Billettkontroll – ett overgrep!!

Jeg er en person som ikke sitter fast! Jeg reiser mye runt i landet og ser mange byer og steder. Jeg reise med fly, en enkel effektiv og svært god måte å transpontere seg selv på. Men når man tar fly kan man ikke ta med seg sin egen bil. Man blir da avhengig av offentlig transport og dermed utsatt for ett mulig overgrep man slett ikke trodde man skulle finne i verdens rikeste land!

Man blir altså avhengig av offentlig transport! Jeg er sterkt kritisk til dette. For det første er kollektivtransporten ett utrykk for ufrihet. Man kan ikke selv bestemme når man vil reise, man er vahengig av rutetider. Og man må betale. Man må betale i dyre dommer for en reiseopplevelse som er mye dårligere enn det man ville hatt i sin egen bil!

Og når man sitter der og passer sine egen sake så dukke det opp en billetkontrollør! Jeg var i Oslo en gang og satt på T banen. Jeg hadde selvsagt billet. Men kontrolløren kom likvel. Han forlangte å se min billet men jeg NEKTET. Jeg er en ekte nordmann og inngen har rett til å tvile på meg. Jeg lyver aldri. Likevel trodde ikke kontrolløren på meg.

Kontrolløren var av mulig islamistisk opphav. Hvorfor flokker mennesker med muslimsk bakgrunn til yrker der de kan hrese med nordmenn på denne måten. Snart blir det sharia lov på T banen! Dette beviser en gang for alle att snikislamiseringen er totalt ute av kontroll!! Jeg forlanger regjeritingens avgang for å ha ødelagt Norge’s kristne kulturarv!

Følgenede rettiningslinjer skal straks innførers: Ingen nordmenn skla billetkontolleres! Det er ett overgrep mot folk flest som betaler uhorvelige mengder skatter og avgifter som blant annet går til å fiansiere den inkompetent sosialistisk drivne kollektivtransporten! Billetkontroll er et antidemokratisk overgrep som kan siedstilles med terrorisme!

Annonser

49 tanker om “Billettkontroll – ett overgrep!!

 1. What the fuck? Er du seriøs eller? Dette må være tøv og en merkelig form for ironi.

  Spesiellt denne setningen avslører deg:
  Billetkontroll er et antidemokratisk overgrep som kan siedstilles med terrorisme!

  Hilsen en EKTE ikke-sosialist!

 2. «Kontrolløren var av mulig islamistisk opphav.»

  Knis.

  Men altså, er billettkontroll også et overgrep om den utføres innen privat kollektivtransport? Bør regjeringen rett og slett gripe inn mot private som tar seg til rette mot deg, kanskje Norges viktigste nordmann? Eller får vi et problem der, hvis staten skal blande seg inn i private affærer? Huff, litt av et dilemma…

 3. Hm…

  Norsk ordbok om

  kontrollør -en, -er person som fører kontroll med noe(n); (i sms.) billett-, jernbane-, toll- o.fl.
  Etym.: fr. avl.; ○kontroll
  tilsynsperson, oppsynsmann

  Fjerne Politiet ? Toll? Grensevakter? Kinovakter? Kassedame?

 4. skjønner virkelig ikke hva du syter for.. Alle blir jo kontrollert og har man gyldig billett så er det da bare å vise den, er jo ikke værre enn det.

 5. Hvordan skulle man ellers sørge for inntekter til kollektiven? Er du virkelig så naiv at du tror ALLE nordmenn betaler fordi de er så fordømt hederlige?

  Det er helt utrolig at noen som er smarte nok til å bruke et tastatur klarer å lire av seg noe SÅ dumt.

 6. Du sier at billettkontroll er ett overgrep og at du som nordmann nekter å fremvise billett ved forespørsel. Du nevner at du flyr mye, det gjør jeg også. Det jeg ikke forstår er hvordan du kommer deg på flyet, for etter din argumentasjon å dømme står du på flyplassen og nekter å vise både boarding card og pass fordi det er ett overgrep å sjekke at du har dokumentene dine i orden?

  Nei du, det eneste skremmende overgrepet som har skjedd er at du ikke har fått en skikkelig skolegang. Ikke kan du skrive og du har absolutt ingen anelse om hvordan samfunnet fungerer.

  Dette har forøvrig ingenting med sosialisme å gjøre. Skal du først være anti-sosialist bør du sette deg meget godt inn i hva sosialisme er.

  Hilsen en konservativ borger. (normalt føler jeg ikke behov for fortelle mitt politiske synspunkt, men jeg gjør ett unntak her for å slippe en degenerativ tirade om sosialisme)

 7. Herregud, nå ble jeg skikkelig kvalm. Vær så snill og ikke skriv at du er nordmann. Ønsker ikke å assosieres med mennesker som deg.

