Tanker i Natten!

Jeg tenker fordi jeg er utsyrt med en hjerne som faktisk fungerer i motsetning til sosialistenes hjeren! Sosialister er så dumme! De er undermennesker og fortjener ikke å leve! Deer store trussel mot vårt demokrati! Jeg tenker fordi jeg er Norsk! Eller!! På tross av at jeg er Norsk! For i Norge har vi ett SOSIALISTSIK skole system som går inn for å gjøre elevne dårlig utdannet! Dette er fordi at de dårlig utdannede eleven lettere faller for sosialistenes propaganda! Sosialistene gjør dette for å hindre folk flest i å sette spørsmålstengn ved sosialistenes politikk!!!

Sosialistene snakker om klimakrisen! Denne «krisen» er en løgn! Absolutt ingen forsker har bevisst den! Tusenvis av verdens fresmte eksperter har motbevisst den! Konskevensene av sosialismens løgn og overgrep har tusener av Nordemnn fått smake i vinter! Vi ekte Nordmenn betaler milliardær i avgifter på livsnødvendigheter som bensin bil mat og for ikke å snakke om alkhol avgifter! Sosialistene tvinger folk flest ut i alkoholisme med sinn umensekleige gledeshatende politikk!! Nordmenns helse blir ignortert! Sosialistene er mer opptatt av å bejuble muslimen Hussein Obama’s kommunistiske statskupp i USA!!! INGEN VIL LENGER FORSVARE DEMOKRITIET!!!!!!!!!!!!!!1

Ekte Nordmenn lider! Muslimske og islamistiske terrorister ønskes velokmmen i landet! Utenlandsk kriminlaotet blir bejublet! Dette er en skam for NORGE!!!! Nordmenn blir holdt fabget av hottentotter i afrika! Sosialistene gjør Ingenting!!!!

Kun FRP tør si det folk flest tenker!!

Stem FRP – Redd NORGE!!

Alle som ikke stemmer FRP er landssvikere! Dere er ikke bedre enn sosialister!! UNdermennesker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Følg med!

Annonser

24 tanker om “Tanker i Natten!

 1. Hei, dette var sannelig fin lesning en påskekveld.

  Først av alt, vil jeg ikke klandre deg for at du helt tydelig har dysleksi. Dette er noe du ikke kan noe for, og alle som slenger dritt om det burde holde kjeft.

  Men så begynner jeg å lure: Disse tusenvis av ekspertene som alle motbeviser at det finnes noen global oppvarming, hvem er de? Kan du komme med noen kildereferanser? For det er en ganske sterk påstand du kommer med hvis du ikke kan underbygge den med fakta.

  Og videre: Hvordan forklarer du din påstand om at de høye alkoholavgiftene tvinger folk ut i alkoholisme? Det er jeg i så fall spent på å høre:)

  Og til slutt: Mener du virkelig at Barack Hussein Obamas tapre forsøk på å skaffe femti millioner fattige amerikanere den mest grunnleggende helseomsorgen de mangler, er et kommunistisk statskupp?

  Så da er jeg spent på å se om du har noen svar å komme med, eller om du bare har det i kjeften.
  På forhånd takk, Mvh. Petter Prell.

 2. Du sier at du er utstyrt med en hjrne som faktisk «fungerer», men alikevel kaller du andre folk rett ut for «dumme». Hadde du hatt en hjerne som fungerte hadde du kanskje vist litt respekt og hold deg litt saklig på dette som du kaller «Norge’s VIKTIGSTE politiske blogg». Viktigste i følge hvem? Deg selv?

  Har du det virkelig så ille i sosialist-Norge? Vi har gratis skolegang. Og på hvilket grunnlag sier du at den er dårlig?
  Vi har veldig billig helsehjelp som alle har krav på. Var det så ubarmhjertig gjort av Obama siden du kaller han Hussein? Og i tillegg kalle det for et statskupp.

  Og som om det ikke var nok å kalle personer med andre meninger enn deg for dumme, kaller du dem også for undermennesker. Noe som burde være helt unødvendig for personer som mener de har innsikt. Men det å være imøtekommende passer kanskje ikke for deg.

  Nei, hvis dette hadde vært en ordentlig politisk blogg, hadde det ikke vært nødvendig med overdrevent bruk av utropstegn og spydigheter.

  Jeg er helt enig med Petter Prell.

  Og til Bjartnes. Vel det ble jo postet på 1. april. Men man kan jo se at denne personen har postet langt tilbake.

