Gledeshatende sosialister ødelegger livet for Norsk ungdom!

Ah, hvem hsuker ikke hvirdan det var å være ung! Vel, jeg husker! Jeg husker at det var morro og vær ung! Man hadde det hyggelig med andre og koste seg med god mat og drikke! Og dette hater sosialistene. I deres forkvaklede kullsvarte lille verden får slike bilder sosialistene til å koke av sinne. Sosialistene øsnker ikke atfolk flest skal hygge seg. Sosialistene nekter å tillate folk flest å hygge seg!

Se bar på eksempelet! Nork ungdom får skolegangen og muligens hele livet ødelagt på grunn av at det sosialistiske utdannings (eller INDOKTRINERINGS) departementet utvisre dem fra skolen! Hvorfro? Fordi de er unge og blide og ønsker å ha det morro! Det festet og tok en øl! Og sosialistene kaster dem ut fra skolen. Typisk lavmål fra sosialistisk side. Sosialustene hater glede, de øsnker å slavebinde den vestlige rase, og straffeforfølge nordmenn som har det morro!

Se bare på de perverst høye alkolholavgiftene! Folk flest må betale UT AV SKJORTA PÅ VEGGEN bare for å få seg en øl eller vinflaske! Tar noen med seg en fleske for mye over grensen venter årevis i årevis! Og hva gjør sosialistene? De tillater bare mer ulovlig innvandring forat de skal få kjøpe seg mer hasj!

Sosialistenes dobbeltmoral er nok en gang avslørt! Folk flest får livet ødelagt om de ønsker å drikke alkohol, en lovlig vare, men sosialister kan røyke så mye hasj de bare vil uten tanke om konskvenser. Sosialiter gjør meg kvalm!

Annonser

85 tanker om “Gledeshatende sosialister ødelegger livet for Norsk ungdom!

 1. Kidsa dreit på draget, og brøyt en regel. Og majoriteten meldte seg sjøl, så dem har rettferdighetssans i det minste og kan stå for det dem har gjort. Ting får konsekvenser og det har dem lært, men all honnør tel dem som valgte å stå fram.

 2. Heldigvis for alle i FrP-bevegelsen er ikke denne liksombloggen en del av den! husk det, kjære lesere. HUN ER IKKE MEDLEM AV FrP. Takk Gud for det!

 3. Skriveleif, banning og utskjelling i «søkk og kav», dette likte jeg spesielt siden Hildegunn ikke kan skrive, og lar dette gå ut over alle andre. Stå på Hildegunn, for du har jo tydeligvis alt vett her på jord. Takk og pris er ikke alle som deg. GLUFSETRYNE.

 4. Ja, ja, Hildegunn. Du er no morsom og. Ja jeg håper virkelig at denne bloggen er en jævla spøk. Om så ikke skulle være tilfelle så stakkars liten 🙂

 5. Jeg gikk selv på folkehøgskole i fjor. Denne var også frilynt. I reglementet står det helt klart at det ikke er lov til å drikke eller oppbevar alkohol på skolens område. Som nevnt av flere her tidligere, inkludert flere av de utviste elevene ved Jæren. så er man smertelig klar over at det å drikke på skolens område ikke er lov. Leste også at det var kun en elev som faktisk ble tatt for drikking. De andre meldte seg vel vitende om konsekvensene.
  Hos oss ble aldri noen tatt for drikking på skolen, men var et par-tre stykker som fikk 5 dagers utvisning for å komme tilbake overstadig beruset. Vi hadde også en som ble utvist for å ha røyka hasj, så din anklagelse om at dette er sosialistenes verk og de bare sitter og røyker hasj importert og kjøpt av innvandrere, blir en smule tynn.
  Det at et går ut over fraværet til mange av elevene, er veldig kjipt for dem, men de har også fått beskjed om at fraværet ikke kan overstige 10 %. Dette har med stipendet og studiepoeng å gjøre. Lånekassa er veldig streng på dette, da man ikke har prøver og eksamner slik som på andre skoler (på høgskole må man jo stå på alle eksamner for å kunne motta støtte). Dvs, man får faktisk ikke året som godkjent om man har for mye fravær.

  Jeg var som oftes med ut, men de få gangene jeg ble inne, så var jeg glad for å slippe drita folk i gangen, alkoholstank og overdøvende partymusikk. Det hendte at noen sjansa på å vorse litt på internatet, og det er mindre koselig for de som kanskje ikke ville drikke, orket å drikke eller hadde penger til det akkurat den dagen.

  å dra sosialisme inn i detta her, er jo helt på tryne!

  Det å dra frihet inn i det her, blir også litt feil for meg. Hvor fri skal man få lov til å være? På et tidspunkt vil ens frihet få konsekvenser for en annen. F.eks. røykere synes at deres frihet ble innskrenket da røykeloven kom, min frihet som ikke-røyker ble plutselig større. Jeg slipper nå å våkne opp og lukte askebeger og jeg slipper å spise i konstant røyklukt når jeg er ute og spiser. Eks 2 at du må betale skatt, gjør at du føler at din frihet er innskrenket. Jeg lå tidligere på sykehus en uke pga en ulykke og kunne gå ut avv sykehuset uten å måtte tenke på sykehusregninger og forsikring. Som student hadde jeg ikke hatt sjans i havet til å betale ned en evt sykehusregning. Og ja, jeg har foreldre, men hvor fri er man om man må låne penger av sine foreldre i en alder av 21 år?

