24 tanker om “Jeg er ustoppelig!

 1. Ja du Hildegunn!

  Du har tydligvis hold deg inne i en tunnel, store deler av livet.

  Husk at når du nå syntes å se lyset i tunnelen, så er det ikke nødvendigvis dagslyset, men ett lokomotiv på fullfart mot deg!

  Kryp opp i taket. og kos deg med grevlingen din!

 2. ….tusen takk Hildegunn, jeg har ikke hatt det så morro på lenge:) Bloggen din er helt fantastisk underholdende! Folk blir jo helt gærne 😀

 3. Oryceropus,

  Den kræsja bilen burde egentlig være selvforklarende, men siden du sikkert er sosialist, og dermed ikke skjønner selv de enkleste ting, skal jeg bruke teskje-metoden:

  Som Hildeunn påpeker, tunneler er ustoppelige. (Dette vet jo alle)
  Bilen har forsøkt å stoppe tunnelen. Det gikk galt. Tunnelen braste inn i bilen med stor kraft, og totalskadet bilen. Sånn kan det gå…

  Skjønner?

  Kos og klem!
  -Dunder

 4. Ja denne tunell var sannelig ustoppelig. Nesten like ustoppelig som Bippe Stankelbein. Troen på at Ulv og ACME inc noe gang får suksess er lik null.

  Jeg er beæret over å få legge mitt digitale fotavtrykk på denne bloggen, som helt åpenbart ikke har det ringeste snev av humor. Har ikke sett noe telefon her ihvertfall.

 5. Morten Johan:
  Du skjønner tydligvis ingenting! En tunnell ER ustoppelig!! Kan du stoppe en tunnel? NEI!!!
  HVorfor skryter du av å legge igjen en kommentar på min blogg som både er pesonet hetsende og sjikanerende og dessueten sporer av debatten! Les min kommentering’s regler din apelort!!!

 6. Fortelle meg hvilke punkter i ditt leste reglement for kommentering jeg har brutt. Jeg påpekte bare at Bippe er like ustoppelig som entunell, og at dette er utelukkende en seriøs og alvorlig blogg som ikke skal humoreres med.

 7. Denne bloggen er heilt kongelig. Eg dør av latter kvar dag og eg bør til dei grader føle meg truffen rett i sjela, men litt humor må ein ha.

  Sosialisten må skjerpe seg. Ikkje skjem ut heile venstresida.

  Stå på Hildegunn;) Eg følger med;)

 8. Morten Johan:
  Hva er det du snakker om din analamøbe skjønner du ikke at det er forskjelle på en høyest reele tunnel og en tegne serie figuer som bare er tegnet og ikke ekte og dessuten er det jge som definerer min kommentering’s regler helet itiden og jeg har altid rett og du ahr ingen rett til å kritisere meg!!!!

 9. Den tunnelen du har på siden din er jo like reel som bippe, all den tid den er like flat og til og med strukket, kun bestående av piksler, det er bare en idee, en representasjon av en tunel, VIS MEG TUNNELEN!

 10. Hildegunn analamøber er vel det vi andre kaller danglebær!

  Du må snart forstå at de skal ikke spises.

  Kjøp noen safige Røde Jordbær istedet. Farge og smak er noe helt annet en den Brune dritten du kaster i deg!

 11. http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Vetlebotntunnelen.jpg

  Denne filen er lisensiert under lisensen Creative Commons Navngivelse-Del på samme vilkår 2.0 Generisk

  Du står fritt:
  til å dele
  til å kopiere, distribuere og overføre verket
  til å blande
  til å endre verket

  Under de følgende betingelsene:
  navngivelse – Du må kreditere verket på den måte som er spesifisert av forfatteren eller lisensgiveren (men ikke på en måte som antyder at de påtegnet deg eller din bruk av verket).
  del på samme vilkår – Dersom du endrer, bearbeider eller bygger på dette verket, kan du kun distribuere resultatet under den samme eller en lignende lisens som denne.

 12. Er det mulig?? Her forlanger Hildegunn at folk skal være saklige, høflige og «akademiske» når man leggen inn kommentarer, men selv så tillater ho seg å lire av seg den verste og styggeste kjefbruken jeg har lest på lenge! Og oppi det hele så påstår ho at ho alltid har rett, hva alt mulig angår. Jeg legger ved en kopi av hennes regler:

  «Du er i din fulle rett til å være enig eller uenig i det jeg skriver. I begge tilfeller forventer jeg at du fremstår på en høflig, intellektuell, akademisk og reflektert måte, uten å virke nedlatende, bedrevitene eller arrogant. Dette gjelder også når du svarer på kommentarer postet av andre lesere. Bringer du korrektsjoner til artikkelen bør du underbygge påstander med faktahenvisninger (gode henvisninger er faglitteratur, annerkjente nyhetsbyrå eller leksikon). Kritikk skal være konstruktiv og bidra til å forbedre innholdet i artikkelen.»

  Konstuktivt?? Ikke Hildegunn i hvertfall, den er heller destruktiv! Skjerp deg Hildegunn! Hvis du er så voksen og akademisk og reflektert, så burde du kanskje spare deg for alle disse kallenavnene du gir folk…?!

  En annen ting: Hvem har dødd og gjort deg til Dronning av Politikken??? «Norges viktigste politiske blogg»?? Sier hvem??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.