 3. Wow endelig en som har kjønt hvor falsk denne verden vi lever i er, Peter prell du er en stor idiot som ikke klarer og se hva norge holder på med, De blir hjernvaska av dems andre overmakter!! vis du søker opp thorvald stolten berg så har han vært med i bilderberger møter, det har også jens og siv jensen! hmmm la oss tenke litt bilderberger ekke det møtet hvor alle topp folk og eliten møtes for og diskutere bak lukkende dører!! OKEI? og jens søster hadde kjøpt masse akjser i vaskine selskapet som norge kjøpe svineifulensa vaksinene av mange månder før svineifulensa ble kjent!!

  norge er skapt på en illusjon, oiii ikke bare norge men meste delen av verden! vi har ingen stemmerett dem vil bare få oss til og tro det.. Det du lærer på skolen er faen meg ikke kunnskap, kaller du om hva som skjedde for 2000 år sia, eller et økosystem kunnskap så kan du sleike en ku!, Vi trenger mer opplysning ikke 1881, eller tv3.. Hva md vg som barer sprer dritt!!! Og når du ser han russern der som er en «terrorist» skal love deg han er noe av en cia agent! i forkleding akkurat som bin laden, ALle disse Amatuer videoen er lagd av dem selv for og spre frykt blant mennesker og si at hei dt er noe dere bør være redd og det er ikke STATEN FOR VI BARE HJELPER DEG I MER GJELD OG SPRØYTER DEG MED JUNKFOOD HALLELUJA!!

  et godt eks på at norge er fucked up og dobbelmoralsk, Dem fjerner automatene fra buttikene(Spilleautomatene) For at dem skal la private selskap reklamere på tv og la folk GAMBLE fra hjemmen ifra??? VÆR SÅ SNILL A! DEM BRYR SEG IKKE OM MEG OG DEG LILLE PETTER PRELL HOMO GREELLL!! fuck off

 4. Ha-ha-ha-ha-ha… Underholdende lesning. 🙂 Et spørsmål; Hvis du mener at sosialistene ikke fortjener å leve, så må vel de du kaller for hottentotter få lov til å mene at to nordmenn som de tror har drept en av deres statsborgere heller ikke fortjener å leve?! Og tenk om French og Moland er sosialister? Ha-ha-ha, da skriker du høyt for absolutt ingenting Ikke at jeg holder med noen av dere, jeg synes både du og de «Hottentottene» virker noen smuler forutinntatt og litt VEL enkle i måten å tenke på. Alle kan tenke, spørsmålet er hva de tenker på, hvordan og hva de evt akter å bruke det de tenker til. Lykke til med tankene og God påske! 🙂

 5. Jeg stemte Frp sist, men i ettertid har det kommet så mange jævlig tåpelige kommentarer og forslag fra freppe-politikere at jeg nesten rødmer på deres vegne. Det er fare for at jeg skvetter over til Høyre igjen, som i de gode, gamle dager.

 6. Jeg bare MÅ legge til; Det ville være et merkelig demokrati hvis alle som ikke stemmer FrP blir dømt som både dumme, landssvikere og med den konklusjonen at, (siden de ikke er bedre enn sosialistene), de ikke fortjener å leve. For meg høres det nemlig ikke ut som et demokrati, men mer som omtrent sånn befolkningen i f.eks Nord-Korea har det. Diktatur heter det, ikke demokrati. 🙂

 7. For det første; du linker til en sak i VG -Hva har dette med Moland og French å gjøre?

  Og:
  Du må selvfølgelig få tenke det du vil enten det er dag eller natt. Men fakta er at landet vårt faktisk har mye å takke sosialdemokratene i AP for. Jeg er ingen sosialist eller sosialdemokrat – men skjemmes absolutt ikke for å si nettopp dette. Innlegget ditt bærer i det hele tatt preg av at du ikke akkurat er sterk i norsk historie -eller rettskriving for den saks skyld.

 8. HOLD KJEFT KJÆRRING!

  DU KAN IKKE SNAKKE, IKKE TENKE, IKKE UTTALE DEG.

  DU ER ET FORBANNA NULL.

  HELE ARTIKKELEN ER EN FORBANNA APRILSPØK VIRKER DET SOM.

  FUCK VG, FUCK MEDIA, FUCK DEG SPESIELT OG TIL ALLE DERE ANDRE
  HOLD SINNET DERES FRISKE FRA ………………………………. denne bloggen

 9. DRA TE SVERIGE Å KJØP DEN JÆVLA ALKOHOLEN OG DRIKK SÅ MYE DU ORKER FOR DET ER SÅ JÆÆÆÆÆÆÆVLA BILLIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  DEMOKRATI FINNES IKKE
  BARE ORDET

  DESSVERRE FINNES DU
  og denne bloggen

 10. Ro deg ned et par hakk, Hildeunn!
  Spøken blir litt for drøy når du bruker ord og uttrykk som:
  «landssvikere», «undermennesker» osv.

  Vi skjønner alle hva du forsøker på, men satire har en tendens til å bli umorsom når den dras for langt. Du kunne like gjerne lagt ut et bilde av Siv Jensen med en liten sort bart påtegnet. Ikke morsomt.

 11. Dunder:
  Du er ikke bedre enn en sosialist viser det seg! Du kan jo ikke tenke! Hvilken spøk er det du snakker om?!?!?! Jeg driver Norge’s VIKTIGESTE politiske blogg, alt jeg sier er sant og INGEN har rett til å kritisere meg!
  Aller minst en sosialist som deg!!!!!! Følg med!

