Gledeshatende sosialister ødelegger livet for Norsk ungdom!

Ah, hvem hsuker ikke hvirdan det var å være ung! Vel, jeg husker! Jeg husker at det var morro og vær ung! Man hadde det hyggelig med andre og koste seg med god mat og drikke! Og dette hater sosialistene. I deres forkvaklede kullsvarte lille verden får slike bilder sosialistene til å koke av sinne. Sosialistene øsnker ikke atfolk flest skal hygge seg. Sosialistene nekter å tillate folk flest å hygge seg!

Se bar på eksempelet! Nork ungdom får skolegangen og muligens hele livet ødelagt på grunn av at det sosialistiske utdannings (eller INDOKTRINERINGS) departementet utvisre dem fra skolen! Hvorfro? Fordi de er unge og blide og ønsker å ha det morro! Det festet og tok en øl! Og sosialistene kaster dem ut fra skolen. Typisk lavmål fra sosialistisk side. Sosialustene hater glede, de øsnker å slavebinde den vestlige rase, og straffeforfølge nordmenn som har det morro!

Se bare på de perverst høye alkolholavgiftene! Folk flest må betale UT AV SKJORTA PÅ VEGGEN bare for å få seg en øl eller vinflaske! Tar noen med seg en fleske for mye over grensen venter årevis i årevis! Og hva gjør sosialistene? De tillater bare mer ulovlig innvandring forat de skal få kjøpe seg mer hasj!

Sosialistenes dobbeltmoral er nok en gang avslørt! Folk flest får livet ødelagt om de ønsker å drikke alkohol, en lovlig vare, men sosialister kan røyke så mye hasj de bare vil uten tanke om konskvenser. Sosialiter gjør meg kvalm!

85 tanker om “Gledeshatende sosialister ødelegger livet for Norsk ungdom!

  1. De kunne jo gjerne ha drukket, men ikke på skoleområdet, står det. De må holde seg til reglene. De har jo selv valgt å gå der. Skal de ha det moro kan de jo velge et annet alternativ enn å gå på den skolen. De har jo ikke et ørlite press på seg for å bryte reglene, det er jo bare idiotisk. De hadde jo ingen grunn til å bryte reglene, hadde de?

    Jeg er helt enig med rektorens avgjørelse.

  2. Nørd, den rektoren gjorde det riktige! Hyggelig type også! De har selv valgt å gå på fhs, og har valgt å forholde seg til et regelverk..

    De valgte forresten å stå frem selv om du ikke leste det! Og forresten så var den festen verdt hver eneste utvisnign!

  3. Ove: Regler!!!??? Hva faen er det du snakker om ditt analtroll??? REGLER????? alkohol er en lovlig varer!! Tror du sosialistene bare kan SETTE NORKS LOV TIL SIDE????????????????? NEI!!1!

    Følg med! Sosialitskolen har gjott et overgrep mot demokratiet og ødelagt ungmens skoleframtid! Skjønner du ikke det din analprolaps????

  4. Jeg og de to vennene mine, Høyre-velgere, elsker å røyke hasj en gang i blant. Det skal ikke sosialistene ha monopol på du.

  5. Dette sier vel mer om deg enn noe annet. Selv i Frp er dette langt over støvleskaftene. Det finnes faktisk seriøse Frp-folk, og jeg tror de vil betakke seg for å bli assosiert med ekstreme mennesker som deg. Men for all del…

  6. leuj: Jeg er IKKE medlemm av FRP. Tydlig at al hasjen har ødelagthjerne din siden du ike skjønner det engang din dritt!!

  7. asdasd: Løgnaktige lille frosk! Jeg kjemper for prisnipper, for folk flests rett til frihet fra sosialismens tyranni!! Men det evner ikke en lavpannet sosialist som deg å forstå!!!!