 6. Kjære deg, dette kalles konservatisme og har ingenting med sosialisme å gjøre. Det er på andre siden av aksen.. 😉 Når du skal skrive en politisk blogg blir det mer troverdig hvis du faktisk vet hva de forskjellige ideologiene står for. Du får slå opp i fremmedordboka igjen.. Og angående saken. Når man velger å gå på en skole med konservative verdier må man også følge reglene denne skolen har satt, sånn er livet. Når man runder 18 får rampestreker plutselig andre konsekvenser. Ta straffen som en kvinne og slutt og syt!

 7. Er det mulig å ha et så forkvaklet samfunnssyn ?

  Hva i all verden har sosialisme med fest og rus å gjøre ?
  Festing og «drekking» er nok jevnt fordelt blant folk fra ytterste mørkeblått (brunt;) til de mørkerøde kommunister.

  Enhver vet jo at noen av de verste drukkenboltene i verden er bosatt i de tidligere østeuropeiske kommuniststatene.

  Russerne spytter sågar ikke i vodkaglasset kl.l 07 om morgenen.

  Nei, denne var tynn. Det samme kan forøvrig sies om dine norsk skriftlig kunnskaper….

 8. Vet ikke om kontroll og forbudssamfunnet er en sosialistisk oppfinnelse, det var da visst ikke bedre da den hellige ånd fra Molde var bossen på tinge. Men det er en underlig og umyndiggjørende måte og behandle unge på. På mins sønns gymnas selger de øl til festene, og det medfører sjeldent noe problem. Men det er også i Danmark.

 9. dette har da ingenting med sosialisme å gjøre. Det er SKOLENS regler som de har bestemt. Reglene for drikking på skoler er soleklare og bryter de reglene har de valgt det selv og må ta konsekvensene av det. Litt strengt med 3 dagers utvisning, men de valgt det som sagt selv.

 10. Halla Hildegunn! Jeg døøøøøøøøøøøør på meg, dette er kostelig. Dere som tar dette seriøst, det er garantert en eller annen reklame/kunst/master -student som koser seg glugg ihjel med sitt lille reklame/kunst/master -prosjekt. La meg gjette på hva som er oppgavens problemstilling: «Hvordan nye medier kan skape for og mot kultuser på nett». Lykke til «Hildegunn», håper du får en A!

 11. Hahahahahaha..HildiAvGunners for et menneske..oi oi oi, dette gjorde virkelig lunsjpausen. OmG blå resept går det mye av hos deg. Macing opplegg. Pass på at du ikke snakker og oppfører deg slik i virkeligheten, da kan du bli hardt skadet. Og ikke mentalt, for det er dy tydeligvis fra før 🙂 koz deg med medisinene.

 12. Eneste grunnen til at hun ikke er frper er fordi hun ikke er gammel nok til det x) tipper jeg rett er Hildegunn til og med for ung for FPU

 13. For det første er denne nyhetssaken ingen nyhet, det ene oppsiktsvekkende ved denne saken er at såpass mange som ble bortvist.
  For det andre er det nettopp det, de ble ikke utvist, men bortvist fra skolen i 3 dager. Utvisning vil si at de aldri får komme tilbake igjen, bortvisning vil si at de ikke får være på skolens område de neste 3 dager.

  For det tredje er det ikke noe galt med bortvisning i denne saken. Elevene på folkehøyskoler blir gjort kjent med relglene på skolen, og sier seg ening med dem når de begynner på skolen. Man får og vite konsekvensene av eventuelle regelbrudd. Går selv på folkehøyskole hvor flere elever har blitt bortvist pga. brudd på alkoholreglementet. Jeg ser ikke noe galt i deg. Elevene er voksne mennesker som burde forstå at deres handlinger har konsekvenser, hvis de tror at de fritt kan bryte regler uten at det får konsekvenser så er de naive. Ingenting oppsiktsvekkende med denne saken. Det skjer på folkehøgskoler over hele landet. Her var det flere som tilstod og dermed fikk straff.

 14. Du har aldri vært ung Hildegunn, du er født voksen!

  Men når det gjelder party produkter, så er det beste hjemmelaget!

  Privat foretaksomhet, skaper merverdi for en rekke ulike produkter.

  Helt avgiftsfritt! 96% sjanse for å lykkes!

  Ett lite tips, når sokkene dine er passe sure, riv de opp i smale strimler og lag deg noen sigaretter av dem.

 15. Hildegunn er du et troll eller? Kan ikke tro at du er seriøs. Du skriver som en retard, og klager på folks kommafeil. Bloggen er også helt på jordet. Haha… Jeg detter nesten av stolen når jeg leser dette, det er så komisk.

 16. var bare en 3 dagers utvisning det var snakk om, ingenting å lage noe oppstyr over egentlig. De viste om reglene, men brøyt de likevel, de fikk som fortjent.

 17. Ta det bare helt med ro Hildegunn, la ikke kommentarene over gå inn på deg.

  Når de angriper person i stede for innholdet, da vet du at du har gjort en god jobb. De har ingenting annet å komme etter enn skrivefeil, gramatikk eller uskjelling.

  At de fleste i skoleverket er blodrøde sosialister, kommunister og marxister er vel udiskutabelt. Alt vet jo det og det finnes undersøkelser som bekrefter det.

  Stå på Hildegunn!

 18. Alkoholiserte, analfabete ny-nazistkjerring. Kastet de deg ut fra skolen for å drikke litt av lommelærka under norsktimene? Seriøst, dette er bare pinelig.

 19. Blir så glad av å lese denne bloggen! er så glad jeg er sosialist! hvis det er sånne mennesker som stemmer frp så er jeg herrens glad jeg ikke er en del av frp menneskene:) ( denne bloggen kan ikke være skrevet av et seriøst menneske, og blir derfor veldig morsom:P) Hvis du faktisk er en ekte person Hildegunn så ber jeg deg TA medesinene dine! du er en fare for samfunnet..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.