Analyse av den skuffende Norske OL-starten!

Ja, det er OL! Og jeg ser på! Som alla andre Patriotiske Nordmenn er jeg bunket foran TV skjermen når de norske atletene skal kjempe om gulle og hedere for Norges ære. Men medaljene har uteblitt! Resultatene har vært dårlige! Atletene har sviktet! Hva kan grunnen være?

Jeg har undret meg over dette! Og jeg har derfor satt i gang undersøkelser. Og resultatene har overrasket meg!

Man hadde forventet at man til nå skulle ha Norske OL-gull i skiskyting, hopp og skøyter. Men vi har bare en medalje, en sølv medalje. Det sier seg selv at dette er for dårlig. Det norske folk forventer, og fortjener bedre. Så hva er galt? Utøverne? Nei, slett ikke! Nordmenn er fra naturens side skap for vinter idrett, og vår fysiske fortrinn kan ikke benektes. Utsyret? Nei, Nordmenn har verdens best utsyr!

Hva står man da igjen med? TRENERNE! Min undersøkelser har avdekket at både skiskytterne og hopperene har UTENLADSKE trenere! Fra Sverige og Finnland! Også skøyteløperne hadde intill nylig en utenlandsk trener! Hvordan kan man forvente Norsk OL gull når trenereene, som skal guide vår atleter til suksess, slett ikke føler lojalitete til det Norske folk og flagg???!?!?! Da får man slike resultater!

Jeg forlanger en opprydding i Idrett’s forbundet! Å ukritisk utsette våre utøvere for utenlandske interesser i det sportslige apparatet er ett grovt svik mot det norske folk!

La oss håpe på bedre tider i langrenn i kveld! Der har de heldigvis gode NORKSE trenere!!!

Annonser

17 tanker om “Analyse av den skuffende Norske OL-starten!

 1. Dette viste jeg ikkje, og er i likhet med deg ganske bekymret! Norske utøvere bør trenes av nordmenn, det er helt sikkert!
  Men hva kan man vente i et land der utlendingene bare strømmer ukontrollert inn? Den norske kulturene er under angrep!

 2. Heheh, god resonert faktisk!
  Jeg må dog si jeg er overrasket over at du ikke kom frem til at det er sosialistenes skyld:)
  Ellers er jeg enig, det burde være nok ekspertise å ta av i Norge!

 3. Bullshit.. Det er det verste resymèt jeg noen gang har lest. Grunnen er ganske enkel; Det finnes bedre idrettsutøvere enn nordmenn(!) Dessuten har forholdene vært litt ujevne..

 4. Hei kjære Hildeunn!

  Jeg tror du (som vanlig) har helt rett. Norske utøvere må ha norske trenere for å oppnå suksess.

  Men det er et unntak: langrenn. Der har vi norske trenere, uten at det ser ut til å hjelpe. Så i langrenn bør vi nok ha utenlandske trenere. Se bare på Sveits. De har en norsk trener. Altså en utenlandsk trener, sett fra sveitsisk synspunkt. Det gav jo knallsuksess.

  Altså: for å oppnå suksess må man ha norsk trener, bortsett fra i langrenn, der man må ha utenlandsk trener.

  Kos og klem!
  -Dunder

  PS: Selvfølgelig må ingen, under noen omstendighet, ha svensk smører! Selv ikke svensker bør ha det…

 5. Gratis! Charlotte Kalla, från Pajala!

  Petter och Marit var har ni varit?

  Petter ville valla?

  Det pratades mycket om Petter Northug på förhand. Men när det skulle avgöras syntes han inte till alls. Det blev till slut en 41:a plats för Northug, bäste norsk blev 28:a.
  Efter fiaskot ville Petter Northug inte tala med någon.
  Men i natt klev en svensk vallachef, Perry Olsson, som ansvarar för Northug och Marit Björgens skidor, ut ur vallaboden och erkände att han inte hittade rätt valla.

 6. Trodde utøverne stort sett valgte trenerne sine selv jeg. Jeg er vel egentlig av den oppfatning at man ikke kan skylde på trenerne sine når man ikke presterer bra nok. Ansvarspulverisering er en uting.

 7. وأعتقد أن هيلدا غن هو حقا فتاة غريبة ، ولكن العظام في أنفها ، أنها لم ، والى جانب ذلك ، هذا هو مجرد هراء للعب مع الترجمة مع جوجل…

 8. hmmm…. er du heeelt sikker på at det ikke er sosialistene som saboterer her Hildegunn…?? og som er grunnen til at det går litt «trått» for tiden…

 9. Northug kun slått av 10 sosialister på lørdagens 30-km med skibytte. Klar framgang fra 15km, der han ble slått av 40 sosialister. Northug befester sin stilling som verdens suverent beste ikke-sosialistiske skiløper!

  (Men han bør slutte å kjøpe skistaver og skismøring fra øst-europa. Sats på kvalitet, Petter, selv om det er litt dyrere!)

  Kos og klem
  -Dunder

 10. Прывітанне з СМІ. Галасаваць Раджа і Лёвай! Хільдэ Ганна з’яўляецца смактанне добрую жарт або, па крайняй меры смактання гогого – Можаце Ці Вы беларускі Hildegunn?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.