Hildegunn Undercover: Skolen! Kommer!!!

Mange har nok lurt på hvorfor det har vært ganske stille på min blogg i det siste. Fram til i dag! Men som altid kan jeg by på sannheten og en forklaring! Jeg har nemlig vært undercover! Jeg arbeider med en svært viktig sak som gjeg vil offentligjøre via min blogg! Jeg snakker om skolen! Alle vet at jeg fremsfor noen har vært en forkjemper mot den sosialistsisk skolen og de ubrukelige fagorgarniserte lærerene!! Jeg har derfor tatt jobb som VIKAR LÆRER i skolen! JA! Jeg har vært under cover! Som en hemmelig agent. Ingen har visst om mitt hemmelige oppdrag! Min avsløringer vil avsløres her på min blogg!! Følg med!!

Annonser

8 tanker om “Hildegunn Undercover: Skolen! Kommer!!!

 1. Sånn fra et helt objektivt synspunkt, så må vel en beskrivelse av deg, Hildegunn, være at du er litt barnsling? Hvorfor kunne du ikke bare, som folk flest, takket han for rådet, og brukt det senere. Du er jo ganske opptatt av rettskrivning her på siden din selv.

 2. Du vikarlærer?
  Hmmm
  Får da inderlig håpe at du ikke underviste i norsk i alle fall…
  Eller samfunnskunnskap…
  Eller logikk…
  Eller folkeskikk…
  Eller…
  Eller.

 3. Betyr det at du ellers er uten sysselsetting, Hildegunn?

  Du vil ikke si at du er mottaker av de sosialistiske trygdeordningene? Det bør du holde deg for god til.

 4. Du skrev: «Min avsløringer vil avsløres her på min blogg!! Følg med!!»

  Vi følger fortsatt med – men de store avsløringene lar visst vente på seg… Fant du ikke noe?
  Eller kunne de ikke bruke deg til å lære opp- eller oppdra barn?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.