det er trygt og fly! hysteriske sosialister hindrer transporten!

Takket være sosialistenes unødvendige fly forbud over Norge har jeg vært ikke tilgjengelig på bloggen en stund. Som mange andre har jeg blitt rammet av byråkratiske tulleregler om forbud selv om alle som en kan se opp i luften at det er ikke en sky på himelen å di som er der er er ikke svarte men lyse!! selvfølgelig har ikke sosialistne tenkt på  meg eller folk flest når de ikke lar fly fly i den blå rene himmelen her til lands!! det islandske saga folk i nord våre brødre har blit rammet av en natur katastrofe ved at vulkanen slo ut mer c02 en all menskelig forurensening på 10 år kan slippe ut. Det endelige bevisset for at sosialistnes klima hysteri bare er tull stirrer oss i ansiktet på island. avgift kåte SV(iker) politkkere gråter nok sine tårer nå som bløfen deres er klar for alle som vil se! eksperter på fly har sagt at det er trygt og fly å det har ikke hvert farlig i det hele tatt men sosialistne gjør selvfølgelig sitt for å hindre folk flest i og fly og fly selskapne i og tjene penger!! Norske fly flyr igjenom snø, is og hardt tøft norsk vær daglig, tror dere virkelig at noe små flak med aske gjør noe skade?!? hva med all røyken fra pipene i Norge om vinteren?!? og er det egentlig noe aske i luften i det hele tatt når himmelen er blå?!  sosialist regjeringen har ikke engang gjort målinger av luften men fortsatt mener de at folk flest må holde seg på baken og helst skal vi bruke NSB i forsøk på og tvinge opp ryktet til NSB samtidig som de ikke er en vulkansk artikkel i hele luften!

Alle vet at sosialistne hater fly trafikk og nå som vulkanen har slupet ut mer klimagass en mennesker gjør på ti år så klaper nok sosialistne i hendene over muligheten til og tvinge folk flest bort fra fly! Selv islendingene flyer men ikke vi i Norge! hvorfor? Jeg vet svaret og svaret er enkelt! Sosialistene ønsker og bedre ryktet til NSB og ramme folk flest og bedrfiter fordi de hater friheten og de hater alle som tjener penger og koser seg.

For sosialister som bare ler av dette skulle vi helst alle bo i stygge skitne hytter i skogen så og røyket sokkene våre i fred med «moder jord» noe som ikke gjelder sosialistene selvfølgelig som kan sitte og drikke cafe late og kjøre store bilder!! men hva har sosialistne og tjene på flyforbudet som vi har som ENESTE land i euripa?! jo de øker NSB sitt rykte igjen, rammer sine fiender folk flest og de som tjener penger på  og fly og de får bort fokuset fra at vulkanen på island har spydd ut mer klimagasser enn mennesket kan klare på 10 år og derfor har revet hele klimagate åpen og klart for alle med øyne i hode!! ikke la dere lure av regjeringens falske vulkan tåke! det er trygt og fly og det finnes ikke noe global oppvarming!! jeg krever luft rommet åpent og regjeringens avgang! Følg med!

Annonser

31 tanker om “det er trygt og fly! hysteriske sosialister hindrer transporten!

 1. Usaklige person angrep fra slike som deg vil føre til utstenging fra mitt kommentar felt!!! LES REGLENE!!

  typisk sosialister og ikke kunne diskutere sakens alvor og sakens kjerne i stedet for og gå til latterlige person angrep!!!1

 2. Jeg konstaterer at også det høyrevridde Danmark har stengt sitt luftrom.

  Men det jeg lurer på er egentlig dette: Hvordan vet du egentlig at forskerne i Volcanic Ash Advisory i England, samt ekspertene hos Boeing og Airbus, alle er sosialister?