  Gang på gang blir jeg virkelig skuffet over hvor korttenkte, rasistiske og naive noen mennesker er. Jeg var stolt over å være nordmann før, men du har nok ødelagt nasjonalfølelsen min.

  At det går an …

 8. Det er ikke vanskelig å forestille seg at det er en irriterende opplevelse å måtte betale i bøtter og spann for en tjeneste som ikke fungerer.
  Allikevel er det ikke urimelig å presentere billetten når man er på toget, selv om du er verdens ærligste menneske så kan ikke kontrolløren vite det. Det er derfor man har billetter i første omgang, nettopp for at ikke du som passasjer skal måtte betale høyere billettpris p.g.a. alle de som ikke er så rederlige som deg, og dermed ville snike, og dermed snyte NSB for de inntekter de tross alt trenger for å kunne opprettholde et tilbud om transport i første omgang.
  Når det er sagt, virker det håpløst fjollete å stappe flest mulig privatbiler inn en bykjerne der det ikke er kapasitet for det. Resultatet blir da:
  1: Alle må sitte i trafikkkork i evigheter bare for å finne ut at:
  2: Ingen får parkert (eller veldig få) når de endelig kommer frem.
  Det er derfor man må finne en måte å legge opp en løsning på det store problemet som faktisk er mulig å gjennomføre.
  Det kommer til å kreve enorme investeringer å bygge ut et slikt omfattende system, men i det lange løp er det ikke mange alternativer, og de restriksjonene som i så fall måtte innføres for at alle skal dra med seg et tonn med bil inn i sentrum, som tar sin plass til ingen nytte hele dagen, ville du nok ikke foretrekke i praksis.
  Man må se på hele situasjonsbildet. Bl.a. spørre seg: hva er faktisk praktisk mulig?
  Har du vært i Los Angeles noen gang? Jeg har bodd der, og det å basere en by på at hver enkelt drar med seg sin egen bil har vidtrekkende konsekvenser, bl.a. blir byen uendelig stor i omfang for å få plass til både veier (man sitter og banner, og noen ganger skyter de når de blir frustrert over bilkøene som er absurd lange. Og parkering blir selvsagt et mareritt. Det er så til de grader upraktisk, irriterende, kostbart, og idiotisk, at dette lar seg ikke gjennomføre i lengden. Se frem 10 – 20 år, så vet alle at dette er det rene vanvidd.
  Man er simpelthen av praktiske årsaker nødt til å ha et massetransportsystem som fungerer, uten biler som skal stå i kø og stinke opp hele byen med å stå i kø, med støy, forurensning, ulykker, osv.
  San Fransisco er en langt mer komfortabel by, som har et fungerende transportsystem. Det er heller ikke perfekt, men minst 8 – 10 ganger bedre og mer effektivt.
  Bil er for de som bor på landet.
  Det bil-entusiaster gjerne ser seg blinde på er som regel at de glemmer at det er mange hundre tusen personer som er minst like viktige som dem, som skal på død og liv stappe flest mulig biler inn i bykjernen.
  Det er ekstremt kostbart, ubehagelig, ineffektivt og i særdeleshet ugjennomførbart i lengden.
  Så venn deg til tanken om andre transportsystemer som skal fungere.
  Det funker dårlig i Norge -noreg fordi den politiske viljen ikke er sunn og sterk nok. Fordi det krever store investeringer i begynnelsen, tør ikke de feige polikikerne fra alle partier å virkelig ta tak i problemet, for de tenker bare på sin egen karriere og seg selv.
  Dette gjelder alle(!) politikere.
  Så tenk deg om et par ganger og se om du kan utarbeide et system som faktisk fungerer, og ikke er som å pisse i buksa for å holde seg varm.
  Dette er et svært omfattende anliggende, og vil kreve en politisk vilje som ingen av de suseladdene i noe parti har mage til.
  (for ordens skyld: jeg er ikke tilhenger av noe politisk parti, og har aldri vært det, nettopp fordi de er ikke bare selvopptatte griske lurendreiere som juger deg og meg rett opp i ansiktet, men fordi jeg hadde blitt forbannet på meg selv om jeg faktisk hadde stemt på dem, for så å se hvordan de så arrogant spytter sine velgere i trynet etter valget).
  Politikerforakt? Det er et direkte resultat av velgerforakt i første omgang. Og det er altfor lite av det. Og folket lar seg gjete rett i fella. Hver gang! Hvor tafatt kan man bli?!
  Vi burde hatt en gjennomsiktig konsentrasjonsleir foran stortinget for politikere som bryter løfter, beriker seg selv og sine egne over statsbudsjettet. Og som ofrer vår nasjons rikdom til de som kommer for å voldta vårt folk, for selv å fremstå som «politisk korrekte».
  Men dette krever at man setter seg litt inn i sakenes anliggende.
  Ellers er man lett bytte for alt deres svinaktige svindleri.