  8. synes alkoholen ødelegger, de trivligste stundene fra folkehøyskolen var da vi fant på ting og temakvelder sammen. alkohol er ingen menneskerett, hvorfor går en på folkehøyskole for å drikke? det er litt trist i grunn hildegunn:)

  9. Ingen kan ta denne bloggen seriøst. Grammatikk som selv en 3. klassing ville blitt flau over, person-angrep mot innlegg som ikke er overøsende enig med bloggen, evner ikke å diskutere. Blogg-troll; rett og slett.

    Når det er sagt kan man ikke drikke alkohol hvor man vil, Hildegunn. Har skolen et reglement, skal dette følges. At mennesker som deg ikke evner å tilpasse seg normer i samfunnet er jo intet nytt, du er som snytt ut av nesa på en sint liten østerriker med bart som døde i ’45.

  10. BDF?
    BENEKTER DU FAKTA?!?!?!
    Rektor gjorde en helt rett avgjørelse! Regler skal følges, og sånn er det bare.
    Dessuten skjønner jeg ikke helt hvorfor du blander inn politikk i dette?
    jaja, du har tydeligvis problemer, og lar de gå utover uskyldige folk. Stakkars deg!

    asdasd <3

  11. Okei, det her blir litt drøyt. Det har ingenting med sosialister/ikke sosialister å gjøre.
    Jeg går selv på jæren folkehøgskule og er en av de som ble utvist i dag.
    Greia er at vi brøt en av skolens regler og vi var fullt klare over at vi gjorde det. Konsekvensene var som alle vet nå bortvisning i tre dager, noe jeg mener er helt riktig!
    Vi har selv valgt å gå på skolen, men allikevel tøyer vi reglene. Er helt enig i rektorens avgjørelse i dag, bare så det er sagt!

  12. Steike for en usaklig kommentering av deg hildegunn!

    Støtter Ove!!
    Hele skolegangen er frivilig! man kan drikke alkohol utenfor skolensområde, gjør man det på området tar man risikoen, dette er et eget valg. tror politikk har lite med dette å gjøre. hadde alkoholdrikking på skoleområdet liksom vært greit om polittiken i landet var annerledes?

  13. Hildegunn…

    Før du rakker ned på andres kommaregler, bør du kanskje sette deg inn i regler for særskriving og samskriving av ord, samt generell rettskrivning…

    Hvis det er slike som deg som blir fostret utenfor sosialismens favn, sier jeg NEI TAKK.

  14. Hildegunn, fail at life. Klager over andres rettskriving når du skriver som en tilbakestående sjimpanse med dysleksi og parkinson din dumme kjerring. Født i feil århundre, lag deg en enveis tidsmaskin og reis tilbake til Jack the Rippers tid og bli voldatt som den horen du er og drept.. Du irriterer meg så jævlig med de usaklige innleggene dine.
    Beklager for off-topic (Og aggresjonen) =)

  15. Jeg ser nå også at Hildegunn blandt andre linker til Vigridbloggen – da var jeg ferdig her. Tar ikke den typen mennesker seriøst for fem flate øre!

  16. Denne bloggen MÅ være fake! HAHAHAHA
    Dette er underholdende 😉
    Det mest skremmende er likevel hvor mange som svarer «Hildegunn» seriøst… men, – fortsatt like underholdende.

    Ingen med hodet på rette sted, kritiserer andres skrivefeil med selvsamme skrivefeil uten å mene det humoristisk vel? ;D

    Jeg dævver av latter! ;)))

    (…og tar jeg feil, så er det småttom skremmende)
    *knis*

  17. nei men da håper jeg alle er enig med Ehhh… FOR dette er virkelig ikke noe å ta seriøst!!!

    tull og tøys og fritidsproblemer

  18. Bare så det er sagt,da jeg gikk på FHS (og jeg tilhører venstresida i norsk politikk, eller sosialistene som flere velger å si), og der var vi ca 150 elever. Faktum var at hvor man sto politisk var MEGET spredt, og en del hadde ikke tatt standpunkt.