  Du synes ikke å ha fått det med deg, men når luftrommene nå stenges over de fleste land i Europa, så er ikke det en politisk beslutning, men skyldes de på forhånd lagte planer for hvordan en slik situasjon skal håndteres – uavhengig av hvem som sitter i regjering…

 3. Er du seriøs?

  «Takket være sosialistenes unødvendige fly forbud over Norge har jeg vært ikke tilgjengelig på bloggen en stund.»

  For det første er flyforbudet innført over hele europa der de har aske i luften. Har alle europeiske land sosialistisk styre nå? Det er nok en konspirasjon for å hindre deg i å fly Hildegunn. At du sier dette er et unødvendig forbud forteller kun om din totale mangel på kunnskap om jetmotorer og vulkansk aske…

  «Som mange andre har jeg blitt rammet av byråkratiske tulleregler om forbud selv om alle som en kan se opp i luften at det er ikke en sky på himelen å di som er der er er ikke svarte men lyse!! »

  Hvilken farge har vulkansk aske Hildegunn? Den er lys grå. Forøvrig er asken spredd utover store områder, og det er dermed ikke mulig å se den her i Norge med øynene. Du kan heller ikke se oksygenatomer…Er de ikke der heller? Du er vel en av de som har avblåst global oppvarming fordi vi hadde en kald vinter kan jeg tenke meg…

  «det islandske saga folk i nord våre brødre har blit rammet av en natur katastrofe ved at vulkanen slo ut mer c02 en all menskelig forurensening på 10 år kan slippe ut.»

  Kan du dokumentere denne påstanden?

  «eksperter på fly har sagt at det er trygt og fly å det har ikke hvert farlig i det hele tatt men sosialistne gjør selvfølgelig sitt for å hindre folk flest i og fly og fly selskapne i og tjene penger!!»

  Nok en gang. Dokumentasjon? Hvilke eksperter? Hvordan tjener regjeringen (som jeg går ut fra er de fæle sosialistene) penger på et flyforbud? Temmelig ville påstander uten rot i noen virkelighet du slenger ut som vanlig her…

  «Norske fly flyr igjenom snø, is og hardt tøft norsk vær daglig, tror dere virkelig at noe små flak med aske gjør noe skade?!? hva med all røyken fra pipene i Norge om vinteren?!? og er det egentlig noe aske i luften i det hele tatt når himmelen er blå?!»

  Du har her demonstrert din totale ignoranse hva angår vulkansk aske som er noe totalt annerledes enn asken i ovnen din. Vulkansk aske er i virkeligheten pulverisert stein og glass. Å fly gjennom en vulkansk askesky vil sandblåse flyet. Om man har jetmotorer vil asken trekkes inn i brenselskammeret hvor det varmes opp og smelter fast i motoren…Men nå har vel ikke du den fjerneste anelse om hvordan en jetmotor fungerer heller…Det som kommer fra pipene om vinteren ligger for det første kilometer under der fly ferdes, og for det andre er ikke fyringssot vulkansk aske. Snø og is kan heller ikke sammenliknes med krystaller av stein og glass. Tror du meg ikke kan jeg kaste en snøball på deg, deretter en ball laget av glasskår, så vil du fort kjenne forskjell…Hvis ikke asken er i luften, hvor er den da? Har du gått ut barneskolen enda? Eller brukte du all tid på sms og facebook da du gikk der?

  «sosialist regjeringen har ikke engang gjort målinger av luften men fortsatt mener de at folk flest må holde seg på baken og helst skal vi bruke NSB i forsøk på og tvinge opp ryktet til NSB samtidig som de ikke er en vulkansk artikkel i hele luften!»

  Ren løgn fra deg der: http://www.luftkvalitet.info/

  «Alle vet at sosialistne hater fly trafikk …»

  Uttalelser som dette demonstrerer din infantilitet på en glimrende måte…Du tror altså at alle som kaller seg sosialister hater flytrafikk alle som en…WOW!!!

  «Selv islendingene flyer men ikke vi i Norge! hvorfor?»