 9. Haha Hildegunn, du må seriøst være et av de dummeste menneskene jeg har vært borti – og jeg er borti mye rare mennesker i løpet av en dag på jobb ;D

 10. Til Ugle Rimosen.

  Et par ting jeg vil kommentere på.

  Nr1: Aldri i verden om hildegunn skjønner hva du snakker om. Noen er dessverre for naive.

  Nr2: «Fordi det krever store investeringer i begynnelsen, tør ikke de feige polikikerne fra alle partier å virkelig ta tak i problemet, for de tenker bare på sin egen karriere og seg selv.
  Dette gjelder alle(!) politikere.» Du har tydeligvis ikke noen form for utdanning innenfor økonomi, ettersom det er svært begrenset hvor mye ressurser man kan bruke på offentlige utgifter uten å skyte inflasjonen i været og skape store økonomisk uroligheter. Det vil skade MYE MYE mer enn det kan gagne. Det er virkelig å pisse i buksa for å holde seg varm.
  Problemet nå er at flere og flere blir trygdet og pensjonert og staten er bundet opp til flere og flere faste utgifter. Samtidig går finanskrisa mot slutten og budsjettene må strammes inn for at man ikke skal skape stor ubalanse. Dermed er det nesten ikke penger igjen hvis du vil ha en offentlig skole, helseordning osv.

  Det jeg prøver å si er at det handler fult og helt om prioriteringer. Politikerne har IKKE råd til alt, og den økonomiske situasjonen bestemmer i veldig stor grad hvor mye man har råd til. Lite i gode tider og mye i dårlige tider (ironisk nok er det dessverre slik, fordi man må stabilisere politikken). Dermed må du velge mellom skole, kollektiv trafikk, helse, kultur osv. Og det er ikke nødvendigvis politikernes feil at de ikke holder løfter. En annen sak er at å virkelig forbedre kollektivtrafikken er noe staten ikke har råd til.

  Personlig mener jeg at kollektivtrafikken bør privatiseres helt, for nå er den preget av en ekstrem ineffektivitet, og det kan kanskje ordnes på hvis noen kan tjene store penger på det. Prisene bør litt opp og FOLK MÅ KJØPE BILLETTER! Snikere er i mye større grad syndebukker enn politikerne. Kanskje den beste løsningen vil være å innføre rushtidsavgift, for da tjener kollektivtrafikken mye mer penger samtidig som biltrafikken går mye bedre.

 11. Husk FRP er mot forskjellbehandling! Enten må alle kontrolleres eller ingen.

  Nå er jo vi sosialister så naive og dumsnille, at vi mener det bør være fritt å kjøre trikker, busser, Tbaner og nærtog.

  Men som sagt vi lever i ett kapitalistiske, samfunn, hvor betaling og kontroll er viktige funskjoner.

  Dette burde være fundamentalt for deg Hildegunn?

  Du vet Ordnung mus sein!

  Det er vel snart tid for deg med vårrengjøringen?

  Her er ett tips til en kost som må passe perfekt i ditt hjem!

  http://www.benedik.cz/obrazkyvetsi/smetak.html

 12. Har du ikke skjønt det at man må betale for tjenester for at samfunnet skal gå rundt? Jeg skal si deg det, hadde alle sluttet og betale for varer og tjenester hadde landet stoppet opp og brutt sammen. Og hvis det hadde brutt sammen, hvem skulle da kommet for å hjelpe ræva di hvis du havner i kniper ingen andre enn ambulanse, brannvesen eller politi kan hjelpe deg med?
  Prøv og finn et godt motargument, for det gjør du ikke…

 13. I Norge så burde faktisk kollektivtransport vært gratis, det har vi råd til.
  Politikerne vil at vi skal være miljøvennlige og kjøre mer kollektivt, men da må faktisk folk kunne regne med at togene går til riktig tid og at det koster mindre enn det gjør nå.

  Vi bilister har blitt melket tom for penger så de kan bruke noen av de pengene til kollektivt.
  Men hva skjer hvis de fleste her i landet reiste med kollektivtransport?
  Hvor skal da staten få inn alle pengene som de taper når ingen kjører bil lengre? 😉

 14. DU HAR ET PROBLEM HAHA MESTE PARTEN AV TBANE , BUSS OG TAXI KJØRES AV UTLENDINGER, OGSÅ KONTOLLØRER. MANGE HAR ISLAM SOM RELIGION.
  Er det ikke bra at utlendinger jobber ? hva er forskjellen å bli kontrollert av en kristen, muslim og jøde?

