Ungdommens klesvaner, snikislamisering og Paradise Hotel – Hvem tørr si sannheten!?

Jeg tørr! Jeg tørr der andre tier! For det er i sannhet en verden vi lever i. Og at ungdommen lever i samme verden er også en sannhet. SELV OM DET IKKE SER SLIK UT!!! Min mange fans har helt sikkert fått med seg å venter i spenning på mitt under cover prosjekt der jeg tar fo meg den norske skolen. I mitt reaserche arbied har jeg oppservert mye. Og mine funn er sjokkerende. Ikke minst er det sjokkerende at det kun er jeg som ser den faretruende koblingen mellom sosialistenes skolesystem og den truende snikislamiseringen!

Det stilles nemlig ikke krav til ungdommen! Den sosialistsike skolen har fjernet allt som heter kunnskap fra pensum og erstattet det med fjas! Det viktigeste for ungdommen virker å være å kose seg på skolen! Jeg er sjokkert! Skolen skal være ett stde for kunnkspa og disiplinering, ett sted der fremtidens Norge skal formes! Sosialistene vil det annerledes! Deres motiver er klare!

Jeg er helt klar på at det er de skyldige som må stilles til ansvar! Jeg forlanger derfor strengere kontroll med de liberale medier! Tenk bare på vilke verdier om blir kringkastet til ungdommen fra liberale medier hel døgnet!  Den sosialistiske egoisme kulturen gjør at alle ungdommer drømmer om å bli kjendiser! Og hvem har skylden?!!? Sosialistene! Den selvut nevnte kultur eliten!

Og ikke bare i Norge! Det er en verdens omspennede trend!!!

Se bare på Paradise Hotel! Man skulle tro dette var kjekk norsk ungdomm på syden ferie med sunn verdier og glede! Men nei! Disse stakkars ungdommen har blitt pervertet gjennom en sosialistisk skolegang og gjennom en oppvekst med de liberale medier som refreanse ramme! De er blitt perverteret! Og så blir de tatt ut til paradise hotell!!! Og hvorfor!? JO!!Fordi disse ungdommene er representanter for folk flest! De blir stillet i ett dårlig lys på TV!! Og det som ren underholdning for sosialistene! Norske sosialisster driver ren apartheid politikk i mediene! Folk flest blir diskriminert! Og det kunn for at sosialistene skal kunne reprodusere sin perverse selvgodhet og fortsette å innblille seg at de er bedre enn folk flest!!!! Men jeg har herved avslørt sosialistene!!! De er avslørt!!!

Folk flest har rett til å ha det morro på TV uten å bli hetset av sosialister! Sosialister hater glede og morro! Derav de perverst høye alkohol avgiftene!! Nordmann! Gjør din plikt for å få sosialisten ut av regjering’s kontorene!!!! Se bare på ders avgifter og overgrep mot folk flest!!

Når ungdommen kler seg i kose dresser er det ett hån mot den norske ånd, mot de vestlige verdier og vår kristne kulturarv. Ekte nordmenn burrd vite bedre! Men som jeg har her bevisst så arbeider sosialister og liberlae media for å bryte ned norsk ungdomm til vilje løse mottaker av sosialistisk løgn!

For sosialistenes mål er klart: De hater demokristi og frihet! De ønsker å se den vestlige sisvilisasjon gå under! Derfor støtter sosialistene aktivt den pågående snikislamiseringen av Norge!! Og kosedress moten er bare ett nytt eksmeple på dette!! Se bare her!!!

Dette er en såkallet «KOSEDRESS»

Og dette er en BURKA!! Ser dere likheten??!?!

Sosialismens frekk trekk for å snikislamisere ungdommen er herved avslørt! Jeg forlanger forbud mot alle snikislamistiske klær i Norge! Og det inkluderer kose dresser!!!

Leve Norge! Leve Friheten! Leve Demokratiet!!

Annonser

34 tanker om “Ungdommens klesvaner, snikislamisering og Paradise Hotel – Hvem tørr si sannheten!?

 1. Når ungdommen kler seg i kose dresser er det ett hån mot den norske ånd, mot de vestlige verdier og vår kristne kulturarv. Ekte nordmenn burrd vite bedre! Men som jeg har her bevisst så arbeider sosialister og liberlae media for å bryte ned norsk ungdomm til vilje løse mottaker av sosialistisk løgn!

  HAHAHAHAAAHAHAHAHHAHAHAHAHHA: good one: ekstra moro når du har en link som sier: SOSIALISTBLOGGERE (FIENDEN: ikke at jeg tror du vet forskjellen; men du ville vel heller sverge til et kapitalistisk faciststat isteden: drar ut av den sluttningen at du er så heldig å tilhøre de 10% som er økonomisk uavhengig ….) SØRG FOR Å FORTELLE DEM HVOR DUMME OG NAIVE DE ER….
  Jepp, akkjerat: Kosedress er den nye burkaen….
  jaggu ikke greit å være 14 år…

 2. Hei,
  Fant link til siden din på norsksosiopatforum.no: og det er bra at noen tar på seg den vanskelige oppgaven å snakke for alle oss sosiopater også: vi er mennesker vi også, selv om vi magler sosial intelligens!
  Vanlige mennesker forstår nok ikke akkurat hvor vanskelig det er for oss å sette oss inn i hvordan samfunnet fungerer, når man både mangler evnen til å sette seg inn i kompliserte problemstillinger, eller inneha empati for levende vesner: men jeg syntes jammen vi skal ha kred for at vi prøver!
  Jeg syntes du er modig som viser at man overhodet ikke trenger å inneha en gjennomsnittlig IQ for å delta i debatten! Stå på!

 3. For noe vås. Detta ble jo værre og værre jo mer jeg leste. Det er tydelig at det er lenge siden du har gått på skolen i hvert fall! Og om du skal mase på om hvor viktig det er å

 4. Hei.
  Din ortografi og gramatikk avslører at du har frekventert «sosialistskolen» du beskriver. Problemet er at mange lærere først nå har oppdaget hvilken vei det har gått, men finner det vanskelig å kritisere sitt eget part,i som forøvrig endelig har oppdaget, at skolen skal være et lærested og ikke en lekeplass. Forøvrig er vi heldigvis ulike og karakterer er en målestokk på om vi har gjort framgang ut fra våre forutsetninger og evner. Noen gjør en dyktig jobb med å frakte bort vårt avfall, mens andre forsker og beregner hvordan vi best kan utnytte det samme avfallet til beste for miljø og annet..

 5. For noe vås. Detta ble jo værre og værre jo mer jeg leste. Det er tydelig at det er lenge siden du har gått på skolen i hvert fall! Selv har jeg nå gått på skole i USA snart ett helt år, og sammenlignet er norske skoler mye koseligere, ja, OG vi lærer mye mer. Det at jeg som vaneligvis har ett karakternivå på 4,9 nå har straight A’s, (hvis du ikke forstår hva det betyr så er det det samme som kun 6), er vel bevis nok på at vi har god undervisning i Norge.
  Hvor du har det fra at all norsk ungdom har planer om å bli kjendis skjønner jeg ikke. Jeg er selv ung, 17 år gammel, og jeg kjenner ingen som har seriøse planer om å bli kjendis på noen måte. Det at du tar frem Paradise Hotel som ett eksempel snakker vel for seg, for få er så dumme at de tror ett sånt program ligger på linje med virkeligheten. Folk som ikke kan se forskjell på reality programmer og det som er den faktiske virkelighet burde nok helst ikke se på TV.
  Og om du skal mase på om hvor viktig det er å beholde den norske kulturen så burde du lære deg å snakke språket først. burrd? eksmeple? Er perverteret i det hele tatt ett ord? Kanskje på dansk, men ikke på norsk.
  Kommentaren din om at kosedressen er snikislamisering var så latterlig at jeg måtte le. Den må du dra lengre ut på landet med! Om det er noen som er enig i deg der synes jeg det er veldig trist. Jeg hadde tro på at Norge var et land med smarte oppegående mennesker, men så feil kan man ta.
  Jeg synes du skal vaske fjeset, se deg i speilet å tenke på hva du mener. Kanskje, hvis du er heldig, så går det opp for deg at du er helt på trynet.
  Stupidity is the highest sin.

 6. Kanskje du skal lære deg rettskriving før du hamrer løs på det norske skolesystemets feil og mangler. Grunnleggeren av «Norges viktigste politiske blogg» bør kanskje sette seg ned på skolebenken igjen?

 7. «Ikke minst er det sjokkerende at det kun er jeg som ser den faretruende koblingen mellom sosialistenes skolesystem og den truende snikislamiseringen!»

  Da siterer jeg John Stewart.

  «Why am I the only one who sees it? Am I crazy?»

  Fra The Daily Show 03-29-2010.

  «Den sosialistiske egoisme kulturen gjør at alle ungdommer drømmer om å bli kjendiser! Og hvem har skylden?!!? Sosialistene! Den selvut nevnte kultur eliten!»

  Jeg tror ikke det lureste er å peke på sosialistene, jeg vil nok påstå at det er kapitalismen som fremmer den selvhevende tankegangen, det virker ikke som du helt har greie på hva sosialisme er.
  Om du hadde gjort litt research hadde du visst.
  «Sosialisme er en politisk ideologi som vektlegger ønsket om økonomisk likhet mellom samfunnsmedlemmene.»

  Det er kapitalismen som har gjort det mulig for kjendiser å bli så profilerte, det er kapitalismen som har gjort det mulig for disse å få formuer på størrelse med statsbudsjettet til middels store U-land.

  Jeg råder deg til å se på glenn beck, der vil du finne mye nyttig kunskap om hvordan sosialisme er nazisme og hvordan vi vil drepe bestemoren din.

 8. En «A» i USA er ikke det samme som en 6’er i Norge. Det er nærmere femmeren, med mindre du får en A med flere plusser.

 9. God morgon kjære.
  Ville berre ta meg ein tur hit før eg går oppover til dagens første forelesning, og fortelje deg kor fantastisk denne dagen skal bli. Sola skin og temperaturen er nydeleg denne April dagen.
  Håper du får ein like fantastisk dag, og at kosedressen eg har bestilt til deg har kome i posten.
  Mine vener og eg ønskjer så å ta deg med på Marxist samlinga som skal skje seinare ut på dagen der vi alle skal diskutere væpna revolusjon, og korleides vi skal få gjort landet betre for alle sosialistar og Marxistar gjennom det hardt arbeidande proletariatet.

  Ser deg seinare søta.

 10. Oryceropus: Ingen som har ordet «proletariat» som en del av sitt vanlige vokabular har noensinne arbeidet hardt med noe som helst!
  Følg med!

 11. Denne konstante konflikten mellom ideologier og religion.. Det er et hull i menneskets logikk, da den inneholder subjektive abstraksjoner og assosiasjoner.

  Utrolig blir dagen da vi alle realiserer dette.

  men men.. Noen er simpelthen ikke smarte nok. Dessverre..

 12. Hva i herrens navn mener du med «kunnkspa? er det der du og de andre kunnkene går på spa??? har du hørt om rettskrivning

 13. Og mine funn er sjokkerende. Ikke minst er det sjokkerende at det kun er jeg som ser den faretruende koblingen mellom sosialistenes skolesystem og den truende snikislamiseringen!

  Det er bare du som ser det, fordi hele greia foregår inne i ditt hode.

  PS:
  Min bror, som er en sterk motstander av ORDDELINGSFEIL ber deg vennligst kjøpe ett stk. ordbok og sette deg inn i gramatiske regler.

  Vi andre ber deg også rett og slett om å ta et skrivekurs hvis du skal fortsette denne bloggen. Det er ikke bare staving som dreper hjernecellene til dine lesere (hjernecelle for de som er enige med deg), men også skrivestil. Si meg, er du 10 år??

 14. Mange som absolutt skal henge seg opp i skrivefeil her. Men det er jo den typiske strategien fra sosialistisk orienterte personers side, når de slipper opp for argumenter!

  Det er forøvrig ikke Hildegunns skyld at den offentlige sosialistisk orienterte skolen ødelegger språket til de stakkars elevene som er tvunget til å gå der. Selv gikk jeg heldigvis på privatskole.

  All mulig honnør til Hildegunn for at hun gidder å ta bryet med å røske opp i de dvaske holdningene til veldig mange ungdommer, og da særlig de med sosialistiske holdninger.

  At de ikke skjønner at kosedressene er det siste påfunnet til muslimene for å ta over samfunnet vårt, er forresten ikke noe rart. Det er jo bare å se hvordan den rødgrønne regjeringen (van)styrer landet vårt, så skjønner man at der i gården står ikke logisk tenkning høyt i kurs!

  Eller tror virkelig noen, med hånden på hjertet, at det er tilfeldig at «kosedressene» dukker opp samtidig med at flere og flere land i Europa går inn for å forby burka på offentlig sted?

  Noe eklere enn de åpenbart islamsk inspirerte koseburkaene har vel den kristne sivilisasjonen aldri sett, siden nazistene tvang jødene til å gå med jødestjernen under den annen verdenskrig!

 15. Haha, så herlig!
  skal kommentere på litt ting her jeg 🙂

  «Og så blir de tatt ut til paradise hotell!!! Og hvorfor!? JO!!Fordi disse ungdommene er representanter for folk flest!»
  Er det ikke FRP som er partiet for «folk flest»? Så der kan du nok ikke blande inn sosialister 😉

  » Hildegunn Says:
  april 8th, 2010 at 16:22

  Oryceropus: Ingen som har ordet “proletariat” som en del av sitt vanlige vokabular har noensinne arbeidet hardt med noe som helst!»

  De fleste som har ordet proletariat, plebeier og andre ‘vanskelige’ ord i vokabularet sitt har som regel brukt hodet til å arbeide, og du finner ikke de ordene hos de som ikke er akademikere (som regel), derav konkluderer jeg med at de som bruker disse ordene har tatt sin utdanning, og er hakket ‘smartere’ (på noen ting) enn andre.

  Jeg har veldig lyst til å gå krasst ut, men velger å la være ettersom man da kan stå frem som veldig useriøs, og det lønner seg ikke om man skal svare på det jeg kaller for fjas.

  Og jeg vet ikke hvordan du tenker, men det virker som om du er litt annerledes enn de andre som kritiserer oss sosialister, ettersom jeg vanligvis er vant til å høre at vi styrer alt, og da er det ikke ofte de liberale medier er inne i bildet.

  Men en morsom post på 1. april uansett. Og den gangen en muslim (ikke en slik norsk-muslim som drikker og gjør hva de vil, men disse veldig religiøse) går i OnePiece, da tror jeg verden har blitt litt for kapitalistisk til å leve i.

 16. Netopp tebars fra forssen i Affganistan. Ska tebars i juni. Glede meg stort!

  Fant et parr mulslimer der nede med den dressen som er avbilda her på blogen. Den grå te vensster. Fekk sjokk da eg såg same dressen her. Eineste forksjelen att døm der nede har raude render runt kulehola. Som døm fekk forr å ha prøsvd å kødde me oss kara i forssen!

  Att muslimma forsøk å infilltreere lande vårt er vel nå eit faktum ingen kan nekte førr! TAkk te HIlegunn for billdebevis!

 17. haha, ser ut som det er en del som faktisk har lest dette, men egentlig ikke lest en dritt. haha, fantastisk morro.
  telemarkguten, du er bare syk i hodet.

 18. Du er faen ikke helt rett. Ta å korrekturles bloggen din før du langer ut mot skolesystemet. Og de konspirasjonsteoriene dine er jo så jævlig søkt at det er helt utrolig!

 19. Dine mange fans? Så langt jeg kan se har du bare EN særdeles narsissistisk fan (tenk på det).

  Hadde du brukt mer tid på å følge forelesningene, og litt mindre på ville konspirasjoner så ville du visst at det staves «kunnskap» og ikke «kunnkspa». Du vet den tingen som vi andre har mye mer av enn deg…

  Jeg skal avsløre en liten hemmelighet, som du sikkert vil tro at systemet har skjult for deg. Se for deg at kunnskap er som en øy, rundt denne øyen ligger det et hav (det ukjente). Dess mer kunnskap du får dess større omkrets på øyen – og dermed større grenser til det ukjente.

  Grunnen til at alt er så ekstremt svart og hvitt for deg, er fordi at din øy tilsynelatende er svært liten. Du er rett og slett ikke bevisst din inkompetanse. Men vær så snill å ta alle disse kommentarene som et stort hint fra ”systemet”, på at du ikke er allvitende – mest sannsynlig er ingen ;).

  Det er ikke nødvendigvis muslimene som er farlige, det er din tolkning av dem som er… Den type holdning som du forfekter i dette innlegget fører til krig…

 20. 1. Sykt vanskelig å lese, noen trenger en runde i disiplinert sosialistisk skole?
  2. Du er helt på jordet, det du sier henger ikke på greip.
  3. OnePiece = Burka? Er du fette fjern?!

 21. Har kost meg med bloggen din og kontinuerlig vurdert om du er ekte eller ikke. Trodde på deg lenge, for du har kopiert mange av de klassiske språkformene for gale folk. Men kosedress/burka? Du er avslørt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.