  Hvis du gadd ta deg bryet med å kikke kjapt på googlemaps ville du se at vulkanutbryddet skjer på islands sørvestkyst…Vinden blåser sørøst…Dermed er det ikke aske over det meste av island…Kanskje derfor de kan sende ut noen fly? Derimot ligger Norge, som man også kan se på google maps rett i banen til røyken og asken fra vulkanen…Du kan jo like godt bare gi stoltenberg skylden for utbruddet når du først er i gang, ettersom du har demonstrert at virkeligheten ikke kommer i veien for dine betraktninger?

  «For sosialister som bare ler av dette skulle vi helst alle bo i stygge skitne hytter i skogen så og røyket sokkene våre i fred med “moder jord” noe som ikke gjelder sosialistene selvfølgelig som kan sitte og drikke cafe late og kjøre store bilder!!»

  Det virker også som om du kunne tatt deg et norskkurs med stor fordel…Dette er ikke en forståelig setning med mening engang…

  «men hva har sosialistne og tjene på flyforbudet som vi har som ENESTE land i euripa?!»

  Nok en blank løgn der…Det var flyforbud i så og si hele europa pga askeskyen…Har du studert vindretninger, kart, o.l. før du skrev denne bloggen? Selvsagt ikke…IQ og kunnskap er jo bare tull…

 4. For det første: Eneste land i Europa? Virkelig?
  Luftrommet er stengt i følgende land:
  Belgia
  Bulgaria
  Tjekkia
  Danmark
  Estland
  Finland
  Frankrike
  Tyskland
  Ungarn
  Irland
  Italia
  Latvia
  Litauen
  Luxemburg
  Polen
  Slovakia
  Spania (delvis)
  Storbritannia
  Sverige
  Sveits

  Og selv om det som oftest går helt fint å fly i aske, kan dette skade motorene slik at flyet mister all drivkraft. Selv oss uvitende sosialister vet at fly uten motor ikke er en bra ting. I tillegg er byråkratene i Avinor de samme nå, som var der for få år siden da vi hadde en høyre/sentrumsregjering, og sannsynligheten for at resultatet ville være det samme er vel omtrent 100%.

  Og jeg kan nok ikke kommentere din ganske mangelfulle artikkel uten ett mindre personangrep, eller hva det nå er du kaller all kritikk. Orddelingsfeil er tåpelig. Om du sier ett ord som ett ord, så skal du i de aller fleste tilfeller også skrive det som ett ord. Jeg kan godt, av godhet, komme med ett eksempel.
  Som du ser noen linjer ovenfor, så har jeg skrevet «personangrep», dette fordi jeg sier ordet «personangrep» uten å ta en pause mellom ordene «person» og «angrep». Enkelt og flott. Da blir blogginnleggene dine mye mer lettleste, og budskapet kommer bedre frem.

  Ha en riktig hyggelig søndag.

 5. Er vel noe paranoid, men selv paranoide har fiender. Samfunnet har muligens blitt noe mer bomullsdottpreget med puter under armene på alle. Sist stanset all togtrafikk fordi et tetra mobilnett sviktet, noe jernbanen har klart seg uten i over 100 år. Så man kan være noe overfølsom, denne overfølsomheten er vel litt sosialistisk i den hensikt at «vi vet best for deg». Man har også dette fenomenet om at mange som har litt trøbbel på jobb tar en psykisk sykmelding – ikke rart man må ha høye skatter for å finansiere barnehagesamfunnet.

 6. Hahaha, sat og venta på dette (jamfør min kommentar på «Hildegunn» sitt førre innlegg). «Hildegunn» tek oskekrisa (som ‘askekrisen’ heiter på nynorsk) på kornet, og som vanleg er sosialistane den store, vonde Satan. Og «ho» nemner òg at islendingane kan fly som vanleg, noko som sjølvsagt kjem av at oska frå vulkanen fyk opp i dei øvste laga av atmosfæren, der jordrotasjonen skaper ein æveleg vestavind – og vulkanen som har utbrot ligg på den søraustlege delen av Island. Ja, no ser det ut til at sosialistane til og med har fått Moder Jord med seg for å stoppe fri ferdsel ut av Europas Nord-Korea. 😛

 7. Kvifor skulle eg ville gå til personåtak på Noregs viktigaste blogger? Eg berre seier det som det er, at uansett kor mykje sosialistane ønskjer å stogge deg i å fly, Superhildegunn, så vil dei aldri hindre deg i å fly så høgt du berre vil!