    Når det kommer til regler, er det eneste jeg kan si at når man velger å gå på en folkehøyskole vet man hvilke regler som gjelder.Faktisk skrev man under på et dokument der jeg gikk, der det står at når man begynner skal man respektere disse reglene, bla fordi at reglene er laget for å skåne en del elever mot opplevelser de ikke ønsker med alkohol.Dessuten fikk vi lov å gå på byen å drikke øl.

    Håper denne debatten kan komme inn på et litt mer riktig spor, der man kan argumentere med saklighet og være hyggelig selv om man er uenig!

    🙂

  19. Hei jeg må si at jeg har ikke led så godt på lenge:D vite at halve skolen blei utvist, lit dumt i og med at jeg nå sitter nesten igjen helt aleine på gangen. Men at vi klarte å komme i vg for det er bare genialt:D
    Må si som elev på skolen så erre det beste stede å være!

  20. Haha, det MÅ da være et forsøk på trolling det her! Iallefall en nyhet for meg at det finnes troll-bloggere også, ser man det ser man det..

    Men makan til dysleksi har jeg ikke sett på lenge, som nevnt i andre kommentarer. Enten det eller et sykt sinne i øyeblikket du skriver noe så usaklig og rett og slett dumt som dette, haha

    Bra du leser hele artikkelen før du kommenterer i bloggen din, utrolig hvor mye piss folk kan linke på VG. Hele skolegangen og livet ødelagt over 3 dagers utvisning på en folkehøyskole, jommen du! Hahaha, jeg gir meg ende over, hahahahaha

  21. Jeg ble altså så sjokkert, og jeg ble så provosert! Denne bloggen er ikke fin, den kan du ha for deg selv – no deal!

    Jeg setter veldig stor pris på din form for underholdning. Det likte jeg godt, takk for det!

    Fra spøk til alvor, som elever ved Jæren Fhs synes vi rektors avgjørelse var riktig. Vi har selv valgt å gå her og måtte skrive under på reglementet før vi begynte her.

    En av oss er en sosialist, din drittkanon! Takk for masse fin input i vokabularet, skal lage en egen ordbok. Analprolaps!

  22. Jeg håper virkelig FRP aldri kommer til makta. Da ville det i såfall bli ekstremt mange alkoholrelaterte dødsfall blant norsk ungdom.

    Jeg har selv gått på en slik skole, og elevene veit veldig godt hva som står i kontrakten. Internatet skal være et hyggelig, og tilgjengelig sted for alle elever uten at de skal trenge å omgi seg med alkohol og andre «nytelsesmidler». De som ønsker å nyte dette kan gjøre det lang utenfor internatet, og sørge for å holde seg godt edrue når de er på skolens eiendom.

  23. Jeg trodde denne bloggen var en useriøst vits. Kan noen være så snille og fortelle meg at Hildegunn bare troller og kødder med oss, eller er dette et genuint forsøk på soapboxing?

    Kjære originalposter: Du er mindre intelligent.

  24. Fantastisk gladrasistisk blogg du har her hildegunn.
    Var selv tilstede på dette vesle kalasset i helgen siden jeg var elev på skolen i fjor. Er ganske sikker på at årets elever i likhet med oss var fullt klar over straffen dette kunne medføre. De tok en sjanse og ble tatt. Det skal svi litt, men dette får garantert ingen følger for de friske ungdommenes fremtid.
    Bruk heller den tiden du ellers bruker på bloggen din til å ta et intensivkurs i elementær norsk.
    Måtte du motta nobelsprisen i litteratur for dette innlegget. Har aldri blitt så underholdt av en blogg før!

  25. Dette er det festligste jeg har lest på lenge! Håper det er en parodi. Det må jo være en parodi. HILDEGUNN MÅ VÆRE EN PARODI!!!! HAHA. Fader, du er bloggverndens svar på OSLOLOSEN:):) (Men, om du er oppriktig, burde du roe deg et par hakk.) Men det bryr du deg kanskje ikke om? For jeg er bare en . . . . . .
    . . . . . . . .
    . . . . . . . .
    jævla. . . .
    . . . . . . .
    . . . . . . .
    . . . . ..
    ja, du tenkte riktig. . . .
    . . . . . sosialist!!

