sosiolistiske medier angriper privat livet og ytrings friheten!!!1

Det er en kjent sak at mediene i Norge er overtatt av sosialistne og at disse bruker dem til og fremme sin menskefiendtlige politikk, det er medienes svik mot folket som har gjort uavhengigge modige stemer som forteller sanneheten, som meg selv til fyrtårn i nyhets formidlingen!!1

Selv om alle alt er klar over sviket sosialistne i mediene står for så må jeg nok engang som norges viktigste politske blogg sette fokus på medienes kraftige over tramp mot politiske motstandere!! Jeg har selv blitt utsatt for lignende over tramp av sosialistnes hoved avis, men det er ikke saken denne gang. I dag er det nok en som sosialistne mener må tas som blir drat igjenom riks pressen som sviker landet.

En hederlig mann blir svertet og ut hengt på det groveste i VG i dag. Ting han sier på privaten på face book blir brettet ut over internett for alle og se. Hvorfor? Fordi han er fra FRP!!! VG som alle andr sosialistske medier jakter ned og hetser alle som ikke er medlem av sosialist partiene AP,SV, Rødt, SP, Venstre og KRF!!! Sosailstne viser nok engang at de ikke har noe som helst respekt for privat eiendom eller privat livet!! de går eter alle som ikke ønsker å være medlem av deres perverse drømme verden hvor det norske rives ned ogskatter og avgifter nærmer seg 110%! Vi som ikke er sosialister blir uthengt og angrepet på det groveste!!1!!!! vi må holde ut for ytrings friheten sin skyld. vi kan ikke la sosialistne kneble oss!! Face book og blogg er den siste skanse mot sosialistnes sensur, å vi må ikke vike! Flere ser lyst hver dag, fortsett kampen!!

vi må også kreve våre rett, og jeg vet at mange står bak meg når jeg sier at som norges viktisge politiske kommentator så krever jeg at redaktøren kjenner sin besøkelsestid og tar sin hatt å går!

Annonser

35 tanker om “sosiolistiske medier angriper privat livet og ytrings friheten!!!1

 1. Før du blogger om ting, sett deg inn i saken. Denne mannen har gått ut på en offentlig side på Facebook, for alle å se. Så det er han som hengte seg selv ut, ikke VG.

 2. jeg er medlem av gruppen og kjenner denne mannen og mange andre fremtredene politikere i Norge på face book!!! jeg VET at VG henger ut alle ikke-sosialister fordi de ikke ønsker å delta i det perverse over skattete innvandrings mulsim samfunn som sosialistne ønsker seg!!!! mange sosialister har sagt ting som tusen ganger værre på face book og jeg har bevisene!!!!

 3. Djises Christ.

  Burde folk med så dårlig rettskrivning som deg i det hele tatt ha lov til å blogge?

  Og når ble VG en sosialistisk avis? VG har alltid vært verdikonservativ. Politisk sett står de omtrent der Høyre står, selv om de offisielt er et upolitisk organ.

 4. Lo og Ap er innen samme sentralstyre-krets, besitter mange hundre styrer i sammen, utvalg, kommiteer, og politisk nedsatte nemder og de sankjører sine fungsjon. Denne samrøra utgjør også deres eierskap i hele A-Pressens papirmedia – tv media og samrøras styresamarbeide en et direkte fiendlig angrep på demokratiet.
  Ap & Lo samrøra er drepende i så måte, derfor henger arrogansen over denne gjengen så det er dryppende synlig.
  Det burde være forbud med udemokratisk kartellvirksomhet og det bør lovfestes at slik samarbeide ikke er lovlig, slik som andre land vi liker å sammenligne oss med.
  Arbeiderparti-regjeringen sitter med en orginal versjon av Mugabes regjering, unnskyldende under demokratiets navn. Hemmelige nettverk , skjulte Oljeklubber og et propaganda-maskineri som de gamle lederene av Sovjetstaten og DDR missundelig.

 5. Du som skrev denen bloggen kan putte argumentet ditt i RASSHØLET!!

  ytringsfrihet finnes ikke i NORGE!

 6. Hildegunn er en joke ja, hun har bilde av Ginger Spice på facebooken sin og finnes ikke på skattelistene. Så hvis hun ikke er en liten fjert av en fjortiss (som jo også er fullt mulig), så kan man pent avskrive henne som en vits. Fyi Waade er det mest ynkelige menneske på denne jorden, og han er helt reell. Les innleggene hans og du vil le deg ihjel!
  Love ju Hildus ;D

 7. Historieløst og et sammenrør av alt mulig er et generelt trekk når høyrevridde folk skal argumentere. Var det kanskje kapitalkreftene og de konservative som sto på barrikadene når demokratiet og almenn stemmerett ble etablert?

  Og hva i all verden har a-pressen med VG å gjøre?

 8. jeg har ikke bilde fordi sosialister har sjikanert og hetset meg på gaten!!1 sosailister fornekter seg aldri og angriper menings motstandere, de kan ikke diskutre de skal tvinge til stilhet og godtagelse av deres perverse ideologi!!!!!1!!!

  typisk anonyme sosialistr og kome med person angrep på en ofentlig skikkelse av mitt kaliber! jeg er sterk og en foregangs person!!!

 9. Du er klar over at VG er særdeles høyrevridd?
  Du er klar over at VG også har ytringsfrihet som du per din definisjon angriper?
  Dette er skamfullt for FrP, og det kommer fra en høyrevridd person.

 10. Usle analtapp????Og å kalle en 16 åring som engasjere seg i lokalsamfunnet for hjernevaska??Hvilken mennesker er dere egentlig??
  Jeg kysser bakken hvert stortingsvalg Frp ikke kommer til makta, ikke for at jeg er uenig i at enkelte skatter og avgifter bør bort/senkes,men for jeg tenker med grøss og gru hvis mennesker med så manglende empatiske evner som deg og Waade skal styre landet.
  Men det er jo flott at Waade er ærlig da ved å direkte si at han heller vil slå sammen skoler for å få ned utgiftene i kommunen. Er det bare innbyggere i sentrale strøk som skal få høste godene av avgiftslette?Nei,jeg holder meg til politikken som tufter seg på solidaritet.Jeg bor i by,men ønsker også at det skal være «liv laga» for de som bor i utkanten.
  Uansett,å angripe mennesker på den måten i stedet for meningen deres er forkastelig.Hadde vært interressant å hørt Frp-ledelsens syn på saken…

 11. Folketrygdfondet er et norsk statlig selskap som forvalter Statens pensjonsfond – Norge med det til hensikt å gi størst mulig avkastning. Folketrygdfondet har 6,5% av aksjene i Schibsted(vg).

 12. Frp viser sitt sanne ansikt. Muslimer, ja gjerne alle de er uenig kan mobbes og sjikaneres, men jøder skal holdes hellig. Vi skjønner godt Frp ikke ser folk som like med like rettigheter. Frp vil gjenopplive Apartheid med spesielle rettigheter for noen.

 13. Enig,bra sagt Aksel.
  For dere som har facebook,gå inn på gruppa NEI TIL EIENDOMSSKATT I BARDU KOMMUNE PÅ PRIVATBOLIGER, http://www.facebook.com/search/?ref=search&q=eiendomsskatt%20bardu&init=quick#!/group.php?v=wall&ref=search&gid=335623267348

  Se på Frp-Waades kommentarer:
  «jeg ville blitt svært bekjymret dersom mine barn ble medlem i en sekt som AUF»
  Til en engasjert 16 årig AUFer:
  «Så har du ikke lest ortlig, eller er du totalt hjernevasket AUFer?»
  Om politisk motstander:
  «sjikkeli rævhøll»

  Jeg har tidligere følt at jeg kunne være enig i noe av det Frp snakker om som må forbedres i Norge,men jeg føler nå avsmak mot alt Frp står for. Det skinner SÅ igjennom at mange i partiet mangler totalt evne til å se utenfor sin egen person og parti.

  I tillegg merker jeg meg at bildet på gruppa er et «photoshop»-bilde bestående av X antall bilder av Waade.Selv om han e grunnlegger av gruppa,bruker vel gruppebildene på FB å dreie seg om kampsaken?
  Hans kamp mot eiendomsskatt er helt på vide veier nå og langt fra på et saklig nivå.

 14. @ Gerd, Waade er en karikatur av seg selv og FrP-«kjernen». Kjenner selv flere av medlemmene i styret i AUF-Bardu, og de klarer utrolig nok å forholde seg rolig, og irriterer seg ikke ned på nivået til Waade. Tenk å skrike skjellsord av de verste slag bare fordi noen ikke er enig med deg, også babler han om saklig debatt i senere innlegg på denne FB-siden? Han og Hildegunn er en og samme person, jeg sverger månedslønna mi på det. De er til og med like dårlige i norsk.

 15. hahahahahaHAHAHAHAHAHA

  Dette var jo kjempemorsomt aa lese! Naar jeg trenger en latter igjen skal jeg logge inn paa denne bloggen. Jeg er IKKE sosialist, men Hildegunn? De fleste sosialister jeg kjenner kan jeg diskutere med. Du bare skriker og skraaler og kaster rundt deg med paastander.

  Det er DU som er en trussel for ytringsfriheten og landet. Men sannelig saa festlig du skriver.. hohohoh

 16. «sosiolistiske» HAHAHA, skriveferdigehetene til dere freppere slutter aldri og imponere meg. Stakkars hjernedøde analfabeter

 17. HURRY, din sosialist jævel. Historieløst og samrøre det er det vell sosialistene som har lagt grunnlaget for og gjennomført ved sin islamisering av Norge. Når det gjelder hvem som sto på barrikadene for demokrati og stemmerett i Norge så var det i hvert fall ikke et Arbeiderpartiet bestående av slike feige islamist
  Quislinger som vi har i regjeringen i dag.
  Forresten så lurer jeg på om Herman von Bremen og Hildegunn von der Bardu har gått på samme skole eller hatt samme norsklærer.

  Til helsiken med det bare vi klarer å kvæle sosialistene og islamistene.

 18. TIL OLA NORDMANN: Det skrives ikke : «og imponere meg» for det er feil. Det skrives nemlig : «å imponere meg».
  Stakkars hjernedøde SOSIALISTER.

 19. Kvele sosialistene Kjartan?

  Hvorfor er du saa full av hat og vold? Sosialister diskuterer og kjemper for det de mener er rett. Du virker som en volderlig aggresiv psykopat.

  Haaper du aldri faar muligheten til aa oedelegge landet vaart!

 20. som frp`er og en som kjenner waade så skjemmes jeg. både ham og deg som driver denne bloggen burde ikke uttale seg om ting dere ikke har peiling på. dette er IKKE Frp politikk, men private, useriøse og tåpelige utsagn. Hr waade har i dag måtte beklage seg offentlig til de han har krenket. jeg personlig vet at han kun har gjort det forde han har fått tilsnakk av sentralstyret, men han burde vært kastet ut av partiet. jeg kommer nå til å melde meg ut av partiet på grunn av dette og mange med meg. vi vil ikke være oss bekjent av slik oppførsel. vi ønsker å drive politikk på en slik måte at vi kan sette oss ned og ta en serriøs diskusjon med alle partier uten å bli frekk og userriøse. det er det desverre slike som dere som greier å ødelegge.
  selv hva dere måtte mene så er ikke all publisitet god publisitet.

  jeg gremmes av å tenke på at jeg faktisk tilhører dette partiet. vel, det blir ikke så mye lengre nå i allefall.

  jeg fatter ikke at det er mulig å synke så lavt. Og å kalle deg selv for norges viktigst politiske blogger er bare humbug. det finnes mange blogger som er mye bedre en din. og de har i allefall orden på rettskrivningen sin. Et forslag til deg er å bruke stavekontrollen på datamaskonen din. Da kan det kansje gå an å forstå hva du skriver.

  jeg tilhører heldigvis ikke hr waades eller ditt lokal lag for den saks skyld, jeg tilhører et lokallag hvor slik oppførsel som dette ville ført til umiddelbar utestengelse, men likevel. dette har ødelagt så mye for moderpartiet. håper der kan gå inn i dere selv og tenke på hva det er dere sier og ikke minst hvordan dere sier ting. kansje dere burde tatt et par kurs eller to i mediekontroll.
  jeg føler med lederne i deres lokalparti og håper at de fortsetter å ta avstand fra slike uttalelser i fremtiden…..

 21. haahahhaaaaaa. Du Nick, du Nick, ta av deg skylappene og følg litt med på hva som skjer i Norge og resten av Europa, når det gjelder islamiseringen, da vil du gjerne forstå hvorfor EKTE NORDMENN er fulle av hat som kan gå over til vold. Er du klar over at 70% av våre nye landsmenn har en eller annen form for sosialstøtte og hvem er skyld i det. jo, SOSIALISTENE. Men du er høyst sannsynlig et sosialistsvin og latsabb som hever ditt ukentlige sosialbidrag og aldri har gjort et ærligt dagsverk eller betaler opp til 51% av årsinntekten i skatt slik jeg gjør.
  Sosialister diskuterer og kjemper for det de mener er rett. Ja, muligens de diskuterer men i så fall er det hvordan de skal «sko seg selv» og stadig pålegge ærlige arbeidsfolk større skatt og mer avgifter. Ja, og ikke forglemme at de stadig fylle opp landet med kriminelle, krigsforbrytere, mordere, voldtektsmenn og arbeidsskye individer som bare holder bråk. Ja, normale tenkende arbeidsfolk blir aggresive når en ser hvordan sosialistsvina selger Norge på billigsalg til muslimene.
  Psykopat, ja du er vell så pass skolert du med din 9 årige grunnskole at du kan uttale deg om det, med det grunnlagsmateriale du har å bygge på. Du fremstår ikke bare som et muslimsk sosialistsvin men også som en toppidiot.

  Får du lyst til å karakterisere folk med en annen politisk oppfatning flere ganger så husk at det er ingen ting som heter «volderlig», det heter «voldelig, og «aggresiv» skrives `»aggressiv».
  I siste linje skal det ikke skrives «muligheten» men «mulighet».

  Ta deg et norskkurs eller gå i bokhandelen for der selger de noe som heter ORDBOK. Kjøp den for den har du bruk for.

  Sosialen gir jo støtte til så mye, men det vet jo du bedre enn meg, spør om de sponser en PC med norsk tastatur, for du har vell ikke råd til å koste en selv.

  Ha en hyggelig dag, med ny ordbok.

 22. «Ting han sier på privaten på face book»
  Så langt greide jeg å lese. Etter dette trillet lattertårene så tett at jeg ikke lenger var i stand til å fokusere på skjermen. Men jeg regner med at resten av innlegget holdt samme høye standard.

  Stå på, Hildeunn. Norges viktigste humorist!

  Kos og klem!
  -Dunder

 23. 1. Både du og Jens Petter Waade trenger et rettskrivningskurs! Detter er for dårlig.
  2. Hvordan kan du si at VG er en sosialistisk media, når de reklamerer for FRP og Siv Jensen? Jeg satt nemlig å leste denne saken, som jeg forresten støtter AP politikerne i, selv om jeg er FRP’er fordi og kritisere ung politikervilje som Jens Petter Waade gjør, synes jeg er skammelig. Som sagt, satt og leste denne saken da jeg plutselig så reklame for FRP. Deretter linken til din blogg med overskrift. Så hvordan i alle dager kan du si at VG er sosialistisk media? For som jeg ser det, så skriver bare VG om fakta, og om hva saken egentlig handler om.
  Saken handler nemlig om sjikaneringen Waade kommer med, ovenfor andre politikere. En må nesten forvente at VG skriver i denne retningen når det Jens Petter Waade kommer med er såpass ille. Skulle VG skrevet; «Jens Petter Waade, HELT! Han dreper ungt politikerengasjement?» Nei, tror ikke det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.