Bjørn Einar Romøren – En Norsk helt!

Følg med! OL er over! Men skisporene forsetter! Forsetter inn i den store Norske idrettsfremtid! Men ikke alle ønsker at idretten skal ha en framtid! Idretten, Vinteridretten, Norge’s stolthet og ÆRE er under angrep fra frihetens fiender! Den nye Holmenkollbakken er nemlig ferdig! Og nå skal den hoppes i!!

Men hvem skal hoppe først? Sosialistmedia mener de har rett til og bestemme hvem som skal hoppe i Holmenkollen. De mener at den kvinnelige ski hopperen Anette Sagen skal hoppe først! Det er en skandale!

Jeg sier NEI!! NEI til at sosialistene skal bestemme over idretten! NEI til at en NOrd Norsk ski hoper uten noen som helst tilknyttning til Oslo og Holmenkollen skal få æren av det første hoppet! NEI til at Norge’s nasjon anlegg for hopp sport skal brukes til å tilfredstille de perverse ønskene til sosialitsike feminister! Sosialiter hate mennekseverdet, de hater frihet og demokrati, og de prøver nå å ødlegge alle de verdiene som idretten står for! Jeg støtter alle som tør stå opp mot sosialistenes ekle, perverse forsøk på å ødelegge Norsk vintersport!!!!

Alle som er uenige i meg i dette er landssvikere. Dere ønsker å se Norges ære tråkket ned i søla. Dere ønsker å se sosialistene snikislamisere Norge. Dere ønsker å utrydde den vestlige rase og de vestlige, kristen verdiere somfrihet og demokrati! Dere er ikke verdige å ta del i samfunnet i verdens beste land! Dere er en skam!!

Følg med!

Annonser

31 tanker om “Bjørn Einar Romøren – En Norsk helt!

  • Satire?!?!?!?!?! JEG ER 100% ALVORLIG!!!
   Men hva hjelper det vel å skrive gode blogger om ett viktig tema npr man bare blir møtt av sosialist-prolapser som avsporer diskusjonen og kommer med grov sjikane og perosonangrep!!! Dere er dritter alle som en!!!!

 1. Det var byrådet i Oslo, med de svette rumpene til Høyre og Fremskrittspartiet i stolene, som bestemte dette.

  Forøvrig er det bare å henge seg på Jens, som påpeker at likestillingen har kommet langt når gutta prøvehopper for jentene.

 2. H:
  Din løgnaktige sosialistape!!!! Dette er ett sosialistisk hån mot folk flest og norsk idrett, drevet frem av sosialistiske feminster, hjernaskadet av all hasjen de har røykt, og sosialistmedia!!
  Folk flest har ikke hatt noe å si i denne skandalen DESVERRE!!!!!!

 3. Oiiijj. så sinna.. Hvorfor ialle dager er du det egentlig.. Hva er det med denne saken som provoserer deg så inn i hampen ?

 4. Hmm om du mener det du skriver her, tror jeg kanskje du er en av de som burde tvangsinlegges!!!!!

  Slutt og røyk pipe i hverdagen idiot!

 5. I et nasjonalt annlegg skulle det vel nettopp være slik at det er for HELE landet og at søringer ikke må være først. Du skriver eget inkonsekvent og ødelegger for dine egne poeng..

  • Goggen:
   Du er vanskelig å ta serøs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Du er en typisk sosialist som bare avsporer debatten fordi du ikke evner å diskutere!!!!

 6. Dette var ikke noe hyggelig kommentar. Du som har skrevet det kommer med lite reflekterte meninger. For det første forstår du ikke hva det vil si å være sosialist. Det vil si at man er sosial og viser omtanke for andre i større grad enn dere, og det skal man være stolt av og ikke misunne.
  For det andre sier du at det er et nasjonalt anlegg, og da skal alle andre enn de fra oslogryta holde seg unna. Jeg å bare minne om at Oslo er ingenting uten resten av nasjonen. Oslo lever av resten av nasjonen. Jeg er selv fra Nord-norge og har gjentatte ganger i viktige spørsmål sett at sutrekoppene fra sør ikke gir seg selv om Stortinget har gjort et vedtak, eks Luftfartsmuseet, Luftfartstilsynet, osv.
  Skjerp dere søringer. Slike holdninger du fremhever skaper bare motsetninger. Prøv heller å bli litt mere sosialist.

  Mvh
  Egil Hansen

 7. Enten må du begynne å bruke et retteprogram, eller så må du slutte å skrive når du har drukket. Evt burde du forte deg å gjøre ferdig grunnskolen.

 8. Hildegunn…….

  Det du bedriver er Saftkoking, skal du være seriøs bør du, og må du ta en gooood hjernevask.

  Er det noen som er forkvaklet så er det du…..

 9. Att ni alla som blir uppretad här går på denna grej som Hitlergun håller på med. Det enda denna person är ute efter är att få många träffar på sin «blogg» Personen som ligger bakom detta är för mig en mycket oseriös stackare som inte vågar stå fram för den skit denne producerar. tror näppe den vågar visa sitt rätta jag med ett foto på sig själv.

 10. Hehe…. Nekter å tro du mener det du skriver! Sitter nok bare å ler av de som tror du er seriøs….. Eller så er du bare 10 år… Kan virke sånn på skrifta di….

 11. Du er bare misunnelig Hildegunn!

  Anette Sagen er ei jente med kvaliteter du aldri kan komme i nærheten av.

  Hun får omtale og kjendisstatus, mens du lager ulike klovenerier og knapt kan skrive navnet ditt.

  Herre Gud for en taper sjel 😉

 12. Jeg har hørt rykter om at Anette Sagen er muslim (altså terrorist), og planla å hoppe med burka. Under burkaen skulle hun ha diverse bomber, for å kunne sprenge det norskeste av alt, nemlig nasjonalsymbolet Holmenkollen, i fillebiter under en spektakulær selvmordsaksjon, direkteoverført på NRK-TV.

  Den fryktløse og heltemodige Bjørn Einar Romøren greide å forhindre dette, ved at han selvoppofrende valgte å utføre det viktige førstehoppet. På denne måten trakk han oppmerksomheten bort fra Sagens hopp. Sagens hopp ble et hopp uten ære og oppmerksomhet, og Sagens onde plan falt i grus. Hun valgte dermed å utføre et helt ordinært skihopp i steden…

  Terrorister, sosialister, journalister, nordlendinger og kvinnelige skihoppere sitter nå med skjegget i postkassen og gremmer seg. Det gikk ikke slik de planla… Alt takket være en staut, kapitalistisk Oslo-gutt, med det frie, FrP-sympatiserende Norge i ryggen! Tre ganger tre hurra!

  Kos og klem!
  -Dunder

 13. jeg er i bunn og grunn enig i det meste som skrives i denne bloggen,og å sette ting litt på spissen må til,for og få sosialistenes hjerne til og fungere sånn noenlunde.Men akkurat det med hoppingen må jeg nok se i et litt annet lys.Man kan være uenig i bestemmelsen om hvem som skulle hoppe først,men når avgjørelsen var tatt,ja så burde man vært voksen nok til og akseptere denne.
  Ha en fin dag,og kikk innom min blogg

 14. Som vanlig driter hildegunn på draget igjenn, og resultatet i det er at vi alle får oss en god latter, fortsett med dette hildegunn for vi får oss en god latter. Hehe…

  Hehe… ubetalelig som alltid. Gleder meg til å finne ut hvem som egentlig står bak “Hildegunn”-bloggen

  SVAR: Tror hidegunn egentig er en kvisete liten fjortis gutt som sitter hjemme på gutterommet hos mamma og pappa, og prøver å endre verden med sine innsnevrede og utrolig morsomme kommentarer og meninger.

 15. Hildegunn dhe Bjorn Einar si dy të hidhen deri kur ata do të vizitojnë me dhomën «prapa». Hildegunn pëlqen gjërat që nuk mund të shkruara këtu. Por blogun e saj është po aq funny si ajo është në jetën e vërtetë …

 16. Hm. «It’s the mystery that lingers. Not the explanation». Og heller ikke overtydelig bruk av språklige grep. Husk det.

  • Thomas:
   Din kommentar har ingen mening! Men du er sikkert sosialist, så da har din eksistens heller ingen mening!!!!!!!!!!!!!

 17. Så du er i livet fremdele ja! Det har vært så lite aktivitet på bloggen i det siste at jeg trodde du kanskje var lagt inn med en psykose. Hvor blir av de knakende morsomme innleggende Hildegunn? Vi er mange her som knapt kan vente på neste utspill.

 18. Helt enig med lars, det er liksom litt «dødt» her for tiden. Håper du snart kommer med nye morsomme meninger, så får vi som er dine tilhengere noe mer å le av. pliiiiis….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.