Alle som ikke er Nordmenn er juksemakere!!

Ja nå nærmer det seg OL! Jeg skal følge med på alle TV sendinger! For når Nordmenn skal ut å kjempe for flagget og nasjonens ære er det bare upatriotiske sosialister som ligger under dyna og drømmer sin drømmer om drømmesamfunnet ders Nord Korea! Folk flest, gode patriotiske Nordmenn er ikke slik! Vi er verdens beste idretts nasjon og grunne er at vi i motsetning til utlendingene er dopfrie og ikke jukser!

Det har ALDRI vært norske doping juksere! Nordemenn ar altid opptatt av fair play. Fra ntaurens side er vi utsyrt med en fantastisk rettferdighetssans, en egenskap som spesielt mennsker fra Øst Europa mangler, da de har vokst opp under sosialismens undertykkelse.

Den eneste grunnen til at det finnes doping er sosialisme. Sosialismen har på det nærmeste ødelagt idretten. Fordi i sosialistenes forkvaklede tanker er sosialismen best. Jeg ler selvsagt av ett slik utsagn! Alle som i i full offentlighet uten selvkritikk hevder å være bedre enn alle andre er åpenbart hjerne vasket! Slik er sosialsmen!

For sosialister er ikke best! De er tvert imot mindreverdige! Det så vi under Hitler’s nasjonalSOSIALISTISKE OL i nitten 36 og vi ser det på de utøverene i dag som er fra de sovjetunionske eller liknende landene! Nordmenn er ikke slik. Nordmenn er beste i vinter idrett. Vi er beste og jukser ikke. Norske idretsfolk’s triumfer er den ULTIMATE FORNÆRMELSE for de perverse sosialistene.

Det er derfor sosialismen er den grunnleggende faktor for doping. De udugelige sosialistene prøver å komme opp på Nordmenn’s nivå men klarer det ikke derfor jukser de med doping!

Jeg sier HEIA NORGE!!!! Alle som er uenige er lands svikere eller sosialister!!!!!

Annonser

10 tanker om “Alle som ikke er Nordmenn er juksemakere!!

 1. Skal ikke se ett sekund OL heller!! Bare dopingtryner hele gjengen!! Også nordmennene!!
  Og du «Hildegunn» ; nå må du kanskje roe deg litt ned? Du tar den så langt nå og det blir mer og mer tydelig at du bare er en tullete sosialist med god humor!! Men gi deg nå! Vi har gjennomskua deg! ; )

 2. » Du er i din fulle rett til å være enig eller uenig i det jeg skriver. I begge tilfeller forventer jeg at du fremstår på en høflig, intellektuell, akademisk og reflektert måte, uten å virke nedlatende, bedrevitene eller arrogant»
  Henta frå Hildegunn sine egne rettningslinjer. Meiner du møter deg sjøl ganske hardt i døra her Hildegunn. Uansett, dette vart (god?) underholdning, og eg tørker tårene mens latterkrampen herjer. Ha (enno) ein navlebeskuende kveld Hildegunn:-) PS! Retningslinjene til Hildegunn er vel verdt å lese, det kjem ganske klart fram at bloggeren har hatt mykje moro.

 3. Du har en naiv sosialistisk tankegang om du tror alle nordmenn er dopingfri. Hva får deg til å tro at alle vi nordmenn er så perfekte at vi ikke driver med doping?

 4. Du skriver :
  Fra ntaurens side er vi utsyrt med en fantastisk rettferdighetssans
  —————————————–

  Sier du som ikke kan forskjell på Ditt og Mitt

  Skal du bare sitte å se på?

  Nei nå skuffer du!

  Trodde du var en av oss ranke og med stål i blikket?

  Så har du tenk å sitt der med potetgullet og Cola, djupt ned i lenestolen?

  Fy pokker for en snylter, la oss andre gjøre hele jobben!

  Snakk om typiske FRP snylter. Yte minst og ta de største eplene

  Unter mensch!!!!!

 5. Sitat Hildeunn:
  «Alle som i i full offentlighet uten selvkritikk hevder å være bedre enn alle andre er åpenbart hjerne vasket!»

  Hvilken selvinnsikt! Det er håp for deg, kjære Hildeunn.

  Kos og klem!
  -Dunder

 6. Det er dette jeg kaller for god underholdning.

  Jeg håper, for din del, at dette faktisk var et forsøk på sarkasme. 🙂

  Ha en fine helg Hildegunn!

 7. Sitat1 : Vi er verdens beste idretts nasjon og grunne er at vi i motsetning til utlendingene er dopfrie og ikke jukser!

  Sitat2 : Jeg ler selvsagt av ett slik utsagn! Alle som i i full offentlighet uten selvkritikk hevder å være bedre enn alle andre er åpenbart hjerne vasket!

  Rest my case

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.