  26. Hildegunn er ei blodhore som tydeligvis får orgasme hver gang hun skriver ordet sosialist.

    Evt. så skriver hun på en provoserende måte bare for å få oppmerksomhet på superbloggen sin. (Hvor teit er det ikke å ha blogg forresten?)

    Nei, jeg heller mot at hun er en blodhore.

  27. Oi, det kom mye her på kort tid!

    Du hildegunn, et lite tips: skal du bli oppfattet seriøst i en diskusjon bør du passe på språkbruken din. Skjønner at du er irritert, men prøv å lær deg å argumentere istedet for å ty til banning.

    For å svare på innlegget du viste til meg: Ja, alkohol er lov i Norge. Fint. Men denne skolen har spesielle regler som sier at man ikke har lov å bruke rusmidler innenfor skolens område. Det har de fleste skoler vil jeg tro. Er det vanskelig å forstå at de har egne regler på eget område?
    Jeg har ikke lov å kaste snøball på skolen. Da får jeg anmerkning, og det ødelegger jo fremtiden min. Derfor venter jeg til etter skolen med å kaste snøball. De har ikke blandet seg inn i norsk lov på noen måte.

    Jeg ser virkelig ikke hvordan sosialismen har noe med denne saken å gjøre i det hele tatt. Gjerne si meg det på en saklig og konstruktiv måte, så kanskje vi kommer til enighet.

  28. En annen ting: Hvis du er så liberal, hvorfor vil du nekte folk å røyke hashish hvis det er deres preferanse, uansett hva de stemmer??

  29. Dette er bare et skalkeskjul for hva som egentlig foregår på denne skolen. Her slakter man pingviner i treningsrommet og syr sammen skinnene til å lage pingvindrakter. De skal stiftes fast i ryggen til alle ny studenter som en velkomst mens de danser rundt fullmånen. Draktene fant selvfølgelig disse 49 fulle studentene når de var nede i krypkjelleren, hvor den gale professoren utfører de groteske handlingene. Dermed så rektor ingen utvei enn å «utvise» studentene. Rektor har i tillegg uflatterende bilder av alle sammen hvis noen plutselig fikk for seg at de ville snakke til media.

  30. Jeg håper for din egen del at du er under tolv år. Jekk deg ned og begynn å følge med, på skolen og i samfunnet forøverig… lol

  31. Idiot!

    Dette er det dummeste jeg har lest på et forferderlig dårlig norsk!

    Dette har ikke noe med politikk å gjøre. Lær deg først å skrive før du prøver å argumentere. Du kan slå opp i en ordbok for å forstå hva argumentere betyr.

  32. regner med du har skonummer 20, tilsvarende intelligensen din, ditt jævla soperludder og neger knuller. Du sitter vel også og skriver fra en offentlig pc på Gaustad. I hvert fall der du burde vært innesperret, ditt flatpannede arsh

  33. hahahaha lenge siden jeg har ledd så godt. og all ære til deg hildegunn, dette er faktsikt den eneste bloggen jeg har lest helt ferdig. regner med at du var en av de som var mer opptatt av å drikke\feste\røyke sokkene dine enn å være tilstede under undervisninga.
    jeg sliter med feilskriving men seriøst, nork? hsuker? Sosialustene? Sosialiter? konskvenser?
    ser at de fleste som faktiskt går på den skolen saken gjelder sier seg enige med rektors avgjørelse og var fult klar over reglemanget som gjaldt for internatet. helt i orden at du er uenig men for all del, ta deg en bolle. ta 2! sånne som du har ingenting ute i samfunnet å gjøre. men du skal ha skryt for å gi meg dagens latter. makan til svada skal man lete lenge etter.