 12. Som sagt, kjære Hildeunn, ro deg ned litt. Ikke skrik så fælt. Alle utropstegnene blir bare slitsomme. Selv om dronning Siv liker å være sjokkert over alt mulig (eller «deeply shocked» heter det vel på sivsk), så kler det ikke deg like godt.

  Du gjentar på nytt og på nytt, med store bokstaver og en drøss med utropstegn, at du driver Norges viktigste politiske blogg. Kan du prøve å begrunne påstanden?

  Du skriver ned dine tanker og inntrykk i en blogg, i likhet med tusenvis av andre bloggere. Hva er det som gjør akkurat din blogg så unik og viktig?

  Jeg spør oppriktig, uten snev av sarkasme denne gangen. Kan du gi meg et saklig, velbegrunnet svar, uten skjellsord?

  Kos og klem!
  -Dunder

 13. Hildegunn er et verdiløst undermenneske som de fleste andre freppere, ja til dødsstraff for svake hjernedøde freppere

 14. Nå må du bestemme deg!
  Du sier sosialister ikke har utviklet hjerne. Uten å trekke pusten, anklager du i neste omgang skole system, for manglende utdanning.

  Dette henger ikke på greip!

  Du beviser bare gyldigheten av ditt eget intelektuelle nivå! SISU Skit Inn Skit Ut.

  Bruk resten av Påsken til å analyser ordtaket:
  Tomme tønner ramler mest!

 15. Dunder: selvsagt kan ho ikke det, som alle freppere er ho totalt blottet for kunnskap, selv et barnehagebarn kan overgå en frepper

 16. La meg starte med å si meg enig i at sosialistene ikke har hjerne. (IRONI) Legg merke til «ironi» i parantes, var viktig for meg å påpeke dette siden du mest sannsynlig ikke ville forstått det uten.

  La meg for det første påpeke at Barack Obama er kristen og ikke muslim, noe som i virkerligheten er verken bedre eller verre. Syns du virker rasistisk med dine uttalelser hvor du kritiserer Obama på grunnlag av hudfarge (=muslim =terrorist). Valget i USA var så demokratsik som det kan bli, og ingen kan benekte det. (Untatt deg da.) Vet ikke om du har hørt om det, men for 70 år siden levde det en mann som gjerne ville hatt deg under sin kappe. «Desverre» tapte han den Kampf.

  Så var det klimaet da. Jeg skulle gjærne hatt navnet på alle de tusentalls forskerne du nevner, men jeg for vel bare nøye meg med at to av dem sikkert heter George W. Bush og Siv Jensen. Global oppvaming er ett faktum. Jeg påstår ikke at vi mennesker har all skyld i den globale oppvarmingen, men at vi er en viktig del i økningen av den, så absolutt. Jeg vet at dette vil kunne ha konsekvenser for næringslivet med en såpass stor omstrukturering av samfunnet som Al Gore planlegger, og at det kanskje ikke er like så ekstremt alvorlig som han skulle påstå. Men den seneste økningen av global oppvarming er et faktum, og man kan ikke benekte det.

  Nå skal jeg gå over til å si meg helt enig i ett av dine punkter. Skole. Ja, sosialistene har fyllt lærebøkene med meningsløs sosialistisk proaganda. Tenker spesielt på læreboka mi i samfunnsfag, tror du vil ha glede av å lese den…

  Alt i alt så minner dette mer om en blogg skrevet av ett SU-medlem med tanke på å sverte høyresiden. Hvis du i det hele tatt er seriøs vil jeg anbefale deg å komme deg mer ut i det kulturelle samfunn. Folk som deg har et forstyrret menenskesyn og trenger hjelp!

  Mvh
  liberalkonservativ høyremann.

 17. Du er like dum som den gangen jeg sa at du kunne bli gravid av analsex, og derfor hadde analsex med meg for å bli gravid.

  du er dum du!

 18. «Jeg tenker fordi jeg er utsyrt med en hjerne som faktisk fungerer i motsetning til sosialistenes hjeren! Sosialister er så dumme! De er undermennesker og fortjener ikke å leve!»

  Hmm… hvor har jeg hørt dette før, navnet Adolf popper opp i min sosialistiske HJEREN, vet du Hitlergunn???

  Bare lurer på en ting, hva er en ekte nordmann??
  Tror det var samene som var her først, så det betyr vel at flesteparten av de som du legger under begrepet nordmenn ikke er det??? Og FRP?? Ja, den veien går det jo bra. Kanskje vi kan ta en tur innom han Carl I i «vaktmesterboligen» hans og høre hva han mener??

  Åhh, du gir meg mange morsomme tanker, uten sånne som deg ville verden vært et kjedelig sted. Vi ville hatt fred, men men.

  PS: Jeg la inn et innlegg med navnet Kristen, men ikke gal på enn av de andre Sci-fi historiene du skrev, bare så du vet det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.