 15. Hva i all verden har billettkontroller med snik-islamisering å gjøre??
  Det jobber både nordmenn, dansker, svensker, pakistanere etc som billettkontrollører. Ingen av de som jobber som det har skrevet stillingsinstruksene sine, som sier at jobben deres går ut på å sjekke at reisende har billettene sine i orden. Ikke engang FRP klarer å lire av seg idiot- uttalelser som de du presterer å komme med her! Jeg er faktisk sjokkert og kan ikke huske og ha lest en sykere blogg enn denne! Æsj..

 16. Kristen kulturarv my ass! Norge ble kristna ved enden av et sverd! Fjern all religion og sett mennesket fri! La alle mennesker leve i fred og frihet uansett hvor de kommer fra!

 17. Beklager, kan ikke dy meg. Fant dette under Hildegunns regler for å kunne kommentere hennes innlegg. Les og le:

  «Språket vi skriver er norsk (bokmål ikke nynorsk som et oppkonstruert sosialistspråk). Jeg er tilhenger av god grammatikk og norsk språk hos de som legger igjen kommentar, og håper du gjør deg flid med å skrive god, korrekt norsk.»

  Lykke til Hildegunn, det trenger du. Det er forøvrig siste gang jeg er inne på bloggen din.

 18. Du er jo helt på vidda Hildegunn, og feil «hvidde» til og med. Vårt største problem er ikke islam, men sviktende inntekter til fogdens skattkamre! Og nettopp av den grunn er b.la ikke norske politikere så lystne på å få vekk privatbilisme, da det genererer for mye inntekter. Så den største trusselen er heller da kanskje syklister vil jeg hevde, som ikke betaler masse bompenger og avgifter på drivstoff! Se det er en virkelig trussel mot vårt velstandssamfunn !

 19. Håper for din del, Hildegunn, at ingenting på denne bloggen er ment seriøst. I så fall: Slutt å skulke så mange timer på barneskolen du går på, og følg litt mer med i både norsktimen og samfunnsfagstimene. Så lærer du kanskje både litt om norsk grammatikk samt om hvordan samfunnet vårt fungerer og hvorfor det fungerer så bra.

  Håper du ikke er så stokk dum som du virker via bloggen, det kommer nemlig til å bli et problem i løpet av livet…

 20. «…årt største problem er ikke islam…»

  selvfølgelig er det det… hvor har du vært de siste 10 årene?

 21. Ja ja folkens. Her ser dere resultatet av vårt elendige psykiske helsevern! Helt utrolig hva som får vimse rundt uten tilsyn. Har du fått friminutt kanskje? Kan ikke annet enn å le. :)))

 22. Hei kjære Hildeunn!
  Vi får ta én ting av gangen:

  Du sier at når du reiser med fly, så er du avhengig av å bruke kollektivtransport etter ankomst, noe du er sterkt kritisk til.

  Hva er din frie, kapitalistiske løsning på transportbehovet etter en flytur? Skal staten stille privatbiler til rådighet til de reisende?

  Kos og klem!
  -Dunder

 23. Denne bloggen er jo så underholdende lesning at den fortjener en Facebook-fangruppe…

  En påstått FrP-sympatisør som er i mot at privat næringsliv tar seg betalt er bare ubetalelig.

 24. Hildegunn: selv i USA som er en hver liberlists paradis sjekker de biletter. det er for at folk ikke skal kunne snike seg inn på togene uten å betale for da taper bedriften penger. økonomi 101 hildegunn

 25. Denne bloggen er … tragikomisk. Den er underholdende på samme måte som finske mannfolk.

  Men sett det til side: Den har en kjerne av sannhet. Norsk kollektiv trafikk har en jobb å gjøre når det kommer til innstillingen til kundene sine.

  Jeg har opplevd mye forferdelig kundeservice i min femten årige karriere som kollektivtransport bruker. Jeg syns ansatte i kollektiv trafikken bør ha mer fokus på hjelpsomhet og problemløsning, i stedet for arroganse og personlig prestige.

 26. Hei igjen, kjære Hildeunn!

  En annen ting. Du nektet (selvsagt) å vise fram din billett til billettkontrolløren, for ingen har rett til å tvile på en rettskaffen nordmann som deg.

  Hvis du kjører rundt i din frie, liberalistiske bil, og blir stoppet av en politimann. Nekter du da å vise fram førerkort og vognkort?

  Kos og klem!
  -Dunder

 27. Dine ytringer som du presnterer på denne bloggen er helt ufarlig. Som det gjenspeiles over og i de tidligere kommentarer på andre innlegg, er de fleste uenig med deg. Grunnen til at budskapet ditt er ufarlig er at det fremstår som komplett idiotisk og argumentene dine henger ikke på greip. Du er helt klart på dypt vann når du problematiserer billetkontroll utført av en person med annen hudfarge enn deg. Det eneste du oppnår med denne bloggen er en masse kommentarer og et inntrykk av deg som person som rasistisk og virkelighets fjern. Kommentarene er vel ønskelig, men ikke det siste. Syns forøverig det er beskrivende at navnet ditt står ved siden av hitler, selv om forskjellen er stor når det gjelder overbevisnings ferdighetene. ser også at det er en link til vigeridblogg. Men at det er nettopp frp-ere som deg som gjør at jeg sover godt om natten. Dere slår beina under dere selv. Vil også til slutt bare poengtere at hudfarge ikke definerer nasjonaliteten din. Er en norskstatsborger er en også norsk. Det er også et lavmål å bruke argumentet jeg er nordmann derfor …. Dette sagt uten noe mål om å overbevise hverken deg eller andre med samme holdninger forøverig.

 28. heisann, Hildegunn! Jeg er jaggu glad for at jeg ikke er like dum, rasistisk og føkka i hodet som deg. for da hadde jeg skutt meg selv! Fint at du skriver blogg, sånn at vi har litt underholdning i hverdagen, alle liker jo å lese om folk som er mer ute å kjøre enn seg selv. at det går ann! søk hjelp!! Men kan du ikke vær så snill å ta et norsk-kurs i allefall da? Du har jo så mange skrivefeil at jeg blir dårlig! Håper virkelig du søker hjelp for de trangsynte meningene dine, ellers går du et trist og ensomt liv i møte! Jeg er lei meg for at du nevner FRP i denne bloggen, for de meningene du skriver om her har ikke noe med FRP’s politikk å gjøre i det hele tatt!! hilsen Carina – stolt FRP-er!

 29. Anonym: Vigrid? Ikke dum deg ut ditt underskitne dasslokk!!
  Vigridbloggen er en parodiblogg skrivet av en sosialiste med oppmerksomhetsbehov. Det er derfor den er listet under «Fienden»
  Følg med!

 30. Hei Hildegunn!

  Håper du kommer på toget en når jeg skal kontrollere billetten din!! Skal kaste deg av så langt jeg klarer!! Helst i fart!! :))

 31. Hei jeg har opplevd bilettkontroll før å det virker
  som om du er ett lite sosialt vesen som sitter hjemme
  for tv kjermen og fokuserer på nyheter, avisa og annet tøv.
  Det som er problemet er at du har ett syn som gjør at folk
  ikke kan gå framover i verden, å uheldigvis er det flere der ute
  som gjør det. Du er opphengt i at du alltid har rett å alltid skal
  lage leven ut av deg selv, autoritets stillinger har vi for å skape
  kontroll.
  Uavhengig av deres bakgrunn er de billetkontrollører å gjør sin jobb bra siden de kanskje trives med jobben, ikke fordi de får noen som helst tilfredshet av å tvile på deg men fordi de gjør nytte av seg hver eneste dag.
  Tips til deg…
  Ikke bli opphengt i tankene dine takk fordi det er de som
  skaper psychopater der ute, å jeg sitter å venter til
  du er i overskriftene;
  » Nordmann gikk amokk å drepte ti muslimer,
  etter at hun ble tatt i billetkontroll!»

 32. Himmel og hav for noen forferdelige innlegg dere skriver. Hvis dere blir så irritert, så la nå være og lese da. Synes det sier mer om alle dere som henger ut denne » Hildegunn og kaller henne syk i hodet + diverse annet dritt. Dere er så opptatt av at hun ikke skal være rastistisk, og pga hennes utsagn blir dere flaue over og kalle dere norsk? Hva i alle dager skal man kalle det dere holder på med nå da??? Offentlige mobbere på internett er vel ikke akkurat slik jeg vil at andre skal oppfatte oss nordmenn heller. La oss holde oss for god for det! Vi har alle våre meninger. Sier ikke at jeg er enig med Hildegunn sin. Men har ihvertfall mer mellom ørene enn og bruke tiden min på og direkte mobbe andre med stygge forferdelige kommentarer. Synes synd på dere som mangler en sperre for hva man sier til andre! Nå skammer jeg meg over og være nordmann nå!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.