  34. Hildegunn;

    Jeg gadd ikke lese det du hadde skrevet fordi jeg antar det er vås som vanlig fra din side (kun for å få litt oppmerksomhet i nederst i en nettavis), men denne gangen ble jeg bare forbanna.
    Du viser en fantastisk idioti med å påstå at dette er sosialist basert er ikke bare latterlig men også hent sykt provoserende.

    Når hadde sosialisme og en religiøs skole noe med hverandre å gjøre? Herregud, du er patetisk.

    Men jeg håper du kan skrive mer tull egentlig. Bare skriv det ufattelige våset ditt sånn at de som leser nettaviser kan forstå at her er det en av den smarte delen av FRP sin velgerbase som kommenterer.

    Forhåpentligvis så vil din idiotisme virke på en slags prevantiv måte sånn at de som bare stemmer på FRP fordi de sier det «folk flest tenker» vil forstå at du er et eksempel på den skaren av idioter de vil bli sammenlignet på.

    Stå på og skriv flere idiotiske blogger. Hele Norge takker deg for å legge ut din sylskarpe samfunnskritikk! Jeg applauderer din lave fornuft og intelligens.

    PS: Caps Lock var morsomt for 10 år siden. Enten er du 12 år gammel, eller så bør du oppsøke en lege.
    Takk gud for at du ikke noen makt. Da hadde vi vært fortapt.

  35. Um.. Hildegunn?

    Hvordan fikk du sosialisme-tyrrani koblet til dette?
    Jeg mener at det er nogenlunde sært av deg å skylde alt på sosialisme.

    Bare for å ha det klart; sosialisme har sine feil – Venstrevingen vil jeg holde meg unna. Men det du sier gir ikke mening. Og det er helt tydelig at du er av den typen korttenkte personer som har litt begrenset vokabular, da du kaller alle noe anal-relatert.

    Du minner meg i grunn litt om Bush, som forbød Michael Moore å vise bilder fra Norge siden vi er et sosialistisk land. Rett og slet fordi han var redd den.

    Uansett. Innenfor politikken må jeg si at det er ingen partier (på stortinget) som er høyreving. Faktisk så er det ingen partier som er ikke/ eller -antisosialistiske partier.

    ———–

    Over til saken jeg egentlig skulle kommentere.

    ———–

    Alkohol er lov i Norge.
    Dette er greit nok.

    Alkohol er også et rusmiddel, og et rusmiddel som spesielt med tanke på Nordmenn får fram en del… voldelige tendenser.

    Alkohol ødelegger også evnen til å studere (jess, egen erfaring)

    Noen plasser er det ikke lov til å røyke, dette er for at man ikke skal være til bry for andre. Er det så galt?

    Det er greit å være egoist, men du setter deg da ikke ned på fortauet og driter bare fordi det passer deg, og så klager på at du får bot og skylder alt på sosialistene?

    ———

    Jeg tror du er altfor inspirert av noen som står deg nær, eller sluker det første og beste en politiker sier til deg rått.

    Et vennlig tips; Voks opp og ta dine egne beslutninger, sett deg ordentlig inn i politikk, og fortell meg hva galt de sosialistiske idealer har gjort deg^^

    -Aleksander

  36. apropo sosialistisk hildegunn. det er mennesker som deg som gjør at komunist Kina får stjerne i boka for å sensurere nettet. herregud kvinne. du er en skam for menneskeheten!

  37. Personlig så er jeg ikke en stor fan av sosialister jeg heller, MEN, skal du skrive et innlegg hvor du kritiserer andre menneskers meninger i så stor grad vil jeg foreslå å sjekke opp ne ting: RETTskriving! Du blir overhodet ikke tatt seriøst med skrivefeil i hver setning.
    Og en annen ting. Det å bruke ord som «hater» gjør bare at du driter deg ut…
    Rektor overreagerte kanskje, men han hadde jo rett. Regler er regler, de er der for å følges.
    Og jo, en ting til. Bare fordi du støtter FRP så trenger du ikke å dra inn innvandringspolitikk i HVER j***a sak… come on…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *