Terror i Russland – konekvenser for Norge?

Så har terroren slått til igjen! I Moskva. Som er hovestaden i Russland og i det tildilgere Sovjetunionen. Og her ligger det store problemet. Vi ser nå en ny retning innen den islamistiske terrorismen, en retning som jeg også tideligere har omtalt på min blogg. Dette er en retning som kan vise seg å være redningen for vårt demokrati og våre vestlige, gode verdier.

Den islamistiske terroren er grusom. Uskyldige sivile blir rammet! Heldigvis kan jeg i likhet med alle vestlige mennesker glede meg over at ingen nordmenn ble rammet av terroren!

37 mennesker ble likevel drept. Det kan finnes grunn til å tro at dette var uskyldige, til dels vanlige mennesker siden de var tidlig oppe for å ta metroen til arbeidet. Det er ikke vanskelig for folk flest i Norge å vise sympati for dette!

Men! Hva om denne terroen hadde skjedd i USA? Da hadde norske sosialister jublet i gatene, da hadde sosialistene feiret de uskyldige menneskenes død, da hadde man sett hvor tett sammenvevet sosialismen og islamistisk terrorisme faktiske er, disse to perverse ideologiene blindet av sitt hat mot frihet, demokrati og de vestlige verdier, og disse verdiene’s store forsvarer USA! At den islmisntiske terroen nå rammer Russland stiller sosialistene ovenfor ett KJEMPEPROBLEM!!

Russland er nmlig ikke ett demokrati! Russland blir styrt av en elitegruppe bestående av tidligere KGB agenter som slett ikke har demokratiet i tankene! Man ser at Russland øsnker å være en trussel mot vesten som under Sovjet tiden. Dette bejubler sosialistene. Sosialistene øsnker ett sterkt Russland, sosialistene ønsker en alvorlig trussel mot vår frihet og vårt demokrati og mot USA velkommen. Men sosialistene har ett problem! Sosialistene ønsker å alliere seg med både Russland og islamismen. Men Russland tolerere ikke islamismen! Da stilles sosialistene på ett stort DILLEMMA!!

Norske sosialister støtter ukritisk en hver motstand mot USA og gleder seg over amerikanere, militære eller sivile som gir sitt liv i krigen mot terror. Men i Moskva ser vi nå at sosialistenes støtte spillerer spiller opp mot hverandre! Det autoritære gammel kommunistiske Russland mot den ondskapsfulle islamismen! Når disse kreftene ikke lenger er forent i kampen mot frihet og demokrati slår aliansen sprekker.

I all sin grusomhet er terror aksjonen i Moskav det gryende daggry for en verden der islamismen og sosialismen slites fra hverandre. En verden der demokratiet og de vestlige verdiene trimferer! Jeg sier som det stadig sies: Splitt og hersk! For vårt demokrati må forsvarer med alle midler!

Annonser

12 tanker om “Terror i Russland – konekvenser for Norge?

 1. Sidan du framstiller deg som konservativ, kanskje du burde starte med å konservere skriftspråket og lære deg rettskriving.

 2. Jeg er altid åpen for en god og saklig debatt, men jeg tolerere ikke at skitne sosialister som deg skal få avspore debatten med hets og personsjikane! Les mine kommenterings regler!!

 3. Jeg tror ikke at Lars er en sosialist. Men det er mulig at det er en muslim som later som han er Norsk. Muslimer viser sjelden det er dem. De foretrekker å gi inntrykk av at de har støtt blant Nordmenn.

 4. Jeg synes det er dårlig gjort av Lars å bruke mitt navn til å kritisere hildegunn. Hun kan ikke skrive, og det er jo noe vi bare på respektere. Alternativet er jo ikke noen blogg, og det ville vært kjedelig. Hvem ellers skal klare å sette sammen så vanvittig mange konspirasjonsteorier til smørje som denne, og til og med mene det 🙂 Med unntaket av pasientene jeg har hatt med psykoser, tror jeg det er fint få…

 5. Hei Hildegunn. Jeg skal for moroskyld ta deg seriøst et øyeblikk.

  Du skriver «Men! Hva om denne terroen hadde skjedd i USA? Da hadde norske sosialister jublet i gatene, da hadde sosialistene feiret de uskyldige menneskenes død».

  Kan du på noen måte underbygge denne uhyrlige påstanden? Har du f.eks. noen link som viser norske sosialister som feiret 11. september 2001? Det er ganske drøye saker du påstår, så det kunne vært interessant å se om du tar det fra noe annet sted enn din egen fantasi.

  Kos og klem!
  -Dunder

 6. Dunder da…det er ikke kun Hildegunns fantasi som kommer til orde her. Om du går inn på debattsidene til f.eks. Dagbladet, VG og Aftenposten, så vil du se at det kryr av Hildegunner som vår Hildegunn så glitrende paroderer.

 7. Aha, da skjønner jeg bedre 🙂

  Vi snakker altså om den type dokumentasjon som en av Otto Jespersens figurer bedrev (Var det Barron Blod, mon tro?)

  Han påstod at afrikanske kvinner føder 14 barn i gjennomsnitt. Når han ble spurt om hvor han hadde denne informasjonen fra, så var svaret: «Fra en stil jeg skrev på ungdomskolen» 😀

 8. Ja, FrP,ere spammer ned alle nettdebatter på en måte som Hildegunn tar på kornet med en ortografi som ville gjort enhver høyreekstrem tulling grønn av misunnelse.

 9. Hildegrunn er min nye greie. Hver gang jeg kommer med en påstand som jeg senere finner ut var helt på villspor og som ikke gir mening på noen som helst måte, sier jeg bare at jeg leste det her 😀 Det er jo genialt!
  Takk for at du gir meg en unnskyldning for å være en uvitende idiot Hildegunn, jeg kunne aldri klart det uten deg og denne fantastiske bloggen<3

 10. «I Moskva. Som er hovestaden i Russland og i det tildilgere Sovjetunionen.»

  Gratulerer, jeg ville ha trodd at dette var noe du ikke visste. Gikk du inn på google eller wikipedia??

  «Den islamistiske terroren er grusom. Uskyldige sivile blir rammet! Heldigvis kan jeg i likhet med alle vestlige mennesker glede meg over at ingen nordmenn ble rammet av terroren!»

  Ja, hele vesten slapp ut et lettelsenes sukk når ingen nordmenn ble skadet, slik som det blir hver gang noe skjer der folk dør etc.

  Og her er en til lars:
  «Hvem ellers skal klare å sette sammen så vanvittig mange konspirasjonsteorier til smørje som denne, og til og med mene det 🙂 Med unntaket av pasientene jeg har hatt med psykoser, tror jeg det er fint få…»

  TAKK, jeg trengte å få meg en god latter

 11. Leste forresten «reglene» dine:
  «Så om du leser dette polske spammere eller spamboter så ikke post spam!»

  Tror ikke spamboter kan lese dette, og hva er det for noe med å gå ut mot sosialister, polakker og folk med annen hudfarge??? Er du så uvitende eller prøver du?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.