Kristendom er en forutsetning for demokrati – Sannheten om anklagene mot den katolske kirken!

Påsken er nettopp over, men mediene virker å allrede ha glemt hva som var påskens budskap! Jesus døde på korset! Fosr OSS! For folk flest! Dette må vi aldri glemme. Dette var det ultimate offer, alt annet blekner i forhold. Jesus’s ubeskrivelige offer la grunnlaget for Kristendommen, og denne religionen og dens verdier og regler har ene og alene æren for det frie, demokratiske samfunnet vi i den vestlige verden lever i i dag!

Se bare på Afrika! Og Midt østen! I disse områdene tilbær folk falske guder og har gjort dette i hundre vis av år. Derfor lever disse mennesken i ufrihet, fattigdom og nød. Kristen religion er en forutsetning for demokrati, det er en sannhet som er åpenbar for alle.

Den katolske kirke er verdens største kirke. Kirken har i 2000 år vært den vestlige verdens beskytter i kampen mot den grusomme islamismen. Kirkens kamp for å holde helleige Jerusalem ren for avgudsdyrking gjennom tusener av år er kanskje tidenes største heltegjerning. Ingen har rett til å kritisere denne kirken!

Likevel skjer dette! I dagens Norge! Det er en skam. De Norske liberale medier er en skam for pressen. Gode kristne verdier blir utelatt til fordel for hemningsløs egoisme og grådige, dette er resultatet av den venstre vridde, sosialistiske journalist standen! Hvorfor hetser en slik yrkesgruppe kirken? Fordi de er sosialister! Sosialister er anti demokratiske av natur! Derfor motarbeides kriken, som er en av demokratiets sterkeste forsvarere.

Demokratiet, friheten og den vestlige sivilisasjons verdier og overlevelse er viktigere enn alt! Norge er i dag under angrep! Under angrep av verdier som ikke tolerer våre kristne, demokratiske verdier! Snikislamisering er en høyst reell trussel! Liberale medier, den politiske venstresiden og sosialister ønsker alle denne utviklingen velkommen!

Derfor må pressen være sitt ansvar bevisst! Når demokritiet trues, så trues også ytringsfriheten! Når ytringsfriheten trues så trues pressens eksistens! Snikislamiseringen er altså en direkte trussel mot den frie, Norske presse.Når pressen bringer nyheter som setter den katolske kirke i ett dårlig lys løper den utelukkende sosialistene og islamistens ærend. Når den katolske kirke både historisk og i dag er vår fremste garantist mot ett islamistisk Europa, der frihet og demokrati er fremmendord, så må det bli streng forbudt for media å kritisere kirken! En presse som aktivt motarbeider demokraitet er en skam for Norge!

Pressen må derfor våken opp! Og er de ikke i stand til å gjøre dette på egen hånd må det innføres bindende retningslinjer for pressen som sikrer det Norske folk en objektiv og sannferdig presse som ikke løper sosialistenes ærend.

Å være kritisk til kirken er å hate demokrati og frihet. Følg med!

Annonser

26 tanker om “Kristendom er en forutsetning for demokrati – Sannheten om anklagene mot den katolske kirken!

 1. Altså…
  Jeg veit ikke om jeg skal le eller gråte her jeg…
  Håper egentlig du er ironisk, men noe sier meg at du dessverre ikke er det…

  Det skal ikke være lov til å kritisere kirken? Så katolske prester skal få lov til å tukle så mye de bare vil med unge gutter, er det virkelig det du mener?

  Det jeg leser her, er like skrudd som det man kan lese på Nyhetsspeilet.no , bortsett fra at der de mener paven er satan sjøl omtrent og hater jøder, så går du motsatt vei… Personlig mener jeg at dere begge to virker en tanke skrudd i hodet… Når noen bryter love, om det måtte være seg en immam eller prest, så må da pressen får lov til å skrive om det? Eller skal bare ytringsfriheten være å skrive det du liker å lese? Som feks flere Mohammed karikaturer?

  Mvh En som ser at verden blir mer og mer gal for vær dag som går

 2. hahahahahahahahhahahaha
  du er ikke helt god!!!
  hahahahahahhahaahhaahahahahahhaaha
  Det eneste gode vi har fått ut av kristendommen er ekstra ferie

 3. «Påsken er nettopp over, men mediene virker å allrede ha glemt hva som var påskens budskap! Jesus døde på korset! Fosr OSS! For folk flest! Dette må vi aldri glemme. Dette var det ultimate offer, alt annet blekner i forhold.»

  Vrøvl! Jesus bare feika at han var død. Tok jo bare noen dager før han gikk rundt lys levende som om ingenting hadde skjedd! Og nå driver han dank i himmelen. Jævla pappagutt! Mens vi, «folk flest», må fortsette å leve våre misrable liv til vi dør. Og da mener jeg virkelig dør! Ikke lissom-dør, slik som pingla jesus!

 4. Slik som Norge ble kristnet, så ville jeg ikke ropt høyt om at kristendommen er veien å gå 😛 Bli kristen eller bli drept, bra slagord det.

  «Kristen religion er en forutsetning for demokrati, det er en sannhet som er åpenbar for alle.»

  Mener du dette seriøst med tanke på det jeg skrev først?

  Og uansett, hvordan er det åpenbart for alle? For meg er det ikke åpenbart i det hele tatt, heller det motsatte. Frihet fra religion og noen som følger en hellig bok er veien til demokrati.

  Ganske morsomt lesestoff her 🙂 Dette må være et tulleinnlegg, kan ikke tenke meg at dette er ment seriøst.

 5. Har du vurdert å oppsøke psykolog? Hvis ikke bør du kanskje tenke på det, for det er ikke vanskelig å forstå at du sliter med noe.
  At kirken blir kritisert har da ingenting med om folk er sosialister eller ikke, kirken blir kritisert for at pedofile gamle menn, missbruker sin makt ved å begå seksuelle overgrep på små guttunger. Synes du dette er helt ok da liksom?

 6. Enig med Judas! Når det blei alvor stakk jesusen hjem til pappaen sin i sosialdemokratiet himlen. «Alle skal med», hvem trur du fant på det slagordet? AP? Ja, men egentlig var det jesusen. «Alle som tru på meg skal ikke fortapes man ha evig liv!» HVis ikke det er reinspikka sosialistpropaganda, så veit faen ikke jeg!!! Den katolske kjerka er et skalkeskjul for innføringen av verdenskommunismen!!!

 7. Det er FRYKTELIG ILLE det som har skjedd og skjer i den katolske kirka/kirkene!!

  Når det er sagt, så er det også ILLE at kirka blir kalt kristen. Den er IKKE kristen. HVIS alle dere som er katolikker, muslimer, protestanter osv LESER I BIBELEN, så vil dere så veldig lett se hvor ubibelsk spesielt den katolske kirke er.

  Det meste går på tradisjoner og mystikk, okult mm. De sier og gjør masse teologisk LØGN. Derfor sier jeg les bibelen, så ser der godt hva de bedriver. VRANGLÆRE.

 8. Enig med Judas og Jomfru Maria! Å være grei mot katolikkene er å berede grunnen for en sosialistisk maktovetagelse i hele den frie verden.

  Hvem andre enn sosialistene er det som har jobba så knallhardt for den «seksuelle frigjøringen»? Akkurat som den katolske kirka, som i alle år jobba for at de pedofile skal ha samme rettigheter som alle andre seksuelle minoriteter.

  Hildegunn, du er blitt rundlurt til å jatte med sosialistkatolikkene!

 9. «Den katolske kirke er verdens største kirke. Kirken har i 2000 år vært den vestlige verdens beskytter i kampen mot den grusomme islamismen.»

  Du er jammen meg lettlurt, Hildegunn. Skjønner du ikke at Den katoolske kirke hele tiden har samarbeidet med Islam. Hvorfor? Ikke for å innføre verdenskommunismen, slik Jomfru Maria påstår, men for å gi alle verdens pedofile frie tøyler! Det er ingen tilfeldighet at Muhammed var pedofil. Det er ingen tilfeldighet at katolske prester er pedofile. De såkalte «avsløringene» av den katolske biskopen i Norge, er en nøye uttenkt plan for å få folk til å bli vant med tanken på at voksne kan ha sex med barn. Neste trekk er å alminneliggjøre det ved å vise til at grunnleggeren av Islam syntes pedofili var ålreit og biskopene synes det er ålreit. Bare vent, snart følger speiderlederne etter. Til slutt sier man at er det så farlig, alle gjør det jo? Dette er den hemmelige planen til den katolske kirken, OG DET MÅ PRESSEN AVSLØRE!!!!!!

 10. Jeg syns synd på folk som deg. Jeg må sitere en av de som har kommentert her, jeg vet ikke om jeg skal le eller grine. At du faktisk tror på det du skriver her sier litt om hvor lite kritisk enkelte mennesker kan tenke

 11. Hildegunn! «Ifølge Georg Müller er verken homofile prester, kvinnelige prester eller sølibatet tema for den offisielle katolske kirken.

  – Men den katolske kirke er vel ikke ukjent med homofile prester?

  – Jeg vil ikke utelukke at det finnes. Men prestene har strenge lover om å leve i sølibat, sier han.»

  Sjekk, The Intelligence Squared Debate, Christopher Hitchens and Stephen Fry vs The Catholics

  Is the Catholic church a force for good in the world? BBC-world, 2009.

  http://www.youtube.com/watch?v=8XpGyHJZ9b0

  http://www.youtube.com/watch?v=ER83SF3-DoY&feature=related

  http://www.youtube.com/watch?v=2PP6e5q6OtA&feature=related

  http://www.youtube.com/watch?v=zxUygRFMxj4&feature=related

  http://www.youtube.com/watch?v=HnerPDY87mM&feature=related

  Sjekk også disse linkene,og les boka, God Is Not Great, How Religion Poisens Everything.

  The Hour: Interview with Christopher Hitchens

  http://www.youtube.com/watch?v=fHmQZwP-cBQ&feature=related

  http://www.youtube.com/watch?v=W9rGhUFJhWY

 12. WOW !! du er sjuk i huet du !! skikkelig sjuk !
  Jeg håper du får hjelp !

  Du føler vi kan miste yttringsfriheten hvis vi ikke fjerner yttringsfriheten sier du ? wow !! du er ikke bare sjuk i huet du er regelrett dum og.

  Og du folk som seriøst trur på en diger pappasmurf i himmer’n og guttungen hans trenger virkelig litt psykiatrisk hjelp.

  Og du beskytter pedofile prester FY SKAM på deg !!

  Offentlig relgion burde vært forbudt så kunne du kommi med oppgulpet ditt i din egen stue til pappasmurfen og ikke plaga oss gode hedninger.

  huff…. jeg håper virkelig at bloggen din er ironi.

 13. Okok, vent litt, så du mener at det er moralsk å tro at ditt ansvar for konsekvensene av dine handlinger kan fjernes ved å torturere og drepe og lemleste et annet menneske?

  Ved å helt grusomt ødelegge et annet menneske så er plutselig ditt ansvar borte?

  Det er det mest umoralske som har noengang blitt preket.

  Det som hadde vært moralsk RIKTIG å gjøre om man var tilstede ved denne påsatte korsfestelsen hadde vært å prøve å STANSE galskapen og redde det mennsket, og vise sin solidaritet med han/henne.

  Hvis du hadde vært en god venn av meg, så kunne jeg betalt gjelden din om jeg hadde mulighet til å hjelpe deg. Om det hadde vært mulig kunne jeg tatt din plass i fengsel, hvis jeg var virkelig glad i deg. MEN JEG KAN IKKE FJERNE DITT ANSVAR FOR DET DU GJORDE.

  Uavhengig om jeg betaler eller bøter for deg er du akkurat like pokkers ansvarlig for det du gjorde, altså dine synder.

  OOOOG

  De syndene som Jesus visst døde for, var den orginale synden fra Adam og Eva i Edens hage, da mennesket er et fallent vesen som har brutt med sin Gud.

  ADAM OG EVA FANTES IKKE!!!!!!!!!!!! Vi mennesker stammer ikke fra to hvite mennesker som bodde i en jungel i Afrika. Du kan da ikke alvorlig tro at de 6.3 mrd menneskene som bor på planeten i dag er resultatet av at to hvite mennsker hadde sex for 4000 år siden, også hadde deres barn sex osv fram til i dag??
  Synden som han skal ha dødd bortkastet for, og menneskehjernen er svært motakelig for illusjoner.

  Jeg må innrømme at jeg personlig avstår fra tanken på å tro på en universal, intergalaktisk diktator som ser hver bevegelse og hører hver tanke du har. Du har aldri et sekund til privatliv, aldri et ledig øyeblikk for deg selv. Religiøse menneskene påstår at de kjenner denne diktatoren sine innerste tanker, og at han har sagt hvilken mat de får spise, hvem de kan ha sex med og hvordan, hvor de må tilbe han og hvor mange ganger, hva de får si og ikke si, når de kan jobbe og ikke jobbe. Denne diktatoren har makt til å trå inn å redde liv på mirakuløst vis, hvis han vil. Og når han ikke vil er det en del av hans plan. Etter at du dør vil denne guddommelige diktatoren dømme deg etter de valg du tok i løpet av ditt liv, for og enten sende deg til å brenne for evig i et helvete så grusomt at bare tanken skal få deg til å hyle av redsel, eller til et paradis fullt av mennesker som deler ditt syn, (og i enkelte religioner; din hudfarge). Et paradis der det ikke finnes noen homofile eller mennesker fra andre religioner. Et totalt equilibrium. For de mest ekstreme religiøse, vil unge, jomfruelige kvinner stå til din disposisjon og måtte gjøre akkurat som du vil.
  I dette paradis skal du for evig og alltid tilbe herskeren, diktatoren, den allmektige mannen, i noen religioner, på dine knær. Dette er galskap, en varende illusjon som heldigvis stadig færre mennesker lever seg inn i. Siden de store folkeutvandringene for 20 000 år siden har mennesket funnet opp over 100 000 guder i forskjellige religioner. Alle stammesamfunn har hatt guder. Indianere, Maoriene, Aztekerne, Vikinger, Egyptere, Romerere, Grekere OSV. Vi har kuttet ut over 99 000 av de gudene takket være vitenskap og fornuft. Hallo?

 14. Denne bloggposten gjorde dagen min! En større samling av begrepsblanding, absurde påstander og komikk skal man lete lenge etter….

  «[Kristendommen] og dens verdier og regler har ene og alene æren for det frie, demokratiske samfunnet vi i den vestlige verden lever i i dag!»

  Demokrati har ingenting med kristendommen å gjøre. Demokratiet stammer fra gamle Hellas, det har ikke blitt nevnt i bibelen en eneste gang såvidt meg bekjent. Strukturen til kirken er hierarkisk – ikke demokratisk.

  «[Andre land tilber Islam]. Derfor lever disse mennesken i ufrihet, fattigdom og nød»

  Haiti, Peru, Chile… Disse landene er katolsk, og samtidig verdens fattigste?? Det er ingen kausalitet mellom utbredelse av katolisisme / protestantisme og velstand.

  «Kristen religion er en forutsetning for demokrati, det er en sannhet som er åpenbar for alle.»

  Kristen religion har ingen sammenheng med demokratiet og er såmennsan ingen forutsetning for demokratiet. Da foreslår jeg du sjekker hva det betyr. Demokrati = folkestyre, og forutsetter heller fravær av maktstrukturer som kirken innfører. At det er en «sannhet som er åpenbar for alle» er igjen eksempel på en dogme/religion, sannheter som ikke kan motstrides.

  «Ingen har rett til å kritisere denne kirken!»

  Effektiv ytringsfrihet er en av de største forutsetningene for et fungerende demokrati. Det at man ikke kan kritisere en religion er langt fra forenelig med demokratiske verdier.

  «Sosialister er anti demokratiske av natur!»

  Eeeh… igjen kaster du bare rundt deg med ord.

  Jeg skal slutte nå, hver eneste setning er en selvmotsigelse. Heldigvis for deg har vi ytringsfrihet i Norge slik at man kan si hva man vil, til motsetning fra ditt eget standpunkt om at kritikk skal være forbudt. Det var fornøyelig å lese ihvertfall.

 15. Selv for deg Hildegunn/troll, så må det gå en grense et sted, og den har du nå passert. Du kan få tøyse med mye rart og skylde på sosialistene, men kanskje ikke pedofili anklager i den katolske kirke, for meg blir det i overkant.
  Ofte leser jeg deg bare for å få litt latter i hverdagen, dette var ikke gøy dessverre. Slutter meg til det meste av de kritiske kommentarene over for øvrig.

  Siden vi har 2 alternativer i forhold til hvem og hva du er, skal jeg komme med konstruktiv kritikk på 2 forskjellige måter.

  1. Hildegunn er Hildegunn. Selv om du skal få ha ytringsfriheten din, som jeg jo anser som hellig dog ikke hellig på den måten du tenker på «hellig», så synes jeg at en fin praksis for deg kan være å lese gjennom hva du har skrevet før du poster på bloggen. Da mener jeg ikke i forhold til skriveproblemene dine som du jo ikke kan noe for, men mer om du føler det du har skrevet har noe fornuft i seg. Regner vel ikke med at du synes overgrep mot barn er noe særlig. Det er bra at du er engasjert uansett, men hadde du lest litt mer kunne du fremstått med litt mer tyngde i forhold til tingene du prater om. Det eneste som får meg til å fortsatt tro at du er ekte er at jeg lurer på om jeg faktisk vet hvem du er…. Men slapp av Hildegunn, offentlige taushetspliktregler gjør at jeg aldri kommer til å avsløre det hvis det skulle vise seg å stemme:)

  Over til alternativ 2: Hildegunn er troll. Blir ikke du/dere lei av å sitte og tulle snart, det var gøy i starten, men nå er det bare det samme oppgulpet som kommer gang på gang. Hvis målet er å mobbe frp’ere så har dere nok nå dessverre snart oppnådd det motsatte, at det faktisk blir sosialister som stilles i et dårlig lys siden dere skriver så rævva og tilgjort liksom dumt, man må være ganske dum for ikke å klare å parodiere bedre enn det du/dere klarer å rable sammen på workshopene deres, som jeg mistenker er kanskje er lokalmøter i Rød Ungdom-Oslo vest.
  Nok nå!

  En fortsatt strålende dag til alle sosialister, fjompenisser, Hildegunn og fjortiser:)

 16. Jøss, her snur du jo helt om på synet ditt om Norge. Fritt og demokratisk sier du. Til nå har det jo bare vært surmagete påstander om hvor ufritt og udemokratisk vi har det…

 17. Hei igjen Hildeunn.

  Når jeg trodde du ikke kunne synke dypere, så slår du til igjen. Alle skjønner at du tuller. Og det er helt greit. Det kan være artig med litt satire. Men når du spøker med å bagatellisere overgrepssaker, så er det å dra spøken for langt. Selvfølgelig er ikke dette din oppriktige mening, men jeg synes du bør finne mere passende temaer for dine ironiske innleg.

  Lavmål, Hildeunn!

 18. Du skriver, med nokså mange skrivefeil må jeg merke, at vi har kirken å takke for friheten (da medregnet ytringsfriheten) vi har i verden i dag, men samtidig skriver du:

  «Når den katolske kirke både historisk og i dag er vår fremste garantist mot ett islamistisk Europa, der frihet og demokrati er fremmendord, så må det bli streng forbudt for media å kritisere kirken!»

  «LITT» selvmotsigende kanskje. Skal man holde kjeft om feilene innen en organisasjon bare fordi denne orgasnisasjonen står for noe godt??? Da undergraver man hele formålet bak kirken, eller?? Og feil er vel ikke akkurat et sterkt nok begrep her???

  Nei, kristendommen har hatt noe å si for utviklingen av den «vestlige verden» vi kjenner, men å gå så langt du gjør, hmmm. Det minner litt om noen av de mest ekstreme innen islam som du advarer så veldig mot.

  Legg religion til side et lite minutt, og se på hva du skriver. Hvis dette ikke hjelper, vel da vet vi at du ikke akkurat er den personen folk flest vil søke til for veloverveide og gode råd…

  Lykke til, det kan virke som om du trenger det, hvem nå enn du er

 19. Og en liten ting til:

  «Den katolske kirke er verdens største kirke. Kirken har i 2000 år vært den vestlige verdens beskytter i kampen mot den grusomme islamismen. Kirkens kamp for å holde helleige Jerusalem ren for avgudsdyrking gjennom tusener av år er kanskje tidenes største heltegjerning. Ingen har rett til å kritisere denne kirken!»

  2000 år?? sjekk fakta min «venn», Islam oppstod rundt 500-tallet, og holde Jerusalem ren??? Massedrap gjør det ja, sikkert…..

 20. Her har vi nok et innlegg fra Hildegunn2. Det er tydeligvis minst to av dere som forsøker å provosere oss på denne bloggen.
  Hidegunn nr 1 har tusen skrivefeil pr linje – mens Hildegunn 2 skriver omtrent feilfritt…

  Får håpe det var Hildegunn2 som var vikar i skoleverket… 🙂

 21. Hildegunn, du har noe gode poenger som jeg er enig i men du tar likevel feil i din konklusjon. Vi må huske på at her i Norge er vi protestanter, ikke nedrige katolikker som går til sengs med hva/hvem som helst. Det er viktig å skille mellom snørr og bart, for å si det slik.

  I min billedlige sammenligning er det såklart katolikkene som er snørr. En sånn skikkelig ekkel gulaktig guffe med innslag av noe grønt og småmugne blodbuser som gjerne har ligget en stund på barten og fermentert. Vi protestanene er derimot er barten. En stolt, kraftig og stor bart. En slik man kun finner i mørkeste nord-trøndelag og som oftest er et resultat av fem generasjoner med innavl og en stødig diett av sodd og himkok. Selve ur-Norge!

  Vi bør derfor i største grad ta hardt på disse papistene som lenge har skjendet fedrelandets bart. Kritikk av den edle norske protestantiske kirke bør derimot ikke tolereres i ytringsfrihetens navn!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.