 8. Frustrasjon Frustrasjon,

  Et tydelig bevis på at vår elektroniske verden ikke er perfekt. Et lite kontor i england har altså med sin anbefaling startert en domminoefekt av politisk populisme hvor land etter land stenger sine luftrom. Nå ser vi jo at både KLM og Lufthansa har gjort testflyvninger hvor det ikke er påvist noen skade eller aske?
  Om flyene gikk, ville jeg reist? KLART.

  Sier bare neitakk til disse populist-politikerne!

  K. c»,)

 9. Du har enkelte gode poenger. Det er klart at sosialistene er overfølsomme og med glede stenger luftrommet. Støy lager de også, for hva om folket våkner og ser at vulkanene faktisk slipper ut mye mer enn de fleste land gjør på et års tid, skal ikke vulkanen legges avgifter på?

  At sosialistene hater alle som arbeider for mater en jo også kjent, er ikke tvil om at sosialistene gnir seg i nevene når de ser ærlige mennesker tape penger i flyselskapene.

 10. Du har enkelte gode poenger. Det er klart at sosialistene er overfølsomme og med glede stenger luftrommet. Støy lager de også, for hva om folket våkner og ser at vulkanene faktisk slipper ut mye mer enn de fleste land gjør på et års tid, skal ikke vulkanen legges avgifter på?

  At sosialistene hater alle som arbeider for mater en jo også kjent, er ikke tvil om at sosialistene gnir seg i nevene når de ser ærlige mennesker tape penger i flyselskapene.

 11. takk til schje som en av få som klare og holde seg til saken!! sosialister klare selvfølig ikke se sannheten når de stirre de i ansiktet og vil helst bare skape støy i debatten og angripe meg som person fordi de ikke er i stand til og diskutere saklig!! nedrige person angrep fra sosialister toleres ikke og vil bli slått hardt ned på!!! LES REGLENE§!

 12. Hvorfor møter du aldri kritiske argumenter med svar hildegunn? Kan det være fordi du ikke evner å skille mellom kritikk og personangrep? Jeg la inn et langt innlegg med masse saklige argumenter mot det du sier i din blogg…Men du svarer altså kun de som er enige med deg? Det forteller meg at din IQ mest sannsynlig befinner seg et sted godt under 100-tallet…Du gjorde det vel neppe bra på skolen heller?

 13. Helt enig.

  Beslutningen om å stenge «luftrommet» (nekte flyvninger) kommer fra sosialistiske EU og «forskningen» er levert av et team i England som ikke har målt askekonsentrasjonen i luften i Norge!

  Hele flyforbudet er basert på krisemaksimering og det er liten tvil om at sosialistene står bak.

 14. Bill’O’Jackson: Den katolske kirke er som en sekt, akkurat som SV. I sekter skjules overgrep og en prøver å ta makten fra andre. Katolikker og sosialister er begge farlige og ekstreme!

 15. Jordkloden er ein sosialistjævel! Den oppfører seg slik at man ikke kan gjøre hva man vil! Jeg krever at jorden skjerper seg og etterlever mine ønsker!

 16. Tragisk blogg. For det første så er det ingen «sosialister» som har stengt luftrommet, det er et internasjonalt selskap som bestemmer det.

  For det andre, så er du helt bak mål, har du i det hele tatt lest nyheter mens du har vært fastlåst? Høres værtfall ikke sånn ut. Det er ikke pga. sikten eller noe sånn, det er fordi asken blir smeltet om til glass inni motorene pga. varme, og tetter luftinntakene sånn at flyet ikke får oksygen til å holde motorene kalde, noe som igjen gjør at motorene blir overopphetet, og i værste fall slutter å virke.

  Tenk deg om før du blogger neste gang, og bruk gjerne en bedre definisjon på folk. Statsministeren (Som er sosialist) satt fast i USA, kom seg til Spania, og kjørte bil hjem. Tror du ikke han gjorde alt i sin makt for å åpne luftrommet?

  Lars

 17. HILDEGUNN HADDE RETT!!!

  Allerede søndag 18.april avslørte Hildegunn at sosialistkommunistregjeringen Stoltenberg stanset flytrafikken uten noen annen grunn enn for å hjelpe steinalderapene i NSB.

  Hvem var det som rykket i halsbåndet til Stoltenberg om ikke «saamfærdsleminnistræn» Navarsete? I et fåfengt håp om å lokke hovedstadsbeboerne inn i lyntogene og ut på steinalderlandsbygda så det blir «lys i husan».

  Nå har vi fasiten: Steinalderapen Navarsete og kongepuddelen Stoltenberg lyktes ikke med sin sosialtiskommunistiske krigserklæring mot den siviliserte delen av landet vårt! Idag ble de tvunget til å slippe flyene løs igjen. Bløffen var avslørt!

  All ære til Hildegunn som gjennomskuet sosilistkommunistpakket lenge før pressen ante at de ble rompekjørt av den sosialtistkommunistike prompagandaen!!!

 18. For ordens skyld: Navarsete gikk av som samferdselsminister lenge før flyfobudet. Hun er nu kommunalminister.

  Magnhild Meltveit Kleppa er nu samferdselsminister og således den som rumpekjørte pressen.

  Forøvrig jeg helt enig i Jonny fra Stovners anførsler om det sittende politiske regime.

  Ros også til Hildegunn for en forbilledlig analyse av regjeringens svik mot oss skattebetalere.

 19. Selvfølgeøig vet jeg at det rent formelt er den lille skogsmusa Kleppa som er samferdeselsminister! Poenget, som du helt misser Christian, er at det er Navarsete som fremdeles trekker i trådene!

  Mens Kleppa sto i Stortinget og fniste og mumlet noe uforståelig med den absurde spynorskordlistesørvestlandsdialekten sin, fikk tanteSofieNavarsete og kongepuddlen arbeidsro til å forberede den gigantiske askebløffen!!!

  Ellers mange takk for din støtte til meg og Hildegunn!

 20. her er det vanvittig mange ting å ta tak i. som feks det at det er et politisk trekk å sette halve europa på bakken. men det er ikke det som slår meg ved første øyekast. du presiserer veldig nøysomt at du vil ha intelligente og korrekt skrevet svar (på bokmål vel og merke) i reglene dine og det finner jeg en smule besnærlig.. har du hørt om ordtaket «å kaste stein i glasshus»?
  – fly forbud = flyforbud
  – di = de
  – sosialistne = sosialistene
  – blå rene = blå, rene
  – natur katastrofe = naturkatastrofe
  – menskelig = menneskelig
  – forurensening = forurensing
  – bevisset = beviset
  – politikkere = politikere
  – slupet = sluppet
  – flyer = flyr
  – klaper = klapper

  du har i tillegg til dette GROVE kommafeil og og/å feil. ta deg et par år til på skolebenken før du ytrer deg om ting du slettes ikke har peil på. ett kurs eller to i rettskrivning ville heller ikke skadet.

 21. Skikkeli unnfair å henge seg opp i skrivefleil, istedenfor å ta en serriøs diksjusjon om de alvorlige tingene Hildegunn tar opp.

  Fopr alt du vett kan Hildegun være dyskletisk. Da er de innmri dårøig gjort å gjøre nar av hebne!

  Sell er jeg ikke akuratt dyslketiker men har fått spraåklevenen nesten helt ødelag av den ofetnliege sosalistskollen. Og det er likke ile!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.