12 tanker om “Hildegunns dagens LOL!

 1. dette var litt av en logisk fremgangsmåte du!
  du mener at siden du er så er du ikke sosialist?
  mener du at sosialist er å være intet, som den tomme mengde?
  men i det tilfelle, hvem er da sosialistene du hater så mye, siden de er den tomme mengde, at de ikke eksisterer.
  eid
  og, ja jeg vet at «hvorfor går du til personangrep din jævla analprolaps av en sosialist» men dette var tross alt ingenting imot deg som person, bare imot det du skrev (som forøvrig tilsvarer intellektuelt sett en ape som sitter og spiser av en banan(beklager ape) )
  har forresten tenkt om denne siden bare er på kødd(noe som virker veldig troverdig når man ser på hva du skriver, men på en annen side, hvem gidder å gjøre så mye bare for en spøk?)

 2. NS:
  Jeg skjønner hvorfor du reagerer som du gjø, spesielt med tanke på ditt navn NS. NS, Nasjonal Samling, var ett nasjonalSOSIALISTISK parti.

  Når jeg nå kommer med den evige sannheten at sosialisme er ren tankeløshet misforstår selvsagt du. Jeg sier at ett hvert tenkende menneske er ikkesosialistisk, da sosialisme er ren ondskap og dumhet. Dette er noe som er selvsagt for folk flest!

  Som NS’er er du selvsagt nasjonalSOSIALIST, nasjonalsosialislmen er bare en variant av sosialismen. Det har jeg forklart inngående tideligere på min blogg. Følg med!

  Kommentaren din avsløre at du ikke bare mangler ehver form for politisk kunnskap, men også at du ikke behersker det norsk språk godt nok til å forstå en kort tekst. Denn dumheten er nok ett bevis på at du er sosialist. Ett ikkesosialistisk menneske, altså ett TENKENDE menneske, hadde ikke misforstått dette!

  Til sist rette du hårreisende anklager mot min person! Jeg har alltid kjempet for en hyggelig, saklig og sivilisert debatt i mitt kommentarfelt! Jeg hever meg altid over sosialistenes hets og personangrep! At du anklager meg for det motsatte er direkte usmakelig. Jeg vil på det groveste vurdere å kontakte min advokat med tanke på eventuell straffeforfølging av deg, enten det blir innen eller utenfor de offentlige juridiske kanaler! Se mine kommenteringsregler om du har spørsmål!

  Til sist ber jeg deg om å be om unnskylding for din hets og personsjikane av meg. At du er en sosialist uten hjerne eller komisk sans betyr ikke at du er fritat far å holde en like saklig tone som det jeg selv har. Følg med!

 3. heihå tilbake
  jo, første ting, at jeg heter NS her har ingenting med nasjonalsosialsme å gjøre:P
  å straffeforfølge meg ville vel vært litt drøyt må jeg innrømme(spesielt siden jeg ikke overgår det du selv har svart på andre innlegg:P)
  og om du faktisk leser hva jeg har skrevet har jeg ikke kommet noe som helst som kunne indikere på hva jeg står for politisk(med mindre man tolker NS som nasjonalsosialsme, noe som da er en feilaktig forbindelse)
  å be om unnskyldning er noe jeg ikke skal gjøre.
  jeg kan se at jeg uttalte meg mer aggresivt enn det jeg pleier å gjøre, det skal sies. men ved å se på dine svar til samtlige andre innlegg og at du angriper meg også gjør at jeg står ved å ikke beklage.
  og en siste ting, du nevner utsagnet til en filosof, cogito ergo sum, så da antar jeg at du faktisk liker filosofi(med mindre du bare brukte det populære ved det), men er du klar over at det finnes en haug med sosialistiske filosofer? da er vel alle de rett igjennom idioter?
  og en siste ting, Sokrates var en artig mann, men han hadde et motto, nemlig at «han visste at han ikke visste», og det har han rett i. så kanskje å si at du vet alt er litt drøyt? jeg vet i allefall ikke alt(noe du sikkert kommer til å kommentere:P)
  med mindre jeg tar feil har jeg ikke gjort noe som helst personangrep
  kun antisipert litt på reaksjoner og tankegang, men det er jo selvsagt bare estimater som ikke skal tolkes som sannheter, og selvsagt et svar på anklagene dine
  ha en fin da

 4. Nasjonalsosialismen
  Nazistene var ikke sosialister!
  De var ett ekstremt høyreparti, som snakket om en rases overlegen alle andre.
  De brukte en gammel Tysk tanke – (Lebensraum im Osten.) Det vil si, en overlegen rase -Den Ariske- hadde rett til å utrydde alle andre underordnede raser og ta i bruk deres landområder. Det andre hovedkjenne tegnet var den anti intellektuelle overlegenhet i fysiske styrke og ufølsomhet overfor sine offer. Dette ble dyrket blant tyske nazister i folkeoppbygningen fram mot 2. verdenskrigen.

  Det merkelige var jo at mange av disse ledere ikke var spesielt ariske av utseende!

  Sannsynligvis har du noe av samme problemet. Antakeligvis bruker du denne bloggen til å kompensere for ett selvbilde som er faretruende likt en fjøsnisse’s. Nissen kan vær både utspekulert og ondsinnet, men høyt intellekt har den tross alt ikke.

 5. Du kan jo prøve på denne 😉

  If, with left leg extended, she encircles your waist with her right leg, laying its ankle across her left thigh, and you do the same, it is Svastika (The Swastika)*.

 6. Trodde du hadde hørt om

  Ingebrigt Steen Jensen Han utalte dette:

  Sutro, ergo sum. Jeg sutrer, altså er jeg. Og i særdeleshet er jeg Norsk.

  😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.