha, Du er dum.», men sånn seriøst uintelligent til det punkt at du burde beskyttes fra deg selv. I et FrP-styrt Norge ville du høyst sannsynelig blitt kneblet, kastrert og stuet vekk (og det verste er at jeg tror jeg hadde aplaudert).

  Uansett så landet jeg på at du sikkert bare er en litt sprø kunstner som driver med et eller annet prosjekt ment å provosere. Ja, jeg tror det.

 8. Kan ikke du gjøre oss andre, intelligente FRP tilhengere en aldri så liten tjeneste? Slutt å opptre som en krakilsk idiot. Det er folk som deg som gjør at folk som meg er regelrett redde for å si hvilket parti vi holder med.

 9. Hei Hildegunn. Må si jeg lo godt. Gadd ikke å lese gjennom alle tilbakemeldingene når jeg så at du svarer folk med å kalle dem APER. Hvis du først skal drive en politisk blogg som skal få respekt må du faktisk opptre deg og kanskje holde deg innenfor en saklig ramme. Men jeg forstår hvorfor du er sånn, nettopp fordi at de du ser opp til FRP. Det har vært problemet til FRP-politikere fra dag 1. Hvis dem hadde omformulert seg og kanskje tatt litt mer hensyn i ordbruk og ordvalg så hadde dem faktisk vunnet flere folk. Men de kan ikke noe for det, ideologien dems er altfor lite medmenneskelig til å ta hensyn til medmenneske.

  Akutt legehjelp er det ikke noe kø i Norge, slik du hevder over. Hvis et menneske holder på å dø, så spør mann ikke om papirer til oppholdstillatelse, du redder liv. Det kan medmenneskelighet.

  Ulovlig innvandring er selvfølgelig ikke bra, og du har rett i å kalle dem kriminelle i en viss kontekst, men selv en morder får legehjelp dersom han holder på å dø.

  Og btw.. det er ikke bare nordmenn som betaler skatt, hva med resten av oss? Så lenge du skal klage over hvor skattepengene dine går så er det kanskje ikke legehjelp til ulovlig innvandrere mesteparten av kroner går til. Sjekk faktaene dine.

 10. «Article 25.

  * (1) Everyone has the right to a standard of living adequate for the health and well-being of himself and of his family, including food, clothing, housing and medical care and necessary social services, and the right to security in the event of unemployment, sickness, disability, widowhood, old age or other lack of livelihood in circumstances beyond his control.»
  -Menneskerettighetslista til FN.

  : p

 11. Frp er det partiet som har velgere med lavest gjennomsnittlig IQ. Du drar ikke opp snittet. Ta deg noen år med utdanning, om ikke annet kan det hende du klarer å skrive en setning uten skrivefeil.

 12. En HEL setning??? Nå synes jeg du var i overkant optimistisk, Øystein. Det er vel egentlig fint lite som tyder på at hun noen gang skulle kunne klare det…

 13. Et ikke-sosialistisk parti støtter jo vel ikke i utgangspunktet et velferdssamfunn, statlig kollektiv, statlig vinutsalg, arbeiderklassestøtte. Men gjør ikke FRP dette? Eller?
  FRP er en stor vits i opposisjon. Bare dropp det.

 14. Og her driver dere med kjent sosialistisk hersker teknikk og prøver å kue FRP tilhengere…….. he he……. Dere passer bedre sammen med Jens når han står full på talerstolen eller når han har rygget på andres biler og bare stikker av.
  FRP er det ensete partiet som tenker på det Norske folk, og det kommer til å vokse seg større jo mer AP og deres fjott ødelegger landet med å slippe inn alt som vil inn i landet.

 15. Det må være slitsomt å være så dum og kortsinnet. Kjenner nesten jeg får vondt av deg. Tror ikke det er så sunt å være så sint heletiden heller, du som sier du tar vare på helsen din.

 16. Takk for fantastisk underholdning Hildegunn! Først lurte eg på korleis nokon kan ha slike holdningar, men argumentasjonen din er så usaklig at eg berre må le:D

 17. Jeg er enig med Hildegunn her, og jeg er enig med FRP.
  For og si det kort, hvorfor skal ulovlige innvandrere komme foran meg i helsekøen?
  Jeg har bidratt med kr til statskassa i 20 år, en ulovlig innvandrer har ikke bidratt med noe som helst, en ren utgift, og i tillegg forvold skade på det Norske folk og sugd penger ut av norske skattebetalere, nemlig deg og meg.

  jeg støtter Hildegunn 110% i utsagnet
  «Ett slikt helsetilbud for ulovlige innvandrere er ett hån mpt demokratiet, ett hån mot Nordmenn som betaler